|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: po červen 08, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
Hezky se držíš, i v dietě, musí to být náročné. Na kolik se chceš dostat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po červen 08, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
Neviem, nejde to nejak rapídne už dole, tak uvidím, či tam náhodou nehodím aj kardio _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 08, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 08, 2015 2:43 pm Předmět: |
|
|
hehe veru _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 09, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha 80,5kg. V tretine tréningu som bol inak vyklepaný, ale potom lepšie, supersérky dávajú pekne zabrať, ale tie endorfíny potom, jooj, to je radosť žiť, keď ide človek z gymu domov, krása.
benč + zhyby nadhmat naširoko
os x xy + ja x 8
60 x 8 + ja x 8
60 x 8 + ja x 8
80 x 8 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
uff, kvalita, posledná sérka na krv
sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu + kliky na bradlách
x 8 + ja x 8
x 8 + ja x 8
x 8 + ja x 8
x 8 + ja x 8
sérky s kladkou každé opáčko podržané, kliky maximálna kontrola
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji + pullovrik s 10kou
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
streč, kontrola, poomaly, peklo, svaly horia
tricepsové stlačovanie kladky podhmat
4 série x 10 - 30 reps v každej
posledná séria 2x zhodená
tricepsové extenzie spoza hlavy s hornou kladkou v stoji jednoruč
5 sérií x 8 - 18 reps v každej každou
brucho
9 sérií
toto si vychutnávam, good pain _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Ranna vaha 79,6, bol aj vyzivny trening, ale rozpisovatnebydem, lebo jaksi vypadol net... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
dnes som zhršil magnumom, hádam mi bude odpustené, ó, pane |
včera jsem byl na benzínce a koupil jsem 2, carte-dor nebo jak se to píše a tiramisu
byl jsem překvapený, jaký udělalo lidstvo pokrok od doby tvarohového Míšy.
musím říct, že mi to dodalo víru v lepší zítřky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 14, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
včerajšia ranná váha rovných 79kg. Dnes som sa nevážil, lebo som bol na Trnavskej 13ke, takže taký cheat day, ale nejdeol som skoro nič, nechápem, tak som sa tešil...v cieli som/sme inak ledva žili, som padol do postele jak drevo. dnes som nemal chuť na žiadnu aktivitu, ale prišiel kamoš zo švajcu, tak som sa hecol a šiel s ním na tréning, nato, že som mal v sebe za celý deň asi jeden ovčí jogurt a dva banány, tak vcelku dobré, heh
bulhary
ja x 4 série x 10 reps v každej
zadné drep atg
os x 10
60 x 6
60 x 6
100 x 6
100 x 6
100 x 6
100 x 6
legpress
180 x 15
180 x 15
180 x 15
zakopávanie
3 série x 15 reps v každej
brucho
6 sérií
Inak už sa dá vcelku hovoriť o akom-takom ryse, čúús _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 15, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Je to ešte mäkké a šeredné, ked konečne skončí škol. rok, tak sa uspokojím, začnem ešte lepšie stravovať a verím, že forma pôjde hore, sladké a chipsy mi už nechýbajú vôbec, energeťák si dám čas od času. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 16, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
os x xy + x 10
60 x 10 + x 10
60 x 10 + x 10
80 x 10 + x 10
100 x 10 + x 10
100 x 10 + x 10
100 x 10 + x 10
uff, kulturistický spôsob benčovania na opáčka žiadna sranda, zlaté jednotky heh, kladka vždy podržaná a max streč latov, váha je irelevantná, technika a prepojenie myseľ - sval je všetko
supersérie zhyby s v držiakom + pullovrik s 10kou
ja x 10 + x 10
ja x 10 + x 10
ja x 10 + x 10
supersérie príťahy so spodnou kladkou + rozpažky s jednoručkami na mierne šikmej lavičke
70 x 10 + 5ky x 10
70 x 10 + 10ky x 10
70 x 10 + 10ky x 10
príťahy každé opáčko riadne podržané a zopnuté, rozpažky dôraz na negatívka a poomaly
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
5 sérií x 10 - 20+ reps v každej
posledná séria 3x zhodená
francúzsky s jednoručkami v stoji
5ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10 + 5ky x 10
brucho
9 sérií
kvalita, treba to drieť, žmýkať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:12 am Předmět: |
|
|
Velmi zaujimave, vidiet u teba taketo treningy, nezvyk.
Dokedy to planujes a kedy zacnes riesit trening ako si pisal - smerom k RAW trojboju, aby si mohol skusit sutaz? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 17, 2015 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tak od augusta mozno , potiahnut nejake 2, 3, cykly d jari atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 17, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
ty vysokoopáčkové série vypadají zajímavě a rozhodně pěkné výkony k té váhovce... to s těma svalama musí dělat divy ;) určitě plus, až zase začneš jezdit silově, to budou padat čísla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes taký mix.
mŕtvy ťah
60 x 5
60 x 5
100 x 5
100 x 5 pocitovo ako pierko
140 x 3
140 x 3
160 x 1
180 x 1
200 x 1
no belt, taak, ešte tam niečo drieme:)
Klokov press
os x 8
os x 8
30 x 5
40 x 5
50 x 5
60 x 3
60 x 3
65 x 1
dobroš
military press
60 x 3
60 x 3
60 x 3
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
4 série x 12 - 28 reps v každej
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkami v sede na mierne šikmej lavičke
7,5ky x 10
7,5ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
konštantné napätie, jooj, riadne pálenie
brucho
4 série _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|