|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.7.2015
Dnes ráno další bežecký trening. Přinutil jsem se jít i po včerejšku , ikdyž jsem byl po treningu a odpolední smeně značně přešli, tak jsem šel , i přesto že venku bylo 30stupnu. Rozhodl jsem se pro jeden 5km okruh na prudko, co mi zrovna síli dovolí , sebou jsem nebral ani ortézy, že to na tak krátkou vzdálenost zkusím bez nich. Běh opět za moc nestál, kolena byly v normě, trochu více bolela ale zase jsem měl na nohách volnost, kterou už dlouho nepamatuji.  Utrápil jsem se jedním okruhem do plánovaného času 22min jsem se nevlezl. Udělal jsem dnes 5km = 22,39. Netvrdil jsem, že to pujde jen že se musím snažit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 1:22 pm Předmět: |
|
|
Dne 24.7.2015
Shyby 1x6 klasické, 3x3 biceps
Bench 5x3x87,5kg ,
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x22,5 ,
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x10x10 , 1x7x12,5kg
Tric. Kladka 4x10x42,5kg ,
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 2x7x17,5kg, 2x6x17,5kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 natažené
Celkový čas: 100min
Dnes jsem byl od rána na trening hodně zvědavý. Pořád se mi to kupí fitko - odpolední , včera běh - odpolední , takže jsem dnes naspal opět málo , vylézal s postele rozsekaný a byl jsem zvědavý na co se zmužu. Delší rozcvička než obyvykle, potom velice utrápené shyby. Pak jsem zalehl pod bench s velkou obavou že jsme unevaný nejsem ve formě. Měl jsem dnes obrovské štestí, byl tam muj kolega od druhé serie stál za mnou ani jednou jsem ho nepotřeboval, ikdyž jsem to tlačil jak jen to šlo a 4 a 5 serie byly na hraně, potáhnul jsem uplně sám. Je jasné, že kdyby tam nebyl, tak je tam prázdné fitko a já bych do toho nešel, dal 2-3serie a ubíral váhu.  Takže fantazie a další mě čekala na tlakách na remenou , vubec mě to nečinilo problém a dnes jsme konečně odjel všech 10serii. Potom natlakoval ruce , na závěr pořádné břicho a protažení a odcházel jsem po 100minutách na šatnu. Vinikající trening na to, že jsem ráno snil jen o pokračovaní spánku a ještě na začátku treningu snil o posteli.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Dne 25.7.2015
Dnes po obedě jsem se šel opět trápit , sice bylo pod mráčkem ale horzný dusno, stále 30stupnu. Za celou hodinu co jsem bežel po okruhu, jsem tam nepotkal živou duši.  Dnes jsem tam šel jen s jedním jediným cílem bežet-jít, dokud prostě nepadnu, tak nějak jsem si představoval i 20kol  Opět to težce nevyšlo, ikdyž jsem bežel pomalu, hrozně pomalu tak jsem po 10kolech začínal tuhnout, ozíval se mi lýtkový sval , zkrátka jsem toho po 14kolech nechal. Dnes tedy 14kol (14x900 =12,6km ) Čas 69,39 to jest nějakých 4,58 na jedno kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.7.2015
Dnes ráno další bežecký trening.  Musím se do toho opřít , měl jsem dnes volný den a tak jsem přemýšlel, už včera večer jak sním naložit, napadlo me fitko a kolo , nebo fitko a běh , nebo běh a fitko. Do fitka jsem dnes nešel, potřebuji volnější fitko, mám rád tvrdý trening ne narváno a inprovizaci, tak jsem šel ráno běhat s tím , že pak jdu hned na kolo. Nebral jsem si ani ortézy a zapoměl jsem si i ovázat kotník , dnes poprvé přijemné počasi, občas sluníčko, občas pod mráčkem ale hlavně jen 21stupnu ani nepamatuji, kdy bylo naposled tak fajně.  Jelikož mě to docela šlo i bavilo , lidí bylo taky dost na okruhu tak se to dnes trochu zvrhlo a já udělal 13kol (13x900 =11,7km ) Čas 58,20 to jest nějakých 4,29 na jedno kolo.
Doma jsem jen doplnil tekutiny , popadl kolo a tak jak jsem si slibil ujížděl jsem na otočku k našim. Sice mě to moc netáhlo, nohy byly unavené a nemělo to tu správnou štávu, jakmile jsme dojížděl k našim ,zdálo se mi to málo, tak jsem se ještě udělal malinkatý výlet do nějakého kopečku a místo 60km (30tam a 30zpátky ) dnes tedy 70km na kole.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Dne 28.7.2015
Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Shyby kladka 10x5x65
Veslo 10x5x72,5
Bench 4x5x75 , 2x3x75kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Celkový čas: 90min
Dnes po víkendu jsem se na trening tešil.  Vubec to dnes ale nešlo, delší rozcvička než obvykle, žalostné, utrápený shyby at už klasické nebo bicepsové.  Na kladku a veslo jsem odjel vše co jsem měl ale využíval jsem o hodně víc chatingu než obvykle , i díky tomu mi nejspíš uprostřed vesla ruplo dole v zádech.  Nějak jsem to spitlíkoval, poté bench, tady dnes aspon konečně dokončená 4serie s 5oapkovánímy.  Na závěr nějaké břicho a protažení a odcházel jsem na šatnu. Doma mě ještě začla třeštit hlava s přetaženého treningu. Jsem moc zvědav jak budou ty záda vypadat zítra. P.S. Včera zrušeno i plánované běhání , zničeho nic mě na konci raní šichty chytil kotník a než jsem dojel domu, už jsem pekně kulhal. Dnes když mi ruplo v zádech, mě kotník přestal bolet .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.7.2015
Shyby 1x7 klasické, 3x3 biceps
Bench 1x2x90kg , 1x3 , 2x2x87,5kg ,
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 1x5x25kg , 9x5x22,5 ,
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x10x10 , 1x7x12,5kg
Tric. Kladka 4x10x42,5kg ,
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 3x7x17,5kg, 1x6x17,5kg
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Celkový čas: 100min
Dnes další s treningu, uchazející.  Rozcvička , pak nic moc shyby. Poté bench , dlouho jsem přemýšlel jestli konečně přidat, nebo odjet to vinikající co posledně , rozhodl jsem se přidat. Bohužel 1x3x90kg jsem nepotáhl, musel mi ve třetím opakování pomoct a navíc mě to dost vyštavilo. Takže díky tomu další bench nic moc , šlo to celé do háje.  Vinikající tlaky na ramena. Ke konci pořádné natlakování rukou , v závěru břicho a protažení a odcházel jsem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
Je to přes dva tejdny co jsem tu nic nenapsal  , nebyl jsem na dovolené , jen jsem byl hrozně naštvanej , slušně řečeno. Co se tedy stalo : Na konci července jsem měl formu jakou jsem troufám si říct snad ještě nikdy neměl po cvičební stránce fantastickou, solidně naježděno na kole, kde mě to také bavilo a že ten běh pokulhával čer to vem. Jenže když se budují stále vetší a vetší váhy nese to sebou riziko a to se stalo i my. V prvních dnech to začlo nevině při vstavání ze sedu mě lehce bolela levá pulka zadku. Jenže během pár dnu to vyustilo ve velký problém , navštívil jsem dva doktory , obvodního, neurologa a dozveděl jsem se výsledky. Jedná se o nějaké přetížení zad , ikdyž mě záda jako takové nebolí ale zdá se, že jsem stále více a více přetahoval spodky až to vyustilo v tenhle problém, limituje mě levé háždě a zasahuje to pod zadkem do zadni strany stehna. Musím říct že skoro na 14dnu šlo vše do ..... háje. Lečba : Podle doktoru by to mohlo odeznít samo , prej se stím stejně nedá moc dělat, záda více šetřit, méně zatežovat , zkusit plavaní. Zatím teda žádný viditelný rozdíl nepocituji ale to je bohužel běh na dlouhou trat.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 5:20 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.8.2015
Ještě dodatečně se 14dením zpoždením. Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten měsíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná 81,5kg Zmenil se tento mesíc jen muj udaj staří z 29 jsem se přehoupl na 30let.
Co říci k sportovnímu měsíci červenec. Pokud jde o fitnes byl jsem cvičit 12x , Co k tomu říct dřel jsem už od června formu, červenec byl po cvičební stránce fantastický. Troufám si říct že jsem opravdu zažil jeden s nejlepších měsícu dřel jsem na sobě. Pokud jde o kolo byl jsem na něm 5x , to číslo mi stále připomíná jak jsem ho loni kupoval se slovy, sice na něj za rok sednu 5x ale to nevadí.  Ted mám na pět projížděk uctihodných 335km. Měl jsem i takové projíždky jako je 98 a 107km.  Pokud jde o běh byl jsem 7x což není moc, když jsem se začínal připravovat na blížící se pulmaraton ale když si vemu jaké počasí ten mesíc bylo, teploty stále 30+ , svoje problémy s koleny a nechutí tak jsem rád i za to málo.
Fitness: 12x , Běh: 7x ( 68,2km) , Kolo: 5x (335km)
Věk: 30let
Výška:187cm
Váha: 81,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
Dne 14 a 17.8.2015
Byl jsem tento měsíc už znovu dvakrát cvičit. Nebudu tu psát o co šlo, ty treningy neměli grády, pulku cviku nemohu, neznám jediný cvik na břicho, který bych zvládl. Dokonce i přitahy nohou ve visu mě limituji o sklapkách bych nemluvil. Kvuli nepřetežováním zádum jen slabá váha na kladce a na veslu. Snažil jsem se protrápit na shybych at už takových nebo makových , na benchy , a biceps triceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.8.2015
Jsem byl také tento měsíc poprvé na kole.  Jenom cesta k našim na dvě zrzavé chlazené.  a zpátky. K našim jsem jel pomaličku krokem, netlačil jsem na pilu, šetřil se i stehno.  Zpátky už jsem ale jel jako bych to kolo ukradl, zpátky jezdím vždy agresivně  Bylo mi to skrátka jedno, jestli mě něco bolí nebo co bude večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.8.2015
Dnes jsem začal opět běhat , poslední běh tu mám tři týdny zpátky. Do závodu přesně odedneška chybí 21dnu , tři týdny. Pořád nevím jestli pobežím , jak na tom budu. Je už jasné, že se budu rozhodovat pár dnu před závodem , možná ani ne pár ale den dva.  Vzdal jsem se všech naději na dobrý výsledek , jestli pujdu tak jen s cílem ten závod přežít.  I přes včechna překážky , záda , nohy, kolena , kondice.  Dnes jsem tedy šel běhat s cílem pomalu ale dlouho, byl jsem zvědavý jak to po takové pauze pujde. Po prvním doteku s povrchem , podotýkám zustal jsem na lesních kolečkách , měkký povrch. Jsem byl v šoku asi 2km mi trvalo než si kolena na ten pohyb zvykli, já měl skoro strach, že se mi podlomí koleno a já se zbortím jak domeček s karet.  Ušmudlal jsem 6kol jen díky tomu, že jsem se pověsil za jednoho staršího pána a držel se ho stále nadohled měl naskok asi 100metru a já tenhle náskok stahoval asi 4kola. Když odpadl velice rychle jsem odppadl i já , ztratil jsem zájem, chut a po 6kolech toho nechal. 6kol (6x900 =5,4km ) Čas 27,47 to jest nějakých 4,38 na jedno kolo. Ale já nebyl rozhodnutý jít tam dnes jen kvuli pulhodinovému slabému běhu a tak jsem po vydýchaní asi 5min to rozběhl podruhé. 4kola (4x900 =3,6km ) Čas 19,40 to jest nějakých 4,55 na jedno kolo. Urazil jsem tedy dnes 9km vzdálenost , sice na dvakrát s přestávkou, sice s mizerným celkovým pruměrem na kolo 4,45 .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.8.2015
Dnes po obedě další bežecký trening , neni čas není čas. Pokud je nějaká šance stát na startu musím za ní jít. Proto dnes další s velice utrápených běhu , tentokrát už klasicky po tvrdém povrchu. (asfalt , pevná lesní cesta) Bohužel na mém 5km okruhu prováděli nějaké stavebni práce, takže tam byla uzavírka , tudíš jsem dnes bežel kam mě oči vedli. Nebral jsem dnes opět ani omotávku na kotník ani ortézy . Běh byl přišerný, utrápený po 20minutách jsem viděl andělíčky ale vydržel jsem to 48,40 . Za tu dobu jsem urazil , troufám si říct cca 9km.  Měl jsem toho plné kecky, takže jsem skončil ale byl jsem spokojený po raním bazenu toho bylo až až ale k tomu se dostanu.
P.S. Na radu lekařu jsem byl dnes i na bazéně kvuli protáhnutí těch svých mizerných zad. Uplaval jsem dnes 1,8km , ne naráz. Udělal jsem 1000metru , 3-5min spočíval, protáhl se. Uplaval jsem 500metru a opakoval stejný postup 3-5min spočívání a protahovaní. Uplaval jsem 300metru a šel jsem domu. Celkově jsem byl ve vodě asi 80min plavu pomalu a umím jen prsa. Ale bylo to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
Dne 19.8.2015
Dnes po obedě další bežecký trening , dochází mi čas , už prostě není na vybranou jestli se mi chce, jestli mě bolí nohy.  Dnes další s bežeckých treningu po tvrdém povrchu, tam kam mě oči povedou. Dnes jen s tím rozdílem, že jsem si omotal kotník , po včerejšku trošku zlobí.  Dnes jsem chtěl bežet zhruba stejný čas , zhruba 10km. I přes to, že jsem se na to chtěl po 10minutách vykašlat s tím, že mě to nebaví, jsem to dokázal. Pořád jsem si v hlavě opakoval, když se na to dneska vykašleš pujdeš sem i zítra, když to dneska vydržíš, dáš si zítra volno.  Takže jsem se tím opět dnes velice protrápil, 20minut s toho mě píchalo v boku a ne a ne to přestat. Dnes jsem vydržel bežet 58,33min , což by odpovídalo cca 11km .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 1:37 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.8.2015
Dnes ráno další fitnes trening. No treningem bych to nenazíval, spíše další velice nudná a ubohá protahovačka se spoustou omezení. Dnes mě to ani vubec nebavilo , mělo to jen jednu vyhodu, byl jsem tam uplně sám. Tak jsem cvičil, o přestávkách koukal s okna. Prostě jsem zabíjel čas a trochu se protáhl.  Dokonce jsem si na záda donesl i opasek ale cvičí se mi v tom huře, než bez něj, takže záda opět jen na shybech co se do mě vlezlo .  Nějký bench a ruky na závěr měli docela štávu. Než se dám do kupy, zapomenu jak se cvičí břicho.
Po obedě a na večer jsem opět vyrazil na bazének , říkám si mám dovču pohyb mi neublíží , nebudeš sedět doma.  Doktor nakázal. Uplaval jsem dnes 1,8km , ne naráz. Udělal jsem 1000metru , 3-5min spočíval, protáhl se. Uplaval jsem 500metru a opakoval stejný postup 3-5min spočívání a protahovaní. Uplaval jsem 300metru a šel jsem domu. Celkově jsem byl ve vodě asi 80min plavu pomalu a umím jen prsa. Opět jsem byl velice spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
Dne 21.8.2015
Dnes ráno další bežecký trening. Zbívá mi 15dnu není čas.  Dnes jsem se rozhodl i přesto, že závod bude na tvrdém povrchu , zustat na svých lesních kolečkách . CHtěl jsem mít něco, kde budu vedět kolik jsem toho na konci uběhl, moc si trochu hlídat čas a mít přehled.  šel jsem tam ale s jediným cílem padnou vysilením, žádné vzdávaní po 6kolech.  Dnes jsem tedy udělal 16kol (16x900 =14,4km ) Čas 81,05 to jest nějakých 5,04 na jedno kolo. Na začátku to vypadalo dobře, poznal jsem rozdíl být jen po snídani a ne i po obedě. Měl jsem v 8ráno snídaní a po 10h už jsem klusal po okruhu. Prvních pár kol dobrý , pak začli zlobit kolena a kotníky. Po 12kolech už jsem pletl nohama.  Končil jsem po 16kolech ne kvuli fizičce , ikdyž jsem byl nadně ale kvuli nohám už mě dost boleli , dokonce i pravý stehení sval byl každým krokem cítit.  Ale jsem za dnešek nadmíru spokojený., ikdyž na tuhle vzdálenost by to chtělo tak 75min.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|