Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1046, 1047, 1048 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Hulkie napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/zimbabwe/11767119/Cecil-the-lions-killer-revealed-as-American-dentist.html
Další retardovaný američan, tupý výraz a zabedněnost ... americký hrdina.

pěkně mu to dávají sežrat čurákovi...

Vysadil bych toho debila někde 100 km od civilizace, do prdele mu střelil šíp a nechal ho ať si poradí, aby zažil ty krásy lovu taky z druhý strany.

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11825822_872464396181048_1374689716609245912_n.jpg?oh=5d17e872e6ab9bc8e9945ed3942c0b9c&oe=565A44B1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Musím napsat jeden dokument a vůbec se nemůžu donutit a ani nevím proč. Zatím jsem akorát hrál Hearthstone. Kdo tu máte jakej rank?

Edit: Cizo přiznej se, tuhle jsi tu myslím psal že hraješ pořád!

Měl jsem s Face hunterem asi Rank 10, když jsem tomu dal pár hodin, je to celkem easy, do toho ranku 10 jsem měl winrate možná tak 70-80%+-. Jinak ale hraju Arenu a Brawl, constructed je nuda, protože je to pořád to samé dokola a rewardy žádné.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Hulkie napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/zimbabwe/11767119/Cecil-the-lions-killer-revealed-as-American-dentist.html

Vysadil bych toho debila někde 100 km od civilizace, do prdele mu střelil šíp a nechal ho ať si poradí, aby zažil ty krásy lovu taky z druhý strany.

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11825822_872464396181048_1374689716609245912_n.jpg?oh=5d17e872e6ab9bc8e9945ed3942c0b9c&oe=565A44B1

Jde spíš o ten způsob. Postřelit zvíře šípem a nechat ho den umírat, to je prostě prasárna. Kdyby toho lva normálně zastřelil puškou, tak řeknu, ať mu nadělí pokutu, že se z toho ze*ere a hotovo. Ale takhle bych mu přál ten šíp do prdele.

Derek Poundstone
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spazik napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Hulkie napsal:
CZEBLADE napsal:

Jde spíš o ten způsob. Postřelit zvíře šípem a nechat ho den umírat, to je prostě prasárna. Kdyby toho lva normálně zastřelil puškou, tak řeknu, ať mu nadělí pokutu, že se z toho ze*ere a hotovo. Ale takhle bych mu přál ten šíp do prdele.

Je fakt, ze lovci loviaci lukom tvrdia, ze zviera ma vacsiu sancu sa zachranit, lebo sip nie je taky destruktivny ako gulka a da sa vytiahnut. Pripadne tvrdia, ze je taky lov viac o spojeni lovca a koristi kvoli malej vzdialenosti... V taky cas by som im odporucal vziat si ostru palicu alebo kamen a ist do toho na plne koule a spajat sa so zvieratom do sytosti. Akurat, ze to by cely slavny lov dopadol takto a to zakomplexovany "lovec" skratka nechce, lebo lov je super len ked zviera realne nema sancu:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Batman pobavil.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No v první řadě to není lovec, ale jen kokot z USA.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
No v první řadě to není lovec, ale jen kokot z USA.

Aj keby bol z Uzbekistanu, nic to na veci nemeni Debili sa najdu vsade, nase lesy luhy haje su toho myslim peknou ukazkou, kedy sa striela na cokolvek pohyblive.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

A mě se zase zdá, že jdeme občas proti vlastní přirozenosti. Lov máme v genech a já se tomu chlápkovi nedivím, že jde po trofeji a chce lovit lukem. Příroda je krutá a smrt je krutá. Nevím jak lev, ale pokud má alespoň trochu podobné chování naší kočičce domácí, dostal jen svou vlastní medicínu.
Nicméně, chování toho idiota by si zasloužilo rok vězení. Afrického vězení, aby si pytlačení propříště rozmyslel
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano lov máme v genech a vegani a jiní buzíci si to neuvědomují, ale tohle není lovec v pravém slova smyslu. Je to jen hloupý sráč, pche sportovní lovení.
To mi připomíná jednoho sériového vraha, jeho smysl v zabíjení bylo taky lovit zvířata, a proto byl člověk dobrou volbou.
mmks

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdysi jsem četl jako kluk o lovcovi, který lovil lukem, ale to bylo v době, kdy kladkové luky ještě nikdo neznal. Pamatuju si, že ten luk sám vážil kolem 20kg a k natažení bylo snad potřeba nějakých 35kg v tahu. Chlap s tím lovil buvoly, nosorožce a slony. Protože se potřeboval dostat na krátkou vzdálenost a musel se plížit i třeba několik hodin, takže bez jištění atd. To už se mě jako lov a jako lov lukem zdá víc fair, než zajištěný průvodci s puškama do něčeho naflákat x šípů a pak doufat, že to dohledám.
Btw. se divím, že takový způsob vůbec povolují, protože ve stejné knížce tehdy psali o lidožroutech lvech a hlavně levhartech a skoro vždy šlo o zvířata poraněná/postřelená, která pak nebyla schonpá lovit běžnou potravu.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jen ta zmíňka, že ho vylákali z rezervace na mršinu a pak se snažili zničit GPS lokátor ... useknout mu ruku aspoň.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Skutecne je mozne, ze se mylim. Do ted jsem mela za to, ze klasicka velkoprumyslova fronta na smrt a i samote usmrceni se nepovede vzdy a v obou pripadech, cimz tak dochazi k tyrani zvirete a neprisel mi tedy halal o tak vice drasticky, nez klasicky zpusob. Ale je pravda, ze o predchozi manipulaci se zviretem nic moc nevim v obou pripadech.

Co se tyce malochovu, hodne lidi ma za to, ze masovy velkoprumysl skutecne lidem setri koruny. Avsak kdyz se spocita nasledne nutne investice na osetreni jejich envoronemtalnich dopadu, na rozdil od setrnych malochovu, tak penize za kvalitni maso o hodne prevazi nejen kvalitou a chuti, ale i setrenim prirody a dani statu.

Ještě k těm velokovýrobcům vs. "farmářům" :-)

http://www.cuketka.cz/1777/
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

podobným věcem se asi nikdy nejde úplně vyhnout. Zásadní je, jak se k tomu postaví například zmiňované sklizeno. Někde jsem četl rozhovor se zakladatelem té sítě, který říkal, že pokud jsou problémy, tak s některými dodavateli prostě musí ukončit spolupráci. Nedělám si iluze, že to to funguje vždy na 100%, ale pokud tu je alespoň snaha tohle hlídat a kontrolovat, pak je to v pořádku. Za mě pořád lepší, než supermarkety.

Derek Poundstone
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je rozdíl mezi lovem a lovem. Když někdo loví s úctou ke zvířeti s tím, že maso potom sní a zbytek nějak zpracuje, tak ať ho klidně loví lukem, ale když ho jde ulovit jen aby měl debilní trofej na stěně, tak by si zasloužil minimálně to samý.

Býkové jsou super, vždycky mám strašnou radost když dostane matador naprdel :-D Tady i krásný slowmo...

Edit: Ano, umřel, ale může být rád, že i po smrti šíří radost mezi lidmi
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spazik napsal:

podobným věcem se asi nikdy nejde úplně vyhnout. Zásadní je, jak se k tomu postaví například zmiňované sklizeno. Někde jsem četl rozhovor se zakladatelem té sítě, který říkal, že pokud jsou problémy, tak s některými dodavateli prostě musí ukončit spolupráci. Nedělám si iluze, že to to funguje vždy na 100%, ale pokud tu je alespoň snaha tohle hlídat a kontrolovat, pak je to v pořádku. Za mě pořád lepší, než supermarkety.

ten rozhovor jsem četl taky. psal tam, že malí farmáři jsou zdechlí, neumí vypisovat papíry atd.
tak možná proto navázal kontakty s těma pořádně velkýma:)
teď jsem se koukal v lednici na vejce z "Ježkova statku" a musím se smát svojí blbosti:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1046, 1047, 1048 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: