Kompresní triko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kompresní triko  Úvodní stránka -> Trénink -> Kompresní triko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Já mám teda takovej hybrid termo trika a kompresního trika od Progressu a je to naprosto skvělý, už si nedokážu představit cvičit v ničem jiným, odvádí to skvěle pot a téměř to nenatahuje zápach, stačí to vyprat jednou za pár týdnu a je jako nový. Koupil si ho teď i kámoš a je taky hodně spokojenej. Cena nějak 400.

To by byla anketa ve fitku, kde cvičíš.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Maerlyn0 napsal:
Já mám teda takovej hybrid termo trika a kompresního trika od Progressu a je to naprosto skvělý, už si nedokážu představit cvičit v ničem jiným, odvádí to skvěle pot a téměř to nenatahuje zápach, stačí to vyprat jednou za pár týdnu a je jako nový. Koupil si ho teď i kámoš a je taky hodně spokojenej. Cena nějak 400.

To by byla anketa ve fitku, kde cvičíš.

Klidně Jako nemyslel jsem týdny jako třeba měsíc Ale dva týdny se to dá v klidu nosit, 4x týdně cvičení a skoro to nesmrdí a pak to jen přemáchnout v ruce a je to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem se k tomuto topicu co jsem založil. Nakonec jsem si koupil vysněný triko od Under Armouru (k narozkám sem dostal příspěvek ).
Psali že do konce měsíce budou 30% slevy, na což jsem čekal, takže triko s dlouhým rukávem mě vyšlo místo 1300 Kč na 1000 Kč a bez rukávů na 500 Kč.

A teď k pocitům. Zatím jsem měl na sobě jen to s dlouhým rukávem. Velikost mě po radě s prodejcem sedla perfektně. Obepíná mě to úplně všude, zezačátku dost nezvyk, dokonce jsem si to nedokázal sám oblíct ale super! Nevím, jestli to má nějaký lepší funkce než no-name značky. Kdybych cvičil crossfit tak bych i poznal nějaký oddálení kys. mléčné, ale cvičím powerliftersky s dlouhýma pauzama, takže jsem rozdíl nepoznal. Koupě nelituju, jsem nadšenej. A ještě to vypadá dobře [/img]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nakupuju na eastbay.com
maji lepsi ceny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kompresní triko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: