Zklamala mně firma Extrifit ... BCAA obsahuje méně kapslí, než je uvedeno na obalu (o dost).
A jsou aspoň větší? :-) jestli to sedí na gramy
To ne, byly to menší a "slabší" kapsle 240 cps .. bral jsem 10 před a 10 po = 5g v dávce. Mělo mi to vystačit na 12 tréninků, ale po dnešku zůstaly uvnitř jen 3 kasple, takže asi dalších 17 někde uteklo.
15 min pokus o nasazeni ponozky na pravou nohu jsem vzdal, nastesti jsem ji pak nejak nasadil jednou rukou
Co jsi si zase provedl?
Fakt nevim, jeden den jsem prenosil a prevozil asi 6tun dlazby, utahanej ale dalo se, vecer jsem este cvicil, i kdyz zadna slava, dalsi den uz jsem neco malo citil v zadech. Pak si vecer dal 10h spanku v kuse a jak sem se vzbudil uz jsem vedel, ze je zle, uz je to zase chyceny, zase to stejny misto v pravo dole na rozmezi hyzde a zad, zase stejny priznaky (brneni lytka), zase nemuzu ani rovne v klidu stat nebo chodit. Ja se na to muzu ....
Uz me dokonce napadlo si skusit u tebe pres Martuly domluvit nejakou soukromou placenou prohlidku mimu pracovni dobu, nekde, ale asap.
spíš by ses měl před takovýma velkýma akcema pořádně rozcvičit, kolegové by se ti asi smáli, ale ty sám víš, že to stojí za to...
Zklamala mně firma Extrifit ... BCAA obsahuje méně kapslí, než je uvedeno na obalu (o dost).
To ne, byly to menší a "slabší" kapsle 240 cps .. bral jsem 10 před a 10 po = 5g v dávce. Mělo mi to vystačit na 12 tréninků, ale po dnešku zůstaly uvnitř jen 3 kasple, takže asi dalších 17 někde uteklo.
LOL tak to je opravdu velmi verohodny dukaz
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
LOL tak to je opravdu velmi verohodny dukaz
Tjn tve to je podobná metoda jako když člověk počítá jestli měl 8 nebo 10 piv...
(a ve skutečnosti jich měl 15)
15 min pokus o nasazeni ponozky na pravou nohu jsem vzdal, nastesti jsem ji pak nejak nasadil jednou rukou
Co jsi si zase provedl?
Fakt nevim, jeden den jsem prenosil a prevozil asi 6tun dlazby, utahanej ale dalo se, vecer jsem este cvicil, i kdyz zadna slava, dalsi den uz jsem neco malo citil v zadech. Pak si vecer dal 10h spanku v kuse a jak sem se vzbudil uz jsem vedel, ze je zle, uz je to zase chyceny, zase to stejny misto v pravo dole na rozmezi hyzde a zad, zase stejny priznaky (brneni lytka), zase nemuzu ani rovne v klidu stat nebo chodit. Ja se na to muzu ....
Uz me dokonce napadlo si skusit u tebe pres Martuly domluvit nejakou soukromou placenou prohlidku mimu pracovni dobu, nekde, ale asap.
a co ti na to řekl tvuj doktor co s tím máš neco s nervem ?
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
Já ti to řeknu Deadlifte. Tohle je počátek konce moderní civilizace. Tahle generace neumí napsat souvislou větu, neumí číst, neumí se smysluplně inteligentně vyjádřit, ale bohužel má přístup k internetu.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Obycajne nemavam sklony k agresivite, ale s ocelovou rurkou, gumenymi hadickami, vidlickou, zehlickou, ziletkou a stikacimi kliestami by som sa na nich vedel vysalit Uz dlho sa mi nestalo, ze by ma takto vytocilo obycajne video. Starnem, to je to!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru