|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: út červen 16, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.6.2015
Dnes po noční smeně další z bežeckých treningu.  Po včerejším fitnes treningu jsem dal dlouhou noční, byl jsem ráno uchozený jako pes , byla docela naročná.  Spal jsem něco málo přes 3h , pojedl musli, lehce potrávil a zároven se trošku probral a šel jsem běhat. Proč to píšu? Nebojte má to pointu.  Nebyl jsem tam 5dní a šel jsem si tam takříkajíc pro další výprask , pro dalších ušmudlaných 5km.  Rozběhl jsem to volně pro případ, že bych bežel více než jen jeden okruh, beželo se mi moc dobře uvolněně a počasí bylo nanejvíš ideální. 17stupnu pod mrakem a studený vítr , skoro celou dobu mi bylo příjemně chladno místy i zima , takže jsem se nepřehříval.  První okruh 5km = 22,40 a já to na sobě nijak nepocítil , takže jsem vyrazil na druhý.  Druhý okruh 5km = 23,25 , měl jsem za sebou 10km v čase 46,05 , nebyl jsem nijak unavený , beželo se mi suprově a já začínal tušit, že dnes je ten výmečný den.  Po dvou okruzích jsme byl rozhodnutý bežet dnes 20km a schválně jsem se chtěl vlézt do času 97min. To znamenalo, že jsem byl v pulce a na zbylých 10km jsem měl přijemných 51minut.  Třetí okruh se nesl v podobným tempu , třetí okruh 5km = 23,30 a na poslední okruh jsem měl k dobru 27min. Čtvrtý okruh už byl přecejenom boj, začínal jsem toho mít plné kecky, tuhli mi nohy , dokonce se mi na jednom koleni lehce sesunula ortéza.  Čtvrtý okruh 5km = 23,53 , dohromady dnes 20km = 93,28 . Proč to dneska nebyl závod , to by byla dnes nejspíš pohádka.  Jsem s toho ještě ted nadmíru spokojený a to je ten pravý impulz, který jsem potřeboval, že jsou i dny kdy to ještě jde. Dnes bych si vyběhl pulmaraton za nějakých 1h40min.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 12:34 pm Předmět: |
|
|
Dne 17.6.2015
Dnes další bežecký trening. Po včerejších 20km mě hrozně boleli nohy. I přesto jsem šel znovu běhat , chtěl jsem 5-10km + nějaké kopečky. Od začátku jsem měl težké nohy a ke konci prvního okruhu bylo jasné, že mi dnes jeden bohatě stačí. Dnes tedy 5km = 21,24. Přidal jsem k tomu 20 sprintíčku do kopce. Možná nebyly tak extra nejrychlejší ale bylo to i tak velice super a já byl nakonci spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.6.2015
Shyby 1x8 klasické, 3x4 biceps
Bench 1x3x87,5 , 3x3x85 , 1x2x85kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x22,5 , 4x4x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x10x10
Tric. Kladka 4x10x40kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 3x6x17,5kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Celkový čas: 85min
Dnes další trening. Odedneška použitá tajná zbran. Koupil jsem si jedno balení Hell Gel. Chce to na léto nějaký impulz a pamping.  Dnes trochu delší rozcvička , byl jsem po těch dvou bežeckých dnu hrozně rozlamaný a stuhlí. Poté jsem dal jako obvykle něco málo na kladce a šlo se na bench. Dnes poprvé jedna serka s novou vahou a mi 1x3x87,5kg udělalo velkou radost.  Bohužel tři serky jsem utrápil ještě sám a na poslední si zavolal záchranu. Přiznávám nechápu to kde jsem to prohrál první dvě opakování byly výborně spustil jsem to dolu a konec, uplně jsem zhasnul.  Takže dnes nedotaženo do konce, jen o ten chloupek jediný.  Ramena dobrá , napumpovaní biceps , triceps. Na závěr trošku delší rozcvička a břicho a odcházel jsem na šatnu. Na konci každé serie ve visu, zkouším i hodiny ale zatím mi to moc nejde jedno nepřesvedčivé, polovičaté opakování na každou stranu ale to se třeba poddá.  Docela slušný trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
Dobře Ti to běhá. Tu posilovnu máš nějak naplánovanou předem a nebo jedeš podle aktuální nálady? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Dobře Ti to běhá. Tu posilovnu máš nějak naplánovanou předem a nebo jedeš podle aktuální nálady? |
Spíše se snažím vždy jak to jde. Nálada s tím nemá nic společného , tenhle trening se dva dny po sobě jet nedá. Takže se snažím chodit obden a i tady jsou překážky, třeba ted jedu od zítřka 19-21. 6. 2015 na pracovní sportovky do Nymburku. (závodím v kuželkách) Takže budu moc jít cvičit až 22.6. 2015. Jindy mám třeba 4noční, tak se jednou hecnu ale abych tady dodržoval po každé druhé noční do fitka, to také ne. Zkrátka se snažím jak to jde a jak mi to vychází, nalada v tom nehraje roli. I v den kdy jsem rozsekaný a musím jít tak hold musím jít. Mohl jsem jít třeba včera a bylo by to obden 15 , 17 jenže bych měl dnes volno a další tři dny nemohl, takže bych měl moc dlouhou přestávku. Prostě plánuji aby mi to jakžtakž vycházelo. Když udělám za měsíc při tomhle treningu 13návštěv, tak by to byl super měsíc.
Mohl bych zmenit trening na nějaký, který se dá jet třeba 2dny v kuse. Jenže za A díky tomu, že nemohu skoro nic na kolena, tak trening nohou je prakticky pasé. Takže nevím jak sesmolit trening na dva dny kde bych nejel vubec Dl a nic s nohama. Určitě by se něco dalo vymyslet uznávám. Za B Hlavnějším duvodem je, že je léto a já nehodlám každý volný čas trávit ve fitku , střídám to s běhy ono rekapitulace uplinulého měsíce, kde jsem byl 11x fitnes a 10x běhat, 1x na kole není špatná. Mě to stačí nehodlám utíkat 18x za měsíc do fitka jenom proto, že musím.
Změnu treningu po skončení léta a po závodě opravdu plánuji , už tenhle trening šmudlám přes pul roku. Ale na léto si ho chci nechat.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červen 22, 2015 10:19 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.6.2015
Shyby 4x4 klasické, 4x4 biceps
Bench 3x5x75 , 1x4, 3x3 x 72,5kg
Shyby kladka 6x5x62,5 , 4x5x60kg
Veslo 6x5x70 , 4x5x67,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x20zkracovačky
Na dnešní trening jsem byl zvedavý, po víkendu stráveným v Nymburku na prac. sportovkách , kdy životospráva, spánek, vše šlo do háje, jsem si nebyl moc jistej jak to pujde.  Dal jsem si delší rozcvičku, a přešel na shyby. Po shybych jsem musel udělat změnu, kladka, veslo byly zabrané a já tudíš šel hned na bench. Nebyl špatnej. Naštěstí se mi mezitím uvolnila kladka a veslo a já mohl odjet zbytek podle plánu. Na závěr jsem dal opět delší protahovačku a bylo i dost času na pořádný břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červen 23, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.6.2015
Dnes jen další běžecká mizerie.  Vyrazil jsem dnes opět běhat, dlouho jsme zvažoval jaký si dám dnes cíl a rozhodl jsem se pro 10km spíše volnějším tempem. Vyběhnul jsem vlažně, nebylo to nejhorší ale vydrželo mě to asi 3km, pak jsem začal rychle tuhnout, ztrácet chut a nakonec jsem se totálně protrápil až do konce prvního okruhu. Bylo jasné, že je první ale také i poslední. Dnes jsem uběhl 5km = 23,32 totální mizerie, nezmohl jsem se ani na žádné rychlejší finišování , zrátka jsem se do cíle dovlekl.  Uznávám vzal jsem si bundu a rychle jsem se přehřál, venku bylo 13stupnu a poprcvhávalo. Za další, ono je to vážně někdy težké, nechci aby to znělo jako vymluvy ale včerejší trvdý trening, po něm odpolední. Ráno jsem dnes spal o hodinu dele, než bívá mým zvykem , s postele jsem vylezl totálně rozsekaný, dnes mám za sebou běh a jdu na dlouhou 12náctku noční a po ní zítra zase do fitka.  Jelikož jsme to dnes nechtěl tak rychle ukončit, přidal jsem ještě 10sprintu do kopce. Sprinty nebyly ani trochu agresivní, spíše hodně rychlé vyběhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červen 24, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 24.6.2015
Shyby 1x7 klasické, 3x3 biceps
Bench 1x3x87,5 , 4x3x85
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 7x5x22,5 , 3x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x10x10
Tric. Kladka 4x10x40kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 3x6x17,5kg
Dnes trening po dlouhé noční. Byl jsem hodně zvědavý jak mi tu pujde , vubec se mě tam dnes nechtělo.  Po delší rozcvičce jsem zalehl pod bench , opět na sobě pozoruji, že jsem s té váhy vyklepaný, mám zní strach. Proto jsem vzal už na první serku zachranu což bylo uplně zbytečné.  Dále jsem jel už bez záchrany a dnes upotil vše co bylo v plánu , jen mě děsí dnešní rekord , zítřejší norma.  Poté tlaky na ramena a dnes po hodně dlouhé době opět přihoz jedné serie s 22,5kg , vubec jsem to nechápal, počítal jsem že budu po benchy vyplivnutý. Byl jsem nadmíru spokojený, dotlakoval jsem ještě ruky, na závěr dal břicho a protažení a odcházel jsem spokojen na šatnu. Rozhodně šlo dnes o tvrdý a hodně povedený trening. Cestou zpět mi nebylo moc dobře, uplně jsem cítil, že se mi dělá kapánek nevolno ale rozdejchal jsem to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.6.2015
Shyby kladka 8x5x62,5 , 2x5x60kg
Veslo 8x5x70 , 2x5x67,5kg
Bench 2x5x75 , 1x4, 3x3 x 72,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x20zkracovačky
Dnes opět další náročnej trening. Po rozcvičce jsem přešel na shyby. Objevil jsem tu problém mám na dlani škrábnutí do krve 0,5cm jizvičku a do dneška bych neveřil, jak to muže potrápit. Nebyl jsem schopný se ve visu pořádně udržet , takže jsem měl jednu ruku klasicky a druhou jen na prstech v zámkovém uchopu. Nějak jsem to ušmudlal ale problém je, že se to asi bude na tom místě hodně špatně hojit. Nicméně shyby byly za mnou , pak perfektní kladka a ještě lepší veslo , tady to moc nevadilo.  Na bench dnes nic moc , spíše jsem něco jen tak tak uplácal , ono se není čemu divit je to 45h od posledního perfektního, vysilujícího benche.  V závěru bylo dost času na pořádné protáhnutí , bříško, stále zkouším hodiny ve visu, jedno dvě mizerné opakování ale chce to čas.  P.S. Včera po raní smeně jsem vzdal běhání , měl bych se nad sebou zamyslet.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.6.2015
Dnes jsem si udělal cyklo den. Měl jsem celí den volný a tak jsem se už dlouho dopředu rozhodl, že ho strávím na kole.  Uznávám šel jsem dnes do toho s cílem najezdit přes 100km. Nepovedlo se mi to tak uplně upotil jsem 97km , ještě jsem si říkal když už jsem přijíždel zpátky, že bych mohl někam zahnout trochu to natáhnout, udělat ještě těch pár km ale bylo již 19,30 měl jsem toho plné kecky, hladný jsem byl jak pes. A zbírat km za tuhle cenu, že budu jezdit po sídlišti abych měl potřebný počet se mi vážně nechtělo.  Jak to probíhalo : 10,30h Sedám na kolo 12,30h první zastávka u našich, jen zdržení abych do sebe kopnul doma připravený nápoj, 2rptejnáky nějaký hroznový cukr. Měl jsem v tu dobu nalítano cca 40km. 13,30h delší zastávka u babiny na chalupě , tu jsem se dostal aspon k nějakému jídlu, trošku chleba, salámek , kávička. Tenhle usek byl nejhorší je to cca 15km ale na Morávku, to jest docela dost do kopce , poprve jsem zaznamenal křeče v nohách.  Zdržení zde bylo asi 90min. 15h sedáme znovu na kolo a jedem smer Frýdek místek , cca dalších 20km. 16h zastavujem u zahrádky a doplnujem tekutiny.  To byl neskutečně zvláštní pocit, slezl jsem s kolo a dostal takovou křeč do nohy, že jsem nebyl schopný ji ohnout dopajdal jsem na lavičku a zhroutil se na ni. Tady jsem se zdrželi asi 2h , žízen byla veliká a venku bylo krásně. 18,15h sedáme na kolo, otec jede k sobě domu a já také k sobě cca dalších 20km. 19,30h jsem doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
Dne 28.6.2015
Dnes po obedě další bežecký trening. Ach jo na to se vážně nedá víc říct, jen další utrpení ze vším všudy. Stává se ze mě težký pesimista , mám s toho jen mizernou náladu.  Šel jsem tam dnes opět s tím, že pobežím asi 10km volně, ještě před výběhem jsem cestou uvažoval o střídavé frekvenci, třeba 50s rychle 10s volně. Po vyběhnutí jsem se k tomu neodhodlal, že by to moc bolelo  , bežel jsem volně a po 10minutách už mě to nebavilo.  Na jedné noze mě bolelo koleno , na druhé kotník , nedařilo se mi to udýchat. Když jsem dobíhal první okruh, tak už jsem zase veděl, že je první a poslední.  Neměl jsem chut ani na výběhy do kopce, prostě jsem to doběhl a šel domu.  Dnes 5km = 22,08 je tu hruza. Takhle to dál vážně nejde., pulmaraton za 69dní je již zaplacený. A já uběhnu 5km se sebezapřením nebo se na to kolikrát vykašlu uplně. Takhle to vážně dál nejde, tenhle měsíc je pasé ale od příštího musím se sebou něco začít dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Dne 29.6.2015
Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 2x3x87,5 , 2x3 1x2 x85kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 8x5x22,5 , 2x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x8x8 , 1x11x10
Tric. Kladka 4x10x40kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 1x7 3x6x17,5kg
Dnes po víkendu jsem se do fitka vyloženě tešil.  Po klasické delší rozcvičce jsem ušmudlal shyby , at už klasické, tak bicepsové na střídačku s dřepy s osou. A šlo se na bench. Dnes jsem sice upotil 2serie s 87,5kg ale v poslední jsem nedotáhl třetí opakování s 85kg , doslova to musel ze mě sundat.  Nehledě na to, že tady už slovo EMOM dávno vzalo za své, nedokážu se za 30vteřin vydýchat a sebrat sílu , netvrdím že mám přehnaně dlouhé pauzy ale 60-70sekund.  Uplně v sobě citím ten hell gell a ačkoliv jsem měl toho po tomhle nechat , vždyt další bench mám za 48h , nedalo mi to. Neměl jsem dost, nebyl jsem napumpovaný, takže jako vždy dojíždecí serka s 35kg , celích 20opakování. Vím, že budu za dva dny trpět, jak moc jsem slabí a unavený.  Poté ušmudlané tlaky na ramena s další serkou s 20kg navíc , uznávám dost jsem se natrápil. Poté v závěru biceps a triceps, trochu jsem uvažoval a vadí mi, že tady stagnuji, pořád odzvedám jen to samé. Jednu serku s 20kg 3-4serky s 17,5kg  Proto jsem se dnes hecnul a v první serce přidal jedno opakování , místo 6ti sedum , tušil jsem, že mi to pozdeji veme hodně sil a měl jsem pravdu ale chtěl jsem projednou něco víc.  V závěru pořádné protažení , břicho a odcházel jsem totálně vyřízený na šatnu. I během treningu jsem kolikrát končil v otevřeném oknu a lapal po dechu.  I dnes mi po treningu nebylo nejvalněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červen 30, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
Dne 29.6.2015
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě v podvečer jsem si byl zaběhat. Dnes jsem se na to koukal asi takhle , že pro mě bude už jen viteztví to , se donutit a jít. Celí den s treningu unavený , malátný. Pořád jsem měl hlad a to třeba i 10minut po jídle.  Nakonec jsem se večer odhodlal a šel běhat s tím, že dám zase jeden 5km okruh , utrápený a budu to považovat za vítěztví.  Nevím proč ale cestou do lesa jsem se rozhodl, že to dnes změním , nějak jsem dostal chut zustat na lesním ovalu, už 2mesíce jsem na něm neběhal a říkal jsem si, že ted v 19,30h tam budu určitě dost bežcu.  Bežcu bylo dost a já to rozběhl na kolečkách , nebudu vám nic lhát po dvou jsem toho měl plné kecky.  Ale říkám si tak snad těch 5km uděláš i tady , je to jen 6kol a tak jsem se trápil kolo za kolem. Po 6kolech jsem si zase říkal, že každé kolo navíc je výborné a podvědomě jsem si říkal , kdybych tu udělal 11kol tak mám 10km. Po 11kolech jsem byl ale už krásně rozběhaný , měl jsem krásnou motivaci na okruhy byly i moc pěkné kousky ( slečny) , měli tam trening i fotbalisti, pro které jsem byl ke konci jak exot, když jsem se kolem nich prohnal už po 13nácté.  Nebudu to dále natahovat síla motivace udělal neskutečnou věc, těch kol jsem tam nakonec udělal 17náct.  a končil jsem ne pro to, že bych byl totálně vyřízený ale spíše s rozumem, že nic se nemá přehánět, ráno jsem měl fitko , ted tohle to a zítra ráno jsem stával do práce na raní. (to že jsem ani neusnul jak mě všechno bolelo je druhá věc  ) Dnes tedy 17kol (17x900 =15,3km) Čas 75,30 to jest nějakých 4,26 na jedno kolo . Opravdu síla motivace je nezměrná ani trochu nepochybuji o tom, že kdybych bežel ten lesní okruh 5km, tak bych se do druhého nepustil ale takhle kolečko po kolečku .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
Dne 1.7.2015
Bench 3x5x75 , 1x4, 3x3 x 75kg
Shyby kladka 10x5x62,5
Veslo 10x5x70
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Dnes další bru tus trening.  Pořádná rozcvička, kdy jsem na konci lapal po dechu a hlídal aby mi srdce nevyskočilo s krku.  Jedná se vlastně v tomhle treningu o 15min bez zastavení , protože nejdříve jsou rotace a dřepy s osou, pak 2x shyb , 15zkracovaček 2biceps shyby a to vše x3.  Potom už vlastně trening ale i to spočívá v klasických shybech , dřepy s osou a biceps shybech , teprve po tom se mohu zastavit a připravit na kladku a defakto první pauzy. Takže jsem po tomhle 15min useku byl propocený jak vrata od chléva a lapal jsem po dechu. Poté dnes konečně skompletovaná kladka a veslo na 10serii se stejnou vahou. Bench dnes také velice uchazející , a nepřidaval jsem dnes žádnou dotlakovou serii. Na závěr bylo ještě 20min čas, takže jsem dal pořádné břicho , rotace , na konci každého treningu 1-2serie na spodky zad , nevím jak se tomu nadavá na zvláštní lavici do narovnání těla. Perfektní težký trening , samozřžejmě že už se krmím jako profi , dnes před treningem 20min před hell gell , 5min před 3lžičky bcaa , během treningu 0,75l vody a v ní 3obr lžíce maltodextrozi , po treningu 2obr lžíce dextrozi a jedna obr lžíce bcaa. Což mi příde na jeden trening dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|