2 Unlimited - Meet The Monsters!

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2 Unlimited - Meet The Monsters!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 2 Unlimited - Meet The Monsters!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 4:03 pm    Předmět: 2 Unlimited - Meet The Monsters! Odpovědět s citátem

Jsme se s panďákem rozhodli založit nového loga.
Budeme teď trochu aktivnější. Chceme více fotit a snad se konečně dočkáte i videologu :)

Pán pand si napíše sám co a jak ohledně jeho cvičeníčka, tak zatím jen mé plky:

Tak po dvou týdnech flákačky se zase pustím do tréninku a hlídání stravy.

Na co se teď budu připravovat? Na podzim mě určitě čekají nějaké trojboj závody, asi si odskočím na nějaké pohárovky ve vzpírání, které jsem letos zatím úplně vypouštěla a dle mé boxtrenérky bych už měla absolvovat nějaký zápas v ringu. Jestli se nerozhodně jinak, mělo by to být někdy v říjenci, což mě trochu děsí, neb nemám v podstatě vůbec nic odspárováno. Ale v tomhle se opravdu poddávám vůli svých trenérů a když řeknou, jdi, tak prostě půjdu. Poslední slovo má panďák...
A už úplně na začátku roku příštího mě (zase dle mmatrenéra) čeká zápas v kleci. Na zemi jsem si rozhodně jistější, než v postoji, ale je to ošemetné....

Takže co se tréninku týče - bojovky jsou pro mě teď rozhodně priorita. Mám před sebou mraky práce, ale těším se na to...

Trenéři:
Postoj: Honza Homolka
Zem: Zdeněk Bartoš, Dan Barták
Box, pohyb: Terezie Krejbychová
Silovka, kontrola, strava, konzultace všeho: Panďák
Plánujeme hodně jezdit, takže se to bude asi dost točit i jinde, ale tihle jsou moji stabilní, co o mě prostě pečují neustále....

Plán je následující:
3x týdně silovka - základní cviky, klasika - málo opak, postupné navyšování intenzity (rozhodně začnu zlehka.) Vše na stopky, hodně superserií, finishery na závěr (HIIT, tabata, OTM...)
3x týdně běh v rámci všeobecné kondice - ze začátku opravdu nízké tempo, postupně intervaly, schody atd...
2x týdně atletika - sprinty, agility ladder, člunkové běhy, úseky, odhody atd...
2-3x týdně vzpírání - jen lehce, technika, dynamika

Bojovky - min 2x týdně čistý box, 3x zem, 2x postoj, ale to se bude měnit dle toho, jak se budeme synchronizovat s trenéry :) Chci se hodně zaměřit na sparringy.

Následující dva týdny bude místo pár hodin bojovek ještě pár tréninků na recovery a rehab. Honzík je aktuálně mimo ČR a tak toho využijeme takhle :)

Limity - nemáme :D
Jediné, co mě lehce zlobí je kyčel, která se občas ozve, ale hodně se to lepší. Proto dřepy začneme opatrně a zlehka.
Dlouhodobě se musím zaměřit na aktivaci hamstringů, které mi nechtějí zabírat, prostě se flákají. Mám pár drilů, kterými to jde nahodit a už to celkem umím, takže pohoda.

Rehab
Pravidelně jednou týdně chodím na údržbu k fyzio. Když bude potřeba, přidáme...
Chtěla bych chodit plavat, fakt... ale nevím, kam to nacpat...
Foam roller, Primal Move, resety a jiné nesmysly - děláme před každým tréninkem furt...

Suple
Ani nevím, jestli tohle moje přidané cosi jsem nazvat jako suplementace, ale asi hej...
Mulťák, betain, GOS vláknina, omega 3, MCT olej, amina, probiotika, protein (hydro), zelený čaj

Strava, jídlo, hama
Novinkou je, že jsem si nechala dělat test z krve na intolerantní potraviny.
Silnou intoleranci mám na vajička (to jsem pocítila velmi silně a několik měsíců je nejedla už před testem), kasein (takže nic mléčného) a skoro všechny ořechy (které fakt miluju. Jediné, co smím jsou vlašáky, makadamy, pinie a pekany - takže až budete chtít donést úplatky, tak prosím tyto :))
Střední mám na lepek, který jsem ale stejně nikdy nejedla, zázvor, luštěniny a ještě nějaké blbosti, co mě nějak neštvou....
Takže změna je v tom, že vyřazuji potraviny z první skupiny (no, vlastně budu jíst úplně stejné věci, jako v přípravě na ME v trojboji :) - tedy maso, zeleninu, tuk

Poslední dva měsíce jsem byla v ketoze, což mi hodně vyhovovalo a budu v tom ještě chvilku pokračovat. (i když teď na dovče jsem to vůbec neřešila)
Aktuálně mám v plánu na nějakou dobu jet takovou warrior paleo keto dietu :D Takže přes den kokosák, protein, nějaký ten ořech, ale pořádné jídlo až večír....
Rozpočítané je to na cca 2000 kCal - 120 bílkovin, 150 tuku a 50 sachrů. Budeme ještě upravovat a optimalizovat. Maličko jsem stahla tuky a přidala bílkoviny, tak uvidíme, jestli to hodí ketozu, nebo ne, ale s tím tréninkovým procesem by docela i mohlo :)

Ještě bych hned na začátek chtěla říct, že sport je prostě můj život. Jsem zvyklá celkem hodně trénovat spoustu let, dvou až třífáze jedu už někdy od základní školy a spoustu let mě sport živil. Však už sem taky píšu spoustu let a určitě se tu najdou existence, co pamatují mé tréninky dva a více let zpět. Teď to bude lehký odvárek těch dob...
Taky vím, co si ke svému tělu můžu dovolit a mám super programování tréninků. Hrajeme si s intenzitou a tak prostě neberte to, že mám třeba tři tréninky za den jako něco šíleného, protože já prostě netrénuju nadoraz, do max, ale většinou tak na 60-80% toho, co bych zvládla a neumřela :) Nechci se zhuntovat, ale zlepšovat...
Nejvíc nejdůležitější ale stále je, že mě to děsně baví, víte? A jestli z toho ještě někdy něco bude, to už je celkem vedlejší :)

Na závěr chci moc poděkovat lidem, co mě podporují, pomáhají, starají a pečují o mě a nebo třeba i jen na dálku fandí :)

A jedna fotečka z dovči, aby to nebyl jen dlouhý a nudný text :D
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 4:10 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Áááá, další kvalitní čtivo na sychravé večery
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takovej sloh! co ja chudak mam ted psat? ja budu teda o trochu strucnejsi..

silovej trenink bude opet navratem k minimalismu rozepisovat zatim nebudu, od pondelka zaciname, takze vsechno bude brzo jasny..

jinak moje prvni plnokontaktni zapasovy zkusenosti me hodne naznacily, na cem je potreba makat, krom zapasovy zkusenosti jako takovy:) je nutny zaradit vic kondicnejsiho - intezivniho cviceni, takze sprinty, lana, tahani/tlaceni sani, apod. pod vedenim Pandice zkusim neco z atletiky, tesim se, az trochu vychytame praci s agility zebrikem atd.

cilem teda bude pripravit se na dalsi zapasy, idealne pod K-1 pravidlama.. musim jeste doresit, kde a s kym budu trenovat, urcite to bude Honza Homolka a sparringy s brachou, ale dal nemam uplne jasnou predstavu, uvidime.. kazdopadne mit jenom dva sparringy neni uplne idealni

vetsinu suple uz vypsala Pandice, ale bude tam jeste kloubni vyziva, zkusime cordyceps a urcite jeste neco, kdo si to ma pamatovat

jidlo - od pondelka navrat k CBL, teda sachry az vecer v poslednim jidle, mnozstvi budu prizpusobovat potrebam.. kazdopadne zadnej cheat, budou hlavne brambory a repa

ok, ode me zatim vsechno, uz se tesim, az zacnem:)

Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezkypěkně, budu držet palce :)

DG: Koukám, že jsi na Kanárech našel dobré světelně podmínky

Joj, a CBL teda v posledním jídle a ne po tréninku? A co tvoje anabolické okno?
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom ciste naturalni slunce, zadny fotosopy, jak ty tvoje formy ..a na okna nehraju:)
smetak

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam z vas radost a necham sa inspirovat.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, sqvělé, bomba budu sledovat.

Pandice chválím za WD. A Dolčeho fotka vypadá jak z nějaké pouště z Las Vegas.
kulíšek

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, děcka :))

Kdyby někoho zajímalo aji více, mám nové FB stránky, tak mrkněte...
https://www.facebook.com/pavlakladivovaathletesdiary
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pandí selfie aktuálka.

kulíšek

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, celá já

Jídlo na zítřejší den připraveno :)
Panďák šéfkuchař
3x 30g protein + 30g tuk a šup do mrazáčku....
Na večír máme uloveného lososáka. Hama!

Jinak zítřejší ráno vidím asi takhle :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2015 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranní běh za mnou, přežila jsem :D

Takže

I.

cca 5 km

Dobrý!
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vypadá jako moc pěkný plán, budu držet palce. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2015 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zápasy v ringu a kleci by mohly být zajímavé... bude to veřejnosti přístupné a dostupné?

jinak taky držím oběma palce, ten progres sportovních aktivit se mi líbí ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Ranní běh za mnou, přežila jsem :D

Takže

I.

cca 5 km

Dobrý!

Pjekne! :) Este by to chcelo tepy, cas a tempo, osobne sa niekedy vraciam k starsim behom a porovnavam aj tieto informacie, su uzitocne. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2 Unlimited - Meet The Monsters! Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: