|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
Proboha Petey jak by sis to predstavoval v praxi? Nechame ho ujet, co kdyz se mu neco stane? Pak bude ujizdet kazdy druhy:) bohuzel, stalo se, mel zastavit, zaplatil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
|
|
| Petey napsal: | | a teraz si predstav ze by zrazil na dialnici 10 matiek s kocikmi, 30 dochodcov, vyvrazdil mensie mesto a odpalil sa na namesti |
Každý ze sebe dělá chytrého, když se to stane. Málokdo se dokáže vrátit k bodu, kdy se rozhodovalo a říct si "neznám budoucnost. Co bych dělal na jejich místě, kdybych nevěděl jak to skončí?".
Fízlové si také neříkali, že chlapec to napálí do pár aut a zabije se. Mysleli si, že prostě zastaví.
Naposledy upravil Mablung dne čt srpen 27, 2015 8:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
|
|
| Petey napsal: | | a teraz si predstav ze by zrazil na dialnici 10 matiek s kocikmi, 30 dochodcov, vyvrazdil mensie mesto a odpalil sa na namesti |
To ale neudělal, protože k tomu neměl možnost díky policistům, kteří ho zablokovali. Třeba by jel o 10 minut déle a na dálnici by někoho opravdu zabil. Takhle to schytal nejhůře jen on, bohudík.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | On taky v noci nikdo nemeri. Tvuj predpoklad je takovy, ze moderni silne auto by mohlo mit povolenou vyssi rychlost, nez patnactileta ojetina. Neumim si predstavit, jak by to pravne osetrili:) |
Tohle je presne to co sem psal o tech policajtech, ze by mohl mit moznost tuto vec resit domluvou a posuzovat to pripad od pripadu (ja vim bylo by to tezke bo korupce...). Bohuzel u PCR dneska hold maji carkovy system takze ti tu pokutu bude chtit dat tak ci tak, nebo je bez premii a to se malo komu chce...
To ze se v noci nemeri neni pravda, nevim jak dalnice (slysel sem to od par lidi), ale v obcich se bezne meri. navic sem mluvil spis o napr nedelnim dopoledne na dalnici kdyz jede BMWfan smer Pezinok po dalnici :)
Lepit se na naraznik by se nikdo nemusel prave kdyby lidi nejezdili stlem "Ja jedu 140 a muze se max 130 tak co ten za mnou chce" a obecne pouzivali casto zrcadka... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Proboha Petey jak by sis to predstavoval v praxi? Nechame ho ujet, co kdyz se mu neco stane? Pak bude ujizdet kazdy druhy:) bohuzel, stalo se, mel zastavit, zaplatil. |
to fakt neexistuje iny sposob (ked uz o nom vedeli), ako urobit zive stity na dialnici? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:45 am Předmět: |
|
|
Samozrejme a od toho je prece rozsah ve vysi pokuty. Kdybys jel 170 na prazdne dalnici a nekdo to resil domluvou, melo by to na tebe vychovny ucinek? Ja bych se smal. Ale od te doby co jsem dvakrat po sobe zaplatil za jizdu po obchvatu v Blave 200 eur uz tam jezdim 90, takze to evidentne zafungovalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:53 am Předmět: |
|
|
takze najvacsi zastanca represie je zase najvacsi prasic  ja som pokutu za rychlost este nikdy neplatil, najazdene mam aj po europe dost, takze u mna zafungoval mozog, nie pokuty _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Samozrejme a od toho je prece rozsah ve vysi pokuty. Kdybys jel 170 na prazdne dalnici a nekdo to resil domluvou, melo by to na tebe vychovny ucinek? Ja bych se smal. Ale od te doby co jsem dvakrat po sobe zaplatil za jizdu po obchvatu v Blave 200 eur uz tam jezdim 90, takze to evidentne zafungovalo... | Na obchvatu Blavy neustále měří...tam je čiré šílenství jezdit víc než 90:o) Přiznám se, že občas jedu rychleji - většinou v noci a na prázdné dálnici. Ve dne mi nečiní problém dodržovat 130 (ok, tacho 140).
Pokuty jsem platil za 17 let čtyři (50ka v 30ce, 60ka v 50ce,nerozsvícená světla v rok kdy zavedli povinné svícení a přejetí traktoru přes plnou po 4 km netrpělivého popojíždění dvacítkou). Počet bodů 0. Každopádně-když oprávněně budu platit pokutu-moje blbost a nebudu se zlobit na POLICII, ale na sebe a svoji blbost a bez problémů zaplatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Samozrejme a od toho je prece rozsah ve vysi pokuty. Kdybys jel 170 na prazdne dalnici a nekdo to resil domluvou, melo by to na tebe vychovny ucinek? Ja bych se smal. Ale od te doby co jsem dvakrat po sobe zaplatil za jizdu po obchvatu v Blave 200 eur uz tam jezdim 90, takze to evidentne zafungovalo... |
Presne jak rikas jak bych jel na prazdne dalnici 170 a resili by to domluvou, rekl bych spravne nejsou to idoti a chapou, ze jet na prazdne dalnici 170 NENI PROBLEM a otom tu mluvim. Ja nechci at me, nebo kohokoli policie vychovava, ale at dba na to, aby byl provoz bezpecny plynuly etc. (a to ze na prazdne dalnici spomalim z 170 na 130 ani jendomu nepomuze...) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 12:07 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | Hulkie napsal: | | Samozrejme a od toho je prece rozsah ve vysi pokuty. Kdybys jel 170 na prazdne dalnici a nekdo to resil domluvou, melo by to na tebe vychovny ucinek? Ja bych se smal. Ale od te doby co jsem dvakrat po sobe zaplatil za jizdu po obchvatu v Blave 200 eur uz tam jezdim 90, takze to evidentne zafungovalo... |
Presne jak rikas jak bych jel na prazdne dalnici 170 a resili by to domluvou, rekl bych spravne nejsou to idoti a chapou, ze jet na prazdne dalnici 170 NENI PROBLEM a otom tu mluvim. Ja nechci at me, nebo kohokoli policie vychovava, ale at dba na to, aby byl provoz bezpecny plynuly etc. (a to ze na prazdne dalnici spomalim z 170 na 130 ani jendomu nepomuze...) |
On je v individuálnosti problém jednak v korupci, jednak v posuzování individuálnosti. Pro tebe třeba může být daná situace v pohodě, jenže za horizontem může být bouračka a ty máš o 60 m delší brzdnou dráhu. Nebo tam může být nárazový vítr a on je rozdíl, když schytáš náraz ve 130 a ve 170. Ale, to je jen příklad. Na dálnici je minimum nehod, takže o tu bych se nějak nestaral.
Spíše jde o ostatní silnice a tam by to otvíralo spoustu prostoru pro debaty, co ještě je v pohodě a co ne. Lepší je, když jsou prostě stanovená pravidla a roboticky se dodržují. Bez vyjímek. Ano, občas vznikne nespravedlnost. Ale ta je vyvážená výhodama.
Spíše si myslím, že je problém ve stanovení pravidel. Třicítky na zbytečných místech. Semafory o půlnoci, když jsem v okolí pěti kilometrů na křižovatce jen já a vožralý Lojza v pangejtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
Spazik  mali jeho meno,adresu,vsetko. Preco nie su taki akcni ked ide o nasilne trestne ciny alebo kradeze? Ale to je uz jedno, otec potrestal syna dostatocne.. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
Jasně, oni by ho nechali si tam jezdit, on by někoho sundal a zabil, a pak by všichni totálně ryli do policie, že nic neudělali. Kurva lidi zapojte hlavu, je to jejich práce. Mám pocit, že někteří se budou do policie navážet, ať udělá cokoliv. Byla to jedině vina toho kluka, že s Audinou vyjel na dálnici a navíc nezastavil, když ho honili. Na nikoho jinýho to neházejte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Jasně, oni by ho nechali si tam jezdit, on by někoho sundal a zabil, a pak by všichni totálně ryli do policie, že nic neudělali. Kurva lidi zapojte hlavu, je to jejich práce. Mám pocit, že někteří se budou do policie navážet, ať udělá cokoliv. Byla to jedině vina toho kluka, že s Audinou vyjel na dálnici a navíc nezastavil, když ho honili. Na nikoho jinýho to neházejte. | Souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
policajti seru na vacsinu trestnych cinov a nic nerobia, preco by mali byt dopravne priestupky vynimkou? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|