Neoprenová bandáž na koleno při dřepu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Neoprenová bandáž na koleno při dřepu  Úvodní stránka -> Trénink -> Neoprenová bandáž na koleno při dřepu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi objednam tuto, je to jenom neopren, a ta cena je prijemna http://www.nejlevnejsisport.cz/bandaz-koleno-7861-p-9402.html co myslite?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daveM

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rehband / eleiko. Jistota
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
asi objednam tuto, je to jenom neopren, a ta cena je prijemna http://www.nejlevnejsisport.cz/bandaz-koleno-7861-p-9402.html co myslite?

Mně přijde krátká .... ale pokud umožňují zboží vrátit, tak to zkus, uvidíš jak ti to bude sedět. Délka bandy je hodně o osobních preferencích, co jak komu vyhovuje.
drlift_

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daveM napsal:
Rehband / eleiko. Jistota

Rehband je podobnej rozmerove i konstrukci Titanu, takze bych z nej nijak mimoradne nadsenej nebyl.

Nejvetsi jistota je SBD, tam je rozdil v kvalite naprosto jasnej. Navleky jsou site do spiraly (je levy a pravy) a jsou podstatne delsi. Material pusobi taky kvalitneji. Jedina vada na krase je cena....

Pomerne spolehlivy voditko jak poznat kvalitu je podivat se v cem lidi zvedaji na RAW zavodech, kde 99% zveda v SBD.
sk

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak moc je takova neoprenova bandaz funkcni ? neni to spis psychologicka zalezitost pri tech vahach ?

edit: a neomezuje hloubku drepu ?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk: neoprenova bandáž neomezuje v pohybu vůbec, můžeš ji mít po celou dobu treninku, máš kloub v teple je to super
drlift_

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
jak moc je takova neoprenova bandaz funkcni ? neni to spis psychologicka zalezitost pri tech vahach ?

edit: a neomezuje hloubku drepu ?

Zpevneni urcite citis, navic te hreje.

Nekdo tvrdi, ze je pomoc jen psychicka jiny, ze mu davaji 10-20kg. Kazdopadne to neco bude davat, protoze se mi nezda, ze by v nich na zavodech vsichni zvedali jen kvuli psychice a rvali na sebe co nejmensi velikosti...
wondra

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si přinesl domů tuhle http://www.sportobchod.cz/bandaz-na-koleno-mcdavid-510r.htm a je celkem v pohodě, komprese relativně ok (jsem na spodní hranici veikosti), ale jak budou prachy tak ji nechám na lepší koleno a na horší koupím rehband.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já používám rehbandy, velikostně je mám tak akorát, aby držely, ale příliš nestahovaly. Hezky to prohřeje kolena a úpony kolem, dobře se v tom cvičí všechny ty kobry, žáby a další mobilizační cviky na začátku tréninku (i na tvrdé podložce) a poslouží i jako ochrana holení při pozvedech. V pohyblivosti mě nijak neomezují. U dřepů mi nic nepřidávají, ale pomáhají mi s propriocepcí, protože jak hřejí a mírně stahují, mám s nima lepší přehled, co dělají moje kolena (podobně na mě funguje kompresní prádlo).

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
wondra

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vyzkoušeno a paráda, už půl roku nedřepuju a dneska sem si troufnul na dynamické výskoky, nic nebolelo! za ty prachy good. není to nic jako lifterská bandáž, ale na blbý návlek to pracuje dobře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Neoprenová bandáž na koleno při dřepu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: