|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: st září 09, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Rehband / eleiko. Jistota
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 09, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
Mně přijde krátká .... ale pokud umožňují zboží vrátit, tak to zkus, uvidíš jak ti to bude sedět. Délka bandy je hodně o osobních preferencích, co jak komu vyhovuje. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt září 10, 2015 6:47 am Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | | Rehband / eleiko. Jistota |
Rehband je podobnej rozmerove i konstrukci Titanu, takze bych z nej nijak mimoradne nadsenej nebyl.
Nejvetsi jistota je SBD, tam je rozdil v kvalite naprosto jasnej. Navleky jsou site do spiraly (je levy a pravy) a jsou podstatne delsi. Material pusobi taky kvalitneji. Jedina vada na krase je cena....
Pomerne spolehlivy voditko jak poznat kvalitu je podivat se v cem lidi zvedaji na RAW zavodech, kde 99% zveda v SBD.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt září 10, 2015 8:25 am Předmět: |
|
|
jak moc je takova neoprenova bandaz funkcni ? neni to spis psychologicka zalezitost pri tech vahach ?
edit: a neomezuje hloubku drepu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt září 10, 2015 8:54 am Předmět: |
|
|
sk: neoprenova bandáž neomezuje v pohybu vůbec, můžeš ji mít po celou dobu treninku, máš kloub v teple je to super
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt září 10, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | jak moc je takova neoprenova bandaz funkcni ? neni to spis psychologicka zalezitost pri tech vahach ?
edit: a neomezuje hloubku drepu ? |
Zpevneni urcite citis, navic te hreje.
Nekdo tvrdi, ze je pomoc jen psychicka jiny, ze mu davaji 10-20kg. Kazdopadne to neco bude davat, protoze se mi nezda, ze by v nich na zavodech vsichni zvedali jen kvuli psychice a rvali na sebe co nejmensi velikosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt září 10, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt září 10, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
Já používám rehbandy, velikostně je mám tak akorát, aby držely, ale příliš nestahovaly. Hezky to prohřeje kolena a úpony kolem, dobře se v tom cvičí všechny ty kobry, žáby a další mobilizační cviky na začátku tréninku (i na tvrdé podložce) a poslouží i jako ochrana holení při pozvedech. V pohyblivosti mě nijak neomezují. U dřepů mi nic nepřidávají, ale pomáhají mi s propriocepcí, protože jak hřejí a mírně stahují, mám s nima lepší přehled, co dělají moje kolena (podobně na mě funguje kompresní prádlo).
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt září 10, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tak vyzkoušeno a paráda, už půl roku nedřepuju a dneska sem si troufnul na dynamické výskoky, nic nebolelo! za ty prachy good. není to nic jako lifterská bandáž, ale na blbý návlek to pracuje dobře _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|