|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá srpen 07, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Maerlyn0 napsal: |
Na druhou stranu, dát sem půl minutový video by ho určitě nezabilo, a rozhodně by to bylo i pro něj dobrý , mít to zachycený jinak než textem, člověk se na to zpětně rád podívá. |
A co tak nechat starost o to, co je pro něj skutečně dobrý, na něm? |
Nikomu neříkám, co má dělat. Jen jsem to napsal, protože já se vždycky rád podívám na videa, kde jsem překonal pro sebe nějakou metu. Na ty jeho výkony bych se rád podíval a nejsem sám, ale tak když to Dave nechce natočit, tak nechce no. Ale je to škoda, protože tohle se nevidí každej den.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 07, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
Já teda taky nikdy nepochopil tu filosofii lidí, co si píšou log na VEŘEJNÝ forum a říkaj, že si to píšou jen pro sebe a ostatní jim do toho nemaj co kecat.... jak kdyby neznali papír a tužku / notepad / word / excel nebo milion aplikací po netu na svůj soukromej log, kterej si člověk píše opravdu pro sebe. Treninkovej log na ronnie není totiž žádný psaní do šuplíku :)
Každopádně výkony Dejva jdou mimo mě, ani tenhle log pravidelně nečtu, protože jeho trénink mě nemotivuje, stejně tak mě nemotivujou jeho váhy / super rychlej běh apod. .... baví mě číst logy lidí, co jsou na podobný úrovni jako jsem já, to je pro mě ta správná motivace :) Je teda pravda, že když vidím, že tu je živo, tak nahlédnu :))... to samý ttbyho log - trénink totálně na houby, výsledky ještě víc na houby, ale není nad to, zúčastnit se sem tam veřejnýho lynče :D ... obzvlášť když je 30 stupňů a vy nemůžete chrápat _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 07, 2015 10:26 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | kto kazdy? Ja mam skor pocit ze by si to hodne ludi chcelo pozret, rovnako ako dalsie vykony co sa tu spominali. Stempel z benchu nikto (uz) nespochybnuje. Opakujem, je to verejny log takze ked tu ludia vidia tieto hausnumera, je uplne pochopitelne ze si taku atrakciu nechcu nechat ujst. Preco si Dave vlastne pise log na ronnie ked sa moze na vsetko a vsetkych vysrat? :D |
Já ti nevím ... že by prostě proto, že ho to baví:-)?
Mně to jako důvod stačí ... ale já jsem obecně skromný hoch :-)))).
Aby bylo jasno, já plně chápu, že by mnozí něco vidět chtěli. Ale úplně stejně chápu, že to může být hodně mizerná motivace se s něčím natáčet:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá srpen 07, 2015 10:56 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji za projevený zájem o můj log. Nemám aktuálně čas se tu k něčemu vyjadřovat. Rád Vám napíšu až se mi to bude hodit - nejdřív v neděli, nejspíš v pondělí. Tak se zatím dobře bavte. Nepřipadá mi, že bych tu moc chyběl:).
1.fáze:
plavání 80 minut, nikam jsem se nehnal.
2. fáze:
shyby nadhmat 30X10 start serií vždy po minutě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so srpen 08, 2015 6:47 am Předmět: |
|
|
já bych se třeba na některé ty výkony rád podíval. Ale nutit tě nebudu a škemrat už vůbec ne:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so srpen 08, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
Dle pravidla 2X7 dnes žádná těžká fáze.
1.fáze:
plavání 60 minut, nikam jsem se nehnal.
2.fáze
strečing,core 20 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne srpen 09, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtý týden se povedl. Bohužel jsem nesplnil cíl stanovený na tento týden a to dostat se na silovou úroveň konce druhého cyklu. Je to asi způsobeno mnoha faktory, nesnáším dobře horka, cyklus ovlivnil dlouhý běh atd. Netěší mě to, stanovit si cíl a nesplnit ho není dobré, ale nezaostávám o moc a důležité jsou cíle celkové. Musím zlepšit stravu, pokusím se jíst 2X denně plnohodnotné jídlo (ideálně maso a příloha) a dohromady jíst pětkrát denně.
Dnes krásnej trenink. Den volna je znát, BP napřed lehkej pak trošku ztěžkl. HSPU s obrovským přehledem a ani jsem nepadal.
BP 6X3X145kg
HSPU z deficitu cca 30cm 3X7
klik na bradlech +75 kg 3X6
strečing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po srpen 10, 2015 9:33 pm Předmět: |
|
|
Všem: Myslím, že se blíží velmi rychle doba, kdy bude čistý sportovec předstírat užívání zakázaných látek a to z důvodu aby si tím zvýšil popularitu.
To Turakam: Z jedné strany si vážím toho, že se nebojíš uveřejnit příspěvek, který mě napadá na několika frontách a to navzdory tomu, že se nedalo čekat, že bys měl velkou podporu fóra. Na to by stačilo pár týdnů počkat. Tím ale to dobré co bych k tomu mohl napsat končí. Tvůj příspěvek na mě působí divně zejména v souvislosti s příspěvkem, který jsi v tomto logu uveřejnil dne 20. května v 9:48.
Proč rozprávky? Co konkrétně se ti nezdá? Trénink ke kterému se vyjadřuješ, je dost podobný treninku, který jsem absolvoval 28. dubna a to jsem byl hodně dolámanej ze závodu - vše lze v logu dohledat (siloví sportovci asi nebudou chápat, že těžký běh srazí výkony na několik dní (týdnů). Doporučuji se zeptat lidí, co sporty kombinují jako já). Tehdy jsem sice klikoval s o 10 kg nižším závažím, ale bench byl stejný a dle zápisů mi šel lépe. Tehdejší výkon byl v pátém týdnu cyklu do nějž jsem vstoupil v rekonvalescenci a tebou zmiňovaný trénink jsem absolvoval ve čtvrtém týdnu cyklu, do nějž jsem vstoupil v standardní silové formě. Tehdy jsem byl pár týdnů po novém začátku, teď již trénuji násobně déle. Po absolvování tréninku, na který tu vzpomínám, jsem se ještě dva týdny ve všech cvicích zlepšoval a až poté vypukla minulá diskuze. Výsledek diskuze se mi zdál jasný, a proto rozpoutání nové ve světle faktů, které uvádím, nechápu. Co se týče síly, nepředvedl jsem zatím proti druhému cyklu nic neuvěřitelného. Co se týče tvého dovětku, ten na mě působí spíše jako plivnutí. K této problematice jsem se vyjádřil jasně hned v prvním příspěvku a ve snaze vyhnout se podobným debatám jsem se vyjádřil znovu 15. května. Nevím, co bych pro to měl víc udělat. Jestli máš nápad, jeho zveřejnění by nemuselo být na škodu.
To cohen999: V minulé diskuzi zde zazněli horší výrazy a úroveň diskuze mi připadala celkově horší, nějaký pokrok jsme přece jen udelali:).
Diamond123: Nj., co nadělám, alespoň tě to tu snad zas o něco víc baví:).
To Turakam 2: Třeba proto, že jsme tu už podobnou diskuzi měli a když si přečteš s odstupem času tvůj příspěvek, tak ti to bude jasné. Zmiňovaná návštěva proběhla jak byla plánována. Proč bych to dělal..
Maerlyn0 : Unreal se to tu některým zdálo již v době, kdy byly mé pracovní serie na úrovni současné rozcvičky. Současné pracovní serie beru minulou diskuzí za uznané jako možné ( ne že by na tom záleželo). Jistě chápeš, že některé běžecké tréninky by se pomocí videa dokumentovali těžko - byly jste na ně všichni pozváni a na ten který jsem považoval za nejzajímavější dokonce opakovaně. Silový výkon jste si sami jeden vybrali a video k němu dostali- splnilo vše, co se od něj čekalo, i když až po komplikované debatě. Problém není v ničem a myslím, že nepůsobím tak, že by mi nějaké rýpání vadilo. Jsem zvyklej. K soutěžení jsem se všeobecně vyjádřil v prvním příspěvku a ve druhém cyklu dokonce závodil. Soutěžení jako takové si moc neidealizuj. Něco takového stojí čas, peníze a rozhazuje to cykly, za vítěztví v silové soutěži se většinou dávají suplementy. Já žádné suplementy neberu, takže je pak prodávám a jejich prodej náklady nepokryje. Navíc je zde spousta dalších věcí...
To cohen999 2: Tohle je taková klasika. Často byly mé výkony shledány jako nesmyslné na základě srovnání s nejsilnějším kamarádem případně spolužákem oponenta, občas dokonce i méně inteligentně.
To Turakam 2: Rad, které jsou myšleny dobře by sis měl vážit. Říká se, komu není rady, tomu není pomoci. Že je to úplně běžné nikdo netvrdí, ale asi by ses divil kolik lidí to zvládne.
To Diamond123 2: Ani jeden společný trenink by vše vyřešit nemohl.
cohen999 3: Lidé které zmiňuješ jsou v mých ocích dobří sportovci, ale jistě je jim jasné, že lidské možnosti jsou ještě jinde.
Má identita tu vyplynula jinak, ale to je detail. Z výsledků mé působení na podolském benchi opravdu vypadá jak říkáš, ale bylo tomu hodně jinak. V roce 2011 jsem nebyl úplně ve formě (šel jsem trošku jiným směrem a to i proto, že jsem musel měnit techniku) a navíc jsem startoval po afterparty, která byla den předtím po jiné akci. Závodil jsem prostě tak abych vyhrál. V roce 2012 jsem měl suveréně nejlepší formu ze zmiňovaných závodů, ale byl jsem velmi přetížen a šlo hlavně o to se zbytečně nezranit. Původně jsem nechtěl ani jít třetí pokus, ale byla skvělá atmosféra a 150 je prý pěkné číslo:). Rok 2013 nebyl závodění nakloněn, protože jsem byl vážně zraněný. Zraněný jsem startoval ve svém životě mnohokrát, ale tady hrozilo zhoršení a proto jsem ani nenastoupil. V roce 2014 jsem startoval v hodně špatném zdravotním stavu a zvedl co se dalo ( v té době jsem měl již sepsány současné cíle). S Pavlou jsme se spíše pozdravili, stejně jako se všemi, nejspíš si mě nebude pamatovat. Na takové soutěži pokecáš hlavně s lidmi se kterými se rozcvičuješ a pak s lidmi, se kterými vyrazíš někam po závodě. Jak říkáš, byli jsme v jedné místnosti. Cvičit mě vidělo více lidí z fóra. K dopingu jsem se vyjádřil jasně, co na tom může někdo nechápat opravdu nevím.
Tvůj závěr se mi zdá optimální.
To ygg: Paradoxní je, že já jsem o zmiňovaném výkonu nikdy nemluvil, než se tu objevil. Myslím, že na konci druhého cyklu jsem byl schopen lepšího výkonu než na zmiňovaném závodě a to při výrazně nižší bw. Možná pro někoho je dobrý argument nekecal v jednom nekecá v jiném. Pro mě by ale stále byl největší argument: Proč by to dělal?
Vzhledem k tomu jak Turakam tuto diskuzi odstartoval nebudu jediný, komu nezáleží na tom zda něčemu věří, nebo ne. Vše podrobně vysvětluji v odpovědi, kterou adresuji jemu.
Tvá řešení se mi zdají zajímavá, ale já bych se podobný problém napřed pokusil vyřešit optimalizací treninku, kostel snad počká...
Nejen z koho ale i jak, člověk má tendenci opakovat vlastní chyby, ale toto se mi zdá zbytečné.
To Maerlyn0 2: Nezabilo, ale co z toho?
To cohen999 4: Možná v tobě dřímá spisovatelský talent.
To Turakam 3: Tak alespoň na něčem se shodneme.
To seeya: Povzbuzení, uznání i pochlebování se mi občas dostane i mimo tento server. Čas mám, techniku mám, ale důvod ne.
Video bylo v pořádku a některým lidem stačilo i před minulou diskuzí. Jestli nebylo, napiš co je na něm špatného, dálka ničemu nevadí.
To ygg 2: Myslím, že nejsem jediný koho to tu baví:). S názorem na důkazy souhlasím avšak nezávisle na papíru.
To seeya: Bench i přes vzpomínaný štempl a video byl zpochybněn při startu této diskuze. Video jsem sem nebyl povinen dávat žádné,
ale dal jsem sem takové které chtělo vidět nejvíce lidí. Proč bych měl dávat další mi není jasné a minulá debata nedebata např. s tebou je spíše dobrým důvodem proč ho sem nedávat.
To Maerlyn0 3: Jedna věc je natočit si to, druhá dávat to sem.
To Grimley: Nikdy jsem tu nikomu neřekl aby mi do něčeho nekecal, v diskuzi jsem vždy pokračoval ať byla sebeabsurdnější. Není to tak dávno, co jsi měl přijet vážit kotouče. Všechny přítomné jsem si pouze párkrát dovolil požádat o slušnost a vyvárování se OT.
V tomto logu jsem zatím nepředvedl žádný super rychlý běh. Veřejné lynče jsou jistě fajn, tady to bude chtít ještě asi chvilku počkat.
To ygg: Chvilkama baví, ale tato diskuze zatím nic moc:).
To Hulkie: Jsem rád, že mě nebudeš nutit. Škemrání by asi stejně nepomohlo.
Shyb nadhmat 4X3X+52kg
Shyb podhmat 4X3X+52kg
Shyb nadhmat 1X30+10kg
TRX,bosu, břicho, strečing,plavání 50 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
Sice jsem psal, že tenhle log sledovat nebudu, ale musím se přiznat, že jsem neodolal a párkrát nakoukl. A proč by ne, když mi připomíná můj oblíbenej seriál.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
etom
|
Zaslal: út srpen 11, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tento log budu pravděpodobně sledovat pravidelně. Jak kvůli diskusím, tak výkonům.
Ty výkony jsou parádní a ta vražedná kombinace vytrvalostní běh vs. silové věci ala 160kg bench je brutální!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út srpen 11, 2015 10:44 pm Předmět: |
|
|
To Darkkiller: Když odpověď tak odpověď:).
To Madball: Když jsi to psal, sám jsi tomu nevěřil. Jo první díly tohoto seriálu mě taky hodně bavily, ale teď už ani netuším kolik má serií.
To etom: Děkuji za slova uznání, vítej. Doufám, že tě výkony ani diskuze nezklamou.
To Turakam: S první částí nesouhlasím, na druhé jsme se tu přece opakovaně všichni včetně autora shodli, takže nechápu proč je třeba to zdůrazňovat. Čekal bych, že když už něco budeme řešit, bude to sport. Namísto toho zde můžu sledovat konsolidovanost a morální hodnotu tvých příspěvků, argumentační schopnosti, nebo také to, jak rozhoduješ o tom co možné je a co není, což při tvé výkonnosti považuji samozřejmě za obdivuhodné.
Za sedmero horami,za sedmero řekami:
1.fáze
core, strečing 20 minut
2. fáze
BP5X5X140kg
HSPU z deficitu cca 30cm 1X10 k dotlaku chyběl občas skoro kilometr, ale jde mi o spodní fázi, tak to nevadí. Bylo i na víc,ale na konci jsem spadl. Zkusil jsem to protože mi to minule nečekaně dobře šlo.
HSPU z deficitu cca 30cm +3kg 3X3
klik na bradlech +75 kg 3X6
TRX,břicho, gymnastický balon, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 9:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes se poprvé dostávám nad úroveň předchozích cyklů.
1.fáze:
strečing, core 20 minut
2.fáze
Vše šlo hezky, ale u poslední serie jsem několikrát rozhoupal. Došla energie a ztěžklo to.
Shyb nadhmat 4X6+38kg
Shyb podhmat 4X6+38kg
Shyb nadhmat 1X20 +20kg
TRX,švihadlo, bosu, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
Klik na bradlech 5X3 +xkg nebo to bylo lbs, teď nevím.
BP lockout dráha cca 20 cm 3X3X170kg
BP 6X10X125kg
HSPU 3X10
TRX,břicho, gymnastický balon,strečing, plavání 50 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|