Rýsování svalů - žena

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýsování svalů - žena  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rýsování svalů - žena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
emma1234

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2015 1:14 pm    Předmět: Rýsování svalů - žena Odpovědět s citátem

Zdravím pánové,

chtěla jsem se zeptat na pár maličkostí ohledně výživy a cvičení. Vždy jsem měla nějakou obyčejnou postavu, špíček tam byl, ale normální hubená postava. Jenže po 2 měsících v zahraničí jsem nějak přibrala a během léta, když je klid, tak jsem začala cvičit, víc si hlídat stravu, omezila jsem alkohol a dala pryč asi 10 cm přes břicho (nejproblémovější partie). Jídlo si myslím mám víc než v pohodě, sacharidy dopoledne, ovoce na svačinu taky dopoledne, na odpolední svačinu zeleninu s tvarohovým dipem, na večeři už hlavně jen maso se salátem atd..Jenže cvičení mě chytlo asi trochu víc a jeden den jsem si ráno šla normálně zaběhat a ještě večer jsem si dala pořádně do těla cvičením a asi jsem to trochu přehnala a druhý den už nemůžu nic moc dělat, protože mám pravděpodobně natáhlý sval, není to taková ta bolest, že se ty svaly budují, ale opravdu ta hrozně nepříjemná. No a to mě hrozně štve, protože nemůžu nic dělat, zvlášť když se mi začaly rýsovat svaly. Kamarádka mi doporučila aminokyseliny, BCAA na regeneraci svalů.

Moje otázky:

1) Aminokyseliny, BCAA - jaké, kdy brát, před cvičením i po, že?
2)Co nějaký protein po cvičení? Teď si dávám cca 20-30 minut po cvičení. Maso i tvaroh sice jím, takže bílkovin je dost, ale přece, hrozně ráda vařím a chce to rozmanitou stravu, takže občas tolik bílkovin do sebe nedostanu.

Pokud vás ještě něco napadne, budu ráda :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

natazeny sval to nebude a BCAA nepotrebujes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S ohledem na to, že nevíme co kde a jak tě přesně bolí a jak se to chová v čase, tak ti poradit lze velmi těžko. Tím že dáš příslušné partii klid rozhodně nic nezkazíš, stejně jako nějakým gelem či mastí.

Lze ale říci velmi snadno co ti rozhodně nepomůže. Protein a BCAA.

Rychle na stránku:

Přejdi na: