koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2014 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v cem je to vlastne mini? displej je stejnej, jsou tam mensi ikony apod. ?
e: nojo ale ajfoun 4 ma uz sam o sobe celkem pidi displej, u te 4,5' uz to tak hrozny asi nebude.. na mym 5 ajfounu s 4' displejem nebo kolik ze to vlastne ma, se pracuje uplne na pohodu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sovajs

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píšu, je to úplně stejné jako ta G6. Mně tahle velikost vyhovuje, možná bych bral i menší. Přítelkyně má 5S a v ruce se to drží líp, nemám rád, když musím mobil ovládat oběma rukama a toto je tak akorát
Tom3

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar, vyuziju topiku, kdyz uz tu je.
Tedka mam iphone 5 a premyslim, ze upgraduju na neco trosku novejsiho. Do dalsiho iphonu uz asi nepujdu, sice je to suprovej telefon, ale dam znovu sanci androidu.
Mohl by mi nekdo dat tip, do ceho jit? Max cena 12tis +-, velikost displeje do 5 palcu, at se vleze do kapsy, ostatni parametry nemam dany. Kvalitni fotak uz je asi v dnesni dobe samozrejmosti.
Na heurece mi vyskocilo nasledujici:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-z3-compact/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-p8/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-p8-lite/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/lenovo-vibe-shot/

Co se vzhledu tyce, tak se mi libi vic to huawei nez xperia. Od samsungu nic nechci, mam k nim odpor
Kazda rada dobra, v telefonech se moc nevyznam.
Diky
Pokedex

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem tedka koupil lenovo a7000 mrkni na to az na fotak stejny parametry za 50% ceny
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leenovo a7000 je srovnatelné s p8 lite...nikoli s p8/nebo z3 compact... Tím huaweiem chybu neudělal. Nemá čistý android, má nástavbu EMUI ale je opravdu perfektní.... Já bych šel do p8.

E: sám mám p8 lite a míle mě to prekvapilo
Tom3

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta P8 se mi libi asi nejvic no.. no, a jit do te lite, nebo normal? Jakej je tam rozdil? Krom ceny
e: uz jsem se na to dival, samozrejme ze ve vykonu apod., jak jinak
No jeste o tom popremyslim, ale zatim ta P8 vede
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U xperie je výhoda vodě odolnost a taky výdrž baterie, má totiž menší display a "jen HD" coz na 4,6" je fuk....ale p8 je mi blíže...ideálně si ho třeba ve vodafonu zkusit ochytat, něco přečíst a zjistit funkce...ty mě totiž celkem mile překvapují a usnadňují pouzivani
shooter

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pátek jsem si koupil ze sekáče Sony Xperia E3 black a musím potvdit, že je to kvalitka, pro mé potřeby dostačující, parádní cena (100liber), super foťák, delší výdrž baterie. Jediný co bych vytknul je to, že je menší displey a velký rám ale to je moucha jen.

Jinak do Huawei bych už nešel. Měl jsem ho předtím, něž jsem si koupil tento. Sekal se hned od prvního použití. Bylo to asi tím že to byl levný. 2500kč Jen problémy jsem s ním měl. Ale to co postuješ vypadá dobře

Kuriozita: našel jsem tam od dřívějšího majitele domácí hrátky. Zapomněl to smazat nebo to tam nechal záměrně.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Tom3

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole kdybys napsal od prechozi MAJITELKY tak nereknu, ale takhle se tim chlubit..
Me se ty sony nejak moc nelibi :/
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 2:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, ze mi ukradli Blackberry, poridil jsem si prave ten Huawei P8. Kdyby te zajimalo neco konkretniho z praktickeho pouzivani, ptej se. Za 9900 si myslim, ze bajecnej telefon.
rammstein12

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

P8 za 9900?
Tom3

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez dph tak stoji, taky bych kupoval bez dph takze to me nejak netankuje
Zajimala by me baterka, jsem zvyklej ze tel vydrzi jeden den, co tenhle?
Pak fotak, kvalita fotek celkove.
No a jsem zvyklej na rychlost a vetsinou nesekavost od applu, nerad bych koupil telefon co se mi za mesic zacne sekat.. no a to je asi zatim vse
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, mamm p8 lite, po 2 měsících (bohužel) občas trochu skobrtne...ale p8 je jinde, naavic ty skobrtnuti nejsou caste, (2x za den s tim že telefon využívám naaplno a skkoro furt- nemám počítač) a EMUI je top....fakt některé vychytavky mě dostaly do kolen.... Ale jak sem psal, skoc ideálně do vodafonu a zkus si telefon osahat, pohrat si s ním...
rammstein12

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:

Jo bez daně. Tak to pak jo.
Sám mám už téměř dva roky Ascend P6 a asi ho ještě před koncem záruky pošlu na reklamaci. Pár věcí mě tam začalo docela rozčilovat, tak ať je v cajku.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Zajimala by me baterka, jsem zvyklej ze tel vydrzi jeden den, co tenhle?
Pak fotak, kvalita fotek celkove.
No a jsem zvyklej na rychlost a vetsinou nesekavost od applu, nerad bych koupil telefon co se mi za mesic zacne sekat.. no a to je asi zatim vse

Ziju v Cine, takze za 9900 i s dani, jinak ted jak padly akcie, tak prepoctu mozna i levneji :)

Baterka mi drzi 2 dny v klidu, ale nehraju na tom zadne hry - jen data + wifi + dve SIM, diar, kalendar. Nemam ho dlouho, takze uplna plynulost, jak to bude casem nevim.

Fotak je vybornej. urcite se muze rovnat s kompaktama, opticka stabilizace je znat, rychlost super, dokonce vyfoti i nocni obrazky. Predni kamera pro videotelefonii kvalitni. Porovnani mam nicmene s Blackberry z30, ne s iPhonem, kde je fotak urcite lepsi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: