|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 10 + ja x 8
60 x 8 + ja x 8
60 x 8 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
110 x 5 + ja x 8
120 x 3 + ja x 8
120 x 3 + ja x 8
100 x 8 + ja x 8
supersérie kliky na bradlách + zhyby s v držiakom
ja x 12 + ja x 12
ja x 12 + ja x 12
ja + 20kg x 5 + ja + 20kg x 4
ja + 20kg x 5 + ja + 20kg x 4
ja x 8 + ja x 8 poomaly, kontrola
supersérie príťahy so spodnou kladkou v sede + pullovrik
70 x 10 + 12,5ka x 10
70 x 10 + 12,5ka x 10
70 x 10 + 12,5ka x 10
70 x 10 + 12,5ka x 10
príťahy s fixovaným trupom a podržaním každého opáčka
supersérie rozpažky s protismernými kladkami + sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 30 (2x zhodené) + x 10
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou s lanom
4 série x 12 - 18 reps v každej
posledná séria 2x zhodená
tricepsové stlačovanie kladky podhmat jednoruč
4 série x 10 - 15 reps v každej
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
Zdar.
zadné drepy atg
os x 10
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
rozmýšlal som o desiatich sérkach so 120, ale už som bol citeľne slabší, tak som to nehrotil na úkor techniky
bulhary
ja + 7,5ka x 10 každou
ja + 7,5ka x 10 každou
ja + 12,5ka x 10 každou
ja + 12,5ka x 10 každou + ja x 10 každou
parádička a pekná pumpa, obľúbené cvíčo, vzal som už aj jednoručku a budem pridávať, berie to krásne
zakopávanie
4 série x 12 reps v každej
brucho
9 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
vytešujem sa z conana celý deň, fakt som podobne ozaj krásne spracovanú knihu nemal dávno v ruke, pekne som si pustil ost a čítal, jooj, vyrástol som na príbehoch cimmera, takže veľmi príjemná nostalgia pripomenúť si hlavne pôvodné Howardove poviedky atď. Tréning ťažko, opäť sauna, ku koncu už ozaj boj s dychom...
military press
40 x 12
40 x 12
60 x 6
60 x 6
70 x 3
80 x 1
85 x 1
70 x 3
rozpažky s jednoručkami v stoji
2,5ky x 21
5ky x 15
7,5ky x 15
10ky x 10 + 7,5ky x 6 + 5ky x 8 + 2,5ky x 12
treba to drieť ako hovorí Katka Kyptová
supersérie predpažovanie s kotúčom 20kg + krčenie ramien s kotúčmi 20kg
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 12
2,5ky x 12
2,5ky x 12
bicepsové zdvihy s jednoručkami
7,5ky x 12
12,5ky x 8
20ky x 8
20ky x 8
20ky x 8 + 12,5ky x 8 + 5ky x 8
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou s lanom
4 série x 8 - 24 reps v každej
posledná séria 2x zhodená
zhyby kladivový úchop
ja x 8
ja x 8
ja x 8
brucho
6 supersérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
Vim, ze ty doplnkove cviky asi jedes super truper precizni technikou, coz te chvali, ale nepripada ti to tak trochu srandovni v pomeru s vahama , ktere zvedas u zakladnich cviku? Treba ty rozpazky respektive upazovani v predklonu s 2,5kg jednoruckama? Stejne tak ten tvuj pullovrik s 10kou a dalsi cviky. Jako technika na prvni miste to ano, ale zase jako aby ten cvik k necemu byl... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
Cvičit neustále precizní technikou je " cesta do pekla "
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Ver, či nie, ale nepripadá mi to smiešne, cítim presne daný sval tak, ako mám, berie to krásne, napríklad pri posledných opakovaniach s tými 2,5kami v predklone už som ani ruky nedokázal dvíhať. Tí, ktorí si daný cvik vyskúšali po mojej inštruktáži, sparingovia a pod. sa už poväčšinou nevrátili k svojej starej technike, keď videli, že takto to berie fakt parádne a úplne cielene. Smiešne mi naopak pripadajú kadejaké patvary, švihanie, poloopakovania pokrúteniny atď., ktoré vidím v gyme na dennom poriadku, cheating má svoje miesto, ale s mierou, a ono v súčasnosti ani tie základné cviky u mňa nie sú nejaké váhové terno heh, ale myslím, že po tých rokoch som maximalizoval prepojenia svaľ-myseľ. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Cvičit neustále precizní technikou je " cesta do pekla " |
Sranda, cvičím ani už ani neviem koľmko možno aj 13-14 rokov a nemám zranenia, nič ma nebolí, netrápi, neobmedzuje, z roka na rok sa cítim lepšie a zdravšie, hm, asi robím niečo zle, že hehe? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, patříš spolu s třeba s moogem (ale ten se třeba o tom nemusí zmiňovat :) ) k největším držákům fóra. Určitě něco na tom bude, oba si jedete podobný štýlko. Hodně kompenzačních cviků, supr technika, neženete se extrémně do vah kvůli egu atd. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Cvičit neustále precizní technikou je " cesta do pekla " |
Sranda, cvičím ani už ani neviem koľmko možno aj 13-14 rokov a nemám zranenia, nič ma nebolí, netrápi, neobmedzuje, z roka na rok sa cítim lepšie a zdravšie, hm, asi robím niečo zle, že hehe? |
Tak pro kondičáka, kterýmu je všechno šumák to je v poho, ale jak jsi sám přiznal, tak cheating má v tréninku své místo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:25 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | To je pravda, patříš spolu s třeba s moogem (ale ten se třeba o tom nemusí zmiňovat :) ) k největším držákům fóra. Určitě něco na tom bude, oba si jedete podobný štýlko. Hodně kompenzačních cviků, supr technika, neženete se extrémně do vah kvůli egu atd. |
Ono, ale na druhej strane, keď idem silovejšie, tak maxujem pomaly každý tréning, asi to nebude najlepšia cesta k zosileniu, ale vždy ma to tak bavilo. Holt, človek si zas musí aj individuálne prísť nato, čo mu ozaj sedí, k čomu ho telo pustí atď. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 10 + ja x 6
60 x 5 + ja x 6
60 x 5 + ja x 6
80 x 3 + ja x 6
100 x 3 + ja x 6
110 x 3 + ja + 10kg x 3
120 x 3 + ja + 20kg x 3
130 x 1 + ja + 30kg x 3
135 x 1 + ja + 35kg x 1
120 x 3 + ja + 40kg x 1
100 x 10 + ja + 20kg x 3
zhyby nadhmat naširoko
ja x 20
supersérie sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy + pullovrik
x 10 + 12,5ka x 10
x 10 + 15ka x 10
x 10 + 15ka x 10
x 10 + 15ka x 10
maximálne precítene, maximálny záber, Kai Greene by mal zo mňa radosť
supersérie rozpažky s protismernými kladkami v sede na lavičke hore hlavou + príťahy so spodnou kladkou fixovane
x 10 + 60 x 10
x 10 + 60 x 10
x 10 + 80 x 8
x 10 + 80 x 8 + 60 x 8 + 40 x 8
kliky na bradlách
ja x 12
ja x 12
ja x 12
tricepsové extenzie spoza hlavy v stoji s jednoručkou jednoruč
7,5ka x 12 každou
10ka x 8 každou
12,5ka x 8 každou
7,5ka x 12 každou
tricepsové stlačovanie kladky
4 série x 15 reps v každej
brucho
6 sérií
kvalitné makendo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Cvičit neustále precizní technikou je " cesta do pekla " |
Sranda, cvičím ani už ani neviem koľmko možno aj 13-14 rokov a nemám zranenia, nič ma nebolí, netrápi, neobmedzuje, z roka na rok sa cítim lepšie a zdravšie, hm, asi robím niečo zle, že hehe? |
Tak pro kondičáka, kterýmu je všechno šumák to je v poho, ale jak jsi sám přiznal, tak cheating má v tréninku své místo |
Přesně, potřebuju nový ferrari tak všichni poslouchejte tady tuhle radu:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Nikde som však nenapísal, že má aktuálne miesto v mojom tréningu, plus sa nepovažujem za nijakú autoritu v tréningovej metodike a pod., na to sú tu iní povolanejší a skúsenejší, len vyslovujem názor na základe empirickej skúsenosti nadobudnutej rokmi tréningu a sledovania širokej škály toho, čo so silovými športami a kulturistikou súvisí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
No tak - nechápu co má pořád někdo potřebu se v tom šťourat jenom protože dájmont něco zase napsal (i když on má vlastně docela často pravdu, jen se přes to prostě nedokážou lidi překousnout)  Z mého pohledu patří čas od času lehkej cheating do tréninku jako součást nějakého progressu ať už silového nebo svalového.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|