|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | DiamonD123 napsal: | Arogantní puberťák - to zní vtipně Jinak proč bych to neměl mít jednoduchý? Jediný o co teď jde, abych dobře odvodnil a dobře nacukroval a dobře se natřel barvou - nic víc, nic míň a v tomhle věřím Kubovi, že se nám to povede. A kdyby ne, tak se holt stává no a příště snad jo |
Tak promiň no, arogantní junior. A neříkej, že to není pravda. Na druhou stranu si hold stojíš za svým a nikdo s tebou nehne, to znám.
Nebudeš to mít jednoduchý, protože nemáš jednoduše moc svalů. Ale jestli věříš, že to zmákneš a na podiu se prodáš, tím líp, přeju ti to. Svým příspěvkem jsem chtěla upozornit, že zrovna tobě furt něco radit nebo do tebe rýt nemá smysl. Prostě si to uděláš po svém, ať dobře či zle, a pak to buď jen díky tobě vyjde nebo ne a nemáš to komu vyčítat . |
A vo tom to je. Jinak jestli budeš s Cizem na závodech, tak ti rád ukážu tu mojí arogantnost na živo Svalů mám dost málo no, naštěstí kulturistika je sem tam i o připravenosti, takže pokud to vyjde, tak třeba smetu i pár osvalenějších borců. Ale těžko soudit, protože s kým mám tu čest na závodech se dozvím až někdy ve čtvrtek. Nicméně můj cíl je pořád stejnej a to prostě nebejt poslední a kdybych náhodou byl poslední, tak alespoň poslední ve formě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 25, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
25.5 - Posilovna (Olympia Fitness Opatov) - NOHY
Vypalovačky na nohy - nemám k tomu moc co říct - fakt si nepamatuju, kolik jsme na čem jeli sérií, nebo opakování, ale prostě jsme vypalovali nohy Po shazovaný sérii na předkopech jsem měl problém udělat předkop bez závaží jen se vzduchem - to by člověk nevěřil, jak ten vzduch je těžkej Ale teď jsem zas v pohodě - dnešní trénink bych přirovnal k těžkýmu kanoistickému tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:39 pm Předmět: |
|
|
Jak se ti trénovalo na Opatově? Furt tam je takový ponurý osvětlení? A už mají těžší JČ než 100 lbs?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 26, 2015 6:39 am Předmět: |
|
|
Už když jsem točil ten šestej videolog, tak tam byly125lbs JČ, ale nnelíbí se mi tam - mám rád menší a starší fitka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
Já tam byl taky včera (kolem 11:30-12:30) ale nepotkal jsem tě. Jsou tam těžší JČ než 100lb. Osvětlení mi připadá naprosto v pohodě a dostatečný, možná je ho tam až moc  , když jsem tam byl poprvé, taky jsem z toho nebyl odvařený, ale pak jsem si zvykl a teď je to moje top posilka, fakt se tam maká a to je super, co se týče atmosféry. Prostorem a uspořádáním strojů mi vyhovuje více, jak Eagle gym nebo Olympie ve Vršovicích. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já tam byl taky včera (kolem 11:30-12:30) ale nepotkal jsem tě. Jsou tam těžší JČ než 100lb. Osvětlení mi připadá naprosto v pohodě a dostatečný, možná je ho tam až moc , když jsem tam byl poprvé, taky jsem z toho nebyl odvařený, ale pak jsem si zvykl a teď je to moje top posilka, fakt se tam maká a to je super, co se týče atmosféry. Prostorem a uspořádáním strojů mi vyhovuje více, jak Eagle gym nebo Olympie ve Vršovicích. |
Já tam byl až v sedm večer - dnes zase ve stejný čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
26.5 - Posilovna (Olympia Fitness Opatov) - PRSA + ZÁDA
Zase nějaký vypalovačky - supersérky prsa se zádama. Zajímavý, že teď piju 10l vody denně a odvodňuju se :D. Jinak dneska jsem Kubovi říkal, že ten trénink dneska byl nějakej lehkej a on že byl stejně těžkej jak ten včerejší, akorát nejsem zvyklej posilovat nohy Ale má pravdu ten chlapec heh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | 26.5 - Posilovna (Olympia Fitness Opatov) - PRSA + ZÁDA
Zase nějaký vypalovačky - supersérky prsa se zádama.[b] Zajímavý, že teď piju 10l vody denně a odvodňuju se :D. Jinak dneska jsem Kubovi říkal, že ten trénink dneska byl nějakej lehkej a on že byl stejně těžkej jak ten včerejší, akorát nejsem zvyklej posilovat nohy Ale má pravdu ten chlapec heh.[/b] |
přesně !!! nechapu :D mam najety žily všude (dneska se mi to vymklo z rukou a už 12l :D ) .....ale napadlo mě, že je kulturistika dobre pošahanej sport :D přepíjíš se , abys pak žíznil...-přežíráš se, abys pak hladověl.... fakt s mou uplne prapuvodni ideou, jak je to hrozne zdravej životní styl, dobře neslučitelny sci fi _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 27, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
27.5 - Posilovna (Olympie Fitness Opatov) - RAMENA + BICEPS + TRICEPS
Pořád to samý. Blbý, že po včerejším tréninku mě nebolí naprosto nic. Jediný, co cejtim ještě víc než včera jsou zas ty nohy .
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:29 am Předmět: |
|
|
28.5 - volno
Cukrování - dnes mě čeká alespoň 700g sacharidů. Abych pravdu řekl, tak si to moc nedokážu představit do sebe narvat . Sice jsem měl teď tři dny v kuse 100S s 0T a 2g b/kg TH, ale když člověk pije tři dny v kuse každý den 10l vody, tak zrovna dvakrát hlad nemá. No dnes to bude zajímavý - nevím jestli je horší pít tolik tý vody, nebo žrát tolik rejže
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 9:32 am Předmět: |
|
|
Neboj se, ta rejže do tebe spadne jak nic  a ani se nenajíš
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Neboj se, ta rejže do tebe spadne jak nic a ani se nenajíš |
No doufám - jak nic rozhodně ne, protože už teď po druhý várce cejtím jak jsem nacpanej k prasknutí, ale nějak to tam docpu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
Zniceho nic jsme si vzpomel na Houmra, jak strojkem proj kvantum jidla a vyjela z toho mala tycinka, kterou v poho slupnul )
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | 28.5 - volno
Cukrování - dnes mě čeká alespoň 700g sacharidů. Abych pravdu řekl, tak si to moc nedokážu představit do sebe narvat . Sice jsem měl teď tři dny v kuse 100S s 0T a 2g b/kg TH, ale když člověk pije tři dny v kuse každý den 10l vody, tak zrovna dvakrát hlad nemá. No dnes to bude zajímavý - nevím jestli je horší pít tolik tý vody, nebo žrát tolik rejže |
Můžu poradit? Žádný velký porce naráz, jinak je velký riziko, že se svaly zatáhnou.
Každých 70 minut 50g sachridů. Pak do sebe nacpeš všechno a nebudeš nafouklé. Vyzkoušeno nejen na sobě. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|