|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
úprimne, netuším, čo svojím príspevkom k mojim zápiskom chcel povedať Poman, ako Captain Obvious alebo čo, ale ok _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Turakam napsal: | úprimne, netuším, čo svojím príspevkom k mojim zápiskom chcel povedať Poman, ako Captain Obvious alebo čo, ale ok |
Aleee jen takový menší rejpnutí do diamantu. Když jsme ho viděl naposled tak skuhral co všechno ho bolí:D |
aha, chápem, tož, rozpadá sa nejak skoro, no, to je pravda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy atg
os x 10
60 x 5
60 x 5
100 x 5
100 x 5
130 x 2
130 x 2
140 x 2
140 x 2
no belt, spoko
čelné drepy atg
60 x 5
60 x 5
80 x 5
80 x 5
sranda, prekvapivo veľmi príjemné
lepgress
180 x 12
220 x 12
260 x 12
300 x 8
340 x 8
380 x 8
cool, plný legpress dvaciek, viac bez dodatočných úprav naložiť nejde, rád sa na legpresse skôr hrám a preciťujem, no zjavne nie je problém aj naložiť
bulhary
ja x 4 série x 10 reps v každej každou
brucho
4 série
pekný tréning v zdrvujúcom teple _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 12:46 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes som sa vybral trošánek na slnko a vyskúšať revolťácke "preliezky":)
zhyby nadhmat naširoko
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ja x 10
zhyby podhmat
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
kliky na bradlách
ja x 20
ja x 20
ja x 20
ja x 20
ja x 5 trojsekundové stopky
zdvihánie + krčenie nôh vo vise
4-5 sérií 6-8 reps v každej
a xyz pokusov o muscleup, heh, netuším, ako nato a bol som už aj unavený, ale hanba, musím dáke inštruktážne videjčo naštudovať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 1:53 pm Předmět: |
|
|
minule behanie, teraz muscle upy..zacinam mat pochybnosti kam to cele smeruje :D
ps. tie MU skus najprv s rozhojdanim (pochopitelne ked sa nik nebude pozerat haha)..ked raz pochopis ten pohyb, pojde to aj bez toho. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
asi pôjdem onedlho ešte s kočkou behať, aj keď mám riadnu svalovku zo včera na nohe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Beh 2,13km: 11:56 (2km za 10:46, neskoro som zastavil mobil:))
Priateľka ide ako stroj, ešte teraz beží, stačil som jej tri kolá, potom som odpadol heh, neviem sa premôcť, na vôli musím popracovať.
Silovka bude, september/október začínam, dovtedy užívam rozmanitejšie možnosti pohybu a trošku dynamiky nezaškodí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
rozpažky s jednoručkami na ramená v stoji
2,5ky x 15
5ky x 15
7,5ky x 15
10ky x 15
12,5ky x 8 + 10ky x 6 + 7,5ky x 6 + 5ky x 6 + 2,5ky x 6
krásne berie, strojovo precízne opáčka:)
Klokov press
os x 8
30 x 8
40 x 4
50 x 4
60 x 4
predpažovanie s jednoručkam v stoji obojruč
5ky x 10
7,5ky x 10
10ky x 10
na chvíľu fixované opáčka vo vrchnej pozícii
supersérie rozpažky s jednoručkami v predklone + facepulls
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
5ky x 12
10ky x 12
12,5ky x 10
12,5ky x 10
12,5ky x 10
12,5ky x 10
skotovka
obojruč:
5 sérií x 12 - 28 reps
poseldná séria 2x zhodená, ruky ako betón
brucho
9 sérií
Super cvíčo, napriek slušnej svalovke celého tela heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes kupko, ale aj gym večer, no to slnko a celkové polouvarenie z posledných dní odčerpali aj posledné sily...
supersérie benč + sťahovanie kladky nadhmat naširoko
os x 10 + x 10
60 x 5 + x 10
60 x 5 + x 10
80 x 4 + x 10, posledné opáčko stopka
100 x 4 + x 10, posledné opáčko stopka
smiešne
supersérie sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom + pullovrik
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
x 10 + 10ka x 10
reku, čo teraz, tak som dal toto kombo v štýle FST-7 a pecka, som mohol odletieť, jak ma rozfúklo
supersérie tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou + sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu
20ky x 10 + x 10
30ky x 10 + x 10
40ky x 10 + x 10
40ky x 9 + x 10
20ky x 10 + x 10 ultrapomaly, šialenosť, vršok išiel vybuchnúť
rozpažky s protismernými kladkami
3 série x 10 reps v každej
tricepsové stlačovanie kladky jednoruč podhmat
4 série x 10 - 20 reps v každej každou
francúzsky v stoji s jednoručkami
7,5ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
3 série x 10 reps v každej
brucho
3 série
posledná raz zhodená _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes pumpovačka na panata strojoch, ale, damn, že to bolelo jak čert.
bulhary
ja x 6 sérií x 10 reps v každej každou
predkopávanie
6 sérií x 12 reps v každej
legpress jednonož
3 série x 10 reps v každej každou
ťažké jak fras
tlaky nohami v sede stroj
4 série x 12 reps v každej
bralo jak mária, nohy skučali
zakopávanie
3 série x 15 reps v každej
brucho
6 sérií
statika
Potom som sa poobzeral v zrkadle a napriek tomu, že nejako som už dva týždne z diéty upustil, tak môže byť hehe, vršok aj nohy sa pohli, tie supersérky a vyššie počty opakovaní majú niečo do seba, aj ma mrzia potom tie chipsy pred spaním, holt, ale čo už:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|