nadhoz
1/100-120-140-150- 160 PR
hahá, konečně! docela dobrý, ale už na začátku mě bolelo zápěstí a šlacha pod levým kolenem, bandáže trochu pomohly, ale bál jsem se pod to skákat...
výtahy n.
2/170-170-170-170-170-170 + 2x3op. od stehen
dřepy vzadu
5/110-110-110-110-110
easy, bolely úpony, raději jsem to nikam nehnal, takto mi to vyhovuje, těžký nadhoz + lehké dřepy a naopak
břicho + HSS
6 sérií
Dobré. Dnes jsem byl ve vzpírárně sám, takže jsem moc nedoufal v osobák, protože když cvičím sám, tak se mi nezvedá zrovna 2x dobře. Potřebuju nějaký motivační prvek (nějakého diváka), ale šlo to. U přemístění je na víc, odhadem tak 5-10kg.
II. fáze proběhne v xfitness kolem 20:00. Chtěl bych zabenchovat nějaké pěkné číslo. Uvidíme, jestli to bude na víc op. nebo nějaká těžší PRková jednička. Nechám se překvapit na místě podle formy a nálady.
bench press
2/140-150
1/160- 170 PR
3/150
Jel jsem to s rogue osou, která se ale brutálně ohýbala, takže jsem měl tak o 2cm delší dráhu než normálně, ale to pekelné naložení osy crossfit kotouči to vykompenzovalo. Vypadalo to, jako by tam bylo tak 300.
pak jsme šli s mladou ještě fotit do gymu nějaký paskvil pro buzeranty ala biceps, triceps, záda, ramena atd. k tomu nějaké hspu, mrtvoly, kruhy.
deadlift
up to 1x190
biceps
cca 6 sérek s vč a pak s jč
kladka záda
3 sérky
legpress :D
1 sérka a odpadl jsem
tricák kladka
2 sérky
tlaky na ramena s jč v sedě
10x30kg, dlouho jsem nejel
Dobrý, bench sice moc nepotěšil. Bylo to dost těžké. Chtěl jsem více, ale PR o 10kg během měsíce? To je více než dobré. V gymu a fitku na nás pořád někdo při tom focení čuměl, ale bylo to fajn.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru