Dneska dovca, super pocasy, super den a super cviko. ))
Rozcvicka, 3 voziky kameni a spousta sluneni, snad poprve letos. Takze na posilku paradne naladen, protahlej a rozhejbanej.
V posilce konecne letos poprve teplo, jen sortky, ponozky a boty, dvere dokoran na dvur, od kud me hlidal kocout Hektor esli to neflakam. )
Mam dojem, ze na to military zase jdu moc pomalu a nez dosahnu na 100ku tak budu za top formou. Takze jsme to trosku urychlil a z posledne 4x95 sel na 3x98. Sloto lip nez jsem cekal, tezko rist esli je tam ty 2 kg rezerva, uvidime za 8 dni.
Je zajimave jak funguje psychyka (nebo jaky i / y sakra ? ) Vedel jsem, ze dneska pujdu mala opacka, a tak s 90kou me 3 pripadaly hrozne tesky, pritom pred 4ma dnam jsem s tim hazel v poho 6ky.
Military velka spokojenost.
Upazovani v sede nahrazeno ve stoje, po hodne dlouhe dobe kvuli zadum. 12ky jsme nejak prehnal, tak jsme shodil na 9kg a to uz se me libilo vic.
Tricaky EZ konec cyklu, oprel jsem se do toho a natocil PR 6x62, pokud to nekdo dela ve verzi za hlavu, tak me prije toto lepsi a obtiznejsi.
Kickback nahrazen kladkou, prekvapive lehke a tak jsem prilozil.
Drepiky take konecne zmena, neco jako goblet squat s 7,5kg kotoucem.
Nakonec vypady, jen tak na rozjeti.
JR upazovani v stoje v predklonu, start 18:42 end 19:00
11x12, 10x12, 12x9, 12x9, 12x9, 12x9
protahovani zad mezi seriema
TRICEPS
EZ v leze na celo, tezce, start 19:03 end 19:29
7x50, 7x57, 6x62, 6x62, 5x62, 5x62, 5x62
kladka V adapter, start 19:33 end 19:58
10x33, 10x35, 10x35, 10x35, 10x35, 10x35
mezi seriema
paskvil goblet drepy s 7,5kg kotoucem v rukach 5x40
vypady start 20:01 end 20:07
x10, x10, x12
Tricaky, kdo vydrzi do konce tak se docka zajimaveho zvukoveho doprovodu )
Speky komentovat nemusite, vim o nich.
A tady se asi poustim na tenkej led, prosim o zhodnoceni cheatingu. Je moc velkej, co to sakra magorim ? atd ....
Proc se rozostri fotak to netusim, ale to hlavni tam videt je.
úplne v pohode, myslím, že podobná mierna forma nezaškodí, na druhú stranu nechápem, že si periodizuješ aj podobné cviky heh
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
úplne v pohode, myslím, že podobná mierna forma nezaškodí, na druhú stranu nechápem, že si periodizuješ aj podobné cviky heh
Ja nechapu proc ne, dit je to jen jednou za 8 dni ) A hlavne, ja nedelam nic nahodne nebo podle pocitu, to proste nejde, vse ma svuj rozpis, pripravu, propocet, plan a misto.
Tak posledne jsem to krute prehnal. Je to k smichu jak me par drepu a hlavne vypadu (po asi roce) dokaze znicit. Dalsi den zacla svalovka jak prase, este ted muzu sotva sedet.
Bricho i zada take rosekany.
Jednim slovem nadhera )
Dneska zadna slava, ale slo to, protahlo se to a jaks taks.
Zada normal.
Bench lehce, pridano 2kg a nadoraz.
Tlaky nepridano a take uplne nadoraz.
Bicaky shyby, podle predpokladu hruza.
VC super, prijemna zmena oproti EZ.
V posilce 25C, mohlo byt i hur.
3.6.2015
ZADA
shyby dopomoc + T osa, start 16:42 end 17:02
8x + 10x55, 8x + 10x65, 8x + 10x72, 8x + 10x80, 8x + 10x80, 10x + 10x80
Vcera ok a konecne jsem zjistil z ceho mam bloknutej krk kdyz otacim hlavu do prava. Z military, hned u prvni serie jsem to citil a celkove tomu tesky 5ky vubec nepomohly.
Po roce zadny letni vanoce, ale CG bench. Nemam ho rad, nemam dojem, ze bych u toho cvicil tricaky.
Na nohy jsme ubral serie a pridal kg, na vypady jednu serii.
Dneska slabsi.
Zada normal, kozy nejak slabota, bicaky normal.
Priste jeste standard kozy, protoze je tezce, a pak radikalni zmena pac uz me ten bench totalne stve.
Cim dal tim vic me do posilky lezou decka, a nemam sanci s tim nic udelat, pokud necu presunout posilku na vecer az usnou, na cca 22:30 ( (
Pohravam si v hlave s myslenkou armwreslingu, ale nevim jak moc nerealny napad to je, na jednu stranu mam kousek Zidlochovice, kde je nejaky klub, na druhou stranu me boly pravy rameno a loket a tesko bych nasel cas jezdit nekam na trenaly.
30.5.2015
ZADA
shyby dopomoc + T osa, start 18:03 end 18:24
8x + 10x55, 10x + 10x65, 10x + 10x72, 10x + 10x80, 10x + 10x80, 10x + 10x80
Joooo, stovecka padla ) Slo to dobre tak jsem este pridal rovnou +5. Prvni serka prekvapeni, ta dalsi uz hrozne teska. Za 8 dni test maxka military.
Tricaky CG bench trochu pridano, neni kam spechat u tohoto divneho cviku.
Drepyky + 5 a v poho,
Vypady take trosku pridano a easy.
Vse ok, jen u T osy jsem me divnej pocit v zadech, tak jsem to odjel jen hodne lehce.
Ten pocit uz me pak nepustil az do konce a to me totalne zkazilo naladu i kdyz vahy a opacka vsude padly podle planu.
Bench malinkate zlepseni 2x2x150, od priste konecne novej system.
11.6.2015
ZADA
shyby dopomoc + T osa, start 18:23 end 18:46
8x + 10x55, 9x + 10x65, 8x + 10x72, 8x + 10x72, 10x + 10x72, 10x + 10x72
Rozhodne nejkrutoprisnejsi trenal od 1998 kdy posiluju. Blee uz nikdy vice !
Vcera pauza navic, hlavne kvuli zadum, dneska byly uz uplne v pohode a spadl me velky kamen ze srdce.
Military 5ky na uplnem limitu 5x5 nepadlo, ale nebylo to vubec spatne. Rozepsal jsem je trosku vic.
CG bench +5kg a dalo se to, rameno ok, drive me u toho bolelo, takze super.
Kladka + drepy totalka na smrt. Asi uz jsou serie po 40ti kontraproduktivni, protoze se pak musi dlouho vydychavat.
4ta serie drepu hruza.
U 5te jsem poslednich asi 8 musel vyrvat ) super.
U techto poslednich 2 serii jsme vypil snad litr vody, hrozne me to nutilo, bricho jak zok, a pozdeji se to hodne vymstilo.
Pak me bylo desne blbe, motak, nohy bolely jak prase, sedel jsme a hekal aspon 10 minut.
Preci jen jsem se donutil na vypady a pekne urychlene pac se me chtelo na velkou, stihl sem to )
Ve sprse nastesti mame madlo na stene, dost pomohlo, a jak sem pak vysel tak se me navalilo, pachut v hube, zaklekl jsem hlavou do zachodu a blil jak sakal . Vecinou vodu.
Uleva obrovska. Manzelka mela velkou skodolibou radost, prej je to z toho co jim (protak, arginin, dextroza, malta.. ) Jenze to bylo tou vodou, mega cvikem az daleko za hranice a dvojitou porci risku s salatem na rodine oslave dopoledne.
Uz nikdy vice !
14.6.2015
protahovacka
RAMENA
Military, lehce, start 18:04 end 18:40
9x40, 6x60, 4x75, 3x85,
5x94, rezerva 1-2 kg
4x94, zavahal jsem, moc opatrne jsem na to sel
5x94, nastvanej zhurta a v pohode )
5x94, tesky jako maxko
4x94, sotva 4, uff
4x90, sotva 4, ufff
vypony na lytka mezi seriema
JR upazovani v stoje v predklonu, start 18:44 end 19:00
12x10, 12x10, 12x10, 12x10, 12x10, 12x10
Nohy a zada od posledne stale hodne bolestivy, ale donutil jsem se jit.
Nejlepsi rozcvika je zednicina, jen pravy predlokti to vubec nedava, jak trochu zapracuju zednickou lzicou hned se to ozve, sakra.
Pocasi na prd, podelana kosa, ja cu poradny leto !!
A dneska moje obrovska revolucni zmena v cviceni prsou... prehozne poradi cviku a take v poctech seriich jsou uprednostneny JR a pak az bench.
Podle toho jsme se i tesil jak to na JR pekne pujde, a taky ze jo, bench pak teskej jak kdyby mel o 10kg vic. )
Bicaky normal.
Nacvik bocniho planku, jen po 20 sec zatim radeji, i tak je to lepsi nez jsem cekal.
Nakonec super shazovacka VC na bicaky, to je fakt nejlepsi cvik, nejlepsi pocit, ta pumpa bicaku, jak se nalijou k prastknuti , to proste zeru.
16.6.2015
ZADA
shyby dopomoc + JR v klece na lavicce, start 18:00 end 18:25
8x + 10x47, 8x + 10x47, 8x + 10x47, 8x + 10x47, 8x + 10x47, 8x + 10x47
HRUD
JR decline, lehce, start 18:30 end 18:59
rozcvicka: kliky, rotatory, 7x47, 5x47
pracovni: 7x57, 8x57, 8x57, 8x57, 8x57, 7x57
To uz je ten novej system? A co tam je novyho jako? Dals jinej cvik na bicak ? :D
jj taky uz se tesim, az se poradne otepli, neni nic krasnejsiho nez kdyz ti z hlavy tece slana voda pri sezeni u stolu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To uz je ten novej system? A co tam je novyho jako? Dals jinej cvik na bicak ? :D
jj taky uz se tesim, az se poradne otepli, neni nic krasnejsiho nez kdyz ti z hlavy tece slana voda pri sezeni u stolu.
Dyt sem to tam jasne napsal, prehozeni poradi cviku a i poctu serii a celkove bench ztratil status primarniho cviku na kozy.
Tak ono uz cca 2 tydny bylo pocasi podle meho gusta, 30 a vice stupni ve stinu, pres 50 na slunku. To doma mame asi 25C a to je idealni. Snad se to letos este vrati.
Na to, ze jsi porad avizoval, jak markantni zmena to bude, tak cvicis prakticky porad stejne :P
Ale jo , ja mam ty horka taky rad, jen proc cloveka s hyperhydratozou je to fakt nekdy peklo :/ A jasne ze se to vrati a urcite se dockas i 40ek , vzdyt leto jeste ani nezacalo.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak dneska 2 PR. Ale vse na prd, a tak jsem si veril od posledne na tezko.
Vazne jsem si vybral asi nejhorsi den na test maxka, posledne 2x2x105, dneska 1x107 PR tesky, a 110 jak panelak.
Takze 107 malinky PR o 2 kg, to vubec nepocitam, a super PR v poctu nul, 4x0 .
Nevim, nevim, j este tomu dam sanci, ale jak zacne stagnace, je cas na zmenu.
Dneska super.
Na zada pritahy JR pridano rovnou 5kg, lehky
Podle ocekavani JR na kozy parada, velkej rozdil kdyz to nejedu po benchu. PR.
Bench slabej podle ocekavani.
Bicaky super pumpovacka.
Bocni plank .. ufff, pridano 5 sec )
20.6.2015
ZADA
shyby dopomoc + JR v klece na lavicce, start 17:59 end 18:22
8x + 10x47, 8x + 8x52, 8x + 10x52, 8x + 10x52, 8x + 10x52, 8x + 10x52
HRUD
JR decline, tezce, start 18:27 end 19:00
rozcvicka: kliky, rotatory, 8x47, 4x57
pracovni: 5x62, 5x62, 5x62, 5x62, 5x62, 5x62
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru