Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Budu ted cvičit podle časomíry, at to má nějaký řád.
...
MUSIM začít chodit cvičit minimálně 3x týdně, tohle šolichání je uplně o ničem...

samé správné věci ;) a na těžkých 5x5 (mrtvola, dřepy) bych se nebál ani intervalu 3 minuty, i když se to pak trochu protáhne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan: jo přesně, nejhorší bylo, že mi potom začalo vrtat hlavou jestli jsem vůbec těch prvních 60 zvednul nebo to byla jen nějaká halucinace

Dk: taky je musim vyzkoušet, vypadaj parádně a jestli díky nim získam i kančí sílu, tak budu jedině rád

Vlk: díky za tipy. Na ten čas jsem poslední dobou hodně kašlal ale díky tvému logu jsem si uvědomil, že je to potřeba.

Jinak kamarád bude objednávat nějaké suplementy z Anglie, tak přemýšlím, jestli nezkusit kreatin ale na druhou stranu se mi nechce moc utrácet za nějaké placebo jako u proteinu, který si ale asi znovu koupim, ale jenom proto, že si ho dávám do jogurtu, vloček, tvarohu nebo mlíka, protože mi to potom hrozně chutná
Mical

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin podle toho co si pamatuju, když jsem ho bral před mou pětiletou pauzou od cvičení u mě pěkně fungoval, byl jsem díky němu silnější a zvedal jsem větší váhy.

Taky mám v plánu si koupit nějaké doplňky tak za měsíc, či za dva - pokud se cvičením zase neseknu :). Asi kreatin a pak možná nějaký protein - páč i když se celkem snažím ho tam tlačit v normální stravě tak ho dám tak maximálně 110 až 150 gramů. To pokud na to dbám a hlídám si to - no a když na to nehledím tak ho mám tak 60 až 80 gramů za den :).

Zajímalo by mě jakej proteinový prášek používáš? Protože já se do toho vždycky musel nutit a pil jsem to s největším odporem, jak mi to přišlo hnusný.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně kvůli tomu jsem si ho také kupoval. Někdy snim přes kilo masa zase a někdy mam zase dny, že jim jen těstoviny s kečupem :D ale, že bych pocitoval nějaký rozdíl se mi nezdá, celkově nějak na sobě zjištuju, že je uplně jedno co jim, síla je pořád +- stejná a jsem pořád +- stejně tlustej. Teda kromě alkoholu, jakmile začnu pár dní v kuse pít, tak jde hmotnost raketově nahoru a trvá týdny až měsíce než to zase srazim.

Protein mam Impact whey protein Natural Vanilla od Myprotein. Jestli jseš třeba z Prahy, tak ti můžu dát vzorek na ochutnávku.
Mical

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za doporučení a za nabídku. Jsem z Prahy ale ochutnávku potřebovat nebudu.

Vanilka mi chutná takže tenhle protein bych mohl zvládnout zkonzumovat bez odporu.
Počkám ještě tak ten měsíc či dva a pokud u toho vydržím, tak si za odměnu koupím kreatin, plus asi ten protein co používáš Ty (podle popisků zní dobře). No a pak ještě možná vyberu nějaký protein co se pomalu uvolňuje abych mohl před spaním nahradit tvarohy, které se mi už malinko začínají zajídat :)
Cmeni

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mical: oky ale doufám že v případě, že ti nebude chutnat, tak si mě někde nenajdeš

25.4. Sobota - Le vol du dragon
Posilka

Přední dřep
5x5 70 kg
-start každou 2:00

Military press
5x5 40 kg

Shyb nadhmat 20 kg
4/4/4/4

Kliky na bradlech + L-sit chin up - kladivové zdvihy
10x + 4x +8x každá
10x + 4x +8x
10x + 4x +8x
10x + 4x +8x
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Mical: oky ale doufám že v případě, že ti nebude chutnat, tak si mě někde nenajdeš

25.4. Sobota - Le vol du dragon
Posilka

Přední dřep
5x5 70 kg

Military press
5x5 40 kg

Shyb nadhmat 20 kg
4/4/4/4

Kliky na bradlech + L-sit chin up - kladivové zdvihy
10x + 4x +8x každá
10x + 4x +8x
10x + 4x +8x
10x + 4x +8x

Bacha vole, už začínáš dělat kalisteniku
Cmeni

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NIKDY!

nenosim u toho kšiltovku, tričko mám stále na sobě a za týden vypiju víc piv než průměrný vyznavač kalisteniky za život
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5.6. Pátek - Návrat
Posilka

-dlouho jsem necvičil tak jen zlehka, abych se do toho opět dostal...pobyt v posilovně mi zpříjemnoval guruhonza se svými tipy, rady triky

Kliky na bradlech
10/10/10/10/10

Mrtvý tah
5x5 90 kg
1x130 kg
1x140 kg
1x150 kg
-nějak mi to nedalo a chtěl jsem otestovat jak moc spadla síla -> pohoda, všechno nadhmat

Shyby nadhmat
5x5 10 kg

Přední dřep
5x5 60 kg
5x80 kg
1x100 kg druhý opáčko fail (poprvé v životě)...guruhonza mě vyhecoval, prej dáš tři

Military press
5x5 30 kg

Dřepy s výskokem
5x3 opak 50 kg
-technika špatná, ale budu na tom pracovat

Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.6. Středa - Těžší než jsem čekal
Posilka

Dřep
5x5 80 kg

Military press
5x5 35 kg

Shyby nadhmat na široko
6/6/6/6

Kliky na bradlech + přítahy nohou ve visu
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x

Přítahy vč v předklonu
4x7 60 kg

Strečink

Odcvičeno do 60 minut ale nic příjemného to nebylo.
Noooo, dostat se do toho zpátky bude asi těžší než jsem čekal
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.8. Pátek - Ztracená síla
Posilka

Shyby nadhmat
6/6/6/6

Dřep
4x7 60 kg

Military press
4x8 30 kg

Mrtvolný tah
5x5 80 kg

Kliky na bradlech
8/8/8/8

40 minut, neměl jsem víc času ale řeknu vám...víc bych stejně nedal. To bylo něco tak hroznýho, že si to neumíte ani představit
Musím se do toho zase trochu dostat.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.8. Čtvrtek - Jen tak
Posilka

Přední dřep
5x5 60 kg

Military press
5x5 35 kg

Kliky na bradlech
10/10/10/10

Bic jednoručky ve stoje
4x ser

Shyby nadhmat naširoko
6/6/6/6

40 minut
Cmeni

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.10. 2015 - Magický začátek (Nefunkční softcore trenink 1)
Posilka

V toto magické datum jsem se rozhodl začít opět pořádně posilovat. Svůj treninkový program jsem nazval Nefunkční softcore trenink . Číslovka za tímto názvem bude značit kolikátý je to trenink. Skladba cviků bude stejná: dřep, mrtvolný tah, military, shyby, dipy...přidám ještě cvik, který jsem nikdy moc necvičil a to pushpress.
Nefunkční softcore trenink je zaměřen na vysoce kvalitní techniku, cvičení s rezervou a radostí. Pokud se nebudu daný den cítit, tak budu cvičit klidně jen s osou. EGO nemá v tomto treninku co dělat. Cvičit budu bez dopomoci a bez podpůrného vybavení jako je pásek nebo bandáže. Na druhou stranu se přestanu bát částečných opakování a v některých cvicích je zařadíím (například shyby a military press), vždy to bude poznamenáno, pokud ne, je to v plném rozsahu. Budu dodržovat přesné pauzy u jednotlivých cviků. Ted ze začátku bude vše okolo 2:00, poté u některých lehčích cviků můžu ubrat a u těžších jako je mrtvolný tah a dřep přidat.
Cílem tohoto programu je celoživotní zlepšování se, vyhnutí se zranění a vylepšování nálady sobě a lidem ve svém okolí. Moje hlavní motto je: do hrobu chci jít maximálně zachovalý . Populární sračky typu, že do hrobu má jít člověk zničenej já nesdílím, chci žít plnohodnotný život jak ve třiceti, tak v padesáti, sedmdesáti či více...
Další důležitý aspekt je pokora, nad nikým se nepovyšovat, s nikým se nesrovnávat.

A v neposlední řadě jak už název mého programu napovídá, tak jedním z hlavních cílů je nefunkční síla a malé svaly.

Dřep
5x5 60 kg
-start každých 2:00

Bench
5x5 50 kg
1x80 kg
1x90 kg
1x100 kg
-všechno stopky

Shyby nadhmat
5x5 10 kg

Military press
4x8 30 kg

OHS
5x5 jen s tou tyčí

Kliky na bradlech + přítahy kolen ve visu
8x + 8x
8x + 8x
8x + 8x
8x + 8x

Strečink

-dnešní trenink mě neskutečně bavil, cítím se po něm silnější a tak by to mělo být
-jediná výtka směřuje k benči, nechal jsem se trochu unést a zkusil trochu vyjet nahoru, je vidět, že občasné cvičení doma na kruzích je znát, síla zůstala zachována, aniž bych několik měsíců seriozně benchoval, ale takovéto kraviny chci dělat co nejméně, na druhou stranu cítil jsem se dobře a nad činkou jsem měl kontrolu já, ne naopak, takže asi můžem přimhouřit oko.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Srabe
Cmeni

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej až tě budu v sedmdesáti tlačit na kripl káře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: