|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 4:46 am Předmět: |
|
|
| Dejv1 napsal: | | moc se mi sem dávat seriózní video čehokoliv nechce | Dej tedy neseriózní, to by mohlo mít větší úspěch :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dejv1
|
Zaslal: po červenec 13, 2015 8:51 pm Předmět: |
|
|
To daymoon: Jo to by asi mělo:).
Třetí cyklus byl asi opět přechodný a není jednoduché jej hodnotit. Počáteční zdraví bylo horší, než se zdálo a proto to bylo občas trápení. Otrava měla větší následky než se obecně ví. Já se ani po měsíci tréninku nedostal na stejnou spotřebu potravin jako předtím. Proto byl také progress u všech tlakových cviků horší než jsem čekal a zakončil jsem cyklus jen v o něco lepší formě než první. Shyby byly naopak dobré,byly na úrovni druhého cyklu a této úrovně jsem dosáhl v kratším čase. Běhal jsem pěkně, a hlavně jsem neměl výrazné potíže při a ani po těžsích bězích. Byly splněny dva cíle do půl roku a to jsem rád. Možná jsem naznačil, že shybovací cíl bych mohl být za pár týdnů v mých silách, ostatní byly ale dál než v minulém cyklu. Smutný byl konec, pořádně nevím jak k tomu došlo a nepřijdu na to jen tak. Podrobný rozbor si pro sebe načrtnu, ale zveřejňovat asi nebudu, stejně to nikoho nezajímá:).
Padlo pár zajímavých výkonů:
1,2 Splnění dvou cílů do půl roku
3. běh pěvážně po lesních cestách 35 km v tempu 5-5,5/km
4 shyby 1X20 + 20kg
Začímám zase cvičit. Minulý cyklus jsem zakončil nemocí a ani teď to není úplně ok. Špatné to ale není. Váhu k dispozici nemám, ale vážím okolo 80 kg. Není to stejných 80 kg jako třeba v květnu, ale v porovnání s únorem to určitě není špatné. Mám formu kterou považuji za normální pro začátek cyklu a tomu odpovídá i nasazení vah. Cíle jsou celkem jasné od února a důvod ke změně žádný nenastal. Rád bych zkusil nějaký delší běh a konečně zkusil nějaký silově vytrvalostní výkon, vzhledem k plánované rostoucí zátěži by bylo vhodné zejména běh zařadit co nejdřív.
Cíle do měsíce: Dostat se na silovou úroveň z konce druhého cyklu. Poté bych se rád cca o 10 kg zlepšil. Cíle do konce cyklu: BP 20X 130kg, shyby 15X20 +20kg, klik na bradlech 20X +70kg, další 2 cíle byly splněny.
včera
1.fáze plavání 50 minut
BP6X3X130kg
HSPU z deficitu cca 30cm 4X3
klik na bradlech +50 kg 3X6
strečing 10 minut
dnes
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
Shyb nadhmat 4X3X+40kg
Shyb podhmat 4X3X+40kg
Shyb nadhmat 1X25
Gymnastický balon, švihadlo, břicho, strečing, plavání 50 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
BP6X5X125kg
HSPU z deficitu cca 20cm 3X8 zas jsem trochu padal
klik na bradlech +50 kg 5X10
dřepy,břicho,bosu 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:18 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 4X6+30kg
Shyb podhmat 4X6+30kg
Shyb nadhmat 1X20+10kg
MT, gymnasticky balon, břicho, strečing, plavání 45 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 10:10 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
běh
rozklus, pak cca 50X100m
2.fáze
Klik na bradlech 5X3 +70kg
BP 6X10X110kg
HSPU se zátěží - pár marných pokusů o stojku s 20 kg, pak 3X5 + 10kg moc to nešlo, musím vychytat rozmístění závaží.
břicho,švihadlo, pokus o stínování, strečing, plavání 50 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem se rozhodl absolvovat silově vytrvalostní trenink. Podmínky k dosažení optimálního výkonu nebyly, ale v rámci cyklu již lepší neplánuji. Dlouho jsem něco takového absolvovat chtěl, ale vyšlo to až teď. Trénink jsem našel zde:
https://forum.ronnie.cz/workout-challenges-t36048.html
a to tento
"100 Squats
5 Muscle-ups
75 Squats
10 Muscle-ups
50 Squats
15 Muscle-ups
25 Squats
20 Muscle-ups"
Myslel jsem, že mi to celé půjde trochu lépe od ruky, na dřepech jsem si připadal pomalej a měl pocit jako u utrápené patnáctistovky. U muscle ups jsem něco ztratil padáním z tyče, cvičil jsem venku a zkušeně si nevzal magnézium. Za to počasí jsem si asi lepší přat ani nemohl. Na konci jsem se trápil, mezi posledními seriemi muscle ups byl strašně krátký odpočinek. Přes uvedená fakta si myslím, že mi to sedlo hezky. čas: 8:52.
Zůčastnit se dalších workoutů, které jsou na výše uvedené stránce nepovažuji za bezpečné. Tyto typy treninků mě celkem baví, bohužel na ně není moc prostoru. Je to můj druhý měřený trénink za poslední čtyři cykly a to jsem si chtěl dát v každém cyklu jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
To Diamond: Taky by mě to zajímalo. Při stejné technice to bude alespoň o 2 minuty lepší než můj čas. Jestli někdo dokáže udělat 40 muscle ups (což je v současné formě mimo mé možnosti) odjede to jak nic, dřepy jsou spíš takovej oddech.
Včera:
Trochu improvizovaný trenink.Byla to taková kola. Napřed shyby, pak běh a nakonec sedlehy.Začal jsem na 20 shybech,1km běh a 50 sedlehů. Sedlehy jsem převážně přidával a max jich jel 150. Shybů jsem jezdil od třetího kola 30 a běh jsem od třetího kola natáhl nad 1500 m. Celkem asi 7 kol. Nebyla snaha se nikam hnát.Čas celkem byl něco málo pod 53 minut, šlo mi to hezky počasí taky sedlo.
První týden se povedl. Konečně jsem začal na úrovni, kterou považuji za normální. Je zvláštní považovat něco takového za úspěch, ale v poslední době to nevycházelo. Sílu nějakou cítím a dokonce jsem zkusil běhat i rovinky, to jsem nepředpokládal, že ještě letos půjde (neběžel jsem nadoraz). Absolvoval jsem silově vytrvalostní trénink a s výsledkem jsem spokojen. Zlobí mě pořád břicho, ale jinak mi nedělá starosti nic. Pořád mě láká zkusit nějaký pořádný běh. Zdá se, že by to nemusel být problém.
Dnes:
BP 5X3X135kg
Tlaky JČ na šikmé lavici 1X16X52,5 kg hrozné, dlouho jsem to necvičil tak to nešlo
HSPU z deficitu cca 30cm 4X4
klik na bradlech +60 kg 4X6
břicho,core strečing 30 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes opět venku :
Shyby nadhmat 3X50
Pak asi 30 minut různých techničtějších věcí na tyči, ale moc mi to nešlo.
strečing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út červenec 21, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
V návaznosti na výzvu kterou jsem v tomto logu uveřejnil dne 15.5.2015 bych rád upozornil, že na víkend chystám výrazně nejtežší běžecký trénink za dobu kterou jsem strávil na těchto stránkách. Případné zájemce prosím o brzskou reakci. Plán může zkazit spousta drobností typu počasí, nechystám se do toho jít za každou cenu, mám jiné priority.
To Turakam: Neznám ho a pořádně nevím jak trénuje, ale podle toho co jsem kdysi četl tak úplně jinak než já.
BP6X5X130kg
klik na bradlech +55 kg 5X10
HSPU z deficitu cca 20cm 3X8
břicho, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 4X3+45kg
Shyb podhmat 4X3+45kg
Shyb nadhmat 1X30+5kg
břicho,plavání, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 9:27 pm Předmět: |
|
|
Klik na bradlech 5X3 +80kg
BP 5X10X115kg
HSPU se zátěží 10kg 5,3,5 zase padání
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 4X6+34kg
Shyb podhmat 4X6+34kg
Shyb nadhmat 1X20+14kg
strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so červenec 25, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
Dnes dlouhý trénink. Snaha nenechat se ničím vyhecovat, nerozběhnout se rychle a zároveň se úplné neflákat. Jako ideální se jevilo tempo 6 minut/km. Celý trénink zabral cca 10 hodin. Pohyboval jsem se převážné po asfaltkách a zpevněných cestách. Problém byl jak to udělat s vodou, nakonec jsem se rozhodl pro batoh. Nechtěl jsem aby měl batoh víc než 5 kg a tak jsem vodu i jídlo dokupoval cestou. Běhání s batohem není nic moc, ale zvykl jsem si. Napřed jsem chtěl vybíhat i kopce, ale to mě přešlo po prvním kopci - Petříně, pak jsem se snažil vrstevnice hodně šetřit. Počasí se napřed zdálo ideální, protože když jsem vybíhal bylo po dešti. Postupně ale bylo dusno a pak přišel silný krátký déšť. Z výkyvů počasí jsem radost neměl. Co mě potěšilo je stav chodidel, puchýřů je sice hodně, ale žádný není "kritický". Trénoval jsem po celé Praze a k překonání nepříjemných míst jsem použil MHD. Nevím jak na tom budu v příštích dnech, možná dám nějaký den volna, aktuálně pro mě není jednoduchý ani strečing.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|