|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xerox138
|
Zaslal: st červen 17, 2015 3:59 pm Předmět: Shyby-bolest |
|
|
Zdravím, mám problém především u shybů podhmatem s úzkým úchopem, kdy mi při každém opakování mravenčí v ruce v oblasti zápěstí až jsem nucen po několika opakování hrazdu pustit. Nemá s tím někdo zkušenosti? Při ničem jiném se mi to nestává. Napadá mě jedině slabý úchop, ale nevím. Díky za odpovědi. Š.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: st červen 17, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
"Mravenčí" nebo bolí? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
xerox138
|
Zaslal: st červen 17, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
Mravenčí a po několika opakování mě to donutí se pustit...
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 6:25 am Předmět: |
|
|
- procvičuj jen držení ve visu, v daném problematickém úchopu
- sniž opakování
- cvič jiné varianty shybů (shybům dělá variabilita velmi dobře) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 6:53 am Předmět: |
|
|
pokud ti tam mravenci tak někde dochází k tlaku na nerv. která část dlaně přesně ti mravenčí? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 7:46 am Předmět: |
|
|
tak podhmat necvic, mas milion inych cvikov na chrbat...aj ked...co boli to rastie, vraj _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Invincible87
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
Zkus ten úchop podhmatem trošku roztáhnout, mi osobně taky dělá problém bolest zápěstí, pokud jedu podhmat moc na úzko. Stejně to mám třeba u bic. zdvihu s velkou činkou... A jak už tady někdo psal - variabilita shybů. Střídat to je super a aspoň není nuda. _________________ Per aspera ad astra...
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | tak podhmat necvic, mas milion inych cvikov na chrbat...aj ked...co boli to rastie, vraj |
- shyby jsou cvik na téměř celé tělo.
- co bolí, to - bolí. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
este ze si my to vysvetlil :D
btw pisal som ze nema cvicit podhmatom, nie ze nema cvicit zhyby vobec. A ano primarne su na chrbat. Pochybujem ze nimi planoval precvicovat brucho _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:44 am Předmět: |
|
|
Rádo se stalo.
A ano, správně cvičené shyby (v tzv. hollow position) jsou jedním z nejlepších cviků na břicho, souhlasím. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Rádo se stalo.
A ano, správně cvičené shyby (v tzv. hollow position) jsou jedním z nejlepších cviků na břicho, souhlasím. |
Vzhledem k tomu, že naprostá většina lidí to stejně neumí cvičit tak, aby břicho zapojili, tak jestli považuješ záda a biceps za téměř celé tělo, tak proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
co je a co nie je spravny zhyb a potazmo vsetky ostatne cviky, nemusi byt az take jasne ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat. Pre mna je spravne prevedenie take pri ktorom si neublizim z kratkodobeho ani dlhodobeho hladiska.
Zhyby sa daju cvicit rozne, ludia odjakziva splhali na konare a rozne muriky, proste tento pohyb je cloveku prirodzeny a nemyslim ze jedine spravne prevedenie musi byt nutne akysi hollow position co ani neviem co je a ani ma to zas tak velmi netrapi.
Pri deadlifte mas tiez viacero variant prevedenie, nie iba jednu - tu najspravnejsiu.
Drzat sa striktne nejakej priruckovej formy je dogmatizmus ktory nebere do uvahy specifika konkretneho cloveka.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
...a posty jako ten tvůj výše nic neříkající, politicky korektní "všechmo je vlastně dobře, záleží na... " příspěvky. Jsou nebezpečné, mizerné, dobré, lepší a vynikající shyby. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 2:44 pm Předmět: |
|
|
ser na shyby, cvic s kouli _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|