Hehe, tak to potom ano, pekny vykon, myslel som, ze píše daky dvojmesacny fit nadsenec.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hehe, tak to potom ano, pekny vykon, myslel som, ze píše daky dvojmesacny fit nadsenec.
Napodobne, aj ked ja som nekomentoval, povedal som si, ze kazdy nejak zacinal a ze ked ma 20 rokov a 53kilo, ma so sebou starosti dost aj tak A ona to je zena, co znacne zmenilo situaciu.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Taky jsem hned nepochytil ze jde o zenu, to meni situaci :) 70kg je fajn, jen tak dal!
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Prozatimní maxko co jsem si chtěla jako bodyfitnesska vyzkoušet. Ale už pracuji na technice dle IPF. COž znamená paty na zem, jiná pozice ramen, ještě větší mostování atd... je to pro mě uplná novinka, ale kritiku uvítám :)
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Neni to spatne, ale pri vaze 75kg tam prece nemusel mit ruce porad, me by to teda hodne vadilo. Klidne az kdyz by sla osa smerem dolu tak to mohl zachranit, nebo dokonce az by si ji odlozila az na hrudnik, by nemel byt problem aby 75 kg zvedl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru