Svalová paměť

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Svalová paměť  Úvodní stránka -> Trénink -> Svalová paměť
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
novalegenda napsal:
fakt tak málo?? to bych za ty 3 měsíce mohl dostat zpět teda tak 8 kilo?

Dovl abych se Ti ze srdce zasmál...ty který jedeš AS...vysadíš "zdravý životní styl" ?

Koukam ze dnes si dobře naladěn....samý negativní komemtář.....:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MikTek

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
MikTek napsal:
novalegenda napsal:
fakt tak málo?? to bych za ty 3 měsíce mohl dostat zpět teda tak 8 kilo?

Dovl abych se Ti ze srdce zasmál...ty který jedeš AS...vysadíš "zdravý životní styl" ?

Koukam ze dnes si dobře naladěn....samý negativní komemtář.....:D

Jedu CKD, jsem nasranej, mladá mi tu všude žere dobroty...zapíjí to džusem a já...no nenasralo by Tě to?
načonázov

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2015 10:34 pm    Předmět: A čo dlhší čas? Odpovědět s citátem

Ahoj, ja som cvičil dva roky na strednej, nemal som vždy peniaze na dokonalú stravu a vždy na novú permanentku ale robil som čo sa dalo a pribral som zo 63 na 85 - 86 kíl. Po Vianociach vo štvrtom ročníku som prestal chodiť do fitka, potom prišli prázdniny, prvák na výške a za tú dobu som cvičil len minimálne, vo štvrtáku som makal doma s činkami a na hrazde, počas leta a na výške defacto nič. Stravu som inštinktívne dodržiaval aspoň z časti, ráno vločky s vajíčkami na obed mäso, večer to bolo trošku horšie ale nepribral som veľa tuku pretože som z väčšej časti ectomorph. Čo sa týka váhy tak tá je cca 82 - 83 kíl ale o to nejde pretože vidím čo sa somnou stalo a som zo seba sklamaný, samozrejme tam je úplne iná kvalita a svaly takmer nikde. 19 mesiacov bez poriadneho tréningu. Myslíte si že sa mi podarí nabrať sval rýchlejšie vďaka svalovej pamäti alebo to bude dlhý beh ako na úplnom začiatku? :) Dúfam že sa vyjadríte, ďakujem.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určite to bude kratšie jak na začiatku. Mňa vždy fascinujú tie pokroky po pauze, to ideš z tréningu na tréning hore.

Pre príklad, toto som nalistoval vo svojom logu, 3 mesiace bez mrtvoly v tej dobe a potom som zas začal:

21.7.14

2 série x4 opakovania x140kg (na krv vydreté)

12.8.14

4 série x5 opakovaní x150kg (tesný miss v piatej sérii 5. opačko)

Zlepšenie odhadom 20 % za 3 týždne Svaly sa tiež prebudia podobne.
pyšný krasavec

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

svalová pamět existuje tak ,že pokud jsi necvičil půl roku tak budeš muset půl roku cvičit aby ses dostal zpět.snad si nemyslíš že budeš za 2 týdny ve formě, jak tě tady krmí
Study

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krasavče, tahle rovnice vážně nefunguje

https://www.instagram.com/studynkapetr/
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pyšný krasavec napsal:
svalová pamět existuje tak ,že pokud jsi necvičil půl roku tak budeš muset půl roku cvičit aby ses dostal zpět.snad si nemyslíš že budeš za 2 týdny ve formě, jak tě tady krmí

Přítelkyně před 7 měsíci jezdila dřepy 12x20kg a pak půl roku nic nedělala a teď jezdí 5x5x42.5kg - podvodnice jedna
načonázov

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Určite to bude kratšie jak na začiatku. Mňa vždy fascinujú tie pokroky po pauze, to ideš z tréningu na tréning hore.

Pre príklad, toto som nalistoval vo svojom logu, 3 mesiace bez mrtvoly v tej dobe a potom som zas začal:

21.7.14

2 série x4 opakovania x140kg (na krv vydreté)

12.8.14

4 série x5 opakovaní x150kg (tesný miss v piatej sérii 5. opačko)

Zlepšenie odhadom 20 % za 3 týždne Svaly sa tiež prebudia podobne.

No diky za odpoveď :) Dúfam že sa do Silvestra vschopím a doženiem čo som stratil a po Silvestri už budem len zaznamenávať progres :)
Judson

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, tak u me to teda funguje si nejak uplne spatne. Pokazdy kdyz jsem mel nejakou vynechavku v benchu, tak dostat se z5 na puvodni vahy a opacka trvalo 3nasobek casu co jsem to necvicil. A dal se to pak stejne nepohlo.
Nikdy jsem nezaznamenal zadnou vyhodu z pauzi od cviceni.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Hm, tak u me to teda funguje si nejak uplne spatne. Pokazdy kdyz jsem mel nejakou vynechavku v benchu, tak dostat se z5 na puvodni vahy a opacka trvalo 3nasobek casu co jsem to necvicil. A dal se to pak stejne nepohlo.

Tak asi delas neco spatne :) Pauza cili nejake strategicke zhorseni je , kdyz pominu chemii , nejefektivnejsi zpusob , jak se zlepsit.
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně to není tak jednoznačný. Hodně bude záležet na trénovanosti. Pokud člověk třeba někdy byl v životní formě, tak už se tam nemusí taky nikdy dostat. Čím bude starší tím to bude taky složitější, ale zas pomůžou zkušenosti. Samozřejmě to ovlivní i nějaký zranění atd.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mablung

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:

Tak asi delas neco spatne :) Pauza cili nejake strategicke zhorseni je , kdyz pominu chemii , nejefektivnejsi zpusob , jak se zlepsit.

Ve cvičení už jsem také měl pár mezer a nemohu říct, že bych se potom zlepšil. Možná dělám něco špatně. Možná to málo žeru. Ale nepomohlo to.
načonázov

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvý tréning po tej dlhej pauze som dal na MT iba 80 kg, nasledujúci tréning už 100 :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po dvou a pul letech mrtvola 1x90, treti trenink ( za 14 dni) 5x5x100 a urcite bych zvedl i vic
madball

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi ještě dodám, co si představuju pod nějakou slušnou trénovaností než se tady vynoří spousta nějakých výkonů.

DL = 2,5 x BW
BP = 1,5 x BW
SQ = 2 x BW
OHP = 1 x BW
PC = 1,25 x BW

Pak se můžeme aspoň trochu bavit o tom, jak dlouho komu trvalo se dostat na tuto úroveň po jak dlouhé pauze.
Samozřejmě u těhle přepočtů na BW mají výhodu menší a lehčí borci, stejně tak jako mají výhodu u maximálních vah větší a těžší borci, na druhou stranu to nejsou nedosažitelný výkony pro průměrnýho člověka.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Svalová paměť Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: