|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
13 srpna
PUSH PRESS - 5x50, 3x60, 3x70, 1x80, 3x70, 2x5 s 50kg
nácvik PISTOLS - DOSEDY VYŠŠÍ - 5x
superset BENČ - 10x50, 10x60, 10x70, 10x80, 10x90
EMOM 8 rounds:
12 VÝSKOKŮ s 20kg na zádech
FACE PULLS - 6x15
superset s BŘICHO - 4x15
Push Press 80kg strop. Rezerva tak 2kg max. Trénink boží. Hecovali jsme se a mělo to grády. Teď jsem šel 4 dny v kuse, takže zítra volno. Ani se mi nechce, ale nechám to odpočinout.
Momentka z tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
15 srpna
rano:
POVERCLEAN - 5x50, 5x60, 2x80, 0x95, 2x5 s 60
HANG PORVERCLEAN - 3x12 s 40kg
návik PISTOLS hluboke dosedy - 5x2
superset HRAZDA SIROKY PARALELNI UCHOP - 10-10-10-8-8
TRICEPS 5X
superset ZADKY RAMEN - 5x
PLANK - TABATA 9 rounds PR
vecer:
500 metru rozklus
ABECEDA
4x150 metrů SPRINT s 15kg tahacem do kopce 75 a 75 metru z kopce
1000 metru doklus
rano- PC - hecovacka na devadesat pet. nevyslo .o) spís to byla sranda .o)
Plank je furt slabota, ale lepsi se. Mam radost. Jinak hecovacka tricak a zadni delty. Mnam.
vecer- ty tahace jsou brutal. ctyri serky a stehna mam na maderu... bozi...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
16 srpna
VÝSKOKY NA LAVIČKU - 4x10
DOSEDY NA LAVIČKU - 5x5 s 100kg
TABATA 16 ROUNDS (4 STANOVIŠTĚ x 4 kola):
HSPU
DEADLIFT 50KG
SQUATS
PLANK
BŘICHO - MODLENÍ
superset BICEPS S KOTOUČEM
Nohy a core slabé. Tabata ušla. HSPU těžké, takže jsem pak už byl jenom ve stojce s opřenýma nohama. Dneska lehký trénink což po včerejší dvoufázi bodlo. Cítím koleno...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
17 srpna
MILITARY PRESS - 3x8 s 50
ZADNÍ DELTY - 3x10
1,500 Rep WOD: 10 rounds of:
100 jump ropes
10 burpees
10 situps
10 pushups
10 squats
10 pullups
(36:20)
Pěknej WOD. Jsem i spokojenej s časem. Krásný to bylo. Snažil jsem se jet opáčka pěkně. Zádné šizení a poloviční opáčka. U sedmého kola se mi lehce hýbal žaludek a protestoval, ale na konci se to srovnalo a ted jsem po pár hodinách příjemně unavenej. Občas tam budu posílat takovouhle prasárničku abych byl všestranější a před vánoci pak 500 challenge...Zítra volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
18 srpna volno, 19 srpna - trénink
mobilita + L-SIT
HANG POVERCLEAN - 5x40, 5x50, 3x55, 3x60, 3x65
POVERCLEAN - 3x3 s 65
nácvik PISTOLS HLUBOK DOSEDY - 3-3-2-2
EMOM: 6 rounds sudá a lichá
5 THRUSTERS 40 KG
5 ONE ARM KTB. THRUSTERS 24KG
EMOM: 5 ROUNDS
20 KTB SWING
U PC jsem měl pocit, že z dálky cítím náznak dynamiky...
Jinak dnes lehčeji. Nácvik Pistols-boží! Mám pocit, že jsem prolomil nějakou bariéru nebo co, protože se mi poprvé povedlo se v pistoli dostat dolu (dříve jsem se sekl veprostřed a tělo mě dál nepustilo jinak bych upadl). Sice dole mě nepustí dál mobilita (druhou nohou se dotknu země-což nesmim) a asi i síla, ale je to ohromný zlepšení a mám z toho radost. Už to klepe na vrata...
Emomy do pohody. Thrustery musím začít lehčeji kvuli zápěstím. Aby si zvykly. Swingy boží jako vždy.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
Pekne _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
21 volno, 22 trénink - váha 87kg
mobilita + L-SIT
nácvik PISTOLS - 6x2 hluboké dosedy
MILITARY PRESS - 5x50, 4x4 s 60, 20x40kg
TRIPLE TABATA - 2 minuty pauza po jedné tabatě (dohromady teda 24 kol):
ŠVIHADLO
DEADLIFT 70 KG
SIT - UPS
FRONT SQUAT - 30KG
BURPEES
BOX JUMP 50-60cm
PULL UPS
DIPS
ZADNÍ DELTY - 4x
superset s TRICEPS
Příjemnej lehčí trénink.
23 srpna
mobilita + L-SIT
POVERCLEAN - 5x50, 4x4 s 70kg
nácvik TRH - pár lehčích sérek
BENČ LADDER 10 REPS - 50-60-70-80-90 (pauza než odjede sparing cca 1min.)
10 BOX JUMP
5 TOES TO BAR
VÝKLUS 2 KM
Opět příjemný a těžký tak akorát. Trochu jsem za poslední dobu vyrostl a i 2kg přibral. Z povercleanů mám lepší a lepší pocit.
Trh-tohle byla ta varianta jak jdete skoro až nahoru a nepřidřepnete si (nevim jak se jmenuje) na ten pravej, kterej je potřeba pro Crossfit budu potřebovat vzpěrače, kterej to fakt umí. Možná ho i seženem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
24 volno, 25. 8. trénink
warm up ŠVÍHADLO
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 7x, 7x22, 7x37, 7x22, 7x22 kg
nácvik PISTOLS - 5X
ONE ARM PUSH UP - 4, 12 (NA OBĚ RUCE PR ), 5
2x swingy a goblety
Asi málo cukrů. Bez energie, chutě. Mrtvola. Tak aspoň lehce. Už dávno jsem se naučil naslouchat svému tělu a když řekne lehce, tak dám lehce. Nicméně i tak jsem odjel aspon základ.
Kliky na jedné ruce jsou zvláštní věc. Na to že je skoro necvičim tak jdou nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
26.8. trénink
WOD FRAN:
21-15-9 THRUSTERS 45kg, PULL UPS
KLOKOV PRESS - 3x6 s 45
STŘEDY RAMEN - 3x
BŘICHO - 3x
Dneska jsem pomáhat kolegovi co vykysnul v praze, protože mu umřela baterka u auta. Proběhlo tahání lanem, zkoušení rotzláčení auto na auto a vrátil jsem se v půl desáté večer. Nechtělo se mi cvičit, ale šel jsem. Zkusil jsem WOD FRAN - dal jsem do něj všechno, ale jelikož jsem měl umírající mobil, tak sem si nevšiml, že mi u toho chcípl :o)))
Pak už jen lehce vyzkoušení Klokov Press, což jsem nikdy nejel. Výživné, ale měl sem ramena napadrť z Fran. Shyby tam nebyly těžké, ale Thrustery mě skoro zabili...
Zítra zase volno. Dva lehčí tréninky za sebou. Aspoň budu pěkně zregenerovanej. Po třech měsících mám zase protein, tak schválně jestli to poznám :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
děláš i někdy pistole s protizávažím v napnutých rukou? já ted nemám moc čas cvičit ale občas vemu na stavbě do ruky nějakou cihlu nebo šutr a udělám si jednu pistoli pro radost
myslim, že tudy by cesta k regulerní pistoli mohla taky vést, takže kdyby jsi to vyzkoušel, jestli to opravdu funguje (abych tím neztrácel čas), tak bych ti byl velice vděčný _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 5:59 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | děláš i někdy pistole s protizávažím v napnutých rukou? já ted nemám moc čas cvičit ale občas vemu na stavbě do ruky nějakou cihlu nebo šutr a udělám si jednu pistoli pro radost
myslim, že tudy by cesta k regulerní pistoli mohla taky vést, takže kdyby jsi to vyzkoušel, jestli to opravdu funguje (abych tím neztrácel čas), tak bych ti byl velice vděčný | Sranda je, že jsem na to včera zrovna myslel :o) Nicméně nějakym způsobem nějaký moje svaly musej být totálně v pytli když nejsem stále schopen dřep na jedné noze udělat, ale progress je znát a blížím se (i to cítím když jdu dolu), ale jak podotknul cohen tak je často dělám jen 2xtýdně a bylo by potřeba 4x.
PS: já na stavbě občas dělal HSPU
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Cmeni napsal: | děláš i někdy pistole s protizávažím v napnutých rukou? já ted nemám moc čas cvičit ale občas vemu na stavbě do ruky nějakou cihlu nebo šutr a udělám si jednu pistoli pro radost
myslim, že tudy by cesta k regulerní pistoli mohla taky vést, takže kdyby jsi to vyzkoušel, jestli to opravdu funguje (abych tím neztrácel čas), tak bych ti byl velice vděčný | Sranda je, že jsem na to včera zrovna myslel :o) Nicméně nějakym způsobem nějaký moje svaly musej být totálně v pytli když nejsem stále schopen dřep na jedné noze udělat, ale progress je znát a blížím se (i to cítím když jdu dolu), ale jak podotknul cohen tak je často dělám jen 2xtýdně a bylo by potřeba 4x.
PS: já na stavbě občas dělal HSPU |
cmeni: Jasne, zavazie v rukach pomaha udrzat lepsiu stabilitu, ja pistolujem s dvoma 1,5L flasami s vodou, resp. 5kg kotucom, 8kg KB...
david: a kde je konkretne problem?
Linky na videjka s "trikmi" na zlepsenie pistole
http://xman.idnes.cz/klik-na-jedne-noze-skola-sily-di2-/xman-adrenalin.aspx?c=A150616_084045_xman-adrenalin_fro
http://xman.idnes.cz/skola-sily-drep-na-jedne-noze-di2-/xman-adrenalin.aspx?c=A150716_181253_xman-adrenalin_fro _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
28.8. trénink
mobilita a L-SIT
NÁCVIK PISTOLS - 3X2
PISTOLS S PROTIZÁVAŽÍM - 1, 1
PISTOLS SQUAT - 1,1 MEGA PR!!!!!
POVERCLEAN - 5x50, 4x60, 4x70, 3x80, 1x90, 4x70
WOD FRAN:
21-15-9 THRUSTERS 50kg, PULL UPS
(11:00)
SIT-UPS - 4x
Takže dneska průlom. První pokus s protizávažím. Dole padám dozadu nebo me to tahne na spicku, ale jinak je to silove strasne jednouchy. Na treti pokus jsem zahodil protizávaží a byly tam první pistolky. Problémy s rovnováhou a přepadávání dozadu, ale silově sranda. Překvapení roku! Spokojenost. Díky za tipy! Tedka musim zamakat asi na mobilite a na tom, abych neprepadaval dozaadu, coz neni úplne easy. Tri mesice driny a je to doma...Nejake tipy jak neprepadavat dozadu a nejit na spicku? Co protáhnout a tak?
Fran: omylem jsem prihodil 5 kg. Origos je s 45 a bylo to tezky jak hovado. Ve stredu jsem to mel urcite tak o půl hodiny rychlejsi
Krásnej trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|