Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, sám vieš, že s tou dierou sa veľa robiť už nebude dať, je to škoda veru, že sa to zanedbalo, ale u viacerých sa podobné zranenia aj tak nedali bohvieako dokopy, na druhej strane tie lakte sú pochopiteľné a myslím, že tu máme, prípadne budeme mať nato nábeh viacerí, opakované dlhodobá záťaž a preťažovanie to proste spraví, vid. Hájek atd. atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1/7

KARDIO

rotoped: 120 minut (1846 kcal )

-po dlouhe dobe jsem dal 2 synephriny + 2 kofeinovky a slapalo se paradne, bylo to takove vyzivnejsi

tohle se asi jen tak nezahoji, pokud budu slapat, protoze si to rozdrasavam cimdalvic https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1435765894_1.jpg
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2/7 PRSA, ZADA, RAMENA

bench press (volna vaha)
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
100kg x 3 + 80kg x 6 + 70kg x 7 + 60kg x 10
80kg x 7 + 60kg x 11
-bench zacina byt trochu jistejsi, takze jsem z toho vymackl v kazde serii alespon o opakovani navic, ale bylo to nadoraz. Serie se 100kou ovsem nesedla vubec .

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
-tezky : ( nejak to posledni 3 treniky neni v hlave a jsem u toho strasne ztuhlej, fakt jsem byl rad, ze to mam za sebou, na 200 bych dnes netroufl . Ale neva, ted mi o vykony nejde, ted je hlvni drzet tim cvicenim hmotu , takze je prakticky jedno, kolik kde zvedam, samozrejme se ale budu snazit vse tezce

superserie: tlaky na stroji hlavou nahoru + stahovani kladky na hrudnik (V-adapter)
50kg x 12 + 50kg x 15
60kg x 9 + 60kg x 12
60kg x 9 + 60kg x 15
60kg x 9 + 65kg x 12
60kg x 9 + 70kg x 11
65kg x 8 + 70kg x 11
(70kg x 5 + 50kg x 8 + 40kg x 10) + (75kg x 10 + 55kg x 10 + 40kg x 12)

pritahy JR v klece
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
50kg x 12 (2x)

tlaky na MP za hlavu
70kg x 10
70kg x 10
80kg x 5
80kg x 4
70kg x 10
70kg x 9+1
70kg x 10 + 60kg x 7 + 50kg x 12 + 40kg x 17
-chtel jsem to dat lehce se 70kg, cekal jsem, ze to bude vaha tak pro 8 opakovani, ale krasne sly 10, tak jsem pak jeste zkusil 2 serie s 80, ale ztezklo to, jak kdybych tam pridal ne 10 ale 50kg.

upazovani s JR ve stoje
10kg x 20
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 17
12,5kg x 18
15kg x 14 + 10kg x 12 + 7,5kg x 20
10kg x 20 + 7,5kg 22 + 5kg x 20

upazovnani s JR v predklonu
12,5kg x 18
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 16
17,5kg x 14
20kg x 12 + 12,5kg x 15 + 7,5kg x 20

pullover
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 13
30kg x 12
30kg x 12
-asi po 3 letech, skvelej cvik, ale ocekavam z nej minimalne tyden extremni rozbitost celeho tela

TIME : 2h 16 minut

VAHA : 115,5kg

-dnes budicek pred 6 a v 7 uz jsem byl v gymu, docela nezvyk, byl jsem ztuhlej a jeste jsem spal. Rano jsem jit musel, protoze odpoledne nebo nevecer bych na 99,9% dnes nesel. Trenink zadna hitparada nebyl, ale jsem rad, ze to mam splneny.
Hello

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Drapere, prosim te, jakej mas nazor na dlouhy treninky? Vidim ze tu jedes 2 hodinovky apod. tak bych se chtel zeptat, protoze mam takovy podobny treninky a dneska jsem se bavil s jednou trenerkou a ta to totalne odsoudila, ze to akorat pali svaly a je to k prdu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello: vecer ti na to odpovim, ted nemam cas :)

3/7

KARDIO

rotoped: 120 minut (1950 kcal ) PR

-se synephrinem je to uplne jinej level, mnohem vic vydrzim.
jinak aktualni suplementace pred kardiem: 2x500mg synephrine, 1g vitamin C, 200mg kofein + silna kava, pokud citim nejakou krizi, dam v prubehu jizdy jeste dalsich 200mg kofeinu, ale snazim se to s nim moc neprehanet
Hello

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok jasny :)
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
2x500mg synephrine

Nesekl ses o nulu... to by bylo 50 tablet
cipinek

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello napsal:
Ahoj Drapere, prosim te, jakej mas nazor na dlouhy treninky? Vidim ze tu jedes 2 hodinovky apod. tak bych se chtel zeptat, protoze mam takovy podobny treninky a dneska jsem se bavil s jednou trenerkou a ta to totalne odsoudila, ze to akorat pali svaly a je to k prdu

trenérka je debil, vůbec bych se s takovým člověkem nebavil...
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello napsal:

Zeptej se sve trenerky , jestli ma tohle tvrzeni opodstatnene na zaklade praktickych zkusennosti nebo se jen slepe ridi jednim z mnoha prezitych mytu z minulosti, coz u tehle treneru byva dost casty jev.

Me treninky v objemu trvaji 2-3 hodiny 5-6x tydne (i naturalne takto cvicim podotykam :) ) a pokud dobre a dostatecne jim a nedelam hodiny nesmyslnyho intenzivniho kardia , nemam pocit , ze bych svaly spaloval, ba dokonce jsem schopnej je i s klidem pribrat . Je dost pravepodobne, ze kdybych ten celkovy objem treninku zkatil, cimz by klesl i cas straveny v posilovne, tak by ty vysledky mohly byt jeste lepsi, ale o to uz je jen kdyby....

Pokud jsi v prisne diete a v tezkem kcal deficitu, uz by takto dlouhe a vypalovaci trneinky mohly byt kontraproduktivni , dalsi vec je charakter treninku a jak je trenink narocny, neni totiz trenink jako trenink. To hlavni, co z toho plyne je ale to, ze pokud mas v poradku stravu a pokud dostatecne odpocivas, nemusis se bat, ze budes spalovat svaly. Ty pohadky o katabolismu jsou nekdy hodne prehnane.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je tu hrozně moc proměnných, které nebyly ani zmíněny. Množství spánku, zaměstnání, případně práce na směny, další aktivity a povinnosti, samozřejmě přísun kvalitního jídla, běžné suplementace, i, jak jsi podotknul, chemie. Všechno se dá, ale každý máme úplně jiný život a podmínky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Je tu hrozně moc proměnných, které nebyly ani zmíněny. Množství spánku, zaměstnání, případně práce na směny, další aktivity a povinnosti, samozřejmě přísun kvalitního jídla, běžné suplementace, i, jak jsi podotknul, chemie. Všechno se dá, ale každý máme úplně jiný život a podmínky.

To mas samozrejme naprostou pravdu a moje zasadni chyba, ze jsem to vechno nezminil. Ale i tak tu v tomhle sportu obecne koluje dogma, ze trenink delsi jak 60 pripadne 90 minut je kontraproduktivni, coz je nesmysl takhle zobecnovat.
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by se kluci trojbojarsky nestihli rozcvicit do dresu .
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
daymoon napsal:

To mas samozrejme naprostou pravdu a moje zasadni chyba, ze jsem to vechno nezminil. Ale i tak tu v tomhle sportu obecne koluje dogma, ze trenink delsi jak 60 pripadne 90 minut je kontraproduktivni, coz je nesmysl takhle zobecnovat.

A je to taky hodně o somatotypu, já bych si nemohl trénink kolem dvou hodin dovolit. Ale jinak máš pravdu, že se to zbytečně zobecňuje.
Hello

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok :) Diky borci, toto jsem potreboval slyset, protoze mam treninky 4x tydne prave po tech cca 2 hodinach. Jidlo a odpocinek mam podle me jaksi poreseny, bohuzel suplementaci jako stundet uz tolik ne Ale i pri te minimalni to snad pujde, mym cilem je samozrejme pribrat kvalitni hmotu :)
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4/7

KARDIO

rotoped: 120 minut (1912 kcal )

-bozi, vstavacka v 6, abych stihal, sice jsem chtel dat jen hodinu, protoze odpo / navecer bych rad do posilovny, ale s tema spalovacama se jede nadherne, navic z toho slunka mam ted strasne moc energie , a tak jsem dal dabl, obvsem tech poslednich 30 minut, to uz jsme citil velkou slabost jak dochazely cukry

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: