Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1064, 1065, 1066 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
arkan

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už i Rakousko zavedlo hraniční kontroly.
Že by uvítacím výborum došly klobásky.??

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude prdel, až se tam na vesnici lidi naserou a vemou na ně vidle. Snad to někdo natočí ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Tak je tohle možný?

http://www.drsnysvet.cz/imigranti-pohrdaji-nabizenymi-potravinami-a-vodou/
http://www.drsnysvet.cz/nevdecni-imigranti-obrali-muze-o-vsechno-co-mel/

Jednoduše. Tipl bych si, že na prvním videu byli uprchlíci frustrovaní, že ten vlak nejede. Takže někteří mladí a aktivní začali být agresivní. To nic nevypovídá o hlavní vlně, stejně jako podle pár magorů házejících kameny na vlak nemůžeš soudit všechny fanoušky fotbalu v Brně.
Druhé video je o tom samém. Prdel je, že popírá to první, a dost jasně ukazuje, že imigranti o pomoc mají zájem. Hodně velkou.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby neměli, když hnusní němčouři jim budou cpát prachy.
Jinak fotbal a jeho fanoušči .. už by měli dát policii pořádné zbraně a trochu jim ukázat pořádek.
Notrax

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jinak fotbal a jeho fanoušči .. už by měli dát policii pořádné zbraně a trochu jim ukázat pořádek.

Proč? Co tě sere? Chodíš na fotbal?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že je to bezvýznamný a debilní rádoby sport nemusím asi zmiňovat, ale ten bordel v okolí místa a pak na nádražích, ničení cizího majetku atd. .. dřív by z nich tekla krev, ale ti šmejdi mají teďka štestí. Když se podívám okolo, tak fanoušci fotbalu jsou buď debilové nebo sázkaři.
Notrax

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Že je to bezvýznamný a debilní rádoby sport nemusím asi zmiňovat, ale ten bordel v okolí místa a pak na nádražích, ničení cizího majetku atd. .. dřív by z nich tekla krev, ale ti šmejdi mají teďka štestí. Když se podívám okolo, tak fanoušci fotbalu jsou buď debilové nebo sázkaři.

Tak ono pak jaký sport je významný? :-) Co se týče těch lidí, co ničí majetek nebo ve městech či nádraží dělají bordel atd. tak je to asi tak jak psal Mablung, nemůžeš házet všechny do jednoho pytle. (ono je třeba ty jedince rozdělit do různých skupin, většinu těhlech problému způsobí jedinici posilnění alkoholem (což je samozřejmě neomlouvá!!) a ti jsou pak v médiích označování jako chuligáni (hooligans), což je naprostý nesmysl). A jelikož na fotbal už chodím nějakou dobu, tak ti můžu říct, že v dnešní době jsou "buzerace" a různé praktiky ze strany PČR mnohem horší. Třeba příklad z minulého týdne, kdy se policajti převlíknou za fanoušky druhého týmu a jdou provokovat před kotel domácích a následně se z nich, po slovních přestřelkách a přijmutí "férovky", stávají muži zákona a zatýkají za útoky na úřední osobu. A to je, prosím, úplně běžné.

//jinak zrovna toto se stalo na hokeji a hned na to média přišla s články, že se fotbaloví výtržníci stěhují na hokejové stadiony

Naposledy upravil Notrax dne po září 14, 2015 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Jednoduše. Tipl bych si, že na prvním videu byli uprchlíci frustrovaní, že ten vlak nejede. Takže někteří mladí a aktivní začali být agresivní. To nic nevypovídá o hlavní vlně, stejně jako podle pár magorů házejících kameny na vlak nemůžeš soudit všechny fanoušky fotbalu v Brně.
Druhé video je o tom samém. Prdel je, že popírá to první, a dost jasně ukazuje, že imigranti o pomoc mají zájem. Hodně velkou.

http://www.drsnysvet.cz/prichod-mirumilovnych-imigrantu-na-nadrazi/

Jo, tak snad těch 800 000 čokoládových miláčků nebude frustrováno až v Německu zjistí, že dostávaj minimální dávky, do práce je nikdo neveme, ženský jim nedaj a všichni se na ně koukají skrz prsty . Říkám vám, že za 20 let budou Němci emigrovat do ČR
pavouk

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Barbar Conan"]
Mablung napsal:

...
http://www.drsnysvet.cz/prichod-mirumilovnych-imigrantu-na-nadrazi/

Jo, tak snad těch 800 000 čokoládových miláčků nebude frustrováno až v Německu zjistí, že dostávaj minimální dávky, do práce je nikdo neveme, ženský jim nedaj a všichni se na ně koukají skrz prsty . Říkám vám, že za 20 let budou Němci emigrovat do ČR

do islámské ČR?
coder

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
jestli je fotbal bezvyznamny sport rad bych vedel ktery je vyznamny :D nebyt fotbalu tak nema polovina planety ve volnem case co delat :D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co takový drsný a nebezpečný sport jako šachy? :D A třeba nejde vidět, že by fanoušci na fighterských soutěžích dělali bordel. Ano fotbal je nudný a bezvýznamný sport, ti mladí borci co z nich je ... Není nad bojové umění, které formuje člověka po všech stránkách. Zde nejde o to stát se figterem, protože to je k ničemu. Všimněte si lidí z posilovny, jak jsou namyšlení tím, že svaly=dokážu každého zmlátit. Ach ta lidská naivita tohoto století ... Příkladným hlupákem této kategorie je mladých kluků král, Grznár.
coder

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Tak co takový drsný a nebezpečný sport jako šachy? :D A třeba nejde vidět, že by fanoušci na fighterských soutěžích dělali bordel. Ano fotbal je nudný a bezvýznamný sport, ti mladí borci co z nich je ... Není nad bojové umění, které formuje člověka po všech stránkách. Zde nejde o to stát se figterem, protože to je k ničemu. Všimněte si lidí z posilovny, jak jsou namyšlení tím, že svaly=dokážu každého zmlátit. Ach ta lidská naivita tohoto století ... Příkladným hlupákem této kategorie je mladých kluků král, Grznár.
příkladný hlupák jsi tak akorát ty kolik stovek milionu lidí koukaj na fotbal a kolik z nich dělá bordel kolik lidí sleduje bojové sporty? na které se podívá a pak skouší naučené chmaty někde na diskotéce ten poměr tam bude o dost horší pro bojové sporty ....prej bojové umění formuje člověka pokud máš v hlavě nasrané což očividně máš tak je uplně jedno na co čumíš nebo jaký sport děláš ....kolik z těch frajerů co dělaj bojové umění je mezi chuligány
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co jsem dotrojbojařil, už jsem dlouho nic nenapsal, ale když vozím na moto loga ronnie.cz a survival, tak se s tímhle podělit prostě musím. Sere mě, že jsem takovej blb, že na to vždycky doplatím. V neděli jsme měli domluvený trénink s naším top motokrosařem, profíkem, kterého motokros živí a závodí dobrých 15 let v kuse. Nemusím snad ani říkat, že na trénink přijel s celým týmem, kdy se jen oblékl a jezdil, na všechno ostatní má lidi. Veškeré zázemí, vybavení, motorku, vše to nejlepší co může mít, já v sedle po x letech bez motorky, najeto pouze cca 850 km, mám o dobrých 30 kg víc než on a i přes to jsme jezdili stejné časy na kolo. Až sem je všechno super. Dokončili jsme trénink, začali balit a v tom přijel na trat jako divák otec s malým asi 5 letým chlapečkem. Přišli se zeptat jestli ještě budem jezdit. Když jsem odvětil, že ne, malej prďola se rozbrečel, že neuvidí motorky. Tak jsem jak blbec ještě vyrazil na trať, s tím, že objedu alespoň dvě kola at má malej radost. No, ujel jsem asi 300 metrů na první skok, který mám najetej perfektně a beru ho už jako rutinu kde se nemůže nic stát a přece. Zatím nevím co se přesně stalo, to půjdu zjistit až budu moct chodit, ale na odrazu jsem dostal kopanec od ,,něčeho" do zadního kola a úplně nekontrolovatelně jsem přistál přímo na držku a už jsem se nehnul. Okamžitě rychlá a převoz do Plzně a letos jsem nejspíš dojezdil. A to ještě ani nevím co je s motorkou. No jo, pro dobrotu na žebrotu...

pozdrav ze sanitky :)

pár fotek z tréninku, kde mi to ještě jelo :)

wondra

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 10:10 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak ať se dáš brzo do kupy! Je to fakt pech, ale někdy se to tak stane. Většinou právě když si jsi jistý a nečekáš to (ne jen na motorkách). Hlavně ať to není nic vážného.
ygg

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Letec:-) ... a co ti vlastně všechno je?

A koukej se rychle uzdravit!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1064, 1065, 1066 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: