Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 987, 988, 989 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
nezávislej soud v akci .. LOL LOL LOL

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/necasova-rozvedku-nezneuzila-rozhodl-soud-obzaloba-neplati/r~e4a73cb805d311e5a43f002590604f2e/

Tomu říkám plyvanec do ksichtu všem lidem v ČR.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mysh:

Bez Babiše tu také mohla být úžasná vláda ČSSD+KSČM+Zemanovci. Pravice byla mrtvá a v rámci možností to dopadlo ještě nadmíru dobře. S Babišem zatím nemám zásadní problém.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Bombay napsal:
Aspon že z těch odposlechů si národ udělal obrázek o tom, co je to za pí..

Nevím, jestli je to dostatečná satisfakce, když si člověk uvědomí, že nám taková lůza vládla a dál vládne a že na svoje soukromý spory s ledovým klidem vynakládají stovky tisíc ze státního rozpočtu (o rozkradených miliardách ani nemluvě).

Ano, Nagyová je pí... a nečas submisivní osel.
Ale když si vzpomenu na monstrózní teatrální počátek těchhle Ištvánových kauz, zatýkání zásahovými jednotkami, spojování s Rittigem, spojování s desítkami kily zlata zabavených v trezorech atd a jaká hloupost se z toho všeho nakonec vyklubala (Nagyová špehovala Nečasovou), tak se numůžu ubránit pocitu, že Ištván dostal od někoho úkol najít cokoli na Nečase aby padla vláda.

Já nechápu, jak z toho mohli Nečasová a spol vylézt bez vězení. Doufám, že se to po odvolání změní.
Co se Ištvána týče, všimni si, že on nemohl pokračovat ve vyšetřování, protože se na poslance vztáhla docela diskutabilně imunita. Tohle nemohl očekávat. Ale nevím, jak by to dopadlo v případě vyšetřování.

Study napsal:
Nevím kde na to lidí chodí, ale přijde mi, že lidé čím dál více vymýšlejí stupidnější a stupidnější reklamy, nebo jestli je to tím, jak jsem starší? + Otravují tě s tím po každé druhé písničce na youtube, jak tam máš pak něco poslouchat, když ti tam neustále skáče Captain Morgan, John Walker, "Zajali naši nejlepší agentku..." apod.

Doprd*le kdyby tam dali aspon relevantní reklamy, mě jako nejzapřísahlejšímu abstinentovi tam budou dávat reklamy na chlast. Mně neříkejte, že neví co mám rád, vždyt vás na tom netu každý sleduje a u mě už musí i vědět, kdy chodím na hajzl tak proč to tam do hajzlu dávaj!?

Tak jsem si ulevil a jdu konečně cvičit

Používej addblock. Ani nevím, že youtube nějaké reklamy vkládá.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Nevím kde na to lidí chodí, ale přijde mi, že lidé čím dál více vymýšlejí stupidnější a stupidnější reklamy, nebo jestli je to tím, jak jsem starší? + Otravují tě s tím po každé druhé písničce na youtube, jak tam máš pak něco poslouchat, když ti tam neustále skáče Captain Morgan, John Walker, "Zajali naši nejlepší agentku..." apod.

Doprd*le kdyby tam dali aspon relevantní reklamy, mě jako nejzapřísahlejšímu abstinentovi tam budou dávat reklamy na chlast. Mně neříkejte, že neví co mám rád, vždyt vás na tom netu každý sleduje a u mě už musí i vědět, kdy chodím na hajzl tak proč to tam do hajzlu dávaj!?

Tak jsem si ulevil a jdu konečně cvičit
¨
Internet je krásný s Adblockem a Ghostery Jinak na tebe pořád někde skáčou nějaký kraviny.
https://adblockplus.org/
https://chrome.google.com/webstore/detail/ghostery/mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij?hl=cs
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Já nechápu, jak z toho mohli Nečasová a spol vylézt bez vězení. Doufám, že se to po odvolání změní.
Co se Ištvána týče, všimni si, že on nemohl pokračovat ve vyšetřování, protože se na poslance vztáhla docela diskutabilně imunita. Tohle nemohl očekávat. Ale nevím, jak by to dopadlo v případě vyšetřování.

Ad ta blond štětka .... já spíš nechápu, jak by nemohla. Protože ona žádnou pravomoc ty lampasáky úkolovat neměla. Čistě z hlediska práva mi přijde stejné když jim zavoláš ty nebo stará Blažková, jako když jim zavolá nějaká úřednice z Úřadu vlády (že dotyčná subí blba Nečase je v tomto kontextu nepodstatné). Pravomoc je úkolovat máte všichni úplně stejnou. Jiná věc jsou ti vojclové, ale tam je ot zda je to na trestní stíhání nebo kázeňský postih. Že ta situace byla celá zcela otřesná je fakt, ale na vině jsou ti, kdo tam toho blba Nečase šoupli a drželi.

To očekávat měl, od toho je vrchní SZ. NS jasně konstatoval, že je stíhat neměl, a tedy udělal chybu. Když ty něco z neznalosti posereš, jsem zvědav, jak nějaký SZ ... nebo jiný státní úřad ... bude plný empatie a porozumění.

Jinak problém není ten, že ta obvinění vznesl, ale ta šaškárna okolo toho. S těmi poslanci je to zcela jasné, kdyby je pouze obvinil a vyšetřoval je normoš na svobodě, tak i v případě, že mu to NS hodí na hlavu, se hovno děje. Ale to, že zvolil tak nesmyslný postup, vedlo k tomu, že se jim za něj ministerstvo muselo omluvit a nás všechny to stálo skoro dvě mega. Fakt díky.

Že je někdo čůza a dement a hajzl křivá prostě samo o sobě nemůže stačit na to, aby šel do lochu. A čistě z hlediska obvinění a důkazů to prostě celé bylo od začátku na vodě. Takže jsou dvě možnosti, buď to bylo PČR+SZ od začátku jasné, a účelem bylo sundat vládu a nic víc, nebo to byla neskutečná vypatlanost, a je děsivé, že tak nekompetentní lidé mohou zastávat takové posty. Ale v takhle vysoké hře já na omyly a náhody nevěřím.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/370885-cr-nezakazuje-telesne-trestani-deti-dostatecne-jasne-tvrdi-evropsky-vybor.html

to jsou neskutečný plky ...mohou ohrozit fyzickou integritu dítěte, jeho důstojnost, rozvoj či duševní zdraví.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mablung napsal:

Ad ta blond štětka .... já spíš nechápu, jak by nemohla. Protože ona žádnou pravomoc ty lampasáky úkolovat neměla. Čistě z hlediska práva mi přijde stejné když jim zavoláš ty nebo stará Blažková, jako když jim zavolá nějaká úřednice z Úřadu vlády (že dotyčná subí blba Nečase je v tomto kontextu nepodstatné). Pravomoc je úkolovat máte všichni úplně stejnou. Jiná věc jsou ti vojclové, ale tam je ot zda je to na trestní stíhání nebo kázeňský postih. Že ta situace byla celá zcela otřesná je fakt, ale na vině jsou ti, kdo tam toho blba Nečase šoupli a drželi.

To očekávat měl, od toho je vrchní SZ. NS jasně konstatoval, že je stíhat neměl, a tedy udělal chybu. Když ty něco z neznalosti posereš, jsem zvědav, jak nějaký SZ ... nebo jiný státní úřad ... bude plný empatie a porozumění.

Jinak problém není ten, že ta obvinění vznesl, ale ta šaškárna okolo toho. S těmi poslanci je to zcela jasné, kdyby je pouze obvinil a vyšetřoval je normoš na svobodě, tak i v případě, že mu to NS hodí na hlavu, se hovno děje. Ale to, že zvolil tak nesmyslný postup, vedlo k tomu, že se jim za něj ministerstvo muselo omluvit a nás všechny to stálo skoro dvě mega. Fakt díky.

Že je někdo čůza a dement a hajzl křivá prostě samo o sobě nemůže stačit na to, aby šel do lochu. A čistě z hlediska obvinění a důkazů to prostě celé bylo od začátku na vodě. Takže jsou dvě možnosti, buď to bylo PČR+SZ od začátku jasné, a účelem bylo sundat vládu a nic víc, nebo to byla neskutečná vypatlanost, a je děsivé, že tak nekompetentní lidé mohou zastávat takové posty. Ale v takhle vysoké hře já na omyly a náhody nevěřím.

Co se týče těch poslanců, výrok NS docela překvapil, co vím, pěkných pár právníků. U práva je problém, že to není exaktní věda. Ty dvě mega jim podle mě zaplatit nikdo nemusel, ale co se týče té vazby, asi zbytečná byla.

Co se Nagyové týče, nemohu si pomoct, že rozvědčíci překročili zákon (zneužití pravomocí. Podle mě neměli právo jí sledovat) a ona je k tomu nabádala (tj. minimálně nabádání k trestnému činu). Nejsem právník, ale podle jde o jasné porušení zákona a nechápu, jaktože nebyli odsouzeni.
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dvě mega byla z jejich strany dobrá vůle, s ohledem na to jak to bylo ložené, by v případě soudu dostali podstatně více. Což MS dobře vědělo a tak do toho šlo a rádo, jinak se k jakémukoli placení vůbec nemají.

Právo tě sledovat má každý .... i já:-). Akorát to nebudu mít placené:-). Že Páleník s Kovandou dělali co neměli je jasné, ale to je dle mého soudu fakt na kázeňský postih. Tedy u Kovandy vyhodit, u Páleníka pozdě bycha .... Vyžraná blondýna byla řadová úřednice, ta neměla pravomoc kohokoli cokoli, možná s výjimkou uklizečky. Že z ní byli mnozí vysraní je jejich boj, a ostuda, ale ne TČ.

No, uvidí se co odvolačka:-).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozčiluje mě, když někdo publikuje něco co není pravda a on nemá ani dostatek znalostí, aby si uvědomil, že to vlastně není pravda"o)

http://www.novinky.cz/koktejl/370838-tajemstvi-der-ve-svycarskych-syrech-konecne-rozlusteno.html

Informační hodnota článku nula. Pro mikrobiologa zdroj zábavy na dlouhé zimní večery...prý seno. Přijdu asi za týden s revoluční teorií, že ty díry způsobují bakterie, které mají dojičky na kůži a když krávy dojí přístroj, tak tam ta dojička není, ty stafylokoky z kůže také ne a tudíž díry také ne...bude to stejně pitomé, ale alespoň to bude blíže pravdě než ta chujivina se senem. To seno tam opravdu hraje roli - má ho otep místo mozku ten novinář, co sepsal/přeložil/upravil tu pohádku co pak publikoval.
Judson

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Rozčiluje mě, když někdo publikuje něco co není pravda a on nemá ani dostatek znalostí, aby si uvědomil, že to vlastně není pravda"o)

http://www.novinky.cz/koktejl/370838-tajemstvi-der-ve-svycarskych-syrech-konecne-rozlusteno.html

Informační hodnota článku nula. Pro mikrobiologa zdroj zábavy na dlouhé zimní večery...prý seno. Přijdu asi za týden s revoluční teorií, že ty díry způsobují bakterie, které mají dojičky na kůži a když krávy dojí přístroj, tak tam ta dojička není, ty stafylokoky z kůže také ne a tudíž díry také ne...bude to stejně pitomé, ale alespoň to bude blíže pravdě než ta chujivina se senem. To seno tam opravdu hraje roli - má ho otep místo mozku ten novinář, co sepsal/přeložil/upravil tu pohádku co pak publikoval.

Hm, ja to take cetl a jako ajtak tomu bez problemu uveril
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ty dvě mega byla z jejich strany dobrá vůle, s ohledem na to jak to bylo ložené, by v případě soudu dostali podstatně více. Což MS dobře vědělo a tak do toho šlo a rádo, jinak se k jakémukoli placení vůbec nemají.

Právo tě sledovat má každý .... i já:-). Akorát to nebudu mít placené:-). Že Páleník s Kovandou dělali co neměli je jasné, ale to je dle mého soudu fakt na kázeňský postih. Tedy u Kovandy vyhodit, u Páleníka pozdě bycha .... Vyžraná blondýna byla řadová úřednice, ta neměla pravomoc kohokoli cokoli, možná s výjimkou uklizečky. Že z ní byli mnozí vysraní je jejich boj, a ostuda, ale ne TČ.

No, uvidí se co odvolačka:-).

Já nějak nevidím důvod, proč vyplácet za měsíc vazby + nějaké náklady na advokáty dvě mega.

Co se toho druhého týče, souhlas. Uvidíme, co odvolačka.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/321955/do-15-let-budete-nasi-otroci-kriceli-v-olomouci-arabove-kteri-napadli-stanek-s-petici.html Sice je to bulvární blesk, ale pokud je na tom něco pravdy, tak je to hnus. Já tu ty zkurvené uprchlíky taky nechci, vstup do EU byla jedna z chyb ...
arkan

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/321955/do-15-let-budete-nasi-otroci-kriceli-v-olomouci-arabove-kteri-napadli-stanek-s-petici.html Sice je to bulvární blesk, ale pokud je na tom něco pravdy, tak je to hnus. Já tu ty zkurvené uprchlíky taky nechci, vstup do EU byla jedna z chyb ...

Se ani nedivím ,když se EU chová jako stádo tupých ovcí jdoucí na porážku, čmoudi potom zkouší co si mohou dovolit a mohou si dovolit dost.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych tu viděl asi početný problém .. normální lidi mají 1-2 děcky a ti špinavci min. 5.
cipinek

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Taky bych tu viděl asi početný problém .. normální lidi mají 1-2 děcky a ti špinavci min. 5.

to nevadí... , až mi bude cca. 70 let a bude těsně nad hrobem, navěsím na sebe desítky kilogramů výbušnin a pak se půjdu odpálit do některé opravdu velké mešity tady v Praze, určitě jich tady budou desítky, jenom si pak vybrat...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 987, 988, 989 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: