Pozved + 3 x silové přemístění + 3 x přední dřep + 2x tlak vpředu + tlak vzadu trhovým + ohs
3 x 40
3 x 50
3 x 60
Přední dřepy
5 x 60
3 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
3 x 130
2 x 130
2 x 120
5 x 100
Military press
3 x 60
3 x 70
1 x 80
5 x 85
7 x 80
Klokov press
8 x 60
7 x 60
Pozved
3 x 60
3 x 100
2 x 140
1 x 170
1 x 190
Powerstretch
Dneska v Aréně s Olejnasem a Moochou, pozdravíl jsem naše dva unlimited bouchače. :) Měl jsem u předních dřepů černo před očima a ztrácel vědomí, druhou sérii se 130 jsem raději na posledních chvíli zahodil, zkusil si 120, ale bylo to totéž, tak jsem to raději zabalil. Tlaky OK, ale nepřidal jsem, u pozvedů jsem se zase natáhl a 190 vzdal. Tenhle týden jsem měl dost spánku i jídla, takže mám pocit, že mi tělo dává najevo, že tenhle cyklus je u konce, a že budu muset shodit váhy a začít s Vlčkem po jeho dovolené nanovo. Doufal jsem, že to ještě jeden nebo dva tréninky posunu, ale nevím, nějak to nejde. S Olejnasem a Moochou byla legrace, jsou to dobří parťáci.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
copak to vidím... nebo spíše nevidím? žádné zápisky, žádná morálka... kecám, ta trojka na čelňácích je parádní a ty military taky
jsem zpátky z dovolené, ready na zítřejší trénink, nebo spíše lehčí protažení, ale neraduj se předčasně, vypadá to, že si letos budu vybírat dovolenou i na příští rok
copak to vidím... nebo spíše nevidím? žádné zápisky, žádná morálka... kecám, ta trojka na čelňácích je parádní a ty military taky
jsem zpátky z dovolené, ready na zítřejší trénink, nebo spíše lehčí protažení, ale neraduj se předčasně, vypadá to, že si letos budu vybírat dovolenou i na příští rok
Dal jsem si týden oraz, záda to už potřebovala; ještě ve čtvrtek ráno jsem při každém kýchnutí skučel. :) Těším se zítra, konečně zase motivace. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Dal jsem si týden oraz, záda to už potřebovala; ještě ve čtvrtek ráno jsem při každém kýchnutí skučel. :) Těším se zítra, konečně zase motivace. :)
cha, mně to povídej... dva týdny - posilování: nula, cokoliv, co vyžaduje zvýšené úsilí: nula, a když se ráno chci na posteli převalit, tak přemýšlím, jestli jsem den před tím neskládal vagón uhlí :D
cha, mně to povídej... dva týdny - posilování: nula, cokoliv, co vyžaduje zvýšené úsilí: nula, a když se ráno chci na posteli převalit, tak přemýšlím, jestli jsem den před tím neskládal vagón uhlí :D
Postupně se do toho dostaneme. Ale raději bych začal pomalu a opatrně, přihodit můžeme vždycky.
mobilita doma 15 minut, v posilce 25-30, výtahy a přemístění s osou, ohs s osou
Pozved + 5x silové přemístění od kolen + 2x přední dřep (stopka) + striktní tlak vpředu + striktní tlak trhovým úchopem za hlavou + ohs (dlouhá stopka)
3 x 40
2 x 50
1 x 60
Pozved + 3x silové přemístění od kolen + 2x přední dřep (stopka) + striktní tlak vpředu
3 x 70
Pozved + silové přemístění od kolen + přední dřep (stopka) + striktní tlak vpředu
2 x 80
Zadní dřepy
5 x 60
3 x 80
3 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140
1 x 150
1 x 160
1 x 170
5 x 120
5 x 120
5 x 120
5 x 120
5 x 120
Přítahy VČ v předklonu
10 x 60
10 x 80
10 x 80
10 x 80
Dneska s Vlkem ve World Class po týdenní pauze. Raději opatrně, u dřepů jsem si sáhnul trochu na váhy, ale nechal jsem rezervu, pracovní dřepy jsem se snažil technicky, hluboko a přitom dynamicky.
4 dvacky na strane ťa nelákali, ked tých 170 bola rezerva?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
5 x 60
3 x 80
3 x 90
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140
5 x 90
5 x 90
5 x 90
5 x 90
5 x 90
Military press
4 x 60
2 x 70
1 x 80
1 x 90
1 x 95
5 x 60
5 x 60
5 x 60
5 x 60
5 x 60
Pozved
5 x 60
5 x 100
5 x 140
5 x 140
5 x 140
S Vlčkem ve World Class, než se mi zase odjede flákat na dovolenou. :) Přišel jsem trochu později, takže dneska bez komplexů. Otestovali jsme tréninková maxka na příští cyklus pro přední dřepy a tlaky, u dřepů jsem si nechal rezervu, u tlaků to bylo skoro na doraz. Vlk si rovnou vystřihl PR na přední, pěkné to bylo. Jinak všechno lehce, ale v tom teple jsme se stejně zapotili.
Magumi, padla už někdy stovka na military? Jinak výkony neskutečný. Fandím Vám kluci :)
Jj, jednou už jo. Zkoušel jsem dneska i stovku, ale nešlo to, blbě jsem to chytnul. Uvidíme další cyklus. Mmch, trochu jsem přibral, myslím, že mám kolem 86 kg.
Magumi, padla už někdy stovka na military? Jinak výkony neskutečný. Fandím Vám kluci :)
Jj, jednou už jo. Zkoušel jsem dneska i stovku, ale nešlo to, blbě jsem to chytnul. Uvidíme další cyklus. Mmch, trochu jsem přibral, myslím, že mám kolem 86 kg.
Nalep na seba este tak dve kila, aspon sa nebudem citit tak smutne, ked pozeram na tie vykony
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
mobilita doma 10 minut, v posilce 30 minut, výtahy a přemístění s osou, ohs s osou
Pozved + 3x (silové přemístění od kolen + přední dřep) + 2x striktní tlak vpředu + striktní tlak trhovým úchopem za hlavou + ohs (dlouhá stopka)
4 x 40
3 x 50
3 x 60
2 x 65 PR
1 x 70 PR
Pozved + 2x (silové přemístění od kolen + přední dřep) + 2x striktní tlak vpředu
3 x 75
Pozved + silové přemístění od kolen + přední dřep (stopka) + striktní tlak vpředu
16 x 80
Zadní dřepy
5 x 60
3 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140
1 x 150
1 x 160
5 x 125
5 x 125
5 x 125
5 x 125
5 x 125
Výtahy vysoké
8 x 60
8 x 60
8 x 60
Přítahy VČ v předklonu
10 x 80
10 x 80
10 x 80
Dneska hodně času na komplexech. Trochu jsem je upravil, dávám teď přední dřep po každém přemístění, ne zvlášt. Přihodil jsem na OHS, 16 nástupů s 80 mi dalo zabrat. Dřepy jsem přihodil podle plánu, přidal jsem ještě vysoké výtahy s nakopnutím, abych potrénoval ten pohyb.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru