|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: pá červenec 03, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | cajk, deloadek neuškodí |
Asi neuškodí, ale 22. leti do pryč a to bude skoro 14 dní bez tréninku, tak jsem to teď chtěl co nejvíc hecnout : (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Tě prdel, připadam si po těch 5 dnech jako bych nikdy necvičil  zejtra mrtvoly, tak se uvidí. Brno nejedu.
Začal sem teď dávat tabatu burpees a střídam ob den s klikem a bez kliku. Je to celkem víc brutal, než jsem myslel, ale bomba na fyzičku. S klikem jich udělam dohromady něco kolem 70 a bez kliku něco přes 80. Jedu to klasicky 8 kol 20s jedu 10s odpočinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Připadá mi, že vypadam jako bych necvičil, ale aspoň mi to ještě celkem zvedá :) :
Deadlift
4x170
4x4x210 - první série nejtěžší poslední nejlehčí weeeird :D
2x240 - belt
2x270 - belt - dost heavy, hvězdičk před očima, ale 75 by se možná ještě vlezlo, těžko říct uvidíme příště :D
11x210 - belt, trhačky - 12 by šlo 13 asi ne
Obrovská spokojenost a nabuzenost na zbytek tréninku
Bench
3x100
1x120
1x135
1x145
1x155
1x160 - Jahahaha tak konečně to trochu jde :). Moc rezerva tam nebyla, ale nejhorší to tky nebylo. Akorát mě to hrozně zdrželo, protože celá posilka se seběhla a ptala se mě jak cvičim, co žeru, jak dlouho cvičim, kolik mam nejvíc zvednuto atd na jednu stranu ego booster jak svině na druhou zdržení no, ale je vtipný jak 2x270 mrtvola nikoho moc nezajímala a z benche se můžou všichni posrat
Tlaky s JR v leže
5x7x50kg
Krčení ramen s JR
5x12x50kg
Dragon flags
3x4
2x3
Břicho ve visu
5x12
Biceps s velkou
5x5x60
Scottovka
5x10
tabata - přemístění a výraz 50kg celkem asi 40 opáček dost úděsný.
BW: 96,5kg
Trénink bomba, volno přišlo vhod, ač jsem pořád jenom chlastal a málo spal, tak se tělo dalo jakž takž do kupy a teď jedem o to víc! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
Parádní výkony.
Deadlift 2x270kg je masakr, 11x210kg je ultrabrutal.
Já měl vždycky u OM rutiny problém s docela velkýma váhovýma skokama mezi těma dvojkovýma sériema a musel jsem většinou ještě vkládat jednu dvojku s nějakou meziváhou.
Bench taky dobrý, ale ten mě nějak moc nezajímá
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Špekoun: Díky, takhle se pozná znalec, že se nezajímá o bench  ale těch 11x210 mi nepřijde zas tak extra nebo mně prostě vždycky šli tyhle high reps blbostičky, těch 2x270 si cenim víc :)
Dneska brutal svalovka celejch zad a břicha, trénink takovej lehčí jen.
Přemístění + výraz
up to 1x125 - těžký přemístění, lehkej výraz
Výraz ze stojanu
1x135
0x140 - barák :/
Tlaky s Jr v sedě
3x10x34
Stroj na střední delty
4x12
shyby nadhmat
10x
4x8
Floor press
5x6x100
Břicho kolečko
5x10
Chtěl jsem dát něco víc na břicho, ale včera z dragon flagů svalovky obří
Bajcoš s JR
5x22
5x5x26
Bajcoš s EZ nadhmatem
5x10x35
Trajcoš s kladkou
5x12
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
nechci opakovat Špekouna, ale při téhle váhovce 11x 210 kg... to je fakt hustý :) čekám, kdy tam pošleš těch 3x BW ;) a kdyby se ještě přidala ta životospráva... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 12:47 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
nechci opakovat Špekouna, ale při téhle váhovce 11x 210 kg... to je fakt hustý :) čekám, kdy tam pošleš těch 3x BW ;) a kdyby se ještě přidala ta životospráva... :D |
Díky, 3x BW by bylo fajne, uvidíme jak to půjde no :). Jinak životospráva bohužel pokračuje v prázdninovym rytmu tenhle víkend bude na chatě u kamarádky a bude se neskutečně chlastat, dohánim, co jsem za semestr zameškal od pondělí mi, ale začíná praxe v nemocnici, tak mě to donutí mít trochu nějakej režim.
Dnes:
běh 24min 30s - otřesný, nejdřív křeče do stehen pak lýtka a když jsem to dostal do břišního svalu (!!!), tak jsem se musel zastavit a protáhnout to. Hrál jsem teď 2 dny po sobě 2 hodiny tenis k tomu každej den tabata za poslední tejden a dlouho jsem neběhal, bylo to hrozný
Čelní dřep
5x90
5x110
5x120
5x130
5x140
5x150
Z běhu nohy total na sračku, byla těžký i tyč, ale jakž takž jsem to rozhejbal. Na normální dřepy nebyla vůbec chuť, půjdu teď nějakou dobu čelní, baví mě. Svalovka břicha a zad je mimochodem stále obří a luxusně jsem ho u čelnasů cejtil.
Pullover
5x10x34kg
Pullover na kladce
5x10
Biceps s EZ
5x8x50
Kliky na bradlech
4x20
1x25
šikmý břišní
4x40
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
Bench
10x90
5x10x100
rozpažky
4x15x12kg
dolní kladka, horní kladka, břicho, bicák, běh
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Blbosti doma a nějaký běhání. Nějak se mi vůbec nechce silově cvičit poslední dobou nebudu to asi hrotit a odcvičim na co bude chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
CG bench se stopkama
4x4x125 - rakety
Tlaky s JR v leže
4x10x40
Přítahy podhamtem
4x10x90
Stroj záda
5x10
Stroj ramena
5x10
Extenze s JR za hlavou
5x10x50
kliky na bradlech
2x20
1x17
Biceps s velkou
4x5x60
Biceps scottovka
5x10
Břicho
11sérií
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Sloťáku parádne makáš, výborné čítať každý zápis, cítiť radosť z tréningov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Sloťáku parádne makáš, výborné čítať každý zápis, cítiť radosť z tréningov. |
Turakam, nevim jestli to myslíš vážně, ale právě mam teď takovou krizi trochu, protože tréninky mě sice baví, ale cejtim tak nějak povinnost jít silově a něco nazvedat, ale chuť na to vůbec nemam a nevim jestli se do toho mam nutit a nebo si cvičit jen tak pro radost :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Turakam napsal: | | Sloťáku parádne makáš, výborné čítať každý zápis, cítiť radosť z tréningov. |
Turakam, nevim jestli to myslíš vážně, ale právě mam teď takovou krizi trochu, protože tréninky mě sice baví, ale cejtim tak nějak povinnost jít silově a něco nazvedat, ale chuť na to vůbec nemam a nevim jestli se do toho mam nutit a nebo si cvičit jen tak pro radost :/ |
Tak to ma mrzí, škoda, lebo tréningy sú ako víno, je len dobre, že si užívaš aj života mimo a nemáš len klapky na stravu a hrotiť to dookola, študuješ na výbornej škole, máš zjavne pestré leto atd., plus ti boli nadelené ozaj dobré predpoklady na silový tréning, ktoré zúžitkovávaš, držím päste, nech sa ti chuť a motivácia vrátia, tréningy sú len časť života, tak nech hlavne nabíjajú a tešia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | ...Akorát mě to hrozně zdrželo, protože celá posilka se seběhla a ptala se mě jak cvičim, co žeru, jak dlouho cvičim, kolik mam nejvíc zvednuto atd na jednu stranu ego booster jak svině na druhou zdržení no, ale je vtipný jak 2x270 mrtvola nikoho moc nezajímala a z benche se můžou všichni posrat... |
Na mňa raz pri ťahaní (niečo cez 200 tam bolo) zazerali dve obtlstlé matky z rotopedov a potom došiel ich malý syn a začal mi rátať kotúče.
Niekedy je lepšie byť neviditeľný
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
Díky Turakam, já jsem v poho jen línej někam trénink směřovat  holt mi teď vyhvovuje cvičit jen pro sebe no. A v návaznosti na to: Teď bylo několik dní volno, protože jsem byl v Německu, dneska domácí trénink: Shyby 10x10, Kliky 5x50, břicho 8x40 + plank 2x2,5min, Tabata angličáky. Teď bude asi 14 dní volno, protože zase jedu pryč a pak se zase začne makat. Omlouvám se skalním fanouškům za současné nechutné flákání, ale snad to potom vynahradim nějakými nadlidskými výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|