Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 994, 995, 996 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Klasický korporát. Vymění mi iphone4 za iphone5 bez mrknutí oka aniž bych si o to řekl, ale nevymění mi počítač, protože to je z jiného rozpočtu.

To mně by stačilo, kdyby mi vyměnili třeba alespoň židli, abych s ní furt nesjížděla dolů. Nějaký moderní vymoženosti, o tom si můžu nechat jen zdát.
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mablung napsal:

To mně by stačilo, kdyby mi vyměnili třeba alespoň židli, abych s ní furt nesjížděla dolů. Nějaký moderní vymoženosti, o tom si můžu nechat jen zdát.

Židli jsem si vyboxoval při příchodu. Šla z rozpočtu oddělení, takže se šéf plácnul přes kapsu a hned je v inspiraci koupil všem. Možná poté, co jsem mu dal přednášku, jak špatné židle ničí záda
Počítač jde bohužel z rozpočtu IT. I když si stěžuju, že tenhle počítač prostě nebyl stavěný na to, aby rozchodil 50-100 MB Excel, je mi to prd platné. Šéf by mi rád počítač koupil a peníze by na to i byly, ale nemůže, protože to jde z IT rozpočtu ...
to je on

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
nie som ekonom, ani psycholog - ale ako pravnik musim konstatovat, ze napriek poctu pravnikov stretnut velmi dobreho, nedajboze spickoveho pravnika nie je zas tak lahke, ako by sa zdalo :))

platim ekonoma, psychologa i pravnika a sehnat odborniky v techto oblastech je sice narocne, ale ne tak narocne jak sehnat dobreho kopace, protoze tem kurvam muzes zaplatit kolik chces ale stejne makat nebudou...

Spazik napsal:
Jasně, ale tyhle "soft" vědy může dělat každý druhý, ale o špičkového inženýra se budou vždycky všude prát, protože takových je podstatně méně :-)

ahoj, ja mam jen stredni skolu s 90% absenci takze chapes nic moc - muzes mi vysvetlit, jak se pozna "soft" a jak "hard" věda?
sk

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
AHOLA napsal:
nie som ekonom, ani psycholog - ale ako pravnik musim konstatovat, ze napriek poctu pravnikov stretnut velmi dobreho, nedajboze spickoveho pravnika nie je zas tak lahke, ako by sa zdalo :))

platim ekonoma, psychologa i pravnika a sehnat odborniky v techto oblastech je sice narocne, ale ne tak narocne jak sehnat dobreho kopace, protoze tem kurvam muzes zaplatit kolik chces ale stejne makat nebudou...

oznac to ceduli ,,koppfit,, a lidi nejen, ze budou makat jak prasteni, ale jeste ti za to budou platit :)
Ikee

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Ikee napsal:
Mablung napsal:

Židli jsem si vyboxoval při příchodu. Šla z rozpočtu oddělení, takže se šéf plácnul přes kapsu a hned je v inspiraci koupil všem. Možná poté, co jsem mu dal přednášku, jak špatné židle ničí záda
Počítač jde bohužel z rozpočtu IT. I když si stěžuju, že tenhle počítač prostě nebyl stavěný na to, aby rozchodil 50-100 MB Excel, je mi to prd platné. Šéf by mi rád počítač koupil a peníze by na to i byly, ale nemůže, protože to jde z IT rozpočtu ...

U nás jde všechno ze státních peněz, takže pokud nejsi ředitel odboru, náměstek a výš, tak buď máš těžký oldschool nebo raději vůbec nic. :D A když už náhodou se může něco koupit z rozpočtů projektů, tak stejně člověk musí čekat třeba přes čtvrt roku, než to někdo zaeviduje do majetku. Zlatý korporát před státní správou. :D
mysH

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

předpokládám, že nový iphone výrazně zvýší narozdíl od ntb tvojí produktivitu práce .. což dokládá to tvrzení o pár příspěvků výše, že i studovanej může být debil a že i debil může spolu/řídit firmu (u korporace je ta byrokracie často vyšší než u státu, to je už slušná práce :)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, prej že "soft" vědy jsou lehčí. Možná tak vystudovat. Najít vynikajícího psychologa je v dnešní době umění.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zrovna psychologie není žádný béčko, zaprvý berou strašně málo lidí (naopak se tam hlásí hodně lidí), a je to docela slušnej průnik všech "věd".
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zase poznam psychologov ktorym by som nedal urobit ani ciz, lebo by zabudli na uhorku vacsina je zasita niekde na marketingu kde vymyslaju reklamne slogany ktore lezu na nervy
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zas vím, že na psychologa šli lidé, kteří by na jiných oborech neměli šanci, takže asi tak

https://www.instagram.com/studynkapetr/
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, stejně jako většina lékařů taky není špičkovými neurochirurgy, spíš jsou to mnohdy nekompetentní obvoďáci. To platí úplně všude bez ohledu na obor......
Broken

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím je škola náročnější, tím je menší pravděpodobnost, že se k jejímu zdárnému ukončení dostanou ti méně schopní. A zrovna medicína stále produkuje kvalitu, byť v poslední době už se nehlásí elita ze středních. Čili s tvojí nešťastnou generalizací nemůžu souhlasit a pokud bych se měl generalizace dopustit já, tak většina jsou spíše nadprůměrně schopní internisté, chirurgové, intenzivisté a dokonce i praktičtí lékaři (zejména s přílivem nové mladé krve, ale chápu, že lépe je hodit všechny do jednoho pytle podle "tvého" 70-letého obvoďáka), těch podprůměrných tragédů je určitě menšina.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co si tu někdo nalhává, prostě na ekonomky/peďáky/humanitní obory jdou z 80% lidi co by si jinde neškrtli (byť tam jsou i elitní ústavy a studenti) Prostě laťka minimálních nároků tam leží !v průměru! trochu níže, takže i špatnej strojař, matematik, technik nebo doktor je pravděpodobně daleko chytřejší než průměrný student ekonomky.
Viděl jsem to na gymplu a vidím to stále i v práci, ale prostě to je zobecňování, neplatí to vždy a všude.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Heh, prej že "soft" vědy jsou lehčí. Možná tak vystudovat. Najít vynikajícího psychologa je v dnešní době umění.

Dám ti free tip - Guru Jára?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 994, 995, 996 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: