|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CepsKing
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 6:27 am Předmět: nafouklé břicho. |
|
|
Zdravím, nyní se nacházím ve fázi objemu, a trápí mě nafouklé břicho, které je nafouklé ihned po jídle, ale někdy je nafouklé i hned pro probuzení. mam 182cm/86kg. Jídelníček mam vytvořený na 130g bilkovin/450-500 sacharidů/ 60g tuku. v mém jidelníčku jsou vločky 200g denně, rýže 550g denně,10 racio chlebíčků, cottage, tuňák (sem tam šunka od kosti a nebo bílky), 2x 150g kuřecího, tvaroh a arašidové máslo. K tomu samozřejmě beru suplementy 2x Protein, 6 tablet BCAA, 10gGlutaminu a 6 tablet Kreatinu (který zapijím glukoprem 10g) Už nevím co si s tím počnout a na nějaky gastro prohlídky nejsem zvědavý, díky za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eraZ
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 7:42 am Předmět: |
|
|
neviem čo čakáš, keď toho v objeme veľa zješ holt máš roztiahnutý žalúdok a nafúknuté brucho tiež z toho všetkého čo do seba tlačíš... Moc by som to neriešil. Keď skončíš objem a obmedzíš príjem tak v priebehu týždňa ti polovica toho brucha zmizne pretože to je roztiahnutý žalúdok, voda a to spomínané nafúknutie...
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
500 sacharidů, 60 tuku... Tak asi tady bude ten problém... Jasně, když do sebe narveš půl kila rejže, ze který je po uvaření kilo a půl, tak se nemůžeš divit, že je ten žaludek roztáhlej...
|
|
| nahoru |
|
 |
CepsKing
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Díky, chtěl jsem právě vědět jestli je to z jídla, nebo mám nějaký špatný zažívání :) :D hold jsem ectomorf, atakže musím do sebe toho cpát hodně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
| CepsKing napsal: | | Díky, chtěl jsem právě vědět jestli je to z jídla, nebo mám nějaký špatný zažívání :) :D hold jsem ectomorf, atakže musím do sebe toho cpát hodně :D |
Tak jak vypadaj tvoje bobky a kolikrát denně chodíš na hajzl musíš vědět ty sám Každopádně pokud to není nic moc, tak přežírat se není řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
zkus vypozorovat po jakem jidle jsi nafoukly, jestli nemas problem s laktozou
|
|
| nahoru |
|
 |
CepsKing
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi že to mám po každém jídle,dokonce se mi zdá že jsem nafouklý i ráno na lačno. Ale pokuď to je problém jen toho že jím moc, tak to je pak v pohodě, jen jsem se bál aby to v dietě náhodou nevypadalo stejně, připravuji se na závody v Men Physique, tak mě tohle trochu zastrašilo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
Naco jes tolko sachrov? Inak vtipne suple... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:10 am Předmět: |
|
|
Ja si pripadam, ze ziju nekde jinde. Vam opravdu prijde okolo 450-500g hodne?  ja ted sice moc nejim, ale urcite tam tech 600g minimalne je a jak rikam, to mam hodne stazeny cukry oproti objemu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:16 am Předmět: |
|
|
tu su vsetci paleo a raw, aj 50g je vela _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CepsKing
|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Naco jes tolko sachrov? Inak vtipne suple... |
Co je špatně na těch suplementech? :) podle mě 450-500g sachru na moji váhu, na genetiku (ectomorph) mi teda přijde tak akorát :) navíc jsem v objemu
Naposledy upravil CepsKing dne po červen 29, 2015 11:55 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:54 am Předmět: ... |
|
|
Ježiš, se tu zas hned nečilte, každý se má stravovat tak, jak mu to sedne ne?
Já třeba osobně, když dám sacharidy ráno, tak jsem do oběda neuvěřitelně ochrápanej, nevim u doktora jsem nebyl, ani jsem se po tom vědecky nepídil, proč tomu tak je... teď je ráno nedávám a cejtim se o hodně líp... Proto se ptám kolegy, jak je na tom on, když jich má 500 denně, což pro mě osobně je opravdu kvantum :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:57 am Předmět: Re: ... |
|
|
| maxpoint97 napsal: | Ježiš, se tu zas hned nečilte, každý se má stravovat tak, jak mu to sedne ne?
Já třeba osobně, když dám sacharidy ráno, tak jsem do oběda neuvěřitelně ochrápanej, nevim u doktora jsem nebyl, ani jsem se po tom vědecky nepídil, proč tomu tak je... teď je ráno nedávám a cejtim se o hodně líp... Proto se ptám kolegy, jak je na tom on, když jich má 500 denně, což pro mě osobně je opravdu kvantum :) |
To je bohuzel velke negativum na sacharidech. Mam to uplne stejne a je to celkem normalni jev u vetsiny lidi, proto mnohem vic sacharidu jim odpoledne a vecer pripadne v noci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CepsKing
|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:59 am Předmět: Re: ... |
|
|
| maxpoint97 napsal: | Ježiš, se tu zas hned nečilte, každý se má stravovat tak, jak mu to sedne ne?
Já třeba osobně, když dám sacharidy ráno, tak jsem do oběda neuvěřitelně ochrápanej, nevim u doktora jsem nebyl, ani jsem se po tom vědecky nepídil, proč tomu tak je... teď je ráno nedávám a cejtim se o hodně líp... Proto se ptám kolegy, jak je na tom on, když jich má 500 denně, což pro mě osobně je opravdu kvantum :) |
Já to mam přesně naopak, když jsem měl méně sacharidů, chtělo se mi často spát, bolelo mě celé tělo, s tímhle mám energii po celý den, jediné co mě štve je ot nafouklé břicho, které mam i ráno na lačno. Ale jeslti je to jen problém velkého množstív jídla tak je to pak fajn, každopádně někomu tu nesedí moje suplementy, nevím co je na nich špatně protein,bcaa a glutamin je snad základ ne? Kreatin mam jen pro effekt :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|