|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dejv1
|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
Celý den se mi zdálo, že mi horko vezme hodně síly, ale v posce to šlo.
Shyb nadhmat 4X10X+28kg
Shyb podhmat 4X10X+28kg
TRX,břicho, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dejv1
|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
Pátý týden se povedl. Zpomalení růstu vah na cílových cvicích přineslo více energie např. pro HSPU z deficitu, z čehož mám radost. Pád při pokusu o hodně opakování mrzí, když se bude dařit asi mi to nedá a zkusím to znovu. Závěr týdne byl hodně společenský, ale jídlo a spánek jsem celkem zvládl. Další týdny budou vlivem externích faktorů nejspíš časově na hranici zvládnutelnosti, ale věřím, že to půjde. Důležité je udržet spánek a jídlo. Doufám, že brzy zautočím na shybovací cíl.
Včera:
Střízlivěcí klus, lesní cesty 30-40 minut. přes den koupání apod.
dnes
Trošku malátnej, ale še ok.
BP 5X3X147,5kg Občas drcnu do stojanu, ležím moc blízko.
Tlaky JČ na šikmé lavici 1X cca 6X60 kg V každé ruce 2 jednoručky, koordinace nakladačů šla celkem hladce, akorát to úplně symetrické nebylo, tak jsem to nehnal do extrému. Síla byla.
HSPU z deficitu cca 30cm + 5kg 3X4 zase spokojenost
klik na bradlech +80 kg 3X6
strečing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
Bosu, švihadlo, stínování, strečing 40 minut
2.fáze
Shyb nadhmat 4X3+54kg
Shyb podhmat 4X3+54kg
Shyb nadhmat 1X30+12kg
břicho, TRX, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út srpen 18, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
Bosu, gymnastický balon, core, strečing 50 minut
2.fáze
BP6X5X142,5kg Každé drbnutí do stojanu mi připadá jako opakování navíc
HSPU z deficitu cca 20cm + 6kg 3X5 padání a ještě k tomu to bylo nečekaně těžký
klik na bradlech +70 kg 3X10
TRX,švihadlo,dřepy, gymnastický balon, strečing 30 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st srpen 19, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
Dnes to nešlo, začátek byl v pohodě, ale pak na mě asi dolehla únava z víkendu. Taky asi neprospěl nezvyklý čas cvičení - dopoledne. Poslední serie byla taková kopací tragedie...
Shyb nadhmat 4X6+40kg
Shyb podhmat 4X6+40kg
Shyb nadhmat 1X20 +24kg
gymnastický balon, TRX, core, strečing 25 minut
2.fáze
stěhovací práce- objemné skříně
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
Už druhý den nejsem spokojen s břichem, není to ono. Nezvládám proto jíst jak bych měl.
1.fáze
stěhovací práce- objemné skříně
2.fáze
strečing core 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
BP 12X10X130kg
ramena stroj 3X12X cosi přes kladku
kladka na triceps 3X12X cosi přes kladku
hrudnik stroj 3X12X cosi přes kladku
břicho, core, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 7:56 pm Předmět: |
|
|
10 x 10 x 100 je skvelá méta, ale 10 x 10 x 130 je masaker, neviem...to ozaj? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
12 sérií po 10 se 130kg ..to mi hlava nebere, mazec..to jsem snad viděl jen Drapera jezdívat podobné masakry
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
Tak pochopitelne. Za taketo vykony by sa nemusel hanbit ani Jara Cimrman :DD
| citace: | Nikdo z našich sportovních historiků se např. nezmiňuje o Cimrmanově účasti na olympijských hrách. A přitom se přihlásil již na 2. olympiádu v Paříži r. 1900 jako skokan, sprinter, diskař, vzpěrač a maratónec. V poslední chvíli však onemocněl zánětem žil, zánětem středního ucha , zánětem slepého střeva a zánětem plic, a tak sledoval olympijské soutěže jen jako velmi zanícený divák.
|
viac o cimrmanovych sportovych uspechoch tu:
http://eldar.cz/cimrman/cimr_spor.htm
p.s. nemyslim to v zlom dave :D Peace V _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | 12 sérií po 10 se 130kg ..to mi hlava nebere, mazec..to jsem snad viděl jen Drapera jezdívat podobné masakry |
hej, kedy? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 10:39 pm Předmět: |
|
|
Zitra to najdu v jeho lozich, co tu má.... Když cvičil doma jak byl omezen kotouci a jezdil stovky kliku, tak v době to jezdil dost podobne, dohledam to zitra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Zitra to najdu v jeho lozich, co tu má.... Když cvičil doma jak byl omezen kotouci a jezdil stovky kliku, tak v době to jezdil dost podobne, dohledam to zitra. |
Áno, dohľadaj, ale nie mŕtvolu, ale benč ok a nezabúdaj tu Dejv má okolo 80kg+, Drap je tak o 30+ kíl ťažší heh
Úprimne, neviem, či sa v ČR/SR nájde 10 ľudí, čo dajú benč 130 x 10 x 12 naturálne, ak vôbec nejaký vážiaci 80kg+. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 11:48 pm Předmět: |
|
|
Já tohle zkoušel,při váze 84 kg.Dal jsem pouze 7x10x100kg. (cíl byl 10x10x100kg)Pak jsem vyzkoušel 10x10xBW a měl jsem to akorát
Jinak ,
jestli naturálně tak smekám....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|