Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný tohle jde taky, ale rozhodne mi to moc dlouho nevydrží. Jinak mluvím o srovnávání s někým sobe rovným, s nějakou Frantou bych se fakt nesrovnával

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ooo, dakujem vospolok vsetkym

Vzdy ma potesi, ked viem, ze to niekto cita, je to velka motivacia (pisat nadalej tie moje vylevy ) a posuva ma to. Musim sa priznat, ze ma velmi tesi nielen samotny trening, ale aj jeho poctive zapisovanie. Hned po treningu sadam k PC a zapisujem, kym to nedokoncim, ani sa nenajem (tak a aspon viem, preco sa uz taku dobu placam na 87kilach).

@Balista: pomerne presne si to vystihol, len mam zatial viac vlasov hore na hlave, nez dole. Plus on ma moj pas miesto svojho krku. Ale inak vyraz tvare je mega vystizny, doplnit tam este zvuk, tak zaznie nieco ako "cotijebe...". Takto zas pozeram, ked niekto poriadne taha a drepuje:

@wondra: ale cosi. Ja ked vidim, ze niekto maka poctivo, vaha na jeho cinke mi je fuk a rad pomozem. Vacsina ludi v gyme mi po prichode radostne poda ruku, kym sa da - potom prepnem do znic-si-svojho-Carabasa modu a uz sa so mnou neda normalne bavit Kym nie si leginova bloncka, ale take sa so mnou nebavia, lebo som hnusne upoteny, co sa lovcom vrsku bicepsov nestava.
@study: doma som hlavne mal problem cvicit, lebo zijem v panelaku a to vies, ked robis mrtvy tah so 120kg v spalni, marne si poskladas pod cinku paplon a deku, stale mi chodila zvonit "prijemna" pani zdola s tradicnym "Pan sused, dubonite", co znamena, ze dupem. Myslim. No nic, ona zas krmila holuby, ktore mi srali po oknach a budili ma o 04:50 rano po mrtvom tahu Kto tvrdi, ze holuby roztomilo hrkutaju ma u mna nabeh na poriadny kopanec do guli.
@vlk: suhlas, ja som sice asocial, ale zdravim sa kazdemu poctivo, ci sa s nim aj inak bavim alebo nie. V tom konkretnom komentari slo len a len o to, ze mi vykal, co ma zarazi stale, lebo si az taky stary nepripadam.
@cizo: ona to obcas nie je sranda Minule som sa na treningu pristihol, ze si zufam, pretoze tam nikto zaujimavy nie je, ze mne sa nic zabavne nestalo a nemal som sajnu, co zapisem. Zodpovednost je tak zatazujuca

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Triceps / Biceps

Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
1x6x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
1x1x82.5kg
1x1x85kg
1x1x80kg
1x3x70kg

Push press:
5x3x80kg

Upazovanie v stoji s JC:
5x8x12kg

Upazovanie vleze na lavicke:
5x10x12kg

Close grip bench v MP:
1x10x20kg
1x6x50kg
5x3x90kg

Biceps - kladiva s JC:
1x12x12.5kg
5x12x20kg

Kliky na bradlach:
5x10xCarabas + 16kg KB

Biceps jednorucne - vleze kladka:
5x10x20kg

Hodnotenie tréningu: Pim pam rychlovka, pretoze ma cakala predcasna oslava so sestrou a neterou, ktore zajtra uz idu domov do Senice. Ked som prisiel do gymu, bol som tam sam, co bolo super, ale po chvilke sa zacali zbierat ludia, ktorých som hned znenavidel .
Military celkom OK, aj ked zo zaciatku mi to prislo vsetko hrooozne tazke. Ale asi som este nebol dostatocne prebudeny Zobudil som sa len nieco vyse hodiny predtým, nez som siel cvicit, takze zo zaciatku som sa trochu motkal, nez som zacal citit nieco ako energiu. Obycajne cez tyzden cvicim az po praci, kedy som uz prebraty a mam za sebou dostatok jedla, dnes som si v pauzach medzi sériami lovil kapre z oka Navyse cely tyzden malicko sacharidov (vaha klesla na 86), aby som vyrobil BRUCHO ala bulharska plaz.
Pushpress parada, ramena napumpovane, ten cvik sa dostava na mojom pomyselnom rebricku oblubenych cvikov na popredne miesta. Na prvom mieste su samozrejme drepy, na poslednom cokolvek, co zahrna snahu o zvacsenie bicepsu. Alebo cokolvek s TRX ci kardio
Tricaky som dnes rozdrtil, vzal som si na kliky na bradlach 12kg kettlebell a zmakol prvu desiatku. Taaaazka bola prevelice, tak som sa zacudoval a zistil, ze som slepy alebo hlupy, lebo to bolo 16kg. No ale menit to uz nebudem, hrdost nepusti, takze docvicene a tricaky napadrt.

Dnes sa zas objavil vysoky chudy chlapec s vysokym chudym otcom a vysokym chudym bratom a vysokou chudou mamou! Klamem, mama nebola vysoka. Ani chuda. Ale mala cierne riedke pancuchace, cez ktore jej presvitali... veci
Kazdopadne som zistil, ze mama je evidentne z Ciech, pretoze vsetci medzi sebou hovoria po slovensky a len na nu sa obracali v cestine. To bolo celkom prekvapive a chvilku som zmatene pozeral, co sa deje, ze ta slovencina znie tak nejak divne...
Chlapci inak tragedi, prial by som vsetkym tunajsim "ektomorfom", co nevedia pribrat, aby si ich pozreli, lebo obaja su jasnym prototypom tohto somatotypu. Viacmenej vyzeraju ako Monty Burns:

...
...
...pokial by bol vyssi o 30cm a chudsi o 30kg a mal obrovske okuliare a hovoril s mamou po cesky. Este su aj rovnako zhrbeni, akoby ich obria hlava tlacila dopredu. Ono to blahosklonne pobavenie, s ktorym som ich sledoval sa coskoro zmenilo skoro az na smutok, ze im zakladne pohyby robili obrovske problemy a v podstate mladi chalani nezvladali zakladne telesne ukony. A ked som videl, ako sa pani mamu snazia naucit drepy na bosu, pricom ju museli obkolesit ako lupezny gang z Bronxu, keby nahodou spadla (samozrejme aj spadla...)...

No, ale aspon som si zapisal par ich hlasok, lebo som to nevydrzal necinne pocuvat :
Starsi brat otcovi so smutnym pokrcenim ramien: "Som im ukazoval trapezovy sval, ale nechcu..."
Mladsi brat pri tlakoch v stroji s 10kg zavazim, masirujuc si hrudnik: "Jo, to je zabijackej stroj!"
Mladsi brat starsiemu bratovi pri tahoch s oporou hrudnika (mylne povazovany za cvik na biceps!): "Chcem cvicit, ale ja som potom unaveny a aj tak celu seriu nedocvicim"

Ceeeele zle a pre Balistu, moj vyraz bol skor:

Na druhu stranu, mam tortu a novy klobuk a novy telefon, takze nasrat

decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x5x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg
1x1x160kg
1x1x165kg
1x1x165kg
1x1x165kg
1x1x165kg
1x1x150kg
1x1x150kg
1x1x150kg
1x1x150kg
1x1x150kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg
1x10x70kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x5x100kg
1x5x100kg
1x5x100kg
1x5x100kg
1x15x60kg

Lytka v MP:
1x8x120kg
1x6x150kg
1x6x150kg
1x6x150kg
1x6x150kg

Lytka v stroji:
1x10x60kg
1x10x60kg
1x10x60kg
1x10x60kg
1x10x60kg

Hodnotenie treningu: Dnes som sa rozhodol zapisat trening takto, lebo som dokopy hovno odcvicil a tak skusam fintu ziakov, ktori nemaju dost materialu na rocnikovu pracu: kazda drobnost si zasluzi vlastny riadok a hlavne vela obrazkov A budem naivne dufat, ze to na vas zaberie
Dnesok bol taky zvlastny, pretoze kvoli malej zdivocelej neteri zo Senice sme zorganizovali malu steampunkovu akciu a previezli sme sa v cca 120 rocnom parnom vlaku Z toho titulu ranne vstavanie bolo naozaj ranne, strava pofiderna a vdaka tomu, ze moja neter je posahany hyperaktivny uzlik jadrovej energie, ktory hrozi vybuchom vzdy, ked zastane na viac ako dve sekundy, zdochol som poobede na gauci a prebral sa az 30 minut pred treningom S veeeeelkou nevolou som siel na trening, ale bol som tak skurvene lenivy a unaveny, ze som nebol schopny ani len odplazit sa od stojana a robit nieco ine, ako drepy Tie mimochodom priserne nesli, ale nakoniec, ako pozeram na zapis, sa to nejako nazbieralo alebo co... Ale aj v posilke boli vsetci ako lemry, ziadne nasadenie, jedinu aktivnu cinnost mal Pav, ked pozeral na seba do zrkadla tak intenzivne, az obraz zacal blednut, ako ho opozeral.
No, dost o treningu, bol to des a vytrapil som sa este aj s tym dokopy nicim a radsej sa pozrite, co robime, ked nam zacne sibat:

A teraz sa idem konecne nazrat a spat

Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ste dobrá partia, super!
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ste dobrá partia, super!

Diky, veterane!

Hrudnik tazko / Chrbat total light

Tlaky s JC na rovnej lavici:
1x10x15kg
1x10x20kg
1x8x32.5kg
1x6x40kg
4x4x45kg
2x6x40kg
1x10x32.5kg

Decline bench:
5x5x100kg

Pritahy v stroji s oporou hrudniku:
5x10x102kg

Incline tlaky s JC:
5x5x32.5kg

Rozpazovanie s JC:
5x8x15kg

Hodnotenie treningu: Dnes som oficialne vstupil do klubu tridsiatnikov, tak som si povedal, ze je nacase to trochu flakat, lebo pretazovat taketo zaprasene vrzgajuce telo je kontraproduktivne a uz mi hrozi zranenie a krcove zily, hemeroidy, cukrovka a starecka demencia (ta u mna postupuje desivo rychlo!) Okrem toho mi dosli BCAA aj glutamin v rovnaky cas, sachre teraz drzim cca na 100g denne, co je fakt mizeria (ale pas ide pekne dole, to zasa jo!) a tak som chodil po gyme ako bludicka a sem tam niekde nieco dvihol, pohol niecim, alebo sa aspon oprel a trochu sa potil Skusil som tam niekde medzi serie tlakov namontovat aj zhyby, ale zmakol som len dve serie po 10 opakovani a tretia uz len 8, tak som si povedal, ze tudy cesta nevede a proste som sa na to vysral s prislubom sebe samemu, ze raz, ked sa mi mozno snad azda hadam trochu ako keby bude chciet, tak sa ku zhybom vratim.
Benchpress mi zabrali Tepli bratia hned, ako som sa rozcvicil, takze som chtiac nechtiac musel tlakovat s jednoruckami. Vzhladom na to, ze som s nimi potlacil najviac, co pamatam, mohol byt dnes bench asi celkom uspesny, ale miesto toho som sa tam trapil s jednoruckami... O to viac ma sralo, ked som videl, ze tlakovali so 40kg cinkou (s dopomocou), co som ja mal na jednej ruke No nic, asi nevedeli, ze mam dnes narodeniny, inak by ma urcite pustili na lavicku, popriali mi vsetko najlepsie, kupili protein a odporucili peknu kabelku
Celkovo trening bez nadsenia a nabudenia, ale dnes som v tom nebol sam. Asi nieco bolo vo vzduchu, lebo drviva vacsina trenujucich sa vrhala na serie ako prepracovany demotivovany beznohy zombie, kladuci si otazku, ci obzieranie mozgov je skutocne to, co chce od zivota.
Sice mi dosli vsetky suplementy, ktore ma udrziavaju v posilke pri zivote, zato sa mi doma kopia klbovky vseho druhu K nechutnemu amixu dnes pribudla pixla tabletiek od kamosa, ktory to vraj nechce. Takze sice nevladzem cvicit, ale klby mam namazane a pohyblive ako orangutan, bomba

No nic, aspon som fesak

[/img]

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Ramena lahko

Mrtvola z deficitu:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x110kg
5x5x150kg

Mrtvola so stopkou:
5x1x120kg

Pritahy VC v predklone:
5x8x80kg

Zhyby:
5x6xCarabas

Pritahy v stroji s oporou hrudnika:
5x6x102kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x50kg

Klokov press:
5x8x45kg

Pritahy - kladka jednorucne:
5x10x40kg

Hodnotenie treningu: Pretoze som najlepsi kuchar na svete a staram sa o svoj zaludok ako keby bol moj vlastny, zozral som dnes vyse pol kila vlastnorucne robenych hovadzich fasirok Z toho dovodu som vedel, ze to dnes pojde Z uplne ineho dovodu som ale vedel, ze nepojdu dnes ziadne nohy - v praci som si totiz jebol koleno o skrinku Ano, mohol som napisat, ze som sa udrel, ale to by ani zdaleka nevyjadrilo, ako som sa sklatil zo stolicky s "Kurva!" na cely office Takze som si JEBOL koleno a trochu horsie sa mi s nim teraz chodi. Na drepy som teda ani nepomyslel - aspon oddychnem do soboty, na ktoru chystam 30x3 challenge
Mrtvolky z deficitu parada, 150ka tam lietala veeeeelmi slusne. Takisto mrtvoly so stopkou, dlha pauza, ked uz som citil, ze chrbat zacina povolovat, dotiahol som to. Skvely cvik!
Zvysok treningu uz som odsuperserioval, takze som to nehnal do ziadnych vah, dorobil som si aj tie zhyby, co mi v utorok tak strasne nesli. Chrbat sa tesil a s kazdou dalsou seriou sa mi odvdacoval vacsou a vacsou pumpou.

Dnes estrogenova zaplava, tolko zien si v gyme ani nepamatam (plus par chlapikov s gynekomastiou, ratam ich tiez ). Na zaver sa ukazali aj smutni chlapci a sposobili mi sok, ked si nalozili legpress a cvicili nohy! Ale z nejakeho precudesneho zahadneho dovodu sa na nom traja prestriedali asi o polovicu rychlejsie, ako ked cvicia bench...

A rozmazana biedna aktualka - spredu som sa tiez skusal fotit, ale vyzeral som ako clovek, na ktoreho si ukazuje maly chlapec na ulici a mamka mu povie "Nesmej sa z postihnutych, Petrik!".

Neviem preco, ale v reali to fakt vyzera lepsie

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30x3 challenge!

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x120kg
1x3x130kg zlomovka, lebo vyhecovanie!
1x3x130kg
1x3x130kg
1x5x130kg
1x6x130kg + 1x3x120kg + 1x3x100kg + 1x3x70kg

Benchpress:
1x6x70kg
1x6x90kg
5x3x110kg

Mrtvy tah:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg

Zhyby:
3x6xCarabas alebo tak

Hodnotenie treningu: Pridam neskor, ale pohoda lazo plazo s rezervami, takze som pridal este bench a potom mrtvolu Pridam este fotky a hodnotenie, ked popijem plno piva a zozerem plno rebier

Yeah!

Jo, drepy mi trvali asi hodinu a 19 minut A uplne cele asi dve hodiny.

A dostal som vzpieracsky dreeees Mohol som drepovat s nadhernym obrysom mojho pera [/u]

Turakam

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sialenstvo, nebudes tyzden chodit.
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, nechcem predbiehat, mozno v priebehu dna alebo zajtra sa to prejavi, ale zatial nic strasne Z mojich beznych treningov noh mavam vacsie svalovice. Ale ako pisem, mozno sa to este zhorsi, ako to u noh byva

Tak teda k vcerajsku - k treningovej casti, k mnozstvu cigar a piv po treningu sa, myslim, vyjadrovat netreba.
Miesto povodnych 100kg som sa rozhodol zvysit to na 120kg, lebo Turek spomenul, ze jeho sparing to dal v pohode, tak som si povedal, ze urcite nie som horsi ako cudzi clovek, ktoreho som nikdy nevidel, nepoznam ho, neviem, ako vyzera ci ako sa vola, ako cvici a aka je jeho kondicia
Chlapi, co tam boli so mnou sli jeden so svojou vlastnou vahou na cinke a dalsi so stovkou - pribudol este jeden mladicek, ktory jakziv necvicil, ale kedze slo o narodeninovu drepovacku, dal si celu challenge s 30kg cinkou (a nieco mi hovori, ze vzhladom na jeho sucasnu kondiciu z nas drepujucich place asi najviac ).
Prvych desat serii bola totalna pohoda, v rychlom tempe, obleceny do vzpieracskeho dresu ala Milko Tokola, len bez vykonov.
Drepuje sa v tom sice mega, ale v gyme to proste vyzera divne - este s tymi vykonmi, mozno keby som tam v trhu vyrval nad hlavu 180kg, asi by to tiez posobilo inak Takto som bol proste len chudy ujo v elastickom cervenom zvyraznovaci genitalii na ramienka.
Tak teda, ako pisem, prvych desat serii lazo plazo a zacal som pomaly dumat, ci tych 120kilo nie je aj malo. Po dalsej desiatke som vedel, ze nie je Kazda dalsia seria tazsia a tazsia, aj ked som bol miestami taky drzy, ze som zaradil dole stopku Najvacsi problem, co som vnimal bola svalovka z mrtvol este od stvrtka, kedy som tahal z deficitu. Takze stred bol hooodne utaveny, ale nohy hydraulika.
No a na poslednych 5 serii som si povedal, ze 30 rokov mam len raz a tak som tam pridal 10 kil a posledne dve serie som urobil 5 a 6 opakovani a dokonca som tam dodal este tu zhadzovacku

Kedze som dodrepoval prvy ( ), tak som zacal vymyslat co by som este... Volba padla na bench, tak som tam supol len tak nejake trojky so 110kg (mostuje sa nevalne so svalovkou na vzpriamovace) a potom ze dame nejake lahsie mrtvoly, ktore som za velkeho fandenia ostatnych dostal na vytrapenych ale pomerne istych gulatych (vahou aj chrbtovo) 200 kilo.

Paradny den, brutalny trening plny motivacie!

A slubenych par homo recesistickych fotiek (robenych v desnom svetle satne, zial...):

vlk#

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluji ke třicítce! ;) to je věk, kdy člověk začne lenivět :) a mít méně času :D ale co se týče body-buildingu, tak Ti nastávají zlatá léta ;) budu sledovat a vsadil bych si, že během pěti let objevíš zcela nová naturální maxima ;) ps: fotky potvrzují, že máš hodně silný ten... core! ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, Wolfe.

Btw svalovka po challenge nestala za nic Asi slaba challenge, inak si to neviem vysvetlit.

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Biceps

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x10x80kg
1x6x100kg
1x3x110kg
4x2x120kg
1x3x110kg
1x7x100kg
1x4x100kg + 1x10x60kg

Zhyby - siroky nadhmat:
5x10xCarabas

Incline tlaky v MP:
5x4x80kg

Kliky na bradlach:
5x6xCarabas + 20kg

Protismerne kladky:
5x10x25kg

Biceps s JC v sede na sikmej:
vela

Biceps s 20kg kotucom:
vela

Biceps s rovnou tycou 20kg:
vela

Biceps s rovnou tycou 10kg:
vela

Hodnotenie treningu: Tak dnes hrudnik s hecovacim kamaratom Cize taky mix medzi mojim a jeho treningom, nech sme obaja spokojni.
Prve, co musim napisat, ze pri benchi tu a tam nejaka dopomoc jednym prstom, paradoxne najviac v serii so 60kg, kedy uz mi kozy praskali a vybuchovali a svaly odmietali robit cokolvek navyse, kricali a prskali a celkovo mali tak nejak v pi*i cokolvek kamkolvek tlacit Ale napumpovanost brutalna, vynutene opakovania su bezva a lutujem, ze so mnou necvici castejsie. Bohuzial, robi na smeny a tak je problem zladit treningy.
Zhyby extra siroky nadhmat na rovnej tyci. Nezvyknem robit az tak siroko, ale prijemna zmena a pumpa na chrbat . Cize aj toto potesilo.
Kliky na bradlach az ako treti cvik a dokonca v superserii s rozpazkami a bolo to citit, uz to bolo riadne unavene, ale slo to stale celkom dobre. Hlavne to pekne pumpovalo, takze plus minus viem, ako sa citila Pamela, ked ju nutili behat v spomalenych zaberoch po plazi a tvarit sa, ze jej nejde urvat kozy, ktore nadskakovali a hompalali sa do stran.

Biceps bol cisto vymysel sparinga, ja som mal v umysle to odsmrdlat na kladke, ale nakoniec to skoncilo hroznou prisernostrasnou pumpovackou pred zrkadlom, takze som sa citil ako posledny nacesany a nagelovany honic bicepsu, az mi z toho bolo blbo Ale co sa da robit, zijeme len raz a biceps nie je nikdy dost napumpovany!

Od zaciatku treningu ma sledoval mlady chlapec, cviciaci v mikine a kapucni, zahadne cvicil stale tam, kde ja a tu a tam vyzeral, ako keby ma chcel oslovit. Budeme ho volat Kubo (no, on sa vola Kubo a ja som prilis lenivy vymyslat krycie meno ). Pri tlakoch v multipresse sa zas tak nejak primotkal a spytavo na mna hladi. Tak pozeram nanho, kyvnem mu, ci nieco nechce a on mi zatlkol dreveny ostry kol rovno do srdca "Mozem sa spytat? Ako to robite, vobec nie ste taky velky a tolko dvihate" Verim, ze praskot mojho rozlamaneho ega bolo pocut az v Presove. Ale bol zlatik, skusil to uhrat habkanim a koktanim, ze akoze som velky, ale nie tak, ako niektori, co tam cvicia a pritom dvihaju polovicu toho, co ja Tak som povedal, ze pijem vela Granka, ale ci mu to stacilo, to netusim
Slecna trenerka dnes preberala na treningu so svojou obetou schopnost ucit sa cudzi jazyk a potom zas nieco so psami. Tak som vypol zvuk, pozrel som zadok v leginach, pomyslel si "moze byt" a siel dalej robit zhyby.

Fajn trening, v gyme umiestnili nejake tie prenosne klimy, takze sa dalo cvicit a dychat, hrudnik narvany jak americanka v elastakoch a som spokojny na max!

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena

Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x5x110kg
1x1x150kg
1x1x180kg
1x1x200kg
3x1x180kg
1x3x150kg

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x5x110kg
2x4x150kg
3x3x150kg

Zhyby - uzky paralel:
1x6xCarabas
5x5xCarabas + 20kg

T-tyc uzky nadhmat:
5x6x100kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x50kg

Pritahy v stroji s oporou hrudnika:
5x10x102kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x6x60kg

Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
1x5x60kg
5x3x70kg

Hodnotenie treningu: Jooo, silovka neni zadna idyla!
Sachre proklate nizko, takze som sa v gyme motal jak zdochlina. Sila nepada, lebo som nikdy nebol velmi sachrovity, ale hybat sa zhruba na 50-100gramoch pri takychto treningoch je celkom drsne aj na mna Btw od minuleho stvrtku uz treti trening mrtvoly, druhy tazky, takze tazke ako kamion. Ale ta dvestovka sla - vytrasena, ale pomerne s istotou. Aspon nieco. Kubo sa vydesil Inak sa necudujem, ze sa pyta, ako to robim, ze som taky silny (to ho citujem, nemyslim, ze som nejaky silny) - dnes vacsinu treningu cvicil biceps a predlaktie, necudujem sa, ze 150kilove drepy su pre neho z inej planety.
Apropo drepy. Myslel som, ze dam 5x4x150kg, ale velke oci. Po tej mrtvole to proste neslo, fakt uz som mlel z posledneho a poznatok, ze som na zaciatku treningu mi na psychike moc nepridal Nic to, prisli smutni chlapci a tak ma namotivovali, ze... ne, kecam, zas to flakali a s sirokymi usmevmi sa nepotili na predkopavani Zato zo mna prskal pot na vsetky strany ako sliny od hladneho bernardina, ked sa oklepe pri sledovani sutaze v zrani reznov.
Trosku pre zmenu som dnes dal zhyby paralelnym uchopom, nech sokujem chrbat. Ten bol fakt v soku, lebo najprv ani nebolel, asi nechapal, ze ho zapajam. Potom si povedal "jaaaj, fuck, uz zasa..." a zacal sa pumpovat a nevladat
Military som robil uz len z lasky k cinkam a kvoli prikladu mladezi, vobec sa mi nechcelo a obcas som sa pristihol, ze lutujem toho utrapeneho chlapca v zrkadle, ako tam tak stoji cely chudy, s trikom prepotenym, vyziabnutymi nozkami a strapatym harom a jezatou bradou, bez sacharidov s placom na krajicku.

Slecna trenerka bola zasa s obetou. Slecna trenetka = leginy, takze cajk. Obet, ako vystizne poznamenal sparing "ani na chvilu tu hubu nezavre, prijebal by som jej kotucom"

Cele dobre, sice nevladny, ale odmakane kvalitne!

SIA

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lol ten obrázek s Ježíšem :D, to si musím stáhnout
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2015 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nadherny den na sportovanie v prirode! Shoulder training sa teda odklada na vecer!

Uzite si pocasie a chodte si trebars zabehat. Ale pozor! Beh moze byt naozaj nebezpecny a mali by sa mu venovat len profesionalne vycviceni bezci

Motivacka of the day!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: