Dřepnout 230kg s 85kg je fakt na hovno, styď se !
Ten žabař Rich Froning dřepne prej jen 215kg, tak kdy ho hodláš sesadit z bedny? :)
A vůbec, když se tu opíráš o to jak ses čistej, jak vypadá tvůj jidelníček? Schválně jestli je čistej.
Bylo to s namotávacíma bandama (v 16 jsem dřepl 240 lifterským dřepem)... večír jsem dřepnul 2x220 jen v neoprenech v Aréně. ;) Jenže Rich je jinak ve všem ostatním tak o míli napřed.
Já se tu o nic neopíral... jesli myslíš ten popisek u videa, tak to si tak s kámošema děláme prdel. Ale to neznamená, že sypu.
Jídelníček? Vezmu to rychle.
Snídaně většinou nějaké pečivo s vejci (3-5), cibulka, někdy ovoce, čaj. Kávu už nepiju.
Svačinu dávám jak kdy... spíš až oběd (maso jakékoliv, střídám ho + rejže/brambory/těstoviny... tohle točím dokola). Večeře nějaký tuňák/jiné maso/vejce + zas nějaké sachry. Další večeři dávám třeba puding nebo tvaroh, mlíko...
Když je chuť, cheat day (1x týdně třeba brambůrky, nanuk...)
Zeleninu se snažím dávat oběd/večeře. K pití voda, čaj, domácí šťáva od mámy.
Suple před trenem: kofein (200-300mg), kreatin 5g
Suple během trenu: bcaa/glukóza (těžké sérky)
Suple po trenu: protein+malta (1:2), 5g kreatinu, nějaké ovoce, nejraději mám banány, ty jím denně tak 4
Prostě nic extra. Furt dokola. Když není čas, tak místo oběda třeba housky s vysokoprocentní šunkou, ale to zřídka (možná proto jsem furt tak zalitej ).
výraz technický z beden
2/120-140-150
0/160-160-160
Já fakt nevím, co se děje. Do 150 docela lehké... Asi psychický blok nebo já nevím. Furt mi to padalo dopředu. Tak jsem to ukončil.
dřep vzadu
rozcvičovací sérky jsem šel hooodně rychle
5/75
3/120-175
potom
2/200-210- 220 PR
Vydřené, ohlé záda, na krev, ale padlo to. Druhé těžké dřepy ve stejný den. Zítra nevstanu z postele, ale je to tam. Nebýt těch kraťasů odpoledne, tak je to pěknější technikou a třeba dva nástupy...
přemístění od stehen + push press
1+1/75-100-120-100
pěkně dynamicky, i push press pěkný, lehota
DU + striktní TTB
3x (50+10) v kuse bez no repů
Aréna byla jedním slovem skvělá! Takový gym chci mít jednou taky! :) Těším se, až tam dojdu na další trénink.
Bohemka. Dneska jsem dal jen jednu fázi. Jsem byl rozsekaný ze včera...
trh do polo (asi po měsíci a půl?)
2/70-90-100 docela pěkně
0/110 přetrženo (nakoplé), spadlo dozadu
trh do polo + trh
1+1/110-90-90-90
pěkné, rychlé, poměrně přesné, 110 do polo vyrovnaný osobák
výtahy trhové od stehen
3/90-110-110-110-110
dřepy vzadu
3/90-140-140-140
výrazový tlak
2/90-110-120
0/130 moc dopředu, šel jsem hodně do špiček, amatér...
2/130 PR -130-130
Silovka asi nese ovoce. Trh do polo na měsíční absenci super, to samé push press (výrazový tlak). Dát PR a 2x ho zopakovat je gut. Rezerva. Video nemám, ale nahodím včerejší dřepíky.
Jinak má příprava spočívá hlavně v silovce (končit ji budu cca za 2 týdny), pak budu makat na technice (nadhoz, trh). K tomu všemu stále projíždím CF věci, hlavně techniku a občas nějaké wod (ale fakt občas, abych nezakrněl). Cílem je nahnat nějaké pěkné váhy kolem těch 140 snatch a 170 cj a pak se pořádně připravit na open 2017. Ale bestak to zas přehodnotím...
I. fáze - xfitness
Vstávačka poměrně brzy kvůli skupinovce, na kterou teda moc lidí nepřišlo, no ale co, pak jsem dal lehčí tren na techniku.
DU - unbroken
10x30
když jsem zkazil, začínal jsem od znova, asi 4x jsem opakoval
3x30s hand stand (face to wall)
docela hard, nikdy jsem to nezkoušel
Potom cca 3-4 série na strict ring MU, nějaké pokusy o striktní bar MU, pokusy o kipping ring MU, wall ball, OH lunges se 40kg
Dělají mi problémy zas MU na hrazdě a kippované MU na kruzích, protože jsem to dlouho nedělal, ale do 1-2 týdnů se to zas naučím. Chce to jen si "vzpomenout", když jsem dělal i 5 striktních MU na hrazdě...
II. fáze - bohemka
Jsem rozbitý jak cigánský hračky, takže napíšu jen nejvyšší váhy a co stojí za zmínku...
dřep vpředu
up to 1/190 PR -190
Chtěl jsem to dát 2x, ale nebyla karma. Asi jsem unavený z minulého týdne + práce o víkendu... no nic. Příště, ale i tak PR pro jedno op.
striktní tlak
up to 1/95
+ 0/100-100
Zas špatná karma , prostě jsem to posral...první jsem rozjel jak kdybych chtěl dělat bench ve stoje a na druhý pokus už nebyla šťáva.
Pak přišla rána v podobě basketbalu s kamarády, kamarádkou a trenérem, takže cca 30 minut intenzivního šaškování s míčem (docela mi to šlo), pak jsem si dal cca 30 minut pauzu, protože jsem měl fakt dost a chtěl jsem dát ještě mrtvoly a nadhoz.. Byl jsem v nejhorší možné situaci, protože všichni ostatní měli buď před tréninkem nebo po něm. Jen já měl uprostřed.. no co.
III. fáze - bohemka podruhé
mrtvoly
up to 3/240 PR
Klasika, vzpěračské botky, pásek (bylo to těžký), střídavý úchop, kluzká osa... Cítil jsem se tak na 3x220 max po tom basketu, ale šlo to pěkně. 260 by neměl být problém zatáhnout. Možná půjde 270, když se zuju. Bylo by zajímavé, kolik by padlo sumem, protože to mám lepší, ale bylo by to kontraproduktivní...
minimini wodko, kámoš mě vyhecoval, že prej jsem srab, když to nedám... :)
12 deadlift
9 hang power clean
6 power jerk
Cíl bylo odjet to celé bez položení a s 90kg. Nebyl jsem rozcvičený a po předchozích cvicích docela odpálený, ale dal jsem to.
Dneska jsem dal jen lehounce techniku striktních MU na kruzích a hrazdě (pořád se nedaří na té hrazdě, ale už chybí kousek)... a pak kipping kruhy i hrazda už šly. U hrazdy ještě trochu problémy s přetáčením zápěstí, u kruhů to samé, ale pár jsem si jich dal. Takže teď už v podstatě zase umím všechno.. vzpomněl jsem si rychle.
I. fáze - bohemka
dřepy vzadu
up to 2x1x210
Dneska to nešlo. Limitovala mě záda. Byla fakt slabá. Asi ještě z pondělních mrtvol a úterka... no nevadí.
výraz tech. z beden
up to 3x100, taky mi to nešlo, záda protestovala, nohy unavené...hold každý den není posvícení
kliky na bradlech
up to 1x105 PR
Zkoušel jsem ještě 110, ale tam jsem se vypnul (black out), dostal křeč do krku a nedal to. Zajímavé je, že 105 jsem dal líp než minulých 100, takže na 110 jsem si fakt věřil. No i tak je to ale posun. Mám radost.
striktní shyby nadhmat (asi po 1,5 měsíci)
7-7-7-7-7-7-7-7-7-7
Paráda. Mám z toho Vánoce.
biceps s jč
10/10 pim pam
zvedání nohou ve visu
10-10-10-10-10
K večeru II. fázi. Asi nějaké nadhozy od stehen a výtahy.
přemístění do polo od stehen + přemko od stehen + výraz technický
1+1+1/80-100-120- 130 PR (přemístění do polo od stehen)
přemístění od stehen + výraz technický
1+1/ 140 PR -140-140-140-140-140
Not bad PR a 6x vyrovnání, bylo to poměrně easy, 150 by šlo
Trochu jsem otestoval nové plošinky na vzpírání.
výtahy nadhozové od stehen
3/160-160-170-160-160-160
pohoda
Konec filmu. Stačilo. Peckovní atmosféra. Přecejenom se líp cvičí, když na vás kouká půlka gymu.
trh
2/110-110-110-110
bolelo to jak prase, když jsem tu tvrdou rogue bar nakopával...
výtahy trhové od stehen
3/110-110-110-110-110
lehké dřepy vpředu a těžký výrazový tlak
do 3x120 a do 2x120
Dřepíky lehoučké a push press jsem šel těžší, ale byl jsem zas na gumě a musel to házet zpět na ramena, k tomu mě už asi 3 týdny bolí loketní kosti (asi z těch nově prováděných bic. zdvihů s vč), tak jsem víc nešel.
Trh celkově potěšil, vzhledem k včerejšímu těžkému trenu. Supr.
dřep vpředu (test maxima)
1/160-180-190
0/200 blackout
1/180
0/195
Jenom dorovnání PR z minulého týdne. Co dodat. Jsem marný. Dvoustovka mě uspala, hned jak jsem ji vzal ze stojanů, takže jsem to odhodil a měl černo před očima, pak jsem ještě zkusil shodit na 180 a pak zkusit 195, ale už nebyla síla.
tlak (test maxima)
1/80-90- 100 PR
Dobré, ale tlačil jsem to asi 10 sekund. Levá byla slabší, takže mírný dotlak, ale bez poklesu...
Pak jen protáhnout a domů. Odpo bude lehčí CF před eden arenou...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru