Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 998, 999, 1000 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Smysl je. Pro tebe. Pro mě ne. Takže ty musíš platit za něco, v čem aspoň v principu smysl vidíš, já musím platit za něco, co je dle mého soudu úplně na hovno.
Fakticky se jedná o daň z vlastnictví přístroje.

Ale tak to moze byt pri vsetkom, co sa plati z verejnych financii...Od dialnic, cez podporu divadiel, az po digitalizaciu. Platia vsetci, nikto sa ich nepyta, ci suhlasia...

A pochybujem, ze by sa Ti pacil viac nas system, platit za to, ze je na teba pisane odberne miesto. To by si pindal este viac :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Niektore veci platene z verejnych financii maju svoj zmysel, verejna telka vsak do tej skupiny nepatri. Aspon teda nie v sucasnej podobe. A teda dialnica je dost zly priklad, z nej ekonomicky profituje uplne kazdy .

Mimochodom v Nemecku sa plati 220 euro rocne, to aby vam nebolo luto kolko platite v CR .
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A teda dialnica je dost zly priklad, z nej ekonomicky profituje uplne kazdy.

A co antimaterialne zalozeny eko-aktivista,ktory jazdi len na bicykli a odmieta konzumnu spolocnost ? Bol to samozrejme len priklad, na dialnice sa zvykne nadavat, ze ich nie a nie dostavat :)
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
ygg napsal:

Smysl je. Pro tebe. Pro mě ne. Takže ty musíš platit za něco, v čem aspoň v principu smysl vidíš, já musím platit za něco, co je dle mého soudu úplně na hovno.

Ale tak to moze byt pri vsetkom, co sa plati z verejnych financii...Od dialnic, cez podporu divadiel, az po digitalizaciu. Platia vsetci, nikto sa ich nepyta, ci suhlasia...

A pochybujem, ze by sa Ti pacil viac nas system, platit za to, ze je na teba pisane odberne miesto. To by si pindal este viac :)

Tak malý Reich nikdy nebyl mé vysněné místo pro život:-). I když ty Alpy, a párky na Graben, a palačinky na Naschmarktu .... musel bych si udělat SWOT analýzu.

Jinak fakticky máš samozřejmě pravdu. Což ti neberu, jen mě to neskutečně sere. Hlavně když si člověk uvědomuje, jak míra přerozdělení neustále narůstá, k čemu to v důsledku vede, a na jaké píčoviny se ty peníze vynakládají.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://finance.idnes.cz/zamestnavani-v-agenturach-dca-/podnikani.aspx?c=A150528_2165702_podnikani_kho#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

další kvó kvó kvó kvo kvóty...

mám pocit, že to slovo zažívá svůj boom, jako kdysi BIO, EKO, RAW... , kdo nevymyslí kvótu, jako by nebyl
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Zatrckovy zakon mame na Slovesnku, nie v Rakusku...takze skor gumove parky pod Mostom SNP, grcky v podchode na Trnavskom Myte a Zemlinska Sirava
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

A vo tom to je.

Stejná kurvárna jako když si koupím flešku, mám na ní jen svoje fotky nebo soubory, a platím v její ceně poplatek nějakým zkurveným svazům.

Co se médií týče, na nich jsou skutečně bité jen podniky. Podle mě, minimálně 90 % lidí doma pár stažených kopií má a na celém systému těžce vydělalo.
Tím neobhajuji OSA.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/evropska-plavidla-zachranila-na-mori-2500-uprchliku/r~39c016200c7811e599590025900fea04/

Bože, ti idioti si pro čmoudy už jezdí přímo až do Libye
Děsí mě, že si začínám přát vystoupit z EU a zase zadrátovat hranice.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprchlíci to mají těžké, ale vracel bych je zpět státu odkud připluli s tím, že bych celou akci vyúčtoval té zemi odkud vypluli.
mysH

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mají to těžké? po tom, co zaplatí neskutečný prachy za převoz a ještě je někdo chce litovat? NASRAT!
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Uprchlíci to mají těžké, ale vracel bych je zpět státu odkud připluli s tím, že bych celou akci vyúčtoval té zemi odkud vypluli.

Třeba té Lybii? Ale no tak ....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak momentálně Lybii asi ne. Nebo pak přístup Austrálie-tj. vše zůstane odkud připlulo...na vodě.
Petey

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazda krajina ma azylove a imigrantske zakony, preco ich nedodrziavaju? si nelegalne v krajine? sup s tebou prec. som zvedavy ako by sa so mnou maznali v usa alebo australii
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli jste četli ten článek, ale to už není tak, že by lodě s uprchlíkama připluly do Řecka nebo Itálie a tam se řešilo co s nimi, nebo je zachraňovali 1 km od břehů. Ti EU psychopati je vyhledávají dronama a vyzvedávají přímo u afrických břehů a pak je po tisících sami tahají sem. Prostě stačí na severu Afriky skočit do vody a EU už si vás vyzvedne a odveze k sobě. Já tomu prostě nemůžu uvěřit, EU je jasný vítěz Darwinovy ceny za celé 21. století, tuhle hloupost už nemůže nic překonat.

Jak už jsem psal dřív, tak máme to "štěstí", že právě sledujeme a jsme nechtěnými účastníky počátku kolapsu jedné vyspělé, ale evidentně zdegenerované civilizace a její nahrazení civilizací jinou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
kazda krajina ma azylove a imigrantske zakony, preco ich nedodrziavaju? si nelegalne v krajine? sup s tebou prec. som zvedavy ako by sa so mnou maznali v usa alebo australii

nemazali, leda by ses začernil...

já koukal na australský občanství, a není srando jej získat, sem si čmoudi přijedou a jsou vysmátý

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 998, 999, 1000 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: