|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pr!nc
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
Já bych moc Diamondovi přál, aby si ze závodů odvezl nějakou medaili, pak by tady té většině rádoby odborníků, kteří si tady přihřívají polívčičku a přitakávají, jak je to všechno na hovno, docela zavřel hubu.
S tím jeho tréninkem také nesouhlasím, ale to je tak všechno, co s tím můžu dělat, je to jeho věc a nemám mu to sem potřebu psát 10x denně. To, jak si tu přípravu vede, je čistě jeho věc a sám si jistě pak uvědomí, že něco mohl udělat třeba jinak a lépe. Asi se musíte hrozně nudit a nemít nic lepšího na práci, že se do Diamonda pořád trefujete.
Na druhou stranu, alespoň nejezdí hodiny kardia denně a nejezdí nesmyslný vypalovací tréninky, které tu jsou k vidění (tím na nikoho nenarážím) a má i docela dobrý jídelníček, abych zde našel i nějaká pozitiva.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Boha jeho, já to fakt nechápu .... co se do něj furt všichni serete? Už vám několikrát taktně naznačil, že o vaše rady nestojí, a nic. Podle mého se chová pořád obdivuhodně slušně. Normální člověk by se na to, po zjištění, že o jeho rady a "konstruktivní" kritiku není zájem, prostě vysral a nechal ho bejt.
Neposlouchat dobré rady není moudré. Ale mít pravdu a cpát ji někomu, kdo o ni evidentně nestojí, je mnohonásobně větší pitomost.
Draper trénuje jak totální magor (a to píšu současně jako kritiku i kompliment) .... a to ve smyslu, že mu nejde o úspěch na nějaké pofidérní soutěži, ale o zdraví. A to opravdu. A skoro nikdo si už nedovolí mu do toho kecat. Co to zkusit i tady? |
ja mu do toho kecám roky, akurát ma vždy pošle niekam, no _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: |
Na druhou stranu, alespoň nejezdí hodiny kardia denně a nejezdí nesmyslný vypalovací tréninky, které tu jsou k vidění (tím na nikoho nenarážím) a má i docela dobrý jídelníček, abych zde našel i nějaká pozitiva. |
Jenze ten, na koho nenarazis, tyhle veci nedela proto, aby mel formu na zavody, ale rekneme, ze treba pro slunce v dusi nebo co ja vim :) Verim, ze kdyby mel soutezni ambice, tak by svuj pristup prehodnotil :-)
Dalsi vec je to, jak arogantne se tu diamod uz delsi dobu chova a neni to jen od doby, co se tu do nej lide navazi. Na druhou stranu vim, ze ten na koho nenarazis :-) , to taky obcas neprestreli, ale v tomto pripade je to opravdu jen obrana prave proti vzniku takovych to diskuzi a celkem to funguje _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Draper napsal: |
Jenze ten, na koho nenarazis, tyhle veci nedela proto, aby mel formu na zavody, ale rekneme, ze treba pro slunce v dusi nebo co ja vim :) Verim, ze kdyby mel soutezni ambice, tak by svuj pristup prehodnotil :-)
|
Slunce v duši a zdraví v hajzlu .... sorry Drapere, to se prostě nedalo odolat. |
Po 12 letech cviceni uz mam pravo nebyt zdravej :D a nejak se do toho invalidniho duchodu konecne dopracovat musim :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Boha jeho, já to fakt nechápu .... co se do něj furt všichni serete? Už vám několikrát taktně naznačil, že o vaše rady nestojí, a nic. Podle mého se chová pořád obdivuhodně slušně. Normální člověk by se na to, po zjištění, že o jeho rady a "konstruktivní" kritiku není zájem, prostě vysral a nechal ho bejt.
Neposlouchat dobré rady není moudré. Ale mít pravdu a cpát ji někomu, kdo o ni evidentně nestojí, je mnohonásobně větší pitomost.
Draper trénuje jak totální magor (a to píšu současně jako kritiku i kompliment) .... a to ve smyslu, že mu nejde o úspěch na nějaké pofidérní soutěži, ale o zdraví. A to opravdu. A skoro nikdo si už nedovolí mu do toho kecat. Co to zkusit i tady? |
100% suhlas, ked nestoji o rady, na co do neho furt tlacite?
Mna to sere a to neni ani moj log. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
vsak to ani nie je sranda, taky ttby to je ine kafe  tam je to podobne, ale aspon to cloveka bavi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
Naprostej souhlas s yggem a Pr!ncem. Taky nechápu, proč to Diamondovi furt cpete. Kdyby chtěl, tak si z vašich rad něco vezme. On očividně nechce, tak je zbytečný to furt opakovat a zasírat to tady. Sem prostě do jeho logu nechoďte, já si to tady třeba rád přečtu a sere mě neustálej flame. Navíc v reálu je Diamond úplně jinej než tady a to jeho chování je podlě mě reakce na vaše příspěvky (aspoň z části  ).
Btw podle mě má po těch pár měsících kulturistického tréninku nadprůměrný výsledky (jak silový, tak objemový). Taky ho to baví, pravidelně cvičí, má disciplínu a to je důležitý. I kdyby nebyl na závodech první - no a co? On si k tý správný cestě nakonec sám dojde i když mu to bude trvat o něco dýl.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Naprostej souhlas s yggem a Pr!ncem. Taky nechápu, proč to Diamondovi furt cpete. Kdyby chtěl, tak si z vašich rad něco vezme. On očividně nechce, tak je zbytečný to furt opakovat a zasírat to tady. Sem prostě do jeho logu nechoďte, já si to tady třeba rád přečtu a sere mě neustálej flame. Navíc v reálu je Diamond úplně jinej než tady a to jeho chování je podlě mě reakce na vaše příspěvky (aspoň z části ).
Btw podle mě má po těch pár měsících kulturistického tréninku nadprůměrný výsledky (jak silový, tak objemový). Taky ho to baví, pravidelně cvičí, má disciplínu a to je důležitý. I kdyby nebyl na závodech první - no a co? On si k tý správný cestě nakonec sám dojde i když mu to bude trvat o něco dýl. |
Díky, už jsem myslel, že to sem nikdy nenapíšeš Dost bylo trollování
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
Kur*a to nasere, ze ty mas v diete 88kg a ja nech zerem co zerem sa na 88 kil nevyskriabem  A to si ta pamatam ako takehoto malickeho zdochliacika
Keep going! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Darkkiller napsal: | Naprostej souhlas s yggem a Pr!ncem. Taky nechápu, proč to Diamondovi furt cpete. Kdyby chtěl, tak si z vašich rad něco vezme. On očividně nechce, tak je zbytečný to furt opakovat a zasírat to tady. Sem prostě do jeho logu nechoďte, já si to tady třeba rád přečtu a sere mě neustálej flame. Navíc v reálu je Diamond úplně jinej než tady a to jeho chování je podlě mě reakce na vaše příspěvky (aspoň z části ).
Btw podle mě má po těch pár měsících kulturistického tréninku nadprůměrný výsledky (jak silový, tak objemový). Taky ho to baví, pravidelně cvičí, má disciplínu a to je důležitý. I kdyby nebyl na závodech první - no a co? On si k tý správný cestě nakonec sám dojde i když mu to bude trvat o něco dýl. |
Díky, už jsem myslel, že to sem nikdy nenapíšeš Dost bylo trollování |
To sis slozil sam a Darkkiller to jen postnul pod svym nickem ne? :D Ne delam si prdel.
Sice ses mi vis kde, ale objektivne musim uznat, ze s tim kecanim ti do toho maji Darkkiller a ostatni tvi zastanci pravdu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
Pročetl jsem posledních cca 20 stran logu a na jeden trénink je tam deset postů ohledně všeho možného. Takže tu nevidím změnu-což ale nás a mě nevyjímaje neopravňuje Ti psát do logu, pokud to ty sám nechceš. Poznáme to třeba podle toho, že nám napíšeš, ať Ti nezasíráme log:o)
Není snad složité říct, dík chlapi, ale mám to nějak rozjeté -pokud mu to nesedí - než se chovat a vyjadřovat jako fracek.
Pokud chceš promazat log, slušně o to požádej-to cos předvedl by bylo v reálu tak na ránu pěstí (a garantuji Ti, že bys to nevyslovil).
...nehledě na to, že jsem se Tě na něco slušně ptal, což snad není taková tragédie.
Hodně štěstí v Čelákovicích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
Mně navíc přijde, že většina sem chodí jen proto, aby mohla poukázat na nějakou chybu a vytáhnout se tak svými dokonalými znalostmi nebo %bf před 30 lety. I když to je vlastně jeden z hlavních účelů int. fór. Tomu odpovídá i to, že je diamonda log jeden z nejsledovanějších tady.
Když tak moc chcete Diamondovi pomoct, sestavte mu jídelníček + trénink na míru.
Btw většinou nejsem diamonda zastánce a dělám si z něj prdel, ale tohle už mi nedalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
On nestojí o trénink ani jídelníček...ty to nechápeš?
...a většina lidí sem chodí se pobavit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|