|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
Pokud trénuješ fakt nalačno, to znamená poslední jídlo si měla 3h a více před tréninkem, tak bych to rozdělil asi následovně: 1/4 před, 1/2 behem a 1/4 po
V opačném případě bych dal 1/2 během - zhruba v půlce tréninku a 1/2 ke konci/po.
Já třeba trénuji hned ráno nalačno a dělám to tak, že jakmile mi dochází energie, tak si cucnu i když je fakt, že než se do toho pustím, tak si musím taky trochu dát, nebo jinak bych asi nic nezvedl  Ale snažím se většinu tech BCAA vypít až v druhé půlce tréninku.
Ono to má taky smysl v tom, že BCAA zvyšují inzulin a ten ti zabudovává uvolnění tuk při tréninku zpět do buněk a zároven slouží jako zdroj energie. Takže proto by se měli dávat spíš až v druhé části tréninku, aby nebyly přednostně využity i místo tvého glykogenu.
Jednoduše - dávej si je pokud možno až budeš cítít, že odchází síly - "usrkávej" a spíš v té druhé části tvého tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 3:08 pm Předmět: |
|
|
Makuško...a proto bych si trenéra ve fitku zaplatil jen v krajné nouzi a to ještě tak na předvedení cviků a modlil se u toho, ať to není nějaký lempl. Proč ty BCAA po tréninku vlastně chceš? Myslíš, že to neuregeneruješ? Být Tebou, postavil bych to na "normálním" jídle a místo BCAA a proteinu koupil jeden produkt, který se jmenuje hydro.
BCAA mají tu nevýhodu, že tři tablety po tréninku jsou bez významu. denně je OK tak 0,4 g / kg -tedy u Tebe tak cca 20 gramů a to je naprosté minimum. Je to drahé v poměru výkon/cena. Opravdu bych šel do hydra. Další volbou je nebrat nic a tou poslední je brát cokoliv...třeba Bcaa. Ty mají význam při kaloricky restrikční dietě, při nějakém intenzivním cyklu apod. Denně bych to nikam necpal ani se svými 120 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 5:03 pm Předmět: |
|
|
Brát BCAA u holky, to mi příjde zbytečný, protože tý svalový hmoty tam oproti chlapům tolik není a že by to zase nějak závratně podpořilo regeneraci, jak tady psal Deadlift, to už musí být pak trochu jiný dávkování. Osobně, kdybych už chtěl za něco "vyhodit" peníze (pominu-li protein), koupil bych radši glutamin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
já nějaký regenrační účinky ani u glutaminu nezaznamenal. nicméně jej doporučuju kvůli imunitě.
Každou zimu nachcípanej klidně i 3x a více, letos ani ťuk, nic sem nezměnil, pořád sem chodil jen v tričku  , ale bral jsem glutamin a voilà...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | já nějaký regenrační účinky ani u glutaminu nezaznamenal. nicméně jej doporučuju kvůli imunitě.
Každou zimu nachcípanej klidně i 3x a více, letos ani ťuk, nic sem nezměnil, pořád sem chodil jen v tričku , ale bral jsem glutamin a voilà... |
Však kvůli tý imunitě jsem to taky myslel, zvlášť když člověk dost cvičí
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
Glutamin je po hydru můj nej produkt. Vím, že plno lidí to má jinak, ale v dietě bych ho zařadil určitě v dávkování cca jko Mutagen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
Co je tak dobrého na hydru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nevím jak tobě, ale mně třeba po něm není špatně, když si ho dám po tréninku, narozdíl od normálního proteinu.
EDIT: Napsal bych, že mám po něm lepší výsledky, bohužel vím, že to je spíš placebo a navíc 1 proteinem to asi nebude
Naposledy upravil Study dne čt květen 28, 2015 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Co je tak dobrého na hydru? |
Krátké frakce, stravitelnost a pro mě chuť. Takový hybrid mezi BCAA a proteinem s dorým poměrem výkon/cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Gohan napsal: | | Co je tak dobrého na hydru? |
Krátké frakce, stravitelnost a pro mě chuť. Takový hybrid mezi BCAA a proteinem s dorým poměrem výkon/cena. |
Hmm..možná vyzkouším..už docela dlouho jedu na WPC 80.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
Tak hodně štěstí-je to docela šok...napoprvé, zejména to hydro s vyšším stupněm hydrolýzy. Pro mě ale návykovka - i v čisté vodě v které to asi většina lidí pije je to pro mě chuťovka. Dobře si pamatuji jak jsem to pil poprvé a říkal si, dopr...já toho mám celý kýbl, co s tím budu dělat...to nedám:o))) Teď bych to přirovnal k 70-80% rozpuštěné čokoládě (mix do ledového mléka).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tak hodně štěstí-je to docela šok...napoprvé, zejména to hydro s vyšším stupněm hydrolýzy. Pro mě ale návykovka - i v čisté vodě v které to asi většina lidí pije je to pro mě chuťovka. Dobře si pamatuji jak jsem to pil poprvé a říkal si, dopr...já toho mám celý kýbl, co s tím budu dělat...to nedám:o))) Teď bych to přirovnal k 70-80% rozpuštěné čokoládě (mix do ledového mléka). |
Okej..tak až budu zas kupovat tak ti střelím PMku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
OK...tak zatím, jdu na burger:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:03 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Glutamin je po hydru můj nej produkt. Vím, že plno lidí to má jinak, ale v dietě bych ho zařadil určitě v dávkování cca jko Mutagen. |
Máš recht, naprostá pravda. U mě taky po tréninku pořádná dávka hydra + glutamin nesmí chybět. Dávám ho 4xdenně po 10g. I Moog dává hydro po tréninku a jak se na něj těší. Hořká chuť prostě k němu patří. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|