Nechci být otrokem jídla!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nechci být otrokem jídla!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nechci být otrokem jídla!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirdano

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pánové..já sem pod vlivem plamenné konverzace v threadu prasečák udělal prasečák a sežral sem toho tolik, že pak už sem jen ležel a chtěl sem umřít :D zároveň sem se utvrdil v názoru že je to na houby a budu dávat jen občas "cheat meal"
jinak docela čučim že tolik lidí s běžným jídelníčkem trpělo/trpí nadýmáním, na tom už něco bude
Enn

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co za jidlo vlastne jite pri LF, nebo jake by se melo jist? Dostat do sebe 1500kcal v jednom jidle z napr. ryze, kurete a zeleniny je... problamaticke. Takze jak se tohle resi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chippie

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jím uplně normální jídla, akorát se prostě moc nebojím jíst trochu tuků. Takže kuře jsem trochu omezil. Pokud maso, tak hovězí nebo vepřové, tuňák v oleji. Občas vločky nebo nějaký chleba s máslem a šunkou a eidamem.

Zrvona nedávno jsem si jen tak ze zaímavosti přesně vážil a spočítal jaký energetický obsah mají vločky, jak si je dělám (130g vloček, 170g jogurtu bílého, 1 banán,1 jablko, sušené ovoce).

Výsledek:
energie 3 711kJ
bílkoviny 28,55g
sacharidy 158,46g
tuky 15,68g

Myslím, že je to celkem slušné na to, že jsem tam nedal žádné burákové máslo nebo protein.
DeathFish

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2015 5:29 pm    Předmět: ? Odpovědět s citátem

zdravim ... chapu to teda tak ze bych 16/8 nastavil ze bych zacal v 11 obedem a skoncil kolem 19

TZN bych dal v 11 obed maso veprove /hovezi +125g ryze zelenina
14 vejce , sunka, tunak.sardinky,tvaroh+zelenina ovoce pecivo ( samozrejme neco stoho nakombinovat )
16 30 trenal BCAA + malta
17 30 po treningac protein+malta
18 30 maso + zelenina ,brambory ,semolinove testoviny zelenina

chapu to tedy dobre ?? a v tech 3 pevnych jidlech a potreningaci bych prija kolem 2900-3000kcal muze byt??

a jak rano resite kdyz zacnete treba az obedem rani kafe :) ja si rad dam rano kafe ale na lacno mi to prijde pro zaludek celkem hardcore.. DIKY za postrehy
nocomply

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2015 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jestli si cetl tohle http://kulturistika.ronnie.cz/c-14535-mytus-o-strave-ii-objemovy-jidelnicek.html jinak ja to vidim na sobe asi takhle, daval jsem 3500kcal abych pribral, jo ja pribiral a rychle, zmohutnel jsem, ale zalil jsem se tukem a hlavne boky a spodek bricha...ted me to trochu sere :DDD ale furt lepsi nez bejt chcipak, ale treba otom aby si pribral svaly tak ze musis prijmout pookud ses ektomorf tak hodne sacharidu a bla bla bla...Grznar ikdyz je takovej jakej je tak rika, ze cukry jsou jed, ze denne maximalne tak 200g sachru ikdyz vazis 60 nebo 100g protoze hlavni pro rust svalu je bilkovina, pokud ji telo ma sval roste, takze kdyz budu zrat 3500kcal tak priberu treba 4kila za mesic ale hodne tuku a akdyz budu treba jenom 2000kcal tak priberu pul kila za mesic ale bude to svalovina.......ja nevim, ale chapu to dobre???a nebo kdyz budu mit vetsi vydej nez prijem ale budu tam mit denne 2g bilkovin tak ty svaly proste porostou? todle bych potreboval osvětlit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DeathFish

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-14535-mytus-o-strave-ii-objemovy-jidelnicek.html?kde=clanek&id_clanku=14535#120257

DObra souhlasi bych stim ze konzumovat 6-8 jidel dene je kokotina...vedu to takhle dlouho a akorad mi prijde ze se proste zajebavas zradlem pak spis 6-8 hod a zase zeres zaludek vlastne nepracuje takove 4 hodky denne a dalsich 20 jede na 100 % cele roky? ok

pisou tam 3 jidla denne + neky koktejl ok SEM STIM UZ NESNASIM KAZDE dve pul hodky zrat a cpat se k prasknuti ....

a ikdyz sem ted par dni skousel 16/8 tak si rano odpocinu (zaludek) ale pak zase behem 8 hodin do sebe nahazet kolem 3000 KCAL je taky masakr ty porce sou proste OBROVSKE moc vseho naraz tezko zaludek potravi naraz 150 sachru 50 bilkovin a 30 tuku

otazka tedy zni http://kulturistika.ronnie.cz/c-14535-mytus-o-strave-ii-objemovy-jidelnicek.html?kde=clanek&id_clanku=14535#120257 podle tohoto clanku
3 jidla denne nejaky koktejl ?? OK ale zase sme u toho ze musis dodrzet 3000 KCAl o kterych vim ze mam prijmat z inbody i z jidelnicku co mam od trenera . takze to stene budou giga porce a hovno potravis..
haino

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1500 kcal v jednom jídle je úplně normální dávka, kterou v pohodě strávíš.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale hovno prosim tě, tělo se i dokáže zvyknout na všelicos. Fakt bych se nebál, že něco "nestihneš" strávit. To, že tělo nedokáže strávit víc jak 30g bílkovin v jedné porci je mýtus, kterej platí maximálně tak když jíš jak dement 10x denně.
DeathFish

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

to jako fatk?? normalni davka?? ukaz mi jidlo kde snis 1500 KCAL
nocomply

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by fakt hrozně zajímal názor na tuto otázku která mi leží v hlavě dlouho, někdo mi to osvětlete.

"Když budu měsíc žrát 4000kcal denně a za ten měsíc přiberu 4kila"
"Když budu měsíc žrát 2000kcal denně a za ten měsíc přiberu půl kila"

Chci se zeptat jestli když budu mít větší kalorický příjem tak jestli z těch 4kil za měsíc bude 3kila tuku a třeba pul kila svalu a nebo jestli budu měsíc žrát 2000kcal ale nepřibude tuk ale přiberu jenom svalovou hmotu třeba těch půl kila.
A nebo jestli v těch 4kilech bude teoreticky i víc svaloviny...???????????? v tomhle nemám moc jasno...protože podle článku Mýtus Objemový Jídelníček vyplývá, že pro růst svalů netřeba vyšší kalorický příjem. Tak já nevim.
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeathFish napsal:
haino napsal:

http://www.kfc.cz/grander-texas-menu/ - 1075 kcal
Dvě tatarky, 60 kcal, 3 křidýlka - 300 kcal, kola 600 ml - 250 kcal.
A co se doprásknout crusherem se 427 kcal?
Bohužel, tady se dá zcela reálně těch 1 500 kcal sežrat a vypít.
haino

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeathFish napsal:
haino napsal:

170g vlocek v 610ml mlíka, 170g chleba, 100g tvaroh, 100g jabko, 10g chia semínka. 3x denně + dalši jídlo podle potřeby, dohromady 5000kcal a víc.To je při vytrvalostním tréninku, jestli ti na posilovnu stačí 3000, tak to máš podstatně jednodušší.
DeathFish

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidim ze si asi vegan nebo vegetarian...ale prijde mi to nepsetre jednotvarne a chutove tragicke :) nic proti ... zrat vlocky s mlekem a tvarohme , chlebem 3x denne??? dobre ale ze se stoho neposeres ty neznamena ze to da kazdy navic je toho hodne na sezrani musis byt plny jako prase :)

jinak fakt cumim ze musis mit prijem nad 20 k kj to musis but vazit 150 kg abys to zivil a nebo si profik atlet ktery trenuje 2x denne

me by teoreticky melo stacit tech 3000 kcal na 83 BW na pribrani
Tom3

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja prosim pekne taky mam denne 4500+ kcal, 150kg nemam ale pri 90kg mi vaha vicemene stoji nebo jde malinko nahoru. Mam bohuzel nemoc nesouci nazev ektomorfismus
Jinak kazdej vecer mam shake kolem 1000-1500kcal a zadny problemy s travenim nemam.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ja prosim pekne taky mam denne 4500+ kcal, 150kg nemam ale pri 90kg mi vaha vicemene stoji nebo jde malinko nahoru. Mam bohuzel nemoc nesouci nazev ektomorfismus

A já si poslední dobou říkám, jestli má vůbec smysl ten přístup "váha nejde nahoru, tak tam začnu tlačit víc kalorií"? Jestli třeba není problém jenom v tom, že se člověk váží moc často a jestli by při menším množství kalorií nenabral z dlouhodobého hlediska daleko lépe.

Já třeba loni na konci srpna začal přibírat na váze 93,4 kg a při cca 3000 kcal to moc nahoru nešlo. Vážil jsem se každých 14 dní a když už se váha nehla, tak jsem přidal nějakých 100-200 kcal. Výsledek byl ten, že jsem se cca za 8 měsíců dostal na 4500 kcal a 104 kg. A to mi to ze začátku taky přišlo "váha se nehýbe, tak přidam".

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nechci být otrokem jídla! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: