Heavy Duty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Heavy Duty  Úvodní stránka -> Trénink -> Heavy Duty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ktorý s uvedených troch tréningov je naj efektívnejší ?
1.
0%
 0%  [ 0 ]
2.
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 0

Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Viliam bodybuilder

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 12:42 pm    Předmět: :D Odpovědět s citátem

Korte som akurát dokončil takže ho nepojdem asi 2x po sebe :)

Ale inač super trning pribral som 5kg za 6 týždňov.. Bench,DL,DR na každom z nich som zosilnel o 10kg pre 10 opakovaní super tréning nemám čo k tomu dodať len nerozumiem prečo každý na full body nadáva
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 12:56 pm    Předmět: Re: :D Odpovědět s citátem

Viliam bodybuilder napsal:
Korte som akurát dokončil takže ho nepojdem asi 2x po sebe :)

Ale inač super trning pribral som 5kg za 6 týždňov.. Bench,DL,DR na každom z nich som zosilnel o 10kg pre 10 opakovaní super tréning nemám čo k tomu dodať len nerozumiem prečo každý na full body nadáva

Tak ted ti objem nahoru nepujde ani nahodou po takovem prirustku...
arkan

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistej HD s předúnavou jsem nejel,ale každou svalovou partii 1x týdně jo.
Líbilo se mi na tom že stačí cvičit 1x týdně partii a stačí.
nabral jsem nějaká kila v objemech síla šla hlavně v benči nahoru.

benchpress
pracovní série se skládala z 5x170kg sám ,6-8 opakování negativní opakování a 8-10 opakování většinou do negativního selhání.

Nohy -legpress něco podobného s 300kg.

všechno bez předúnavy.

Pořád si myslím že pokud chce člověk zatížit (zničit) opakovaně daný sval tak by měl oddechovat alespoň 5-7 dní.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se tady řeší to korte...když jsem to jel, měl jsem slušnej přírůstek na nohách, zadku a zádech, ale prsa a ramena stagnovali, skoro bych až řekl, že se to zhoršilo. Je možný, že byl jeden tlakovej cvik málo nebo jsem si spíš špatně nastavil začáteční váhu?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si pořád myslím, že Korte prostě není určen k rovnoměrnému nabrání svalové hmoty, je to spíš na dolní polovinu těla a přijde mi, že to je jen takový český výmysl tenhle trénink jezdit, na zahraničních fórech jsem to skoro neviděl.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Když už se tady řeší to korte...když jsem to jel, měl jsem slušnej přírůstek na nohách, zadku a zádech, ale prsa a ramena stagnovali, skoro bych až řekl, že se to zhoršilo. Je možný, že byl jeden tlakovej cvik málo nebo jsem si spíš špatně nastavil začáteční váhu?

viz kolegova zkušenost, zlepšil se ve všech třech cvicích, přibral 5 kg, vzhledem k tomu, že to tak má většina lidí bych řekl, že chyba je u tebe... krom toho ti nic nebrání nastavit si doplňky tak jak ty chceš, popř. vyměnit jeden z těch tří cviků za jiný, aktuálně jedu Korteho s tlakem za hlavou místo benche...
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Já si pořád myslím, že Korte prostě není určen k rovnoměrnému nabrání svalové hmoty, je to spíš na dolní polovinu těla a přijde mi, že to je jen takový český výmysl tenhle trénink jezdit, na zahraničních fórech jsem to skoro neviděl.

dřep, mrtvý tah a bench obsáhnou celé tělo. můžeš přidat doplňky pro absolutní jistotu. jinak argument "na zahraničních fórech" je velmi hodnotný...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že mnohdy zatuchlým českým vodám nějaké srovnání se zahraničím neuškodí.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To schéma můžeš klidně aplikovat na bench, hrazdu a tlaky na ramena a budeš z toho mít rutinu na vrchní část těla...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě byla nejlepší varianta 3+1+2+1 s tím, že v prvních třech dnech jsem jel split kdy bylo tělo rozděleno do tří dnů. Kratší pauzy, větší počet opakování.
V těch dalších dnech tělo do dvou dnů a něco na způsob Fomina. Tj. lift.
Takto 4 týdny a pátý týden volno s tím, že jsem šel do fitka jednou a dal si kruháč. Bez toho pátého týdne volna to fungovalo hůř. Jsem endomorf - pro ektomorfy to ale asi moc není.

HD jsem zkoušel a nešlo to.
Viliam bodybuilder

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pilot napsal:
Jel jsem HD podle Yatese, síla mi šla nahoru v každým tréninku, naprostá bomba, ale moc jsem nerostl.
Trénink podle Arnolda jsem solidně stagnoval, jak v síle tak objemech.
Nejlíp rostu na 8x8 od Girondu, ale ten trénink mě nebaví, tak ho jezdím jen když je nejhůř.
Ektomorf, natural.

8x8 od girondu ? Popis mi to prosim blizsie hladal som na nete ale nenasiel som nic co to je zac?

A k tomu korte myslim ze hore pojdem lebo za tie 4kg som nebribral az tak svalov hlavne som pribral vela vody takze mi treba nejaky objemovy split.. Korte som siel na zvysenie sili svoj ucel to splnilo ;)
Viliam bodybuilder

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pilot napsal:
Jel jsem HD podle Yatese, síla mi šla nahoru v každým tréninku, naprostá bomba, ale moc jsem nerostl.
Nejlíp rostu na 8x8 od Girondu, ale ten trénink mě nebaví, tak ho jezdím jen když je nejhůř.
Ektomorf, natural.

8x8 od girondu ? Popis mi to prosim blizsie hladal som na nete ale nenasiel som nic co to je zac?

A k tomu korte myslim ze hore pojdem lebo za tie 4kg som nebribral az tak svalov hlavne som pribral vela vody takze mi treba nejaky objemovy split.. Korte som siel na zvysenie sili svoj ucel to splnilo ;)
Viliam bodybuilder

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:15 pm    Předmět: Gg Odpovědět s citátem

Pilot napsal:
Ektomorf, natural.

Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viliam bodybuilder napsal:
Pilot napsal:
Ektomorf, natural.

No právě. Hodně lidí si pořád nedokáže připustit, že síla nerovná se svaly a trénovat jen na sílu znamená ochuzovat se o ideální růst svalů.

https://www.t-nation.com/training/girondas-8x8-training

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Heavy Duty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: