|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Tak zrušíme je rovnou ne?
To už vypadá na nějaký solidní mindrák Petey, promiň.
Jestli policie postupovala podle předpisů, tak je chyba jen na straně toho kluka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Na dálnici je minimum nehod, takže o tu bych se nějak nestaral. |
No prave a proto me nastve kdyz vidim ze si koupili dlasi "superrychle" auto ktere nebude slouzit k nicemu jinemu nez buzeraci cihani za bukem a tahani penez z lidi. Jak sem napsal rychlost neni problem a nedela z cloveka pirata, pokud nejede prehnane rychle nekde kde se to nehodi... Tohle maji dobre vyresene napr v Polsku, pokud je na ceste nejaka slozitejsi krizovatka a hrozilo by nebezpeci z nedodrzeni rychlosti maji tam proste staticke radary se ZNACKOU mereni rychlosti, atak to donuti temer kazdeho az na silene vyjimky spomlait a tu krizovatku projet tak jak se ma. Tohle mi prijde jako rozumny duvod k mereni rychlosti a verim ze to tomu provozu prospiva...
tvoje argumenty s narazovym vetrem a brzdnou drahou jsou pravdive, ale tyhle veci se taky odvijeji od tech. stavu auta takze opet je to slozitejsi.
Me by treba potesilo jak by zacli buzerovat lidi co nedodrzuji bezpecnou vzdalenost, potom taky debily co kdyz ja si drzim bezpecnou vzdalenost vuci autu prede mnou mi vjedou do leveho pruhu, protoze tam prece byla dira... Taky lidi co nemaji v levem co delat ale jsou tam a coz je jeste vic do nebe volajici nesjedou dokud ty se nezacnes dopoustet prestupku tim ze se na ne prilepis aby pochopili ze je chces predjet (jednou sem to schvalne zkusil a za podobnym individuem sem vydrzel skoro 5km pravy pruh byl celou dobu volnu a jeli sme 140). Jenze je to hold slozitejsi nez postavat a merit... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | policajti seru na vacsinu trestnych cinov a nic nerobia, preco by mali byt dopravne priestupky vynimkou? |
Mas velmi zkreslene informace. Naopak, musi prosetrovat kazde debilni udani ze "schranky duvery", i kdyz je to sebevetsi pitomost. Jak tu nekdo psal, to jsou fakt zamindrakovane pindy.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | ale Yggu na rovinu, tobě vadí měření v obci, mimo ní, na dálnici i kdekoliv jinde. Taky ti vadí policie jako taková mám ten pocit, a je úplně jedno, co udělá:)
Není nic snažšího než dodržovat povolenou rychlost a nemáš problém. Jezdím na tempomat nastavený na 150 km/h a neplatil jsem za rychlost na dálnici už roky. Protože to je skutečných cca 143 a to už nikdo vůbec neřeší...
Ale vyhazování peněz - ad jedna, ztrátové určitě nebudou, ad dvě - někdo tu dálnici prostě hlídat musí, a stokoňová Fabie na to nestačí. |
Hele, dal jsem ti ofiko odkaz. Číst myslím umíš, tak si z toho zkus přijít na to, co jsou ty nejvážnější dopravní problémy u nás a třeba i pochopíš, co mi vlastně vadí.
Pokud jsi na dálnici neplatil za rychlost už roky, tak jsi fakt dobrej. Ale ne dost. Já totiž nikdy. A u nás prakticky nikdy nejezdím po dálnici rychleji jak tachometrových 140-145. Prostě mi jet víc nepřijde potřeba. A co jako?
S ohledem na to, co je příčinou valné většiny nehod na dálnici ... a nejen tam ... tak by na to ta Fabia stačila. I když tak bych zase na PČR nešetřil, mají přece jen jenom jedny záda. Ale Octavie vycpané elektronikou skoro za 1,5 mega kus jsou prostě vyhazování peněz. Kdyby za ty peníze raději nabrali aspoň trochu normální lidi a líp platili ty, kteří se jako lidi chovají, i když mají uniformu. Taky takoví jsou.
Fakt je, že když přidáš slušnýmu policajtovi, tak z toho žádný vejvar nebude, to zase jo. Ale asi od PČR čekám něco jiného než ty. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jasně, oni by ho nechali si tam jezdit, on by někoho sundal a zabil, a pak by všichni totálně ryli do policie, že nic neudělali. Kurva lidi zapojte hlavu, je to jejich práce. Mám pocit, že někteří se budou do policie navážet, ať udělá cokoliv. Byla to jedině vina toho kluka, že s Audinou vyjel na dálnici a navíc nezastavil, když ho honili. Na nikoho jinýho to neházejte. | Souhlas. |
Ale hovno. Kluk se zachoval jako debil. A tím to pro něj končí. Taky je po něm.
Problém je, že se jako banda debilů zachovali policajti. Protože mně je úplně u prdele, jak ho zastaví .... klidně kulovnicí z mostu. Ale rozhodně mi není jedno, když z civilních aut plných obyčejných lidí udělají zátaras, on to do někoho napálí a krom sebe pošle do špitálu (a to měl dotyčný kliku) ještě někoho jiného. A pokud nepředpokládali, že vystresovaný magor to do někoho fakt napálí, tak jsou to blbci a patří tak max k lopatě.
Prostě policie je tu od toho aby občany chránila, ne aby je vědomě, či z blbosti, vystavovala riziku.
Hlavně si uvědomte, že by se to mohlo stát vám nebo vašim blízkým .... moc fajn představa, jak policajti zastaví/omezí provoz, vaše manželka s dítětem poslušně zpomalí či zastaví, ví úplné hovno co se děje, zatímco ti policajti ví sakra dobře, že se tam na plné koule blíží totálně vystresovaný cvok, ale jsou v pohodě, vždyť přece určitě zastaví. A když ne, tak naše prdel to nebude, co se o ni rozfláká.
Fakt vám takovýhle postup přijde normální??? Jestli jo, tak doufám, že na konci té kolony budete vy, ať si to můžete užít, a že já a všichni moji blízcí budou hoooodně daleko. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
Kdyby nedělali nic, ohrozí jeden blbeček v audině desítky dalších nevinných lidí. OK- dopadlo to blbě, ale kluk měl x možností to zabalit a neudělal to. Jak čekal, že to skončí? Jaké by bylo správné řešení dle Tebe?...a ber v potaz, že taky mohl za kilák naprat nějakou maminu vezoucí děcko (nebo si v tom autě představ Tvoji ženu dítě) a ta by byla za tuhle pseudohumanitu jistě ráda a policii pochválila. Tak jak tak by policajti dostali zdrbáno. to tu snad vidí každý.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Kdyby nedělali nic, ohrozí jeden blbeček v audině desítky dalších nevinných lidí. OK- dopadlo to blbě, ale kluk měl x možností to zabalit a neudělal to. Jak čekal, že to skončí? Jaké by bylo správné řešení dle Tebe?...a ber v potaz, že taky mohl za kilák naprat nějakou maminu vezoucí děcko (nebo si v tom autě představ Tvoji ženu dítě) a ta by byla za tuhle pseudohumanitu jistě ráda a policii pochválila. Tak jak tak by policajti dostali zdrbáno. to tu snad vidí každý. |
Jak jsem psal, je mi jedno jak by to udělali a jak by ten cvok skončil, ale je prostě nepřípustné, aby to řešili způsobem, který znamenal ohrožení života a zdraví dalších občanů. Prostě pokud budou honit nějakého vola v kradeném autě a přilítnou k přechodu po kterém přechází nějaký senior nebo rodič s děckem ... kdy ani jeden prostě nemůže z toho přechodu nějak fofrem zmizet ... tak zpomalí/zastaví. Pokud jim ten hajzl ujede, tak je to blbý, ale nedá se nic dělat. Protože je to furt mnohem lepší, než aby ve snaze ho chytit sejmuli někoho jiného. Tady je to úplně stejné.
Pro ty pomalejší ... nebavíme se tu teď o tom, že ho měli prostě nechat ujet a kašlat na to. Ne, měli udělat vše proto, aby jej zastavili. A když píšu vše, tak myslím vše. Ale pokud by to nešlo jinak, než že vystavím x obyčejných lidí vážnému riziku srážky s tím volem, tak se na to prostě měli vysrat. S ohledem na tu situaci je totiž ten výsledek .... jeden těžce zraněný .... ještě celkem slušná z prdele klika.
Jinak koukám, že máš taky bujnou fantazii .... ohrozí desítky dalších nevinných lidí .... můžeš mi říci, jak za běžného provozu v osobáku ohrozíš desítky nevinných lidí? Rozhodně nechci bagatelizovat riziko, že mohl ohrozit další účastníky provozu, ale na druhou stranu trochu soudnosti. To nezvládla ani Hepnarová. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
Třeba tím, že v blbých dvou autech může jet více než desítka lidí?...a nabourat dvě a více aut není problém. Případně takové zranění lidí v autobuse není taky nereálné. Chápu, že tu tvrdošijně obhajuješ svůj názor, ale kdyby se toto stalo např. v USA, tak je bradou vzhůru a to mnohem dřív než to takto blbě skončilo tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Zase se tady řeší něco, u čeho nikdo nebyl, ale všichni ví, že to policie udělala nahovno. To, že si z nich udělala zátaras, řekl nějakej chlap a kdo ví, jak to bylo ve skutečnosti, pokud prostě zastavili hlavní provoz a nechali volný pruh odbočovací, kudy mohl ten v Audině projet, je to špatně? Měli nechat provoz dál běžet se stejný rizikem, že to do někoho napere? Já jsem tam nebyl a vy taky ne, a po bitvě je každý generál. Tahle debata je úplně zbytečná.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Třeba tím, že v blbých dvou autech může jet více než desítka lidí?...a nabourat dvě a více aut není problém. Případně takové zranění lidí v autobuse není taky nereálné. Chápu, že tu tvrdošijně obhajuješ svůj názor, ale kdyby se toto stalo např. v USA, tak je bradou vzhůru a to mnohem dřív než to takto blbě skončilo tady. |
Ty USA jsou dobrý příklad .... že tam bude bradou vzhůru je možné, a vůbec mne to neruší. Mně je totiž úplně jedno jak dopadl. Ale fakt tam vidíš, jak ti policajti zašpuntují dálnici civilními auty a pak do nich toho zdrhajícího naženou? Já myslím že ne.
Jinak samozřejmě že v blbých dvou autech může být víc jak 10 lidí. V autobuse dockonce i víc jak 40:-). A můžeš mi najít v kolika případech došlo při střetu jednoho vozu s dalším/i k vážnému zranění či dokonce smrti desítek lidí? Já si rád počtu.
Na svůj názor seru, ten mne nic nestojí a když ho někde potratím, tak si najdu jiný. Ale nemíním někde zůstat viset v koloně, do který zezadu pár cvoků v uniformě nažene skoro dvoukilem nějakého dalšího. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:29 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | Mablung napsal: | | Na dálnici je minimum nehod, takže o tu bych se nějak nestaral. |
No prave a proto me nastve kdyz vidim ze si koupili dlasi "superrychle" auto ktere nebude slouzit k nicemu jinemu nez buzeraci cihani za bukem a tahani penez z lidi. Jak sem napsal rychlost neni problem a nedela z cloveka pirata, pokud nejede prehnane rychle nekde kde se to nehodi... Tohle maji dobre vyresene napr v Polsku, pokud je na ceste nejaka slozitejsi krizovatka a hrozilo by nebezpeci z nedodrzeni rychlosti maji tam proste staticke radary se ZNACKOU mereni rychlosti, atak to donuti temer kazdeho az na silene vyjimky spomlait a tu krizovatku projet tak jak se ma. Tohle mi prijde jako rozumny duvod k mereni rychlosti a verim ze to tomu provozu prospiva...
tvoje argumenty s narazovym vetrem a brzdnou drahou jsou pravdive, ale tyhle veci se taky odvijeji od tech. stavu auta takze opet je to slozitejsi.
Me by treba potesilo jak by zacli buzerovat lidi co nedodrzuji bezpecnou vzdalenost, potom taky debily co kdyz ja si drzim bezpecnou vzdalenost vuci autu prede mnou mi vjedou do leveho pruhu, protoze tam prece byla dira... Taky lidi co nemaji v levem co delat ale jsou tam a coz je jeste vic do nebe volajici nesjedou dokud ty se nezacnes dopoustet prestupku tim ze se na ne prilepis aby pochopili ze je chces predjet (jednou sem to schvalne zkusil a za podobnym individuem sem vydrzel skoro 5km pravy pruh byl celou dobu volnu a jeli sme 140). Jenze je to hold slozitejsi nez postavat a merit... |
Upřímně řečeno, pár milionů je v rozpočtu policie hovno.
Ono měření rychlosti na dálnici je potřeba. Prázdná dálnice je jasná, ale představ si, že máš auto šinoucí se 85 km/h a jiné auto ho předjíždí 95 km/h. No, a někdo tam vlítne 180 km za hodinu. To máš rozdíl 85 km za hodinu, což už je mazec. Slušné lidi zadrží plácačka, jenže jednou za čas narazí na magora, klidně pod drogama a pak už potřebují ke stíhání stejně silné, ne-li silnější auto než má on.
Statické radary jsou v Čechách k ničemu, obvláště v Praze, kde se vybírají jen pokuty a neberou body. Jen to jen o vybírání peněz, o ničem jiném.
Bezpečná vzdálenost se třeba v Praze dodržovat prostě nedá. Pražáci vědí ... . Ale nemyslím si, že by tady někdo znal řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:35 pm Předmět: |
|
|
Zamysleli jste se někdy, proč se dneska vyrábí tak výkonná auta, která hravě jedou 300/h? Přeci je všude omezená rychlost a stav silnic je taky srandovní. A taky nechápu, proč auta jsou výkonem neomezená, ale motorky mají více kategorií na řidičák ... zase zbytečné rádoby opatření a jen z lidí vytáhnout tak prachy.
Nedělám ani nesleduji policejní statistiky, ale nehody asi způsobují hlavně staří lidé a mladí blbci se zbytečně nabušenou károu .. btw. na rovince to vytočí kdejaký kokot lehce. LOL
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:36 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Hulkie napsal: | ale Yggu na rovinu, tobě vadí měření v obci, mimo ní, na dálnici i kdekoliv jinde. Taky ti vadí policie jako taková mám ten pocit, a je úplně jedno, co udělá:)
Není nic snažšího než dodržovat povolenou rychlost a nemáš problém. Jezdím na tempomat nastavený na 150 km/h a neplatil jsem za rychlost na dálnici už roky. Protože to je skutečných cca 143 a to už nikdo vůbec neřeší...
Ale vyhazování peněz - ad jedna, ztrátové určitě nebudou, ad dvě - někdo tu dálnici prostě hlídat musí, a stokoňová Fabie na to nestačí. |
Hele, dal jsem ti ofiko odkaz. Číst myslím umíš, tak si z toho zkus přijít na to, co jsou ty nejvážnější dopravní problémy u nás a třeba i pochopíš, co mi vlastně vadí.
Pokud jsi na dálnici neplatil za rychlost už roky, tak jsi fakt dobrej. Ale ne dost. Já totiž nikdy. A u nás prakticky nikdy nejezdím po dálnici rychleji jak tachometrových 140-145. Prostě mi jet víc nepřijde potřeba. A co jako?
S ohledem na to, co je příčinou valné většiny nehod na dálnici ... a nejen tam ... tak by na to ta Fabia stačila. I když tak bych zase na PČR nešetřil, mají přece jen jenom jedny záda. Ale Octavie vycpané elektronikou skoro za 1,5 mega kus jsou prostě vyhazování peněz. Kdyby za ty peníze raději nabrali aspoň trochu normální lidi a líp platili ty, kteří se jako lidi chovají, i když mají uniformu. Taky takoví jsou.
Fakt je, že když přidáš slušnýmu policajtovi, tak z toho žádný vejvar nebude, to zase jo. Ale asi od PČR čekám něco jiného než ty. |
To je jak tvrdit, ze lecit podebranou patu je nesmysl, ze na to se nemira...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | medwed napsal: | | Mablung napsal: | | Na dálnici je minimum nehod, takže o tu bych se nějak nestaral. |
Me by treba potesilo jak by zacli buzerovat lidi co nedodrzuji bezpecnou vzdalenost, potom taky debily co kdyz ja si drzim bezpecnou vzdalenost vuci autu prede mnou mi vjedou do leveho pruhu, protoze tam prece byla dira... Taky lidi co nemaji v levem co delat ale jsou tam a coz je jeste vic do nebe volajici nesjedou dokud ty se nezacnes dopoustet prestupku tim ze se na ne prilepis aby pochopili ze je chces predjet (jednou sem to schvalne zkusil a za podobnym individuem sem vydrzel skoro 5km pravy pruh byl celou dobu volnu a jeli sme 140). Jenze je to hold slozitejsi nez postavat a merit... |
Upřímně řečeno, pár milionů je v rozpočtu policie hovno.
Ono měření rychlosti na dálnici je potřeba. Prázdná dálnice je jasná, ale představ si, že máš auto šinoucí se 85 km/h a jiné auto ho předjíždí 95 km/h. No, a někdo tam vlítne 180 km za hodinu. To máš rozdíl 85 km za hodinu, což už je mazec. Slušné lidi zadrží plácačka, jenže jednou za čas narazí na magora, klidně pod drogama a pak už potřebují ke stíhání stejně silné, ne-li silnější auto než má on.
Statické radary jsou v Čechách k ničemu, obvláště v Praze, kde se vybírají jen pokuty a neberou body. Jen to jen o vybírání peněz, o ničem jiném.
Bezpečná vzdálenost se třeba v Praze dodržovat prostě nedá. Pražáci vědí ... . Ale nemyslím si, že by tady někdo znal řešení. |
Ten vybehovy Superb má 240 koni. To je opravdu bída. Mluvit o silne dalnicni stihacce je jako rikat ta moje 13centimetrova klada...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 10:22 pm Předmět: |
|
|
to te hulkie celkem lituju ale:-D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|