Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepisal si nahodou ze mas aj normalny bajk? Toto je desna nuda, viem ake je to behat na pase...
By ma aj dost zaujimalo ci by tie tvoje tdf vykony nejak korelovali :D A tiez by sa to dalo zapisovat v normalnejsom tvare e.g. presiel som 70km za 120 minut alebo tak nieco
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me tohle nuda neni a na normalnim kole jezdit nehodlam, uz jsem to myslim psal jasne, takze vazne nechapu smysl tehle prispevku, kdyz stejne vis, co na to odpovim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom som to asi prehliadol a minimalne pre letnu sezonu na to zjavny dovod neni, ale tusil som ze ze to nejak takto dopadne, to mas pravdu heh
cipinek

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper si prostě libuje v konstantním nepřerušovaném napětí, nějaké kolo, kde vyjedeš kopeček, sjedeš kopeček, musíš dávat pozor, protože jsi v provozu, technické problémy, píchlé gumy, nekvalitní silnice, déšť, vítr, voda, sníh, to není nic pro drapera... , na rotopedu se ti nemůže vpodstatě nic stát...
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
draper si prostě libuje v konstantním nepřerušovaném napětí, nějaké kolo, kde vyjedeš kopeček, sjedeš kopeček, musíš dávat pozor, protože jsi v provozu, technické problémy, píchlé gumy, nekvalitní silnice, déšť, vítr, voda, sníh, to není nic pro drapera... , na rotopedu se ti nemůže vpodstatě nic stát...

Lepe bych to nenapsal :D
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14/6 rano

KARDIO

kolo: 60 minut (1291kcal)

-ach jo sere me to, je tam fakt moc malej odpor i na nejvyssi zatez, musim to hnat na rychost, abych se trochu nadrel a to me moc neba, asi to musim vazne reklamovat
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14/6 odpoledne

(skoro) FULL BODY

bench press (volna vaha!!!)
80kg x 8
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5 + 70kg x 10 + 60kg x 10
80kg x 8
¨-po strasne dlouhe dobe tezsi bench s volnou vahou, uz jsem nutne potreboval zmenu, MP mam sice rad, ale je to strasnej stereotyp. 90kg silove docela ok, ale jak to zacne tezknout, vypina leva ruka a a totalne vyjedu z drahyp ohybu a problem mam pak i pri vraceni cinky do stojanu, ale i tak me tohle docela potesilo.

mrtvy tah
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
200kg x 5
- na mrtvolu jsem se obzvlast tesil, i kdyz jsem se citil od zacatku treninku jak kdybych byl na nule sachru. Planoval jsem 5x5x190kg, ale ty 180ky nebyly vubec lehke a nesedly tak jak bych si predstavoval. Az jsem se do toho trochu dostal, tak jsem tedy pridal na planovanych 190, zvedl jsem to, ale rezerva tam byla minimalni a nejak to nebylo uplne 100% v hlave. Na posledni serii jsem se hecl, narval tam dva metraky, dal dlouhou pauzu a zkusil to. 5 opakovani padlo - jo, ale teda fakt jsem byl rad, ze uz je to za mnou

tlaky na MP pred hlavu
80kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5 + 70kg x 7 + 60kg x 9 + 50kg x 11
70kg x 12 + 60kg x 8 + 50kg x 9
-dnes misto tlaku za hlavu tlaky pred hlavu, tezky jak barak. Zajimave je , ze rozdil za a pred hlavu mam jen 5kg.

bicepsovy zdvih JR v sede
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10 + 10kg x 15 + 7,5kg x 15 + 5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15 + kg x 17
-sem mel pocit, ze mi kazdou chvili rupne levej bicak... Bicak jsem jeste nikdy vlastne urvanej nemel :D

francouzsky tlak na MP v sede
50kg x 10
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 6
60kg x 7
70kg x 4 + 50kg x 7 + 40kg x 8 + 30kg x 13
50kg x 10 + 40kg x 8 + 30kg x 12

pritahy JR v klece
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 12 (2x)

bench press na MP hlavou nahoru
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 9
80kg x 8
80kg x 8
-cukry uz v hajzlu, hypka se blizila cimdal vic a sila ochazela

upazovani s JR
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 16 + 5kg x 20

superserie: bicepsovy zdvih JR - kladivo + tlak na uzko na stroji v sede
12,5kg x 7/7/7 + 60kg x 12
12,5kg x 7/7/7 + (70kg x 10 + 50kg x 10 + 40kg x 15)
-kladiva opet rozfazovane, v ramci jedne serie 7 opakovani ruce vytocene vne, 7 opakovani ruce podel tela a 7 opakovani s rukama vytocenyma dovnitr, ale uz jsem byl jak vozralej, telo rvalo po cukrech

TIME : 2h 30 minut

VAHA : 113kg (s vodrenyma usima... mam ted pekne zku*venou formu, ztracim svaly a ten zbytek, co se na me zuby nehty drzi je mekkej jak blato..vypadam ted fakt jak pytel ho*en )

-nebylo to nejhorsi, ale fakt jsem mel od zacatku malo cukru, protoze jsem sel celkem brzo po kardiu a mel jen jedno jidlo , coz nebylo to moc prijemne,protoze ta energie fakt chybela a stejne jsem sel brzo uplne zbytecne, jak jsem nasledne zjistil .... Puvodne jsem mel v planu, ze si dnes dam jen jeden zakladni cvik od kazde partie tezce a dalsi den tedy zitra dam jen stroje a izolovane cviky , ale i kdyz jsem byl fakt v pr*eli, tak jsem tam stejne skejsnul 2 a pul hodiny a bylo mi jedno, ze uz jsem chvilema skoro ztracel vedomi :D
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15/6 rano

KARDIO

kolo: 60 minut (1319kcal)

-na hovno, nebavi me to, kdyz je tam tak maly odpor navic se zacala povolovat leva klika, dotahl jsem to, ale po par minutach tam byla vule zase. Uz jsem to nahlasil na reklamaci, zajimalo by me, jestli bych nemal narok dostat novy, protoze tohle je po 3 dnech pouzivan uplne k nicemu
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/6 odpoledne

(skoro) FULL BODY

bench press (volna vaha!!!)
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-tvl strasne tezky, od 3. serie bez rezervy, posledni opakovani vzdy malem fail, muj bench je proste tragedie, ale alespon uz benchuju s volnou vahou :)

pritahy VC podhmatem
80kg x 10
80kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
-prvni dve serie stasne lehky a ne ma az moc striktni technika, takze jsem to musel trochu naprasit tim ze jsem pridal 10kg, ale ani to myslim nebylo nejhorsi a rekl bych, ze to byly jedny z nejtechnictejsich pritahu, co jsem kdy jel :D

tlaky na MP za hlavu
60kg x 10
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 8 + 60kg x 7 + 50kg x 10 + 40kg x 14
-jelikoz mam ramena po vcerejsku pekne namozeny, tak jsem chtel jen lehce 10ky s 60kg, ale to bylo fakt moc lehke, tak jsem pridal na 70. v prvnich 2 seriich rezerva, pak uz tak akorat.

bicepsovy zdvih VC "21ka"
30kg x 7+7+7
34kg x 7+7+7
34kg x 7+7+7
34kg x 7+7+7
34kg x 7+7+7
-posledni cast poslednich 2 serii uz trochu odhazena, ale celkem to slo

francouzsky tlak na MP v sede
50kg x 12
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 7
60kg x 7
70kg x 4 + 50kg x 7 + 40kg x 10 + 30kg x 14
50kg x 11 + 40kg x 8 + 30kg x 12
-tenhle cvik sice cvicim porad ale porad mne strasne bere. Cvicil jsem ho i vcera, tricaky mam celkem bolavy, ale subjektivne dnes byla vetsi sila

superserie: stahovani kladky na hrudnik s V adapterem + tlaky na stroji hlavou nahoru
50kg x 15 + 50kg x 10
60kg x 12 + 50kg x 10
60kg x 12 + 50kg x 10
60kg x 13 + 50kg x 10
60kg x 14 + 50kg x 10
60kg x 15 + 50kg x 10
60kg x 15 + 50kg x 10

superserie: tricepsove stahovani kladky + bicepsovy zdvih na kladce
25kg x 15 + 30kg x 20
30kg x 15 + 35kg x 18
30kg x 16 + 40kg x 15
30kg x 16 + 40kg x 15
(35kg x 10 + 25kg x 20 + 20kg x 30) + (45kg x 12 + 30kg x 15 + 20kg x 15)

upazovani s JR v predklonu
12,5kg x 20
12,5kg x 20
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 15 + 10kg x 20 + 5kg x 21
-zadni delty dnes povinne a krasne se mne je povedlo odizolovat, takhle pekne jsem je dlouho necitil

pritahy kolen k trupu (v sede v zaklonu)
20
18
18
18
18
19
18
18
18
22

mohamedany ve stoje
50kg x 30
55kg x 25
55kg x 25
55kg x 25
55kg x 25
55kg x 25
55kg x 25
55kg x 25

TIME: 2h 20 minut

VAHA : 112,5kg

-Sice jsem byl cvicit vcera a docela ten vcerejsi trenink citim, ale chtel jsem si zkusit, jak se mi budou cvicit ty same partie aniz bych mezi nima dal cely jeden den volna a take jak je budu citit dalsi den. Ostatne pred par lety jsem jel 11 FB treninku nonstop bez pauzy a celkem to slo, takze tohle neni zadna veda :-) V planu ale bylo vse lehceji, zadne tezke zakladni cviky, ale spis stroje a vyssi pocet opakovani a prokrvit coz se taknejak povedlo, ale stejne jsem si tam dal i ty volny vahy, k tem preci jen inclinuji vice.

-prekvapilo mne , jak rychle byla vyrizena moje reklamace na rotoped, protoze zitra mne na to maji prjit servisaci, tak doufam, ze s tim neco udelaji a ja se nebudu muset stresovat z jizdy bez zateze a ze mi kazdou chvili upadne pedal a budu na nem moct zase řádit jak za starych casu :D
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky, konečně zas cvičíš nějaký normální cviky :). A co FB, vyhovuje?
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Hezky, konečně zas cvičíš nějaký normální cviky :). A co FB, vyhovuje?

Dik :)
Jelikoz ted beru cviceni jen jako povinnost a presneji receno neprijemnou povinnost, abych alespon trochu drzel svaly, ktere bych jinak na tom kole vsechny spalil, tak nad tim ani nepremyslim , jestli vyhovuje nebo ne, proste si tu povinnost splnim, mam z toho dobry pocit, kdyz to mam za sebou a hotovo. Kdyby me cviceni alespon trochu bavilo tak jako v zime, mel bych nejaky cil a slo mne o vysledky, tak bych FB urcite necvicil , ted ho ale povazuji za nejlogictejsi reseni.
B7

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

Co je "volna vaha"?
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B7 napsal:
Ahoj,

Co je "volna vaha"?

cau

je to uplne obycejny bench press jako cvicis ty. Ja to zduraznuji zamerne jako "volna vaha" protoze kvuli zraneni , ktere jsem si privodil pred rokem a naslednemu spatnemu pristupu k lecbe z me strany mam problem s levou rukou , a proto veskere tlakove cviky cvicim na multipressu.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/6

KARDIO

kolo: 120 minut (1900 kcal)

-jupi jupi, rotoped je spravenej, rozmontovali ho, cosi tam dotahli a hned to pekne ztezklo. Prvnich 10 minut jsem jel od 5 do 10 (max je 16) a i ta 10ka byla celkem makacka, postupne jsem pridaval na 11, 12 a poslednich 15 minut na 13ku z toho posledni minuta sprint na max, ale to uz jsem byl fakt na pokraji kolapsu. Celkove jsem se uplne jinak nadrzel nez predchozi dny , kdy provod nefungoval jak mel. Jen teda zase trochu citim vuli u prevee kliky : ( asi si budu muset koupit imbusa a dotahovat to pred kazdou jizdou.

Jinak jsem to ale cele odjel se strasnou bolesti, protoze nove sedatko, i presto ze vypada uplne stejne jako u stereho kola, neni nejak prizpusobene memu posedu a na pravem stehne stehne se mne udelala hnusna spalenina, ktera opravdu nehorazne boli, ovsem to je ta bolest, kterou clovek musi potlacit, i kdyz je to hodne neprijemne

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1434456967_1.jpg
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/6 rano

KARDIO

kolo: 60 minut (923kcal)

-mordor , je to tezky, nohy dostavaji silenej zahul, ale alespon porostou. Dnes jsem pouzil fce RECOVER vyhodnoceni fyzicke kondice tesne po dojeti, na stupnici F1 - F6, kdy F1 je nejlepsi, mne vyslo F6 ale samozrejme to neberu jako hodnoverny ukazatel, protoze je to na zaklade poklesu tepove frekvecne a jelikoz mam u toho mokry ruce, tak si to ukazuje uplny nesmysli
-odpoledne bych rad navstivil cinkarnu

edit: takze gym nic

Naposledy upravil Draper dne st červen 17, 2015 5:55 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: