Dnes to tam vůbec nebylo. Celý den pecky na zahradě. Energie asi tak -16.. Na přední jsem chtěl zkusit maximálku, abych mohl příští týden rozjet program.. 120 jsem musel odhodit. Na zadní mělo být 6x3x130, ale po první vydřené trojce ende, šlus. Teď jsem zralej tak do postele, ale máme sraz s klukama ze střední, takže vyženu nezdar Jägrem
Doplň:
-lýtka
-shyb
-klik na bradlech
-bictric
-břic
Jestli něco miluju, tak jsou to dřepy, jestli něco nesnáším, tak jsou to přední dřepy Proto jsem si je také naordinoval na příštích 15 týdnů Jinak dnes jsem si vlezl po půl roce do obleku a nemohl jsem si sednout. Hrozilo, že exploduje někde v oblasti stehen nebo zadku... oblek za pětku a je mi k ničemu, abych šel koupit novej Na zkoušce jsem z toho byl značně nervózní
Tak zhruba 20 min rozcvička, první tři cviky tak 30-40 min a doplňky taky tak. Celkem tedy 80-100 min. Chodím s většinou s kámoše, takže místy nějaké to vykecávání a tak, ale mezi sériemi se to snažím neprotahovat.
Dnes to byl první tréning nového programu, takže všechno lehoučké, ale jak to začne těžknout, tak se ty tréningy začnou protahovat a já prostě neumím za hoďku odcvičit a jít domů
Workout: celkem 1h50min
-kufry 2x45kg celkem asi 150m
-výšlapy na shod s kufry - 3 nástupy x dokud jsem neomdlel
-shyby
-dipy na kruzích
-nácvik frontlevrů
-přítahy na kruzích
-kliky na nadstavcích
-břiceps
Před cvičením jsem dostal nápad udělat kurfry.. o dvě minuty později bylo hotovo Zatím 2x45kg, musím koupit delší šroub, abych mohl přidávat, ale pro začátek stačilo, párkrát jsem se s tím proběh - to bylo v pohodě a pak jsem se rozhodl, že si dám pár výšlapů na schůdek a to byla ta pravá smrt V pozadí se senem dostává farmářská chůze zcela nový rozměr:
Pondělí/úterý zabité kvůli zkoušce, tak jsem trochu zkompiloval s dnešním tréninkem. Přední dřepy se stopkou je pěknej hnus.. vůbec nevím, proč to cvičím
C: 4kola
-přítah na kruzích pozitiv 10x
-kliky na nadstavcích negativ 10x
D: 3kola
-nohy na hrazdu 10x
+stojky - asi 15 nástupů
U jednoho nástupu stojky se mi podařilo vydržet cca 5s Letos se to zlomí a snad padne alespoň 15-20s. Zítra páteční klasika a v sobotu bych se rád dostal k něčemu podobnému jako dnes + sprinty.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru