seš borec, koukám na posledních pár tréninků a začínáš jezdit i na velké trojce slušné objemy, ne jenom jedničky up-to-max, ale je to jak píšeš - musí to bavit ;)
seš borec, koukám na posledních pár tréninků a začínáš jezdit i na velké trojce slušné objemy, ne jenom jedničky up-to-max, ale je to jak píšeš - musí to bavit ;)
Dík, já z tréninku nedělám žádnou vědu, ono je to pořád stejně těžký, těžko se mi zvedalo 200kg ve dvaceti, stejně těžko ve třiceti, čtyřiceti a pořád stejně těžko v jednapadesáti.
Prostě je to pořád stejně těžký a nic se nemění
Akorát v těch třiceti když jsem stavěl barák tak jsem po práci v deset večer na stavbě ještě cvičil ,protože jsem tam neměl hrazdu tak jsem přítahy dělal ve výtahové šachtě ve výšce 8m a takovej blázen bych už nebyl
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Akorát v těch třiceti když jsem stavěl barák tak jsem po práci v deset večer na stavbě ještě cvičil ,protože jsem tam neměl hrazdu tak jsem přítahy dělal ve výtahové šachtě ve výšce 8m a takovej blázen bych už nebyl
Na lesenarske trubce ?
Jo, blbě se na tom drželo ,ale šlo to ,trochu adrenalin.
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru