Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.5.2015

Dnes po noční smeně , poslední bežecký trening, před pulmaratonem 30.5. Dnes jsem tam šel pouze pro 5km s tím, že ho pobežím naprudko, trochu si pozvednu sebevědomí. Vubec to nevyšlo právě naopak , po 5minutách jsem zjistil, že opět na mém useku zhazuji stromy a že tama nesmím, tak jsem zvolil nahradní trasu a přestalo mě to rychlé snažení bavit. Nějk jsem ztratil duvod , když to není s čím porovnat. Stejně jsem se dneska hrozně moc trápil. Po pár krocích opět chytnul lýtkový sval , když jdu nevím o něm, jakmile se rozběhnu tak mě trápí. To samé kolena, po pár krocích ztežkou a začíná trápení. Momentálně se potýkám jen s problémy , nejsem v kondici , moje kolena běhají na podmínku a pozítří mě čeká pulmaraton. Dnes tedy cca 5km 23,15. Samozřejmě díky nahradní trase nevím uplně přesně. Doma 11přitahu na tykadlech a 26kliku na uzko.

V poslední doě jsem stále přemýšlel jaký cíl si dát na pulmaraton 30.5. Abych řekl pravdu skoro žádný nemám. Chtěl bych to uběhnout do 1h50min. Neznám trasu, neznám podmínky. Beží to jeden kolega se mnou s práce, co má cíl 1h 45min tak uvažuji, že se za něj pověsím a budu se ho držet jako klíště . Ale jak říkám celkem nic od toho neočekávám , snad jen to PŘEŽÍT.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.5. 2015

Tak a je dobojováno. Víte jak se říká , že celá bežecká sezona se smrskne do jediného okamžiku , jediného závodu a ten určí jestli ta štáva stála za vymačkání? Tak tenhle to naštěstí nebyl. Muj pomyslný cíl byl 1h50min , trochu volnejší než všechny předchozí závody. (3x Ostravský pulmaraton 1h47min ) V poslední době se trápím , neběhá mi to a tenhle ten hlučínskéj pulmaraton neznám. Popravdě nikdy jsem tam nebyl a neveděl jsem do čeho jdu. (Kdybych veděl, možná bych si to rozmyslel ) Nebudu chodit dlouho kolem horké kaše. Dnes jsem uběhl , ušel, Hlučínský pulmaraton , 21km = 2h05min Co říci o samotném závodu, bylo to extrémně náročné , peklo. Jednak mi trošku vadilo, že jsem vlastně od vyběhnutí až do cíle neveděl kolik mám zrovna naběháno. Po 50min jsem neveděl mám li v nohách 8km , nebo 10km. Jenom 10% asfaltu , vše ostatní po hrázkách podél řeky. Hrozný terén celé 2h koukáte pod nohy, každý krok dopadá na povrch jinak. A bežet rychle se na tom , aspon pro mě nedá. Někde po 15km jsem při pohledu na cíl na druhé straně jezera , které se obíhalo a já neviděl jeho konec jsem to prostě vzdal . Vždy jsem si říkal, že dokážu bežet , třeba že jen velice volně , jak šeredně jsem se mýlil. Dnes jsem ke konci střídal něco co mělo být jako běh nebo plazení do cíle , třeba i s minutovým pochodem. Asi 5x jsem skoro minutku šel. Není to hamba a nestydím se za to, no dobře možná trošku. Ve své kategorii do 39let jsem dopadl 32 , z 64 učastníku. I podle výsledku je vidět , že to byl hodně naročný závod, protože kdybych to uběhl za svuj obvyklí čas 1h 47min, tak bych byl ve své kategorii 10tý a celkově asi 15tý ze všech 121učastníku. Celkově jsem dopadl 54 z 121učastníku.

http://vysledky.timechip.cz/#2015/64
buvolii

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.5.2015 Hlučínský pulmaraton. 21km = 2h05min , ve své kategorii 32 z 64 , celkově pak 54 z 121učastníku.

P.S. Jen by mě zajimalo jakto, že na těch fotografiích vypadám vždy tak bl bě? Je to mnou?
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.5.2015

Po včerejším závodu značně unavený. Ale měl jsem dnes v plánu zajet na kole k našim podělit se o zažitky. Cca 60km. Nějak se to ale nakonec zvrtlo. Po vyjetí jsem si říkal, že to nebudu ani hnát, pojedu vycházkově , jízdu si užiju. To mi vydrželo prvních 8km , než jsem najel za městem na cyklostezku. A pak mi uplně přeskočilo , zase jsem jel jízdu, kdy jsem to rval a hnal jako s větrem o závod. Měl jsem takovou chut, že jsem si zajel ještě někam jinam a celkově dnes místo pouhých 60km, najel jsem dnes 93km.
buvolii

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.6.2015

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten měsíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná 81kg.

Co říci k sportovnímu měsíci Květen.Co říci o tomhle tom měsíci. Myslím, že mohu v klidu říct že byl dobrý a splnil očekávání. Nebyl jsem tento měsíc nachlazený , uběhl jsem pulmaraton na závodech, i na kole jsem byl. Ale pojdme popořadě. Pokud jde o fitnes, byl jsem 11x, což je takový standart , uznávám mohlo být o jednu dvě návštěvy více. Ale díky pulmaratonu a pracovních závodu, jich bylo právě o kapánek méně. Pokud jde o kolo , tento měsíc tomu moc nepřál, bylo takové docela škaredé, studené počasí. Nakonec jsem vyjel , v poslední den měsíci , den po pulmaratonu. Jedna vyjíždka na kole a hodilo mě to 93km. Takže dobrý. Pokud jde o běh tu se dá vytknout jen to, že mi to v poslední době nejde. Byl jsem běhat 12x , počítám i pulmaraton. Díky tomu jsem tento měsíc naběhal 116km, což je o 10km více, než minulí měsíc. Ale jak říkám, jen první týden v měsíci mi to šlo , dokonce jsem opět v rozmezí pár dnu překonal všechny tři tratové rekordy ale pak jak když utne. Trápil jsem se, několikrát jsem zkrátil vzdálenost, kdy mělo být v plánu třeba 15km a já dal pouze 5km.

Fitness: 11x , Běh: 12x ( 116km) , Kolo: 1x (93km)

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
buvolii

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.6.2015

Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 4x3x85 , 1x3x82,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x22,5 , 4x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x10x10
Tric. Kladka 4x8x40kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 3x6x17,5kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Celkový čas: 70min

Dnes po delší době opět trening. Je to 4dny kdy jsem tu byl naposled a asi 7dnu, kdy jsem měl tenhle ten trening. Sice jsem byl po tom výkendu , pulmaraton a 93km na kole rozsekaný, nohy nepoužitelné , byl jsem rád za dřepy s osou v rozcvičce. Jinak se ale zdálo, že jsem ohromně přichuti , shyby opět jen 8opakování ale ty první mě vyloženě bavili a šli nádherně. U benche jsem dnes zvolil taktiku hop a nebo trop. Ikdyž činka se zdála být pořád težká, hecnul jsem se i na 4serii s 85kg , podotýkám, že už se záchranou , kterou jsem měl i na poslední 5serii. Obě dvě jsem potáhl sám, bez toho aniž by na činku položil ruce. Kroutil jsem se u toho jako housenka. Bohužel na tlaky na ramena jsem nepřidal, od začátku se mě to zdálo enormně těžké, trochu jsem ulevoval rozsahu abych odjel všechny serie jak mám. Na biceps už jsem začínal také vadnout , na konci jsem dal břicho, protahovačku a odcházel jsem na šatnu. Opět mám podezření, že na mě něco leze , ten víkend byl moc naročný asi jsem se prochladil.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.6.2015

Dnes večer další bežecký trening. Sice jsem tam šel s tím, že to nebudu hrotit, poběžím dva okruhy , 10km ale tohle byla totální katastrofa. Od začátku trápění , vubec mě to nebavilo , po prvních 5km obrovská chut opět vzdát. Nevzdal jsem snad jen proto, že jsem si slíbil , pokud to vzdám tak druhý okruh za trest ujdu. Dnes jsem tam šel pro dva okruhy a ty jsem hodlal udělat. První okruh 5km = 23,40 , což ukazuje vážně na pomalé tempo a vyloženě bídu. Ale začal jsem druhý s tím, že pokud ho udělám za cca 24min, že to nemusí byt ještě tak hrozné. Druhý okruh jsem měl za 5km = 25,25. Už od března jsem si myslel že, běhám jinou ligu a že mít 5km za 25min je dávno za mnou. Dnes tedy 10km = 49,05 a obrovské trápení. Uznávám je tu dnes pár polehčujících okolností:: 1, Náročný víkend , 4dny zpátky pulmaraton , 3dny zpátky 93km na kole. 2, Podezření na nachlzení (asi jsem nachlazený , podchytil jsem to v zárodku, jsem nasypaný céčkem, hašlerkama) 3, Jsem po raní smeně , unavený, nevyspalí a celí den příšerný vedro 30stupnu, proto jsem šel běhat až na 20h ale pořád bylo venku dusno a asi 27stupnu. To vše ale nic nemení na tom, že mi to nejde trápím se radost s běhu je ta tam.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.6.2015

Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Shyby kladka 10x5x60
Veslo 10x5x67,5
Bench 3x5x75 , 1x5x72,5 , 1x4 a 1x2x72,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x20zkracovačky

Po týdnu opět stejný trening na záda. Obrovská chut od začátku. Na shyby dnes ze začátku velice silný. Dnes jsem utrápil kladku i veslo , velice vydřené ale dnes u obojího skompletováno 10serii , bez toho aniž bych ubíral. Uznávám bylo to hodně vydřené a všelijaké. Poté jsem dnes zkusil zlomit prokletí benche a konečně se zkusil pohnout s 2serii se 75kg na tři. To se povedlo částečně, třetí jsem ještě upotil, u čtvrté se už všeljak kroutil a jelikož jsem neměl záchranu na pátou serii, netroufl jsem si do pátého opakování. Takže jsem dal jen 4opak , 30sekund vydýchal a bouchl ještě dvě opakování. V závěru už jen protažení a břicho a odcházel jsem na šatnu.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jééé... Tys běžel půlmaraton v Hlučíně? moje rodná víska... podle popisu jste asi běželi podél "opavice" (řeky Opavy) a obíhali "štěrkáč" (Štěrkovnu, Hlučínské jezero). tak to se ale nedivím, že sis máknul, to není žádný výklus po koberci, ale spíše orientační běh super, seš borec
buvolii

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.6.2015

Shyby 1x5 klasické
Bench 2x3x85 , 2x5x55kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x17,5kg
Tric. Kladka 2x8x30kg
Biceps v sedě jednoručky 3x6x12,5kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 1x10 natažené
Celkový čas: 55min

Nechtěl jsem to tu psát , stydím se za to po všech stránkách. Dnes další trening , přiznám po včerejší odpolední jsem šel na pár skleniček , jsem člověk hříšnej. Od začátku nejenom, že obrovská nechut ale vubec žádná síla. Měl jsem mít bench 5x3x85kg a zvedl jsem to 2x a byl jsem hotovej , na remena jsem měl jet s 22,5kg a když jsme to vzal do ruky bylo jasné, že s tím nic neodjedu. Ten flám mě přišel moc draho. Trening uplně o ničem , mohu snad jen říct, že jsem tam byl a protáhnul se.

P.S.--- 6.6. Po obedě ještě jízda na kole z Ostravy na Ostravici a nechtějte vedět, co jsem tam dělal. (53km)

7.6. Druhý den ráno návrat na kole zpátky . a Jelikož jsem měl hodně cyklo náladu a volný den , bylo hezky tak jsem najezdil ( 93km )
buvolii

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.6.2015

Shyby kladka 2x5x62,5 , 8x5x60kg
Veslo 2x5x70 , 8x5x67,5kg
Bench 3x5x75 , 2x5x72,5
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 2x20zkracovačky

Minulí trening odpuštěn a zapomenut. Dnes jsem odjel perfektní trening. Šel jsem tam dnes s tím, že pojedu na krev. Celou dobu jsem si pobrukoval kabáty co mi hráli v mp3 a nenechal jsem se vubec ničím rozptilovat. Po perfektní rozcvičce jsem přešel na kladku, opět nová váha a hned dvě seriie sní. To samé i na veslo. Bench odjetý také podle plánu , na poslední serku jsem už měl záchranu a uznávám, kdyby po mě nevřískal , nenechal mě dusit a kroutit se u toho jako housenka, nezvládl bych poslední opakování. Pak už jen sladké protažení , bříško a odcházel jsem na šatnu nadmíru spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.6.2015

Dnes po noční smeně , další bežecký trening. Dnes jsem neveděl dlouho pro co tam jít, nemohl jsem se rozhodnout. Nakonec jsem zvolil asi to nejmenší zlo, pouze 5km, neběhá mi to a nechce se mi do toho. Musím se do toho zkusit ještě nějak dostat a proto jsem se rozhodl i dnes pro změnu a opět se vrátit k oněm nenaviděným střídavým frekvencím. Takže dnes 50s rychlého běhu , do sprintu už mám hodně daleko a 10s pohodička. V posledních 4minutách už jen běh na prudko a díky tomu jsem dnes udělal 5km = 21,22. Není to nic moc ale někde se začít musí. Navíc další věc, mám tento měsíc za 10dní naběháno 15km , bude to podle všeho tento měsíc kasatrofa. Po doběhnutí jsem zkoušel ještě návrat ke starým dobrým kopečkum , dal jsem tři ani ne sprintem spíše svižnejším vyběhem a dolu pomalu chuzí , jsem na tom dost bídně a mám zdá se o čem přemýšlet. O bolesti kolenou už raději ani psát nebudu. Doma 11přitahu na tykadlech a 30kliku na uzko.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.6.2015

Shyby 1x9 klasické, 3x3 biceps
Bench 5x3x85
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x22,5 , 4x4x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x9x10
Tric. Kladka 3x10x40kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 3x6x17,5kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: ve visu 1x15 natažené

Dnes povedený trening po rozcvičce a shybech přišel bench. Přiznávám měl jsem z něho po minulém vyhoření dost nahnáno. Takové to nedobré v hlavě, že to zase nedám , že je to težké a že to nepujde. Mp3 jsem si na ten cvik vyhnal na max a stejně jsem na to pořád myslel. Po 2serii se zdálo, že budu mít pravdu, přesto jsem nechtěl vzdát. Na 4 a 5serii záchrana a ani jednou se osy nedotkl. Upotil utrápil jsem to uplně sám. Bylo to na krev a podle toho také dopadly ramena na tlakách, docházela síla. Jakž takž jsem dal 6serii s 22,5kg podle plánu ale to už jsem byl totálně nadně . V dalších seriich tudíš místo 5opak pouze 4. Napumpoval jsem ruce, protáhl se dal nějaké břicho a odcházel jsem na šatnu.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.6.2015

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. I přesto že mám po treningu a do běhání se musím nutit, jsem byl dnes rozhodnutý bežet dokud nepadnu vysilením. Zase se ukázalo, že jsou to jen kecy v kleci. Rozběhl jsem to opět střídavou frekvencí s tím, že jsem se v těch 50s rychlého běhu moc nevysiloval. Po 12minutách jsem tento běh vzdal a dál bežel vyloženě pijánko. Jakmlie jsem dobíhal do konce prvního okruhu, veděl jsem že to vzdávám. Udělal jsem dnes zase to co vždy, jeden mizerný okruh 5km = 22,48 . A to jsem se trápil. Aspon jsem pak přešel na kopečky a udělal jsem 11sprintu do kopce a že to tentokrát mělo štávu. I tak šlo ale o další mizerii , nemám v nohách sílu, bez dřepu a mrtvého tahu ztrácím sílu v nohách . A kardio je na tom podobně k čemu je ve fitku trening EMOM, když jde o jednoručky v sedě , bench v leže, na tom kardio nenaženete ale na dřepech s 80kg . Nevím co mě limituje v běhu více, kolena nebo fizička, stojí to za starou belu. Doma 10přitahu na tykadlech a 28kliku na uzko.
buvolii

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 15.6.2015

Shyby kladka 4x5x62,5 , 6x5x60kg
Veslo 4x5x70 , 6x5x67,5kg
Bench 2x5x75 , 1x4, 2x3 3x2 x 75
Rozpažky v leže 2x10x8kg
Břicho: 3x20zkracovačky
Celkový čas: 85min

Dnes další trening. Na začátku se mi pokazila Mp3 a abych řekl pravdu, hodně mě to vykolejilo. Představa težkého treningu bez svoji hudby zněla dost příšerně , sice tam hrál nějaký metal ale mě ty skřeky nic neříkají. Bylo jasné, že to bude dnes naročné soustředit se a nechtít to vzdát. Na kladku a veslo mám další příhozy ale bylo to hodně utrápené. Dojel jsme záda, spocený jsem byl jak vrata od chléva a to je dnes přitom venku škaredě a docela zima. Na bench jsem dnes nijak zvlášt neoslnil, třetí serku jsem nedotáhl na 5opakování a pak místo přihazu jsem jel pořád se stejnou vahou. I přes neustále používání křídy, jsem měl ruky stále spocené a na té bench ose mi div nejezdili nahoru dolu. V závěru jsem si mohl vybrat bud skoro žádné břicho a jet obyvklou tramvají, nebo zustat o něco déle a jet později . Vybral jsem si pořádné bříško a protažení. Slušný trening.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: