Upřímně, já jsem se dávkovat sacharidy nenaučil ani za 20 let, co se tím aspoň myšlenkově zabývám. I když poslední rok dva už začínám nabývat dojmu, že jsem to občas i trefil.
I já žiju v průměru na velmi nízké hodnotě, obzvláště v létě. Ale to nejde vydržet dlouho. Teď je ještě dobrá sezóna a dá se koupit dobré ovoce. Zkus ho. Má tu velkou výhodu, že se dá dobře dávkovat, je samo od sebe zabalené :-) a hlavně obsahuje vlákninu, takže zpomaluje ty rychlé cukry v sobě. Je třeba dobrá doba, ještě stále, na hroznové víno. Kus hroznu den po těžkém tréninku, pár kuliček po tréninku večer. Máš nízké procento tuku, tak se reakce těla na cukry sleduje celkem pěkně. Žíly lezou nebo se schovají, pod kůži je voda, nebo naopak jsi jako socha. Dá se s tím hrát a bohudík každý reagujeme trochu jinak.
Zkus to, protože je škoda se trápit na nízkých sacharidech a jen to ždímat a ještě být psychicky zdeptaný, protože to nezvedá.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Oh, ja predsa nie som zdeptany Proste mi padla tlakova sila a ide hore tazsie, nez som cakal - zatialco nohy a chrbat uz su skoro tam, kde boli. Ale to je chyba mojej celkovej telesnej stavby Ale na naladu to vplyv nema, ja sa chodim do gymu vysalit a zrelaxovat.
Zelenina a ovocie je teraz fajn, mam domace zo zahradky, aj hrozno, ktore si spominal. Ide skor o to, ze v letnom teplom obdobi mam proste problem do seba narvat dost sachrov na nejake priberanie ci nadbytocnu energiu. Uvidime, ci sa to s prichodom jesene/zimy zmeni Ale na nizke hodnoty sachrov som si relativne zvykol, dorovnavam to nejakymi zdravymi tukmi: travenie lepsie, plet lepsia, staci mi toho jest menej (vlocky nemozem uz ani citit, o ryzi nehovoriac ). Jedol som tak este aj pred dovolenkou a silovo som stupal.
Btw. Dnes vyvrcholila svalovka na nohy Moj pocit od pasa dole:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ide skor o to, ze v letnom teplom obdobi mam proste problem do seba narvat dost sachrov na nejake priberanie ci nadbytocnu energiu.
Nenávidím Tě, mám to obráceně a jakýkoliv trénink, ať už MMA nebo posilovnu v pohodě přežeru i v těch největších vedrech, když se nehlídám..
Snažím se držet nízké sachry taky, ale je to extrémní boj. Do toho si kolegyně v kanclu objednávají k obědu takové prasárny (které bych chtěl samozřejmě taky), že mám pocit když to vidím asi takový:
Pobrečím si a jdu si kousnout třetiny malé brambory, kterou mám na den
Pro jistotu by som vypichol ještě dvě hlášky, které mě rozesmály, aby byla větší šance, že se zachovají pro budoucí generace:
decarabas napsal:
Ruky som zbúchal pif a paf (ako pim pam, ale s "f")
decarabas napsal:
kocúr Diego, čo je biely bitkársky kocúr, patriaci mojej ex, čo mi chcal do topánky
Na fórum moc poslední dobou nechodím, ale když tu jsem, tak vždycky kouknu do tohohle logu a hned mám lepší náladu. Nesmím ale koukat na výkony, ty mě pomalu ale jistě začínají srát
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Šikovný Balista, pošlem ti potom na číslo účtu tie dohodnuté prachy za pochvaly
Killer: A to som náhodou čítal šokujúcu spoveď nejakej kurv spoločníčky a vraj tých, čo sa chodia len vykecať je značný počet!
Ultrahypermegašpicadramatickofasadrsný bodybuilderský superprecítený tréning svalov cickovitých v znamení zhadzovania!
Tlaky s jednoručkami:
1x10x20kg suverenita
1x10x30kg nah, ťažšie, ale furt nevidím problém
1x8x35kg + 1x8x20kg eh... nemal som včera hrudník?
1x5x35kg + 1x5x20kg ako beriem, má to byť ťažké, ale tak no...
1x6x35kg + 1x6x20kg no aspoň tak a našťastie koniec
Hodnotenie tréningu: Aby som objasnil dnešnú motiváciu na znovutréning hrudníka - NUDAAAAAA Ja vieeem, že som mal hrudník včera, ja vieeeem, že to je kontraproduktívne, ja vieeeem, že by ma mali ukameňovať extra veľkými nezhltateľnými BCAA tabletami za rúhanie sa všetkým overeným systémom, ale som skrátka fitkový pankáč!
Dnešok som naozaj poňal striktne bodybuildersky. Pracovné série zo všetkého len tri, aj keď vlastne zdvojené. Na druhú stranu musím povedať, že všetko som robil taaaak skuuurvene poooooomaaaaaalyyyyyy, že jedna superséria rozpažovania mi trvala vyše dvoch minút, lebo každé opakovanie bolo nekonečné a hore stlačené a podržané pár sekúnd.
Je fakt, že kto ma pozná očakával moje tradičné psychopatické cvičenie, ale pretože ma asi osvietil duch Sergia Olivu (povedal mi toto "Choď domov, aj tak nič z teba nebude, zaberáš tu miesto a si smutný a chudý a doma sedí tvoja frajerka sama, nie si divný?), zmenil som to oproti včerajšku a niektorých ľudí som tak veľmi prekvapil.
Čiže tlaky - samozrejme nemalo zmysel ísť do váh, po včerajšku kozy cítim pekne a navyše tie zhadzované série sú peklo, kde človeku mizne sila ako čokoládová torta na divokej oslave narodenín jednej z obéznych opustených žien v strednom veku so slabosťou na sladké (samozrejme príde aj striptér, ale to ešte dámy netušia!). Takže 35ky, ale naozaj, každé opakovanie stopka a podržané hore, stlačené.
Prdel bola v multipresse, kto ma videl, ako sa tam spomalene mordujem len s prázdnou konštrukciou, musel si myslieť, že je to trolling Ale nikto mi nemôže vziať, že mi moje man boobs skoro explodovali.
Rozpažovanie bolo ultrahnusné. Ja teda neviem, ako to ten Balbi robí s 30kami, ale ja som sa s kombináciou 8 a 5 kilových činiek dojebal jak už dávno nie. Kozy narvané na prasknutie a držali pokope len vďaka ochlpeniu (vďaka ti, otec, za podedené orangutánske gény!), série nekonečné, ruky takmer vystreté celý čas sa klepali, pot sa mi lial do očí, vrčal som tam, hrôza des.
Na záver som trošku potlakoval v takom strojčeku, kde nikdy neviem, koľko vlastne tlačím. Ale bralo, tak neriešim, ale teším.
Dnes zas celý gym ovládol detský fitness gang. Kam som pozrel, tam som videl rôzne veľké hordy dorastencov v tielkach, drtiacich s neprimeranými váhami, čiže vlastne väčšinou cvičili dvaja naraz - cvičiaci aj spotter, obaja dreli, pričom spotter obyčajne kričal "sáááám, ideš sáááám!", ale ku koncu kriku už mu dochádzal dych, ako veľmi nepomáhal. Cvičiaci potom víťazoslávne zahodil činku so šťastným povzdychom "bolo to ľahšie, než minule!", z čoho som usúdil, že minule mal asi slabšieho spottera (zrejme mal miesto 14tich rokov len 13, v tomto veku rok urobí hrozný rozdiel!). Presúvali sa po fitku v skupinkách, že to vyzeralo ako nájazdy miniatúrnych cca pubertálnych Tatárov, obkľúčili stroj či stojan a potom cválali behali okolo a kričali "sáááám", kým vždy jeden niečo dvíhal alebo tlačil uprostred. V šatni sa potom bavili o proteínoch, prejavujúc znalosti dovtedy nevídané, až som mal na jazyku prosbu o pomoc so zostavovaním jedálnička a kúpy doplnkov. Moja prirodzená hanblivosť mi zabránila v tomto nepochybne prínosnom kroku. Ale na druhú stranu ich musím pochváliť, lebo by sa mohli aj flákať vonku s babami a tak... Čo určite ešte príde, keď im konečne zostúpia varlatá a zistia, že ženy vedia viac, než len požičiavať si na výtvarnej fixky a donášať triednej na spolužiakov a že to "viac" sa dosiahne rýchlejšie, keď do nich šikovne nalejú pár deci vína na hojdačkách za barákom.
Ah, byť tak znova mladý!
Začal by som poriadne cvičiť skôr a dnes by som bol Diamondovým idolom
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Šikovný Balista, pošlem ti potom na číslo účtu tie dohodnuté prachy za pochvaly
Dnes zas celý gym ovládol detský fitness gang. Presúvali sa po fitku v skupinkách, že to vyzeralo ako nájazdy miniatúrnych cca pubertálnych Tatárov, obkľúčili stroj či stojan a potom cválali behali okolo a kričali "sáááám"
Tu chválu jsem napsal z neuváženosti a lehkomyslnosti, omlouvám se, nebude se to opakovat
Počkej, za rok budeš psát podobný a přece trošku jiný text..
decarabas z budoucnosti v roce 2016 napsal:
Dnes zas celý gym ovládol muslimský fitness gang. Presúvali sa po fitku v skupinkách, že to vyzeralo jako nájazdy miniatúrných hnedých (nebo khaki) Tatárov, obklúčili stroj či stojan a potom behali okolo a kričali " Isláááám a kamenovali crossfiťákov ".
(ten konec tam je přidaný, aby to nebylo celé tak depresivní)
Já už plnovous pro jistotu mám (vychcanej čecháček), takže preventivně doporučuji změnu image. Brzy budou posilovny plné těchto pumpiček:
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
než na Ronnie uhodí do serveru s diskuzním fórem blesk, odejde disk nebo rovnou celé diskové pole a všechny zálohy, které existují... tak by to chtělo vytvořit sebraná "hodnotenie tréningu" a vydávat je každoročně jako e-book, pro fajnšmekry knižně s pevnou vazbou ;)
ps: ale bez těch tréninků by to samozřejmě nemělo tu uvěřitelnou atmosféru ;)
Chrbát ťažko / Nohy ľahko (hej, jasne ) / Ramená ľahko
Mŕtvy ťah sumo:
1x5x130kg
5x5x150kg
Doťahy od kolien:
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x210kg
Drepy:
1x6x70kg
5x6x100kg
Zhyby na kruhoch:
5x6xCarabas
Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
4x5x90kg
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x10x45kg
Premiestnenie a overhead press:
5x5x50kg
Príťahy s oporou v stroji:
5x6x102kg
Hodnotenie tréningu: No konečne tréning ako má byť!
Nabehol som na mŕtvolu vo veľkom štýle, od rána som sa tešil ako invalid na nový vozík, alebo Jackson na operáciu nosa. Mozole síce plakali a kvičali, ale nasrať, žiaden sa neutrhol a hoci dlane pálili, ukázal som im, kto je šéf. Síce som si činkou kvalitne vydepiloval stehná, ale 5x5x150 bez nejakých dramatických problémov, hoci uznávam, že posledná séria už bola namáhavá. Ale všetko položené, žiadne touch&go ojeby. Doťahy fajnotka, 210 žiaden zázrak, ale je tam.
Drepy Dal som prvú sériu so 70kg a pretože mám ešte stále pomerne slušnú svalovicu (môj beh na autobus dnes vyzeral ako keby Golem skúsil šprint na 100 metorv), cítil som sa, ako keby sa mi utrhávalo mäso od kosti Nakoniec sa tie moje smutné protézky rozhýbali a dal som tam pár sérií ľahších ATG drepov, miestami aj so stopkami.
Príťahy v predklone fajnové, ale vážne už pálili dlane (a pália doteraz, ako dlane zúfalého pedofila onanistu na detskej súťaži krásy).
Premiestnenie som dal malinkú váhu, lebo som sa snažil nejak technicky čisto alebo čo, ale ehm Nie som asi zrovna estét a technický cvičenec.
Dnes posilka bez detí, asi boli v družine alebo na nejakom výtvarnom krúžku Moja teória sa potvrdzuje, (detská) Horda sa v párne dni v gyme neukazuje Zato slečna trénerka a jej užvanená obeť zas excelovali Zaujímalo by ma, koľko tetuška platí za to, aby pri nej stála trénerka, počítala jej tricepsové extenzie a nechala ju robiť to absolútne debilne
Ale aby tu nebol len moj bitching, čo tak trochu kultúry? Navrhujem muzikál!
Close grip bench v MP:
1x6x80kg
1x4x90kg
1x2x100kg
2x1x100kg
1x10x60kg
Kliky na bradlách:
5x10xCarabas
Biceps s JČ v sede:
5x12x12,5kg
Biceps nadhmatom s VČ:
5x8x20kg
Franc. tlaky s kotúčom:
5x10x20kg
Biceps v stoji s kotúčom:
5x10x20kg
Hodnotenie tréningu: Dnes pravidelná dávka homováh na moje malinké ramienka a paprčky, aby som z nich vyrobil o niečo väčšie ramienka a paprčky
Military už konečne začínam dostávať pod kontrolu. Konečne pomerne istá 80ka, bez nejakého extrémneho klepania sa alebo odpadnutia z námahy. Potvrdil som si ju pre istotu ešte jednou a môžem zodpovedne vyhásiť, že aj tlaková sila sa pomaličky vracia Na záver 5x5x60 a to už bola drina po tom všetkom, hlavne posledné dve série
Tlaky za hlavou zvýšená váha, nech to nevyzerá tak biedne (minulý týždeň bolo len 40kg) a stále rezerva, myslím, že 60kilo by som ešte stále mal pekne pod kontrolou.
Potom kadejaké tie pumpovačky s jednoručkami a fakt som celé ramená cítil mocno fajne parádne a bombovo a ešte aj inak, čo ani napísať nemôžem.
Triceps som poňal tak všelijak - úzky bench skôr silovo a hneď som ho prekladal dynamickými klikmi na bradlách a cítim ho ešte teraz Takže asi som to robil dobre, hehe.
Takisto biceps, pekné kombo, žiadne veľké váhy, ale napumpoval som to hodne dobre. Na záver ešte taký supersetík, nech dostanem do tých mojich akože svalov aj nejakú krv.
Dnes žiaľ nebol v gyme nikto zaujímavý, deti si asi robia úlohy a slečna trénerka dáva dohromady témy na diskusný krúžok. Teda, oh, myslel som tréning, tak. Akurát boli na recepcii majitelia a miesto poriadnej muziky nás zase oblažovali hudbou z balkánskej technopárty 90tych rokov.
Ale ukázal sa aspoň Páv aka Cassanova aka G.I. Joe, dnes mal na sebe zas kapsáče podkasané pod kolenami a stiahnute koženým požiarnickým opaskom Ale aspoň si nemusí objednávať lifterský opasok. Čo mi pripomína, objednal som si lifterský opasok s pákou Už aby som ho mal, zas budem o niečo viac sexi, aj keď je ťažké sa posúvať ešte aj v tomto
Ešte by som si mal zohnať na drepy nové elasťáky, nech som úplne hypersexi cvičenec, niečo ako:
Výskoky na bedničku z drepu:
4x10x100cm
1x10x110kg
Drepy:
1x20x30kg čerešnička
Hodnotenie tréningu: Dnes tréning s weakmanmi (špeciálna košická tlupa nadšencov, ktorí síce nemajú výkony strongmanov, ale sú väčší srdciari ako Kazmaier) v 300 funkčnom gyme Pretože to tam je tak strašne funkčné, nevládal som ísť ani do váh, tak som si povedal, že to vezmeme tak trochu inak... Takže desať pracovných sérií a budem sa tváriť, že to bola nejaká silová rutina Benchpress fajnotka, po včerajších tricepsoch to nebolo úplne najľahšie na svete, ale všetko kontrolovane a so stopkami. Takže nesťažujem sa
Čelné drepy už len tak zbúchané, veď to ani nie je váha, no nie? Ako pozerám magumiho, vlka či moochu, mal by som zabrať na tomto cviku!
Výpady boli strašný masaker. Váha na činke aj vzdialenosť väčšia ako v mojom domácom gyme, takže som sa vytrápil. Napriek tomu dynamika, žiadne pauzy a sekal som to tam zaradom.
No a na záver trocha funkčnosti, nech má Cohen čo obdivovať Prvé štyri série absolútna pohoda a rezervy, hoci stehná už jačali, že by aj bolo dosť a demonštratívne medzi sériami dreveneli (ignoroval som ich, sú to len nohy a nič nevedia a ešte sú chudé). Na poslednú sériu jeden z weakmanov, ktorý skákal so mnou, prišiel s drsným návrhom, prameniacim zo zúfalstva, dúfajúc, že sa zľaknem a zabalím to: Dáme to na 110cm? Na čo som odpovedal: Nabuko, vieš, že mňa s tým nenajebeš
Prvých osem skokov úplná pohoda, dostal som sa do beast modu a tak ani neviem ako pri deviatom výskoku som zakopol a drbol holeňami o hranu bedničky a zgúľal som sa dole. Jasne, adrenalín a nervy a beast mode a crossfit power ( ), takže som tie posledné dve opakovania hneď dorobil... Ale zajtra budem mať nohy modré jak po sparringu lowkickov s Badr Harim
Asi napíšem knihu rozprávok: Zo svalovky do svalovky s Carabasom!
Sotva mi jedna brutálna svalovka nôh skončila, uhnal som si ďalšiu. Ale neľutujem, nohy, to je moje! Zajtra chodím takto:
Pozeram, pekne si skakal, Bambi sa moze ist hanbit. Dam si dnes po pistoliach zopar drepov s vyskokom tiez, nech v tom s tou svalovkou nie si sam.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru