|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st červen 03, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 03, 2015 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Mablung napsal: | | Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu. |
To mně by stačilo, kdyby mi vyměnili třeba alespoň židli, abych s ní furt nesjížděla dolů. Nějaký moderní vymoženosti, o tom si můžu nechat jen zdát. |
Židli jsem si vyboxoval při příchodu. Šla z rozpočtu oddělení, takže se šéf plácnul přes kapsu a hned je v inspiraci koupil všem. Možná poté, co jsem mu dal přednášku, jak špatné židle ničí záda
Počítač jde bohužel z rozpočtu IT. I když si stěžuju, že tenhle počítač prostě nebyl stavěný na to, aby rozchodil 50-100 MB Excel, je mi to prd platné. Šéf by mi rád počítač koupil a peníze by na to i byly, ale nemůže, protože to jde z IT rozpočtu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: st červen 03, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | nie som ekonom, ani psycholog - ale ako pravnik musim konstatovat, ze napriek poctu pravnikov stretnut velmi dobreho, nedajboze spickoveho pravnika nie je zas tak lahke, ako by sa zdalo :)) |
platim ekonoma, psychologa i pravnika a sehnat odborniky v techto oblastech je sice narocne, ale ne tak narocne jak sehnat dobreho kopace, protoze tem kurvam muzes zaplatit kolik chces ale stejne makat nebudou...
| Spazik napsal: | | Jasně, ale tyhle "soft" vědy může dělat každý druhý, ale o špičkového inženýra se budou vždycky všude prát, protože takových je podstatně méně :-) |
ahoj, ja mam jen stredni skolu s 90% absenci takze chapes nic moc - muzes mi vysvetlit, jak se pozna "soft" a jak "hard" věda?
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st červen 03, 2015 4:46 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | | AHOLA napsal: | | nie som ekonom, ani psycholog - ale ako pravnik musim konstatovat, ze napriek poctu pravnikov stretnut velmi dobreho, nedajboze spickoveho pravnika nie je zas tak lahke, ako by sa zdalo :)) |
platim ekonoma, psychologa i pravnika a sehnat odborniky v techto oblastech je sice narocne, ale ne tak narocne jak sehnat dobreho kopace, protoze tem kurvam muzes zaplatit kolik chces ale stejne makat nebudou...
|
oznac to ceduli ,,koppfit,, a lidi nejen, ze budou makat jak prasteni, ale jeste ti za to budou platit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 7:47 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Ikee napsal: | | Mablung napsal: | | Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu. |
To mně by stačilo, kdyby mi vyměnili třeba alespoň židli, abych s ní furt nesjížděla dolů. Nějaký moderní vymoženosti, o tom si můžu nechat jen zdát. |
Židli jsem si vyboxoval při příchodu. Šla z rozpočtu oddělení, takže se šéf plácnul přes kapsu a hned je v inspiraci koupil všem. Možná poté, co jsem mu dal přednášku, jak špatné židle ničí záda
Počítač jde bohužel z rozpočtu IT. I když si stěžuju, že tenhle počítač prostě nebyl stavěný na to, aby rozchodil 50-100 MB Excel, je mi to prd platné. Šéf by mi rád počítač koupil a peníze by na to i byly, ale nemůže, protože to jde z IT rozpočtu ... |
U nás jde všechno ze státních peněz, takže pokud nejsi ředitel odboru, náměstek a výš, tak buď máš těžký oldschool nebo raději vůbec nic. :D A když už náhodou se může něco koupit z rozpočtů projektů, tak stejně člověk musí čekat třeba přes čtvrt roku, než to někdo zaeviduje do majetku. Zlatý korporát před státní správou. :D _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu. |
předpokládám, že nový iphone výrazně zvýší narozdíl od ntb tvojí produktivitu práce .. což dokládá to tvrzení o pár příspěvků výše, že i studovanej může být debil a že i debil může spolu/řídit firmu (u korporace je ta byrokracie často vyšší než u státu, to je už slušná práce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
Heh, prej že "soft" vědy jsou lehčí. Možná tak vystudovat. Najít vynikajícího psychologa je v dnešní době umění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 04, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
tak zrovna psychologie není žádný béčko, zaprvý berou strašně málo lidí (naopak se tam hlásí hodně lidí), a je to docela slušnej průnik všech "věd".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 9:32 am Předmět: |
|
|
ja zase poznam psychologov ktorym by som nedal urobit ani ciz, lebo by zabudli na uhorku  vacsina je zasita niekde na marketingu kde vymyslaju reklamne slogany ktore lezu na nervy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červen 04, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
Ano, stejně jako většina lékařů taky není špičkovými neurochirurgy, spíš jsou to mnohdy nekompetentní obvoďáci. To platí úplně všude bez ohledu na obor......
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 10:11 am Předmět: |
|
|
Čím je škola náročnější, tím je menší pravděpodobnost, že se k jejímu zdárnému ukončení dostanou ti méně schopní. A zrovna medicína stále produkuje kvalitu, byť v poslední době už se nehlásí elita ze středních. Čili s tvojí nešťastnou generalizací nemůžu souhlasit a pokud bych se měl generalizace dopustit já, tak většina jsou spíše nadprůměrně schopní internisté, chirurgové, intenzivisté a dokonce i praktičtí lékaři (zejména s přílivem nové mladé krve, ale chápu, že lépe je hodit všechny do jednoho pytle podle "tvého" 70-letého obvoďáka), těch podprůměrných tragédů je určitě menšina. _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
Nevim co si tu někdo nalhává, prostě na ekonomky/peďáky/humanitní obory jdou z 80% lidi co by si jinde neškrtli (byť tam jsou i elitní ústavy a studenti)  Prostě laťka minimálních nároků tam leží !v průměru! trochu níže, takže i špatnej strojař, matematik, technik nebo doktor je pravděpodobně daleko chytřejší než průměrný student ekonomky.
Viděl jsem to na gymplu a vidím to stále i v práci, ale prostě to je zobecňování, neplatí to vždy a všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Heh, prej že "soft" vědy jsou lehčí. Možná tak vystudovat. Najít vynikajícího psychologa je v dnešní době umění. |
Dám ti free tip - Guru Jára?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|