Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci asi vas zklamu :) cejtim se uplně v poho neprasim jak jsem čekala, ani na to kupodivu nemam chut sice haagen dazs o pulnoci a pak znovu ve 3 rano tu nic po závodech padlo :D a pak pár Magnumu, ale jinak mě nenasytnost opustila, spíš je mi smutno z toho že nemužu trenovat :D tak aspon chodim pozde na zastavku abych musela vždy dobíhat, nebo nakupy taham co nejtěžší najednou ... a ták nu :) už se nemužu dočkt až muj život zas dostane určitej chaotickej řád

btw vrchol myho praseni po tech zmrzkach je meloun, jahody, pomeranče, tvaroh a domaci burger....jinak na nicem neulitavam :D :) jo a palačinky od Davida Lupače

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.6. fullbody
tákjo jsem zpatky, teda docela mi dava zabrat navrat do normalu po zavodech, mivam nejak uzkostny stavy, že to co jsem chtela toho jsem dosahla a taky z toho že jsem ve velmi kratkem ccasovem useku nabrala 9kg to boli..zadejchavam se, prijdu si jak křeček co snedl knedlík, v noci prej chrapu :D , spatne travim jakykoli jidlo...no masakr. vahy zvedam uplně ničemny a rychle se unavim..bože už abych to byla zas ja...

predkopy
15x 75lbs
15x 105lbs
12x 120lbs
12x 120lbs

hackeny
10x
10x
10x
10x

stahovani kladky na hrudnik
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

veslo
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

upazovani s jč
krasne pomalicku procitene
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg

bicepsove zdvihy s jc
soupazne
12x 8kg
12x 8kg
12x 8kg
12x 8kg

triceps stahovani kladky podhmatem
10x 70lbs
10x 70lbs
10x 70lbs
10x 70lbs

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.6. fullbody :/ to me neba--- dam split asi zase :D

predkopy
15x 75lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
12x 120lbs

hackeny

15x
14x
13x
12x

stahivani kladky za hlavou
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

shyby s dopomocí
5x
9x ??!!! :D aha? nějak to šlo lehce!
6x a pak uz zase nešlo
6x

přítahy jč v předklonu
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg

upažování s jč
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg

předpažování s jč
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg

jednoručka za hlavou
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg

dneska me to hrozne nebavilo, demotivace, sakra proč mi nikdo neřek že se po zavodech budu cejtit uplně k ničemu? ..ale veřim že to brzy prejde :))

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

dneska me to hrozne nebavilo, demotivace, sakra proč mi nikdo neřek že se po zavodech budu cejtit uplně k ničemu? ..ale veřim že to brzy prejde :))

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aaaaawwwwwwwwww děkuju...tohle mě fakt dostalo :D směju se....a moc...to zvládnem.... :)

Zlata

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.6. 1. fáze - KARDIO

15 minut schody

20 minut pás
Dobrý den, můžete mě ždímat :D

2. fáze- Záda, biceps - to mi to full body dlouho nevydrželo lol

ma dnesni nalada na trenink :D konečně taky po šílený době trenink zas s Wolverinem, chyběl mi.

Hammer lat pulldown
12x 30kg
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg - těžklo to a pěkně

stahování kladky na hrudník s jednoručními adaptéry
12x 55lbs hezky stisknout
12x 70lbs
12x 70lbs težky jak kráva :D zapotila jsem se pekne u toho
12x 70lbs

přítahy spodní kladky v předklonu jednoruč
12x 60lbs
12x 70lbs
12x 80lbs
12x 100lbs !!!
to šlo moooooc pěkně!!! ale zařvala jsem si u tech poslednich opáček :D ou ou

Hyperextenze
10x
10x
10x
10x - shoř normalne :D nemam to rada, jedinej cvik snad na svete co fakt nemam rada, ale Wolverine si jej prosadil no..dobrá, pro jeho hezky oči

biceps na spodní kladce
prej Zlato, nepředři se jo? v klidu ty treninky at si ty svaly neodpálíš....jasněěě a pak mě pán hecuje at si naložim :D no dobře
6x 100lbs + 6x 70lbs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12x 70lbs
12x 70lbs
20x 50lbs + 10x 30lbs

bicepsový zdvih s jč (počítano jakoby soupažně)
10x 10kg
7x 12,5
shazovana 6x 12,5, 8x 8kg, 12x 5kg

konečná, vyřízená, rychle jen pro pocit napumpovat i tricacek a do práce.
dneska to šlo o moc lip nez včera, ale furt si přijdu hrozne chcipla.

Draper

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Ja uz mam dnes za sebou 5. FB trenink, nebavi me to, ale vzhledem k tomu, ze me ted cviceni nebavi celkove a chodim max 3x tydne, tak to povazuji za nejrozumnejsi reseni, ale jakmile zase chytnu motivaci , tak hura na split, ten je stejne nejlepsi , takze te uplne chapu :)
Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Ja uz mam dnes za sebou 5. FB trenink, nebavi me to, ale vzhledem k tomu, ze me ted cviceni nebavi celkove a chodim max 3x tydne, tak to povazuji za nejrozumnejsi reseni, ale jakmile zase chytnu motivaci , tak hura na split, ten je stejne nejlepsi , takze te uplne chapu :)

copak se děje? SLeduju tvoje vykyvy, přemotivovanosti a demotivace... : ( pomohl by *ponyhug* ?

Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.6. Ramena, Kardio

těžce mě nebaví bejt otekla někdo nějaky rady jak se toho zbavit? fakt prosím

tlaky v sedě
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

superserie upažování x předpažování s jč
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg

facepulls
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

kardio
10min schody
30 min pas

Judson

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaka otekla ? Esli mas ted par kilo navic, tak je to podle me furt este malo do idelaniho zenskyho vzhledu
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vschno mozny se deje :/

citace:

Neni to treba jen to, ze jsi ted " v normalu " ale pripadas si otekle, protoze jsi nejakou dobu byla zvykla na neco jineho?

Jinak moje nejlepsi rada proti oteklosti je naucit se ODPOCIVAT, coz samozrejme nedelam :) , a proto mam obcas trochu voteklej ksicht a bricho, za coz muzou myslim hlavne stresove hormony. Ale kdyz srovnam tve fotky zavodni formy a normal, tak ti to jednoznacne mnohem vic slusi ted, coz se ale zavodnikovi velmi tezko vysvetluje, moc dobre to vim... :D
Zlata

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Jaka otekla ? Esli mas ted par kilo navic, tak je to podle me furt este malo do idelaniho zenskyho vzhledu

A jakpak podle Tebe vypadá ideál ženy? :)

Zlata

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
vschno mozny se deje :/

citace:

Neni to treba jen to, ze jsi ted " v normalu " ale pripadas si otekle, protoze jsi nejakou dobu byla zvykla na neco jineho?

Jinak moje nejlepsi rada proti oteklosti je naucit se ODPOCIVAT, coz samozrejme nedelam :) , a proto mam obcas trochu voteklej ksicht a bricho, za coz muzou myslim hlavne stresove hormony. Ale kdyz srovnam tve fotky zavodni formy a normal, tak ti to jednoznacne mnohem vic slusi ted, coz se ale zavodnikovi velmi tezko vysvetluje, moc dobre to vim... :D

všechno možný se děje? ajéje... koukej se držet, víš že seš tu motivací pro hodně lidí a mě nevyjimaje, tak se těšim na další tvoje brutalni prispevky a trochu nadšení.
A děkuju moc za mila slova, opravdu, jen je to šilenej skok, ten pocit kdy jsem se rano probudila uplně happy jak mam nadherný kosty na břiše, šithly nohy, žíly všude, lehoučka jsem si přišla ..a ten pocit ted ... :D že jsem normalni, to co jsem nikdy nechtela byt. Ale zas si přijdu vic "naživu" :D a aspon mi už nepadaj vlasy dejte mi 14 dni nez se zas srovnam

Balista

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem si četl tenhle článek , tak jsem si přesně vzpomněl na Tebe
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Když jsem si četl tenhle článek , tak jsem si přesně vzpomněl na Tebe

Rovnako

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: