Napisu par postrehu, netvrdim, ze jsou spravne.
1. Start - nejprve startuje sport kategorie coz jsou vetsinou bezci, pak startuje hobby, doporucuji se dostat do prvni casti hobby tedy hned za sportem. Prvni sjezdovky jsou hodne na uzko a celo vam utece.
2. Obcerstveni - brat minimum jidla. Obcerstvovaci stanice jsou plne tatranek, ovoce - banany, melouny, piti - voda a iso/hypo od
Nutrendu, musli a pak 2X polivka. Ve vetsine pripadu staci snist 4 banany (banan = 1/2 bananu) a poradne se napit.
4. Promyslet a rozfazovat odopocinek. Z tech 26 hodin jsme stravili cca 3 1/2 hodiny na obcerstvovackach coz je hodne! (na pustevnach jsme museli byt cca 1 hodinu, protoze nas chytnul velky slejvak).Nektere jako Ostravice byly preplnene a jsou dlouhe fronty na polivky...to se musi vystat. Dulezite je si dat limit a to dodrzovat (nastavit limit na mobilu a dat si normalne budik a pak jit). Stejne kdyz budete sedet/polehavat, tak se unava rozlezi a vy ztuhnete -> nic dobreho.
3. Nohy mazat kazdy vrchol/obcerstvovacka. Ja mam problemy s tim, ze se mi delaji hodne puchyre. Behem zavodu jsem mazal na vrcholech i dole a nemel jsem ani jeden.
To je asi vse co se tyce samotneho zavodu, co se tyce pripravy, tak mi z toho vyplyva:
1. Trasu si alespon jednou projit. Pomuze to psychice, kdyz jdete nejaky brutalni kopec vite za jak dlouho stoupak konci.
2. Zacit trenovat drive nez ja tedy 3 mesice pred zavodem.
3. Zahrnout take dlouhe tripy (10 a vice hodin). Takovych pochodu jsem mel jenom par a bylo to poznat.
4. Bezpodminecne zkusit nocni - ranni trip, da hodne. Ja zkusil jenom jit brzo rano a bylo poznat, ze mezi 4-5 hodinou to bylo trosku krizove.
Timto tento log koncim. :D
Pripadne dotazy zodpovim.
P.S - Nohy mne boli minimalne, prave koleno jenom trosku.