|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 11:51 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Irminsul napsal: | Já tohle zkoušel,při váze 84 kg.Dal jsem pouze 7x10x100kg. (cíl byl 10x10x100kg)Pak jsem vyzkoušel 10x10xBW a měl jsem to akorát
Jinak ,
jestli naturálně tak smekám.... |
Nepleť sem váhu 100kg, bavíme sa o 130kg na 80kg+ kilového borca v dvanástich sériách po 10... |
Jistě,umím číst,proto,jak jsme psal,je to obdivuhodné..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 5:28 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Mravenec1 napsal: | | Zitra to najdu v jeho lozich, co tu má.... Když cvičil doma jak byl omezen kotouci a jezdil stovky kliku, tak v době to jezdil dost podobne, dohledam to zitra. |
Áno, dohľadaj, ale nie mŕtvolu, ale benč ok a nezabúdaj tu Dejv má okolo 80kg+, Drap je tak o 30+ kíl ťažší heh
Úprimne, neviem, či sa v ČR/SR nájde 10 ľudí, čo dajú benč 130 x 10 x 12 naturálne, ak vôbec nejaký vážiaci 80kg+. |
Já myslel mrtvolu, tu bych našel podobnou. Benč draper s takovou vahou nejezdil....takže benče neexisují, existuje jen MT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 6:37 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Turakam napsal: | | Mravenec1 napsal: | | Zitra to najdu v jeho lozich, co tu má.... Když cvičil doma jak byl omezen kotouci a jezdil stovky kliku, tak v době to jezdil dost podobne, dohledam to zitra. |
Áno, dohľadaj, ale nie mŕtvolu, ale benč ok a nezabúdaj tu Dejv má okolo 80kg+, Drap je tak o 30+ kíl ťažší heh
Úprimne, neviem, či sa v ČR/SR nájde 10 ľudí, čo dajú benč 130 x 10 x 12 naturálne, ak vôbec nejaký vážiaci 80kg+. |
Já myslel mrtvolu, tu bych našel podobnou. Benč draper s takovou vahou nejezdil....takže benče neexisují, existuje jen MT. |
to však s týmto nemá spoločné zhola nič _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 8:19 am Předmět: |
|
|
To je cisty masakr mit takovy objem natrenovany tohle by neodcvicili borci co zvedaji i klidne 180kg na benc _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| citace: |
To je cisty masakr mit takovy objem natrenovany tohle by neodcvicili borci co zvedaji i klidne 180kg na benc
|
To by teda neodcvičili, máš pravdu. Protože pokud Dejv1 dá 10x12 se 130, určitě by mu nedělalo problém dát v jedné sérii 16 opakování se 130. A pro 16 opakování se 130 je teoretický maximální výkon 200kg, počítáno podle vzorečku uveřejněného v MaF. (Nevím ve kterém čísle, ale vzoreček je (Váha činky x počet opakování v jedné sérii x 0,0333) + váha činky = maximální teoretický výkon Takže pro tento případ je to 130x16x0,0333 + 130, což dá 199kg. A i když je takové počítání vždy jen přibližný odhad, za sebe musím říct že poměrně přesný. A tyhle výkony, to už jsou evropské parametry _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
Solferino-vzorec
mně ten vzorec sedí..zajimavé je to, že to funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | | citace: |
To je cisty masakr mit takovy objem natrenovany tohle by neodcvicili borci co zvedaji i klidne 180kg na benc
|
To by teda neodcvičili, máš pravdu. Protože pokud Dejv1 dá 10x12 se 130, určitě by mu nedělalo problém dát v jedné sérii 16 opakování se 130. A pro 16 opakování se 130 je teoretický maximální výkon 200kg, počítáno podle vzorečku uveřejněného v MaF. (Nevím ve kterém čísle, ale vzoreček je (Váha činky x počet opakování v jedné sérii x 0,0333) + váha činky = maximální teoretický výkon Takže pro tento případ je to 130x16x0,0333 + 130, což dá 199kg. A i když je takové počítání vždy jen přibližný odhad, za sebe musím říct že poměrně přesný. A tyhle výkony, to už jsou evropské parametry |
Tyhle vzorce jsou použitelné s přimhouřenými oky na maximálně deset opakování, takže ne. Navíc nejlepší výsledek dostaneš když počítáš s maximálkou pro tři, a i tak tam bývá rozptyl i deset kilo, vzorec od vzorce.
http://www.shapesense.com/fitness-exercise/calculators/1rm-calculator.aspx
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: so srpen 22, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
když pohádky, tak Andersena... nebo Pixar :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
12x10x130kg na bench je dost sileny vykon , ale tentokrat uz mu to verim. Dejv je je proste talent a vyjimka, mozna jeden z milionu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so srpen 22, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: |
To by teda neodcvičili, máš pravdu. Protože pokud Dejv1 dá 10x12 se 130, určitě by mu nedělalo problém dát v jedné sérii 16 opakování se 130 . |
1) všechny vzorce mají jedno společné, jsou v reálu na prd. Vždy se najde někdo na koho sedí, a taky se najde někdo, na koho ani omylem.
2) s tou určitostí bych tady byl velmi skeptický, resp. třeba u mne by to rozhodně nefungovalo.
Jinak koukám, že tu bude zase akorát tak zasraných pár stran v logu a prd z toho:-).
Mějte váhu jako má Dejv, dejte PROKAZATELNĚ co on na Podoláku, nebo víc;-PPP, a pak řešte co je a co není možné. Jinak to bude zase jen přehlídka frustrace. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
Za ten flame si může Dejv sám. Mám pocit, že se chce za každou cenu odlišovat a je rád středem pozornosti. Ty jeho odpovědi to jen potvrzují.
Kdyby mu to vadilo, tak už sem dávno postne video a tuhle nesmyslnou diskuzi ukončí. Já mu ty výkony docela i věřím, blázen je na to dost velkej.
Dejv: O video jsem Tě poprosil, tak bys už sem něco mohl dát. Sám si někde myslím psal, že ti to OT tady vadí. Jedno video by to vyřešilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so srpen 22, 2015 10:50 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji za projevený zájem o můj log. Vše jsem si přečetl, ale z časových důvodů zareaguji nejdřív zítra a dost možná později.
shyby 4 superserie 20 nadhmat plus 15 podhmat pak nějaké techničtější věci na hrazdě, moc to nešlo.
strečing 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|