Slunce, seno, erotika.. Dnes se mi vůbec nechtělo sahat na železo, tak jsem blbnul na zahradě, docela se to povedlo, kruhy asi zařadím přes léto víc, baví mě to.
Poslesní tři dny jsem se pěkně flákal. Nálada nula, energie nula, motivace nula. Jídelníček, za který by se styděl i průměrný američan. No nic, dnes to bylo znát a bylo to sakra těžký. Takže od zítra zase držím stravu a pohyb na normálu!
Slunce, seno, erotika.. Dnes se mi vůbec nechtělo sahat na železo, tak jsem blbnul na zahradě, docela se to povedlo, kruhy asi zařadím přes léto víc, baví mě to.
Taky mě dost baví blbnou na kruzích, akorát je mám jen v posilce Ale záda, ruce i břicho to bere skvěle
Tak čtyři stovky nebyla zas taková investice a stačí hrazda, větev, nebo fotbalová branka... Jinak tohle bylo asi podruhé, co jsem se na nich o něco snažil. Točil jsem to hlavě proto, abych se měl za pár let čemu smát
Tak čtyři stovky nebyla zas taková investice a stačí hrazda, větev, nebo fotbalová branka... Jinak tohle bylo asi podruhé, co jsem se na nich o něco snažil. Točil jsem to hlavě proto, abych se měl za pár let čemu smát
A relax ve vířivce Plavání jen zlehka, nebyl jsem rok, takže docela problém to udýchat
Jinak jsem se nad sebou musel zamyslet a trochu přehodnotit tréning. Najedu zpět na lehkou "silovku" po/st/pá a to tak, že tři cviky 5x5 a přidám jednou týdně bazén a jednou běh. Musí to mít alespoň trochu řád. Bude to klasika, cykly na pět týdnů a každý týden přihazovat. Zítra začnu
_________________ 180/80
Naposledy upravil Blackoff dne st červenec 15, 2015 8:13 am, celkově upraveno 1 krát
Nohy na hrazdu + rozpažky @5kg: rozpažky s kotouči ala lu šaožin
3x8
Logické vyústění minulého týdne.. od soboty mi bylo zle, ale nějak se to dalo. Ovšem včera to chytlo grády a střídal jsem jen postel, záchod, čaj... Mám pocit, že jsem za ty tři dny shodil tak 15 kilo, všechno šlo do hajzlu No nic, dnes jsem měl už dvě kvalitní plnohodnotná jídla, teď dám ještě jedno, tréning také kvalitní, všechno striktní, podržené, stopky a tak. Takhle zlehka to pojedu asi do konce léta a od října rozjedu zase nějakou silovku.
Vskutku, velice vskutku Pátý tréning v tomto stylu.. velmi mi to sedí! Uvidíme za pár týdnů, jaké to přinese výsledky. Rád bych odjel tři cykly po pěti týdnech. Jsem hlavně zvědavej na shyby, kde na konci třetího cyklu by mělo být 5x5 s dvácou
Jinak zítra bych rád plavání a pak si sem snad zapíšu takový elaborát.. respektive koncept do budocna z dlouhodobějšího hlediska
Váha ráno 84kg. Včera jsem vymyslel takový koktejlík o 1000kcal, takže budu zařazovat do jídelníčku asi někam mezi snídani (vajíčka+slanina) a oběd (maso+rýže).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru