Poradíte aminokyseliny???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradíte aminokyseliny???  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Poradíte aminokyseliny???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud trénuješ fakt nalačno, to znamená poslední jídlo si měla 3h a více před tréninkem, tak bych to rozdělil asi následovně: 1/4 před, 1/2 behem a 1/4 po

V opačném případě bych dal 1/2 během - zhruba v půlce tréninku a 1/2 ke konci/po.

Já třeba trénuji hned ráno nalačno a dělám to tak, že jakmile mi dochází energie, tak si cucnu i když je fakt, že než se do toho pustím, tak si musím taky trochu dát, nebo jinak bych asi nic nezvedl Ale snažím se většinu tech BCAA vypít až v druhé půlce tréninku.

Ono to má taky smysl v tom, že BCAA zvyšují inzulin a ten ti zabudovává uvolnění tuk při tréninku zpět do buněk a zároven slouží jako zdroj energie. Takže proto by se měli dávat spíš až v druhé části tréninku, aby nebyly přednostně využity i místo tvého glykogenu.

Jednoduše - dávej si je pokud možno až budeš cítít, že odchází síly - "usrkávej" a spíš v té druhé části tvého tréninku.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, tak jo. Děkuju moc za tip.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuško...a proto bych si trenéra ve fitku zaplatil jen v krajné nouzi a to ještě tak na předvedení cviků a modlil se u toho, ať to není nějaký lempl. Proč ty BCAA po tréninku vlastně chceš? Myslíš, že to neuregeneruješ? Být Tebou, postavil bych to na "normálním" jídle a místo BCAA a proteinu koupil jeden produkt, který se jmenuje hydro.

BCAA mají tu nevýhodu, že tři tablety po tréninku jsou bez významu. denně je OK tak 0,4 g / kg -tedy u Tebe tak cca 20 gramů a to je naprosté minimum. Je to drahé v poměru výkon/cena. Opravdu bych šel do hydra. Další volbou je nebrat nic a tou poslední je brát cokoliv...třeba Bcaa. Ty mají význam při kaloricky restrikční dietě, při nějakém intenzivním cyklu apod. Denně bych to nikam necpal ani se svými 120 kg.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brát BCAA u holky, to mi příjde zbytečný, protože tý svalový hmoty tam oproti chlapům tolik není a že by to zase nějak závratně podpořilo regeneraci, jak tady psal Deadlift, to už musí být pak trochu jiný dávkování. Osobně, kdybych už chtěl za něco "vyhodit" peníze (pominu-li protein), koupil bych radši glutamin.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já nějaký regenrační účinky ani u glutaminu nezaznamenal. nicméně jej doporučuju kvůli imunitě.

Každou zimu nachcípanej klidně i 3x a více, letos ani ťuk, nic sem nezměnil, pořád sem chodil jen v tričku , ale bral jsem glutamin a voilà...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
já nějaký regenrační účinky ani u glutaminu nezaznamenal. nicméně jej doporučuju kvůli imunitě.

Každou zimu nachcípanej klidně i 3x a více, letos ani ťuk, nic sem nezměnil, pořád sem chodil jen v tričku , ale bral jsem glutamin a voilà...

Však kvůli tý imunitě jsem to taky myslel, zvlášť když člověk dost cvičí
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Glutamin je po hydru můj nej produkt. Vím, že plno lidí to má jinak, ale v dietě bych ho zařadil určitě v dávkování cca jko Mutagen.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je tak dobrého na hydru?
Study

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak tobě, ale mně třeba po něm není špatně, když si ho dám po tréninku, narozdíl od normálního proteinu.

EDIT: Napsal bych, že mám po něm lepší výsledky, bohužel vím, že to je spíš placebo a navíc 1 proteinem to asi nebude

https://www.instagram.com/studynkapetr/

Naposledy upravil Study dne čt květen 28, 2015 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Krátké frakce, stravitelnost a pro mě chuť. Takový hybrid mezi BCAA a proteinem s dorým poměrem výkon/cena.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Gohan napsal:

Krátké frakce, stravitelnost a pro mě chuť. Takový hybrid mezi BCAA a proteinem s dorým poměrem výkon/cena.

Hmm..možná vyzkouším..už docela dlouho jedu na WPC 80.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hodně štěstí-je to docela šok...napoprvé, zejména to hydro s vyšším stupněm hydrolýzy. Pro mě ale návykovka - i v čisté vodě v které to asi většina lidí pije je to pro mě chuťovka. Dobře si pamatuji jak jsem to pil poprvé a říkal si, dopr...já toho mám celý kýbl, co s tím budu dělat...to nedám:o))) Teď bych to přirovnal k 70-80% rozpuštěné čokoládě (mix do ledového mléka).
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak hodně štěstí-je to docela šok...napoprvé, zejména to hydro s vyšším stupněm hydrolýzy. Pro mě ale návykovka - i v čisté vodě v které to asi většina lidí pije je to pro mě chuťovka. Dobře si pamatuji jak jsem to pil poprvé a říkal si, dopr...já toho mám celý kýbl, co s tím budu dělat...to nedám:o))) Teď bych to přirovnal k 70-80% rozpuštěné čokoládě (mix do ledového mléka).

Okej..tak až budu zas kupovat tak ti střelím PMku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK...tak zatím, jdu na burger:o)
mirus

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Glutamin je po hydru můj nej produkt. Vím, že plno lidí to má jinak, ale v dietě bych ho zařadil určitě v dávkování cca jko Mutagen.

Máš recht, naprostá pravda. U mě taky po tréninku pořádná dávka hydra + glutamin nesmí chybět. Dávám ho 4xdenně po 10g. I Moog dává hydro po tréninku a jak se na něj těší. Hořká chuť prostě k němu patří.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poradíte aminokyseliny??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: